مشاهده نسخه کامل
: سوالات یولید رااینجا مطرح کنید
kaka-hbk
09-09-2009, 03:18
هرسوال درمورد یولید9و10و11و12دارید بپرسید
تاحد توان پاسخ میدم:40:
hassanpulse
16-01-2010, 00:59
سلام
من کارتون مهاجران را به صورت دوبله فارسی دارم و حالا می خواهم صدای دوبله فارسی این کارتون را روی نسخه اصلی آن که دارای کیفیت تصویر عالی می باشد صداگذاری نمایم اما نمی دانم چگونه اینکار را انجام دهم؟ ناگفته نماند من توسط نرم افزارهای پریمیر و یولید خواستم صدای این کارتون را روی نسخه اصلی بگذارم اما این دو (صدا و تصویر) با هم جور در نمی آیند و سرعت پخش صدا از تصویر سریعتر است در قسمت play speed هم سعی کردم سرعت پخش هر دو را طوری انتخاب نمایم که یکی از دگری سریعتر پخش نشود ولی باز هم نشد نمی دانم مشکل از کجاست؟ لطفا اگر کسی در این زمینه اطلاعی دارد توضیح دهد و همچنین ذکر نماید که توسط چه نرم افزاری می شود این کار را انجام داد؟ مثل دی وی دی های دوزبانه که هم صدای فارسی را دارند و هم صدای اصلی خود فیلم.
hadi1990
20-01-2010, 13:02
سلام
خسته نباشید
با تشکر از زننده این تایپیک
امید وارم این تایپیک را مسئولان مهم کنند .
سوال بنده :
با برنامه Ulead VideoStudio 10 کار میکنم
میخواستم ببینم با چه فرمتی از فیلمم رندر بگیرم که بر روی مدیا پلیر ویندوز بدون هیچ کدکی پخش کنه ؟
یعنی اینکه اگه الان یه فردی ویندوزش رو عوض کنه ( XP یا ویستا یا سون و ... ) قادر باشه با مدیاپلیر این ویندوز فیلمم رو بدون هیچ کدکی پخش کنه .
مثل فیلم هایی که در ویدئو کلوپ ها هستند .
مثل محصولات قرن 21 و تصویر دنیای هنر و ...
با تشکر
Mr Andersson
21-01-2010, 04:21
درود;
شما AVI یا MPEG بگیر.... نیاز به کدک جانبی نداره. WMV هم همینطور...
اما اونایی که شما میگی با پسوند DAT هست و شما اگه بصورت VCD رایت کنی میتونی اونجوری داشته باشی.
موفق باشی...
hadi1990
22-01-2010, 16:12
درود;
شما AVI یا MPEG بگیر.... نیاز به کدک جانبی نداره. WMV هم همینطور...
اما اونایی که شما میگی با پسوند DAT هست و شما اگه بصورت VCD رایت کنی میتونی اونجوری داشته باشی.
موفق باشی...
سلام برادر
بنده رندر گرفتن با این فرمت را پسندیده ام :
Share > Create Video File > Custom > Save as type = MPEG file(*.mpg) > Options ... > Compression > Media type = MPEG-1 > Quality = 100% > General > Frame Rate = 25 > Frame Size = 720 * 480 > OK > File name:= myvideo > Save
و مدیا پلیر ویندوز به تنهایی توانایی پخش این فرمت را ندارد ! ( روی چند سیستم تازه ویندوز نصب شده تست کردم )
پس در نتیجه لطفا یه کدکی رو بدین ( لینک دانلود ) که با سادگی نصب شود ، کم حجم باشد و توانایی پخش این فرمت ( MPG / mpg ) رو داشته باشه .
چون میخواهم روی دی وی دی کاربر قرار دهم تا ابتدا اونو نصب یا کپی کنه و توانایی پخش این فرمت را با مدیا پلیر ویندوز داشته باشه .( به سادگی)
با تشکر زیاد
hadi1990
24-01-2010, 13:00
سلام
ببینید بنده هر وقت برنامه یولید ویدئو استودیو رو روی هر کامپیوتری نصب میکنم ، ویندوز مدیا پلیر اون کامپیوتر قادر به پخش فرمت mpg میشه !
میشه لطف کنید لینک دانلود اون تیکه از فایلی که به عنوان کدک برای ویندوز مدیا پلیر کار میکنه رو بذارین تا برای پخش فیلم بنده بر روی کامپیوتر کاربر فقط همین فایل رو نصب یا کپی کنه .
با تشکر فراوان
السلام To You اجمعین
شما به K-Lite Codec Pack احتیاج دارید. البت اگه با KM-Player کار کنی که اصلا نیازی دیگه به هیچ کدکی نداری.
لینک کدک ورژن 5 با حجم 23.5 مگابایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد فایل زیپ :
یا هوووووووو
yas_6969
26-01-2010, 19:19
سلام تو برنامه یولید چیزی به اسم تم هست که بتونیم اضافه کنیم؟
سلام
تگه منظورتون شکل ظاهری نرم افزاره فکر نمیکنم بشه.
یا هووووووووو
yas_6969
27-01-2010, 16:49
نه شکل ظاهری نیست منظورم یکی از دوستام یه یولید 9 داشت رو سیستمش می گفت خوبه الان یکی دیگه من خریدم براش میگه این تم نداره نفهمیدم منظورش چیه
اصلا کلا چیزی میشه به این نرم افزار اضافه کرد؟
سلام
من که تا به حال اضافه نکردم. اما دیدم یه چزایی در مورد پلاگین های یولید. اون دوستتون هم زیادی حرفه ایه. بی زحمت ازش بپرسین منظورشون از تم چیه.
یا هوووووووووووو
B.i.r.i.y.a
01-02-2010, 10:44
نحوه ي نوشتن متن فارسي در video studio 11 را توضيح دهيد...
لازمه بگم با برنامه هاي زير نميشه :
IPT v.5
MARYAM v.3
PERSIAN TTT v.4.1
ALBORZ
اگه غير از اينا راهي هست ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
ضروريه...
B.i.r.i.y.a
01-02-2010, 13:03
يافتم !
با نصب VS 11 و IPT5 تو ويستا مشكل حل شد و موفق شدم تو VS11 فارسي بنويسم...
حالا يه سوال :
با اين تفاسير ميتونيم نتيجه بگيريم كه مشكل از ويندوز xp.sp3 بوده ؟
اگه اينطوره مشكل ويندوز چي بوده ؟
خيلي كنجكاو شدم بدونم مشكل از کجاس...
Mr Andersson
02-02-2010, 02:11
درود;
تو هر دوتا Regional and Language Options کاملا به یک حالت بودند؟
.......
B.i.r.i.y.a
02-02-2010, 12:10
نخير !
بازهم نشد ، سركار بودم...
تو ويستا هم همه ي حروف رو نميشه نوشت...
مثلا كلمات زير رو نميشه نوشت :
"رضا"
"عروسي"
كسي نميدونه مشكل چيه؟
بابا ميخوام فارسي بنويسم؟
كمممممممممممممك...
:19::19::19::19::19:
پرسپولیس قهرمان
03-02-2010, 00:44
سلام میگم من یه کلیپی درست میکردم با یولید 12 هر کاری میکردم صدا و تصویر اختلاف فاز داشتند یکی از رفقا گفت مشکل از این ورژن یولیده . تازه چند تا افکت مشکل دار هم نشونم داد که فقط پیش نمایش دارند و حین رندر کردن error میده بعدش همون کارو با یولید 11 کردیم عالی بود.
میخواستم ببینم اینکه ورژنه 12 مشکل داره درسته یا نه
Mr Andersson
04-02-2010, 23:52
درود;
سلام میگم من یه کلیپی درست میکردم با یولید 12 هر کاری میکردم صدا و تصویر اختلاف فاز داشتند یکی از رفقا گفت مشکل از این ورژن یولیده . تازه چند تا افکت مشکل دار هم نشونم داد که فقط پیش نمایش دارند و حین رندر کردن error میده بعدش همون کارو با یولید 11 کردیم عالی بود.
میخواستم ببینم اینکه ورژنه 12 مشکل داره درسته یا نه
احتمالا نسختون مشکل داره از یه نسخه دیگه استفاده کنید یا اینکه روی آیکونش کلیک راست کنید و بعنوان ادمین بازش کنید.
موفق باشید...
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------
نخير !
بازهم نشد ، سركار بودم...
تو ويستا هم همه ي حروف رو نميشه نوشت...
مثلا كلمات زير رو نميشه نوشت :
"رضا"
"عروسي"
كسي نميدونه مشكل چيه؟
بابا ميخوام فارسي بنويسم؟
كمممممممممممممك...
:19::19::19::19::19:
بعضی حروف رو نمی نویسه یا کلا کلمه رو نمی نویسه؟
................
B.i.r.i.y.a
05-02-2010, 12:20
درود;
بعضی حروف رو نمی نویسه یا کلا کلمه رو نمی نویسه؟
................
اندرسون جان همونطور كه ميدوني مشكل حل شده ولي شايد ميخواي بررسي كني مشكل از كجاس...
مثلا تو كلمه ي "رضا" حرف "ض" رو علامت تعجب ميذاره بجاش...
Mr Andersson
05-02-2010, 18:05
درود;
آره قبلتر این پست رو نوشته بودم... این مشکل رو منم چند جا داشتم..خوب فعلا که خدا رو شکر مشکل حله.. قربونت.
.......
irainian
13-02-2010, 21:05
عزیزان یه سوال دارم میشه تو ulead چه media چه video چه کار کنیم مثلا یک تیکه رو cut دادیم ,و میخواهیم 10 تا ازهمون بریده شده پشت سر هم تو timeline بزاریم نتونستم یعنیهرچی روش کپی زدم بعد دکمه paste اجرا نشد
Mojtaba-MCI
14-02-2010, 23:11
سلام عزیزان!
یه مشکل عجیب واسه من پیش اومده!
من تا چندوقت پیش که از ویندوز اکس پی استفاده می کردم همچین مشکلی نبود!از وقتی که 7 نصب کردم اینجوری شده!
توو محیط ویندوز 7 یولید 9 رو نصب کردم ولی هر فیلم و آهنگی رو که برای تغییرات واردش می کنم بی صدا پخش می شه!
علت چیه؟!ممنون میشم راهنمایی کنید...
سلام عزیزان!
یه مشکل عجیب واسه من پیش اومده!
من تا چندوقت پیش که از ویندوز اکس پی استفاده می کردم همچین مشکلی نبود!از وقتی که 7 نصب کردم اینجوری شده!
توو محیط ویندوز 7 یولید 9 رو نصب کردم ولی هر فیلم و آهنگی رو که برای تغییرات واردش می کنم بی صدا پخش می شه!
علت چیه؟!ممنون میشم راهنمایی کنید...
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم . اصلا وقتی یه mp3 وارد برنامه میکنم همین مشکل رو میده و اصلا فایل رو پخش نمیکنه. از حالت اجرا درxp هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت در ضمن رو ورژن10 هم همین مشکل رو داد اگه دوستان ورژن ها بالاتر رو روی 7 تست کردن و مشکلی نداره لطف کنن بگن که ما هم ورژن جدید رو استفاده کنیم.
و یه سوال دیگه من از کیفیت خروجی یولید اصلا راضی نیستم . شاید هم چون با 7 مشکل داشت کیفیت خیلی بدی داد البته موقع save کردن کیفیت رو رو dvd گذاشتم ولی بازم بد بود. شما برنامه دیگه ای سراغ دارین که بشه مثل یولید باهاش راحت کار کرد و در ضمن کیفیت خروجی خوبی هم داشته باشه. من پریمایر رو نصب کردم ولی چون با ایفکتاش آشنا نیستم کار کردن باهاش برام خیلی سخته آخه هیچ پیش نماییشی از ایفکتاش نمیده.
با تشکر.
Mojtaba-MCI
15-02-2010, 08:55
من هم دقیقا همین مشکل رو دارم . اصلا وقتی یه mp3 وارد برنامه میکنم همین مشکل رو میده و اصلا فایل رو پخش نمیکنه. از حالت اجرا درxp هم استفاده کردم ولی فایده ای نداشت در ضمن رو ورژن10 هم همین مشکل رو داد اگه دوستان ورژن ها بالاتر رو روی 7 تست کردن و مشکلی نداره لطف کنن بگن که ما هم ورژن جدید رو استفاده کنیم.
و یه سوال دیگه من از کیفیت خروجی یولید اصلا راضی نیستم . شاید هم چون با 7 مشکل داشت کیفیت خیلی بدی داد البته موقع save کردن کیفیت رو رو dvd گذاشتم ولی بازم بد بود. شما برنامه دیگه ای سراغ دارین که بشه مثل یولید باهاش راحت کار کرد و در ضمن کیفیت خروجی خوبی هم داشته باشه. من پریمایر رو نصب کردم ولی چون با ایفکتاش آشنا نیستم کار کردن باهاش برام خیلی سخته آخه هیچ پیش نماییشی از ایفکتاش نمیده.
با تشکر.
من هم ورژن 9 رو امتحان کردم هم 10 رو!
هردو همین مشکل رو داشتن.نمی دونم چرا اینجوری شده!
نه موزیک های mp3 رو پخش می کنه نه صدای فیلم هایی که واردش می کنم...
لطفا راهنمایی کنید!
Mojtaba-MCI
16-02-2010, 19:11
كلا اين تاپیک جهت بودن ساخته شده؟!
هیچ کس اینجا جواب نمی ده؟!
خب از اول چرا ساخته شد؟!لااقل بگید نمی دونیم که هی نیایم و ببینیم خبری نیس...
Mr Andersson
17-02-2010, 01:49
درود;
متاسفم که نمیتونم کمک خاصی کنم. اما اینو میدونم نسخه های قدیمی یولید با 7 مشکل دارن. باز هم یه جستجو میکنم خبرشو میدم. شما آخرین نسخه شو (12) یا Prox3 شو نصب کن ببین این مشکل رو دارند یا نه.
موفق باشی...
Mojtaba-MCI
17-02-2010, 09:05
درود;
متاسفم که نمیتونم کمک خاصی کنم. اما اینو میدونم نسخه های قدیمی یولید با 7 مشکل دارن. باز هم یه جستجو میکنم خبرشو میدم. شما آخرین نسخه شو (12) یا Prox3 شو نصب کن ببین این مشکل رو دارند یا نه.
موفق باشی...
ممنون برادر از جوابی که دادی.حالا مشکل جالبتری که واسه من پیش اومده اینه که دقیقا همین مشکل رو روی ویستا هم دارم!
احتمالا آخرین ورژن این برنامه نباید مشکل خاصی داشته باشه.ناچار اونو امتحان می کنم!
بازم ممنون:11:.
سلام
دوستان گرامی میخواستم بپرسم چطور میشود پلاگین و افکتهای مختلف به برنامه اضافه کرد و از کجا باید آنهارا دانلود کرد .
در یک تاپیک قدیمی من این مطلب را دیدم
(( با سلام
خودم تا حدودي به جواب سوالاتم رسيدم
1- فكر نكنم، من كه هر چي سرچ كردم چيزي پيدا نشد.
2- در فروم مربوط به محصولات يوليد نوشته بود كه پلاگين هاي برنامه هاليوود 5 روي يوليد ويديو نصب نميشه اما در يوليد مديا استوديو نصب ميشود.
3- Error هنگامي بود كه برنامه هاليود 4.5.7 پس از طي مراحلي از نصب به مرحله Searching for installed Component ميرسيد و در اينجا Error ميداد و از setup خارج ميشد شما هم اگر اين مشكل رو داريد كافي است فقط هنگامي كه پنجره مربوط به Searching for installed Component ضاهر شد كنسل را انتخاب كنيد تا بقيه مراحل نصب بدون مشكل انجام شود.
خلاصه اينكه تنها ميتوان از ترانزيشن هاي هاليوود 4.5.7 و 4.5.8 در يوليد ويديو استديو 11 استفاده كرد. كساني كه با يوليد كار ميكنند حتما اين كار را انجام دهند و از ترانزيشن هاي زيباي هاليوود در تدوين فيلمهاشون استفاده كنند. و اما چگونه ترانزيشن هاي هاليوود گلد 4.5.7 يا 4.5.8 را به ليست ترانزيشن هاي موجود در يوليد ويديو استوديو اضافه كنيم: روش كار ساده است پس از نصب برنامه Hollywood fx Gold 4.5.7 در پوشه Host Plugins اين برنامه پلاگيني براي يوليد وجود ندارد اما با استفاده از برنامه media studio update ميتوان پلاگيني براي يوليد ايجاد نمود به اين نحو كه پس از نصب media studio update و زدن تيك مربوط به يوليد مديا استوديو 6 (اشكالي ندارد از اين فايل براي يوليد ويديو استوديو 11 هم ميتوان استفاده كرد) فايلي با پسوند vfx (Hfx4GLD.vfx) در پوشه Host Plugins برنامه Hollywood fx Gold 4.5.7 اضافه ميشود و فقط كافي است كه اين فايل را كپي كرده و در پوشه vfx_plug برنامه يوليد ويديو استوديو 11 paste كرد بدين ترتيب پس از اجراي برنامه يوليد، در قسمت ترانزيشن ها گزينه Hollywood اضافه ميگردد وميتوان از افكتهاي زيباي اين برنامه در يوليد استفاده نمود.
از آنجا كه ممكن است برخي از شما عزيزان برنامه media studio update را نداشته باشد فايل vfx مورد نياز را به همراه آموزش اضافه كردن Hollywood fx Gold 4.5.7 به يوليد را براتون در لينك زير قرار داده ام اميدوارم مورد استفده شما قرار گيرد.
)) اما بتوانستم چیزی دانلود کنم و چون به دانستن این مطلب احتیاج دارم از شما کمک میخواهم.
با تشکر
سوال دیگری هم دارم و آن بهترین تنظیمات خروجی VCD و DVD برای داشتن بهترین کیفیت در پلیرهای خانگی در یولید چیست ؟
با تشکر
aminrafael3
03-03-2010, 07:53
سلام من فیلم بر باد رفته رو دارم با کیفیت hd و فایل صوتی دوبله رو هم دارم الات ulead video stedio نصب کردم کسی میدنه چه جوری صدای اصلی رو حذف کنم و صدای دوبله رو بچسبونم به فیلم؟
ممنون میشم
با سلام
سیستم عامل بنده ایکس پی می باشد
با برنامه آی پی تی 5 مشکل فارسی نویسی و مشکل مقطع شدن حروفات در یولد 9 حل شد ولی متاسفانه در یولید 11 با این برنامه امکان فارسی نویسی وجود ندارد. خواهشا برنامه ای را معرفی کنید که بتوان بسهولت فارسی نویسی کرد. در ضمن لینک دانلودنرم افزار را هم قرار دهید.
A L I E N
06-03-2010, 09:03
با سلام
سیستم عامل بنده ایکس پی می باشد
با برنامه آی پی تی 5 مشکل فارسی نویسی و مشکل مقطع شدن حروفات در یولد 9 حل شد ولی متاسفانه در یولید 11 با این برنامه امکان فارسی نویسی وجود ندارد. خواهشا برنامه ای را معرفی کنید که بتوان بسهولت فارسی نویسی کرد. در ضمن لینک دانلودنرم افزار را هم قرار دهید.
فارسی نویس مریم استفاده کن دوست عزیز
من نسخه pro x3 رو روی ویندوز 7 نصب کردم بدون مشکل کار میکنه سرعت رندش هم عالیه وقتی رند میکنه CPU رو تا 80 درصد بالا میبره.
Smartie7
13-03-2010, 12:58
من یه سری فیلم دارم که با برنامه ی DVD convertor به DVD تبدیل شده حالا میخوام تو Ulead 11 بازشون کنم ولی نمیشه...
اومدم با Ideal DVD to AVI convertor به AVI تبدیلشون کردم ولی تو Ulead باز نمیشه حالا ... error میده....The file is not accessible.....فایل در دسترس نیست....
میشه بدون تبدیل به AVI توی نرم افزار دیگه ای ویرایش کنم فیلما رو؟
ممنون میشم اگه زودتر جواب بدید
چطوري در يوليد12 دور فيلم ها كادر بندازم مثل پريمير
آقا من یک فیلم دارم که صداش هماهنگ با تصویر نیست صدا زود تر از تصویر عمل میکنه 1 ثانیه .
میخوام بدونم با یولید میتونم این مشکل رو بر طرف کنم ؟؟
اگه میشه راهنمایی کنید که چطور این کار رو کنم .؟؟؟
یولید 10 رو دارم .
Mr Andersson
27-03-2010, 01:29
درود;
آقا من یک فیلم دارم که صداش هماهنگ با تصویر نیست صدا زود تر از تصویر عمل میکنه 1 ثانیه .
میخوام بدونم با یولید میتونم این مشکل رو بر طرف کنم ؟؟
اگه میشه راهنمایی کنید که چطور این کار رو کنم .؟؟؟
یولید 10 رو دارم .
.......
برای تیکه های از ادیت لازم دارم فیلم به حالت تند یا خیلی کند در بیاد ممنون مبشم راهنمایی کنید به چه صورت انجام میشه در یولید؟
توضیح : با تغییر سرعت هنگام پخش فیلم سرعت کم و زیاد میشود ولی در خروجی رندر سرعت تغییری نمیکند.
ataearmy
08-04-2010, 01:01
با سلام خواهش ميكنم سوال منو جواب بدين خيلي فوريه
با يوليد 12 كار ميكنم وقتي قسمتي از فيلم رو برش ميدم وبعد ميخوام با همون فرمتي كه هست يعني avi
خروجي بگيرم يه صداي خاصي تو فيلم به وجود مياد مثل وقتي كه سي دي خش دار رو تو پلير ميذاريم
همونجور تق تق ميكنه با يوليد 11 كه كار ميكردم علاوه بر اون صدا ارور زير رو هم داشتم
unable to access the audio codec driver
با تشكر
ataearmy
08-04-2010, 01:47
دوستان در پست قبل يادم رفت بگم بزرگترين مشكل من با يوليد اينه كه
وقتي خروجي ميگيرم صدا از تصوير جلو مي افته
خواهش ميكنم مشكل منو حل كنين
جاسم کدخدایی بنت
08-04-2010, 13:29
فرمت خروجی تون رو تغییر بدین
moschamco
10-04-2010, 16:42
سلام و درود
من يك سوال خيلي مهم داشتم
دستگاه رسيور من فيلم هاي ظبط شده رو با فرمت ts و mpeg ذخيره ميكنه. اما مشكل اينجاست كه فيلمهاي mpeg رو نميشه وارد كرد و خطا ميدا. هم در يوليد و هم در پرميير. آيا راهي هست كه بشه اين فايل ها رو بدون افت كيفيت و تبديل، وارد نرم افزار كرد؟
جاسم کدخدایی بنت
11-04-2010, 01:59
ببین شما فرمت را به صورت دستی به جای mpeg فرمت mpg بنویس شاید موفق شدی
جاسم کدخدایی بنت
11-04-2010, 02:04
ببین شما فرمت را به صورت دستی به جای mpeg فرمت mpg بنویس شاید موفق شدی
night-girl
22-04-2010, 18:49
نگفتین از کجا افکت دانلود کنمممممممممممممممممم؟ خیلی لازم دارم
پلیزززززززز
جاسم کدخدایی بنت
23-04-2010, 17:14
شاید اینا بدردت بخوره
سلام خود برنامه یولید11 رو از کدوم قسمت دانلودکنم
Mr Andersson
03-05-2010, 02:23
درود;
آخرین نسخه:
.......
hot_lawyer
21-05-2010, 15:51
دوستان عزیز
مدت زیادی است که با یولید کار میکنم
میخواستم ببینم آیا این برنامه این امکان را دارد که در آن فقط قسمتی از تصویر را رنگی نگه داریم و بقیه را سیاه و سفید ؟
مانند فیلم sin city? که لباس های قرمز و خون فقط رنگی بودند؟
اگر هم نرم افزار دیگری این توانایی را دارد لطفا معرفی کنید
جاسم کدخدایی بنت
21-05-2010, 17:09
یولید اره میشه اما خیلی کار داره کارش زیاده از خاصیتهای mask
البته بستگی به کلیفت هم داره چجوریه چه جاهایی میخوای سفید شده زیاد تحرک داره اشیا زیاد جابه جا میشن ؟
hot_lawyer
22-05-2010, 18:55
آره دیگه فرض کنید مثلا لباس یک نفرو ؟ یا مثلا رنگ چشمو؟
.::SMS::.
22-05-2010, 18:56
اینم سوال من
چرا یولید روی سیستم من نصب نمیشه؟
این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جاسم کدخدایی بنت
23-05-2010, 01:24
سلام وخسته نباشید
شما یک بار سیستمتونو ری استارت کردین و باز دوباره نصب کردین یا نه
23-05-2010, 10:23
شما یک بار سیستمتونو ری استارت کردین و باز دوباره نصب کردین یا نه یه بار که نه ولی فکر کنم ده بار شده باشه تا حالا
لامصب نمیگه اشکال از کجاس که بدونم درستش کنم
ممنون
24-05-2010, 13:16
اینم سوال من
این ارور رو میده
حل شد
framework 3.5 SP1 رو میخواست
سلام دوستان ميخواستم ببينم چرا عكس هاي قدي در يولد مديااستديو كشيده ميشه كارم خيلي خيلي گيره شمارو خدا كمكم كنيد : اين هم ايميل من هست : KORG.MM@GMAIL.COM
تربچه نقلي
19-06-2010, 23:45
سلام دوستان ميخواستم ببينم چرا عكس هاي قدي در يولد مديااستديو كشيده ميشه كارم خيلي خيلي گيره شمارو خدا كمكم كنيد : اين هم ايميل من هست : KORG.MM@GMAIL.COM
من براي حل اين مشكل، يك pan & zoom يا هر moving path ديگه اي كه حتي ميتوني در قسمت تنظيماتش حركتش را صفر كني بهش ميدم.با اينكار دو تا نوار سياه كناره هاي عكس خالي ميمونه ولي نسبت عكستو به هم نميزنه.
نه شکل ظاهری نیست منظورم یکی از دوستام یه یولید 9 داشت رو سیستمش می گفت خوبه الان یکی دیگه من خریدم براش میگه این تم نداره نفهمیدم منظورش چیه
اصلا کلا چیزی میشه به این نرم افزار اضافه کرد؟
سلام اگه منظورت از تم همون افکت ها و فیلترها و ترانزیشن های نرم افزار باشه آره میشه بسته نرم افزاری هالی وود اف ایکس رو به اون اضافه کنی و از افکت های جذابش استفاده کنی:5:
chekecheke
25-07-2010, 14:29
اینم سوال من
این ارور رو میده
توي سيستم من هم هميم مشكل وجود داره چيكار بايد بكنم؟
جاسم کدخدایی بنت
31-07-2010, 08:11
توي سيستم من هم هميم مشكل وجود داره چيكار بايد بكنم؟
microsoft net frame work 3.5
Macushla
09-08-2010, 02:48
فيلم ها رو از طريف fire wire با يوليد كپچر ميكنم ولي ، فيلم يه كمي حالت شطرنجي پيدا ميكنه و مصنوعي ميشه ، با برنامه هاي ديگه اين مشكل رو ندارم ، !!!
اگه بهتر بخوام توصيف كنم شبيه عكس هاي مات ميشه .
چي كار كنم ؟
درود
من یولید دوازده رو هم تست کردم اما ظاهرا کلا یولید فیلم هایی که فرمت vob رو دارند ، ساپورت نمی کنه ......... از دوستان اهل فن تقاضا دارم نظرشون رو بدن .........
جاسم کدخدایی بنت
12-08-2010, 03:06
oخوب گولش بزن یولیدو بجای vob بذار mpg!!
oخوب گولش بزن یولیدو بجای vob بذار mpg!!
دوست من این روش رو هم تست کردم اما جواب نداد
Mr Andersson
14-08-2010, 13:03
درود;
فيلم ها رو از طريف fire wire با يوليد كپچر ميكنم ولي ، فيلم يه كمي حالت شطرنجي پيدا ميكنه و مصنوعي ميشه ، با برنامه هاي ديگه اين مشكل رو ندارم ، !!!
اگه بهتر بخوام توصيف كنم شبيه عكس هاي مات ميشه .
چي كار كنم ؟
فرمت ذخیره سازی رو بررسی کنید.. تنظیمات کپچر چه حالتی دارند؟
دوست من این روش رو هم تست کردم اما جواب نداد
procoder رو امتحان کن.
........
من با یولید 11 نسخه پرتابل کار می کنم و خیلی به نوشتن متون فارسی نیاز دارم فارسی مینویسه ولی به صورت حروف بزرگ که به هم نمیچسبن و هر کاری میکنم فقط از چپ به راست مینویسه راهی برای حل این مشکل هست؟
rezapassword
16-08-2010, 12:39
سلام دوستان
من یه مشکلی با این برنامه پیدا کردم
میخوام حدود 1500 تا عکس رو به صورت فیلم در بیارم و در هنگام عوض شدن عکس ها در بین انها از افکت استفاده کنم چه طور میشه کاری کرد که برنامه خودش افکت برای اونا بزاره تا من هی نخوام دونه دونه این کار رو بکنم و همچنین چه طور مدت نمایش تمام عکس ها رو به 8 ثانیه برسونم به صورت یک جا
سپاس گذارم
17-08-2010, 18:06
برین تب tools و دومین گزینه را انتخاب کنید عکساتونو بیارید
---------- Post added at 07:06 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
من با یولید 11 نسخه پرتابل کار می کنم و خیلی به نوشتن متون فارسی نیاز دارم فارسی مینویسه ولی به صورت حروف بزرگ که به هم نمیچسبن و هر کاری میکنم فقط از چپ به راست مینویسه راهی برای حل این مشکل هست؟
سلام دوستان من یک کلیپ کوتاه از یک کبوتر سفید که راه میره و بعد پرواز می کنه می خوام.
لطفاً راهنمایی کنید.
سلام دوستان من یک کلیپ از یک کبوتر سفید که راه میره بعد پرواز می کنه می خوام.
لطفا مرا را راهنمایی کنید
سلام برا دانلود لينكشو بزاريد :11::11::11:
Amin.P30
10-09-2010, 09:49
یکی یه اموزش یولید 13 رو داره لطف کنه بزاره.
ممنون.:11:
در ulead video studio pro x3 چه جوری میشه فارسی نوشت در 11 با ipt5 به راحتی مینویسم ولی در این نرم افزار نمیشه.لطفا راهنمایی کنید
mansourfcb
03-11-2010, 20:09
چطوری میشه فیلمهای با پسوند vob رو با یولید باز کرد؟؟ من ulead 11 دارم.
چطوری میشه فیلمهای با پسوند vob رو با یولید باز کرد؟؟ من ulead 11 دارم.
دوست عزیز شما Vob رو به AVI تبدیل کن سپس اونو با یولید باز کن.
موفق باشی :11:
mansourfcb
04-11-2010, 20:42
دوست عزیز شما Vob رو به AVI تبدیل کن سپس اونو با یولید باز کن.
با چی اونا رو تبدیل کنم که کیفیتشون پایین نیاد ؟؟
با چی اونا رو تبدیل کنم که کیفیتشون پایین نیاد ؟؟
در این پست M.Saadat عزیز اشاره کردند .
Amin.P30
21-11-2010, 09:04
SOLVED.................
chekecheke
08-12-2010, 10:43
سلام من يه مشكلي دارم وقتي توي يوليد10 خروجي نهايي رو روي dvd مي گيرم اندازه تصوير كوچيكه
مقع پخش تمام تلويزين رو پر نمي كنه
Mr Andersson
13-12-2010, 02:25
درود;
تو خود یولید کامله؟ تلویزیونتون واید (Wide) نیست؟ تنظیمات رایت رو تغییر دادین؟
.......
سلام دوستان
اقامن برای ساخت یه اسلاید شو با کورل(یولید) نیاز به مقدار زیادی افکت دارم.
از کجا میشه این افکت هارو گیر آورد؟؟؟
ممنون
---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
سلام دوستان
اقامن برای ساخت یه اسلاید شو با کورل(یولید) نیاز به مقدار زیادی افکت دارم.
از کجا میشه این افکت هارو گیر آورد؟؟؟
ممنون
tatlises_rtm
17-01-2011, 12:57
سلام
من نياز سريع به يك كليپ تيزر تبليغاتي در حد يك دقيقه دارم اگه كسي داره لطفا كمك كنه...
البته با يوليد ساخته شده باشه...
اين اي دي منه تو ياهو : Tatlises_rtm
سلام/لطفا یه سر به این تاپیک بزنید:
ممنون:11:
سلام کسی افکت یولید نزاره بزاره برا دانلود؟
تا حالا هرچی گذاشتید یا قلابی بود یا مشکل داشت.
بچه ها کسی نمیدونه چجوری میشه توی یولید فارسی نوشت؟بطوریکه حروف جدا نوشته نشه؟(نسخه من10)
در ضمن من از فارسی نویس مریم و IPT5 استفاده کردم جواب نداد.:41:
ویندوزم هم xp هست.
اینم یکسری افکت برای برنامه ulead video studio
کد:
با تشکر ویژه ار برو بچه های همین انجمن که لینک رپیدشر رو تبدیل به لینک مستقیم کردند.
کد:
کد:
با تشکر ویژه از بروبچه های همین انجمن که لینک رپیدشر رو تبدیل به لینک مستقیم کردند.
کد:
toktammusic
23-01-2011, 09:50
سلام عزیزم
من دنبال افکت 1 2 3 یا همون استارت فیلم هستم میشه راهنماییم کنید ؟
ضمنا من با یولید 11 کار میکنم آیا این نرم افزار قابلیت اینو داره که بک گراند فیلم و تغییر بده یا مثلا بک یک تصویر منظره باشه ؟؟
toktammusic
23-01-2011, 09:59
ضمنا من یک فیلم و با فرمت MPEG 2 میکس کردم تو کامپیوتر صدا داره اما توی فلش که ریختم توی تلویزیون صدا نداشت که مجبور شدم با نرم افزار Total video converte حجمشو کم یعنی MPEG 1 که کیفیت تصویر اومد پایین اما صدا داشت .
میشه بگید علت عدم پخش صدا این فایل از چی هست ؟؟
toktammusic
27-01-2011, 10:14
کد:
با تشکر ویژه از بروبچه های همین انجمن که لینک رپیدشر رو تبدیل به لینک مستقیم کردند.
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست من میشه نحوه استفاده از این افکت رو تو نرم افزار 11 Ulead Video Studio توضیح بدید ؟؟
و این کدی که زیر لینک زدید چی هست ؟
---------- Post added at 10:14 AM ---------- Previous post was at 10:12 AM ----------
سلام عزیزم
من دنبال افکت 1 2 3 یا همون استارت فیلم هستم میشه راهنماییم کنید ؟
ضمنا من با یولید 11 کار میکنم آیا این نرم افزار قابلیت اینو داره که بک گراند فیلم و تغییر بده یا مثلا بک یک تصویر منظره باشه ؟؟
من این افکت رو میخوام بچه ها
fdehghan
27-01-2011, 21:39
سلام من با یولید 11 کار می کنم ویندوز ایکس پی دو مشکل اساسی دارم که خیلی های دیگه هم مطرح کردند. اول فارسی نوشتن متن روی عکس که حتی با فارسی نویس مریم هم موفق نشدم و دوم می خوام سرعت جابجایی عکسها کم تر بشه و مجبور نباشم یکی یکی تنظیمش کنم. ممنون
silent mj
02-02-2011, 23:24
کد:
کد:
دوستان من اين افكت رو دانلود كردم و با توجه به پوشه هاي داخلش با پوشه هاي برنامه خودم(Ulead VideoStudio 11) جايگزين كردم ولي هيچ تغييري در برنامه نديدم
ميشه كمك كنيد و بگيد اين افكت ها به كجاي برنامه و چه طور اضافه ميشه ؟
silent mj
08-02-2011, 23:38
دوستان من اين افكت رو دانلود كردم و با توجه به پوشه هاي داخلش با پوشه هاي برنامه خودم(Ulead VideoStudio 11) جايگزين كردم ولي هيچ تغييري در برنامه نديدم
ميشه كمك كنيد و بگيد اين افكت ها به كجاي برنامه و چه طور اضافه ميشه ؟
كسي نميتونه جواب بده؟؟؟!!!
:42:
من كه مردم بس منتظر نشستم و كسي جواب نداد:grrr:
toktammusic
09-02-2011, 10:41
آقای عزیز منم منتظرم ظاهرا هیچ کی بلد نی :41:
با یولید چه طوری میشه یه قسمت 2-3 تانیه ای از فیلم رو که وسط هم هست حذف کرد
ممنون اگه تصویری باشه چون قبلا یکی از دوستان توضیخ داده بود ولی اصلا متوجه نشده بودم..ممنون
masoudtr
15-02-2011, 18:22
کنار مانیتور یولید پایین اش سمت است یک علامت قیچیه هر جا را خواستی ببری با اون قیچی ببر بعد delete اش کن
Mojtaba-MCI
16-02-2011, 08:54
چرا وقتی با یولید(هم 9 هم 10)کار میکنم فیلمایی که برای ادیت وارد میکنم صدا ندارن؟!
چه فیلم چه آهنگ...
هیچ صدایی پخش نمیشه!
این مشکل رو با دو ویندوز ویستا و 7 دارم!
ممنون!
aligol172
16-02-2011, 14:23
چرا وقتی با یولید(هم 9 هم 10)کار میکنم فیلمایی که برای ادیت وارد میکنم صدا ندارن؟!
چه فیلم چه آهنگ...
هیچ صدایی پخش نمیشه!
این مشکل رو با دو ویندوز ویستا و 7 دارم!
ممنون!
از ورژن 13 یولید استفاده کنید:)
کنار مانیتور یولید پایین اش سمت است یک علامت قیچیه هر جا را خواستی ببری با اون قیچی ببر بعد delete اش کن
نه عزیزم اینطوری نشد
ببین منظورم اینه که یک فیلم دارم که وسط فیلم 2-3 ثانیه ای خش داره..حالا میخوام اون خش رو بردارم از وسط فیلم
اینی که شما گفتید از اونجا به بعد فیلم رو میبره کامل..ولی من میخوام یه بازه ای رو در بیارم از توی فیلم...متوجه مشید منظورمو..ممنون
epsilon66
17-02-2011, 21:09
من از corel video studio pro x3 استفاده میکنم، وقتی که میخوام از ترنزیشن رندم برای تعدادی تصویر استفاده کنم برنامه ارور میده و دچار مشکل میشه و نهایتا باید نرم افزار رو ری استارت کنم. مشکل از کجا میتونه باشه؟
متن ارور رو براتون اینجا کپی میکنم:
---------------------------
Corel VideoStudio Pro
The program has encountered an unspecified error and has stopped functioning.
Please contact Corel Technical Support and send the dump file for analysis.
D:\Users\elham\AppData\Local\Temp\vstudio_1.6.2.42 _20110217_210734.DMP
OK
در ضمن من در جستجوهام نتونستم یه کتاب یا مقاله آموزشی برای این ورژن پیدا کنم. ممنون میشم از راهنماییتون
Mr Andersson
19-02-2011, 18:48
درود;
من از corel video studio pro x3 استفاده میکنم،...............
این پیامی که نوشتین یک پیام کلیه و همه برنامه ها در هنگام کراش این پیام رو میدن. برنامه رو دوباره نصب کنید شاید درست شه.
.......
برای حذف کامل یک صدای آهنگ چیکار باید کرد
hooman68
10-03-2011, 12:25
اسمه نرم افزاری که به صورت اتوماتیک از فیلم عکس می گیره مثل شکل زیر
silent mj
10-03-2011, 15:48
Media Player Classic هم اين كار رو از آدرس زير انجام ميده
H A M A S
24-03-2011, 17:14
با انواع پلیرها فیلمهای avi رو میتونم پخش کنم (ویندوز سون)
اما توی یولید 12 فایل ها رو پخش نمیکنه
کدک هه هم نصبه
برا رفع مشکل باید چکار کرد؟
برای حذف کامل یک صدای آهنگ چیکار باید کرد
روی فیلمی که اوردی کلیک راست کن بعدش هم spilt audio (یا یه چیزی شبیه به این )کلیک کنی کل صدای فیلم جدا میشه
:11:
---------- Post added at 08:59 AM ---------- Previous post was at 08:55 AM ----------
بچه ها کسی نمیدونه چجوری میشه توی یولید فارسی نوشت؟بطوریکه حروف جدا نوشته نشه؟(نسخه من10)
در ضمن من از فارسی نویس مریم و IPT5 استفاده کردم جواب نداد.:41:
ویندوزم هم xp هست.
بالام جان من خودم با نسخه 11 و ipt5 فارسی نوشتم
شما بهتره نسخه 11 رو استفاده کنی
جسارتا نحوه استفاده از ipt رو بلدین؟
:11:
سلام دوستان چطور ميشه توي يوليد 11 يه فيلم رو چرخوند، و از حالت افقي به عمودي تبديلش كرد؟
اینم یکسری افکت برای برنامه ulead video studio
کد:
با تشکر ویژه ار برو بچه های همین انجمن که لینک رپیدشر رو تبدیل به لینک مستقیم کردند.
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1-چه جور میتونیم از این افکت های اضافه استفاده کنیم
من از یولید 11 استفاده میکنم
میشه راهنمایی کنید.
2-چه جوری میتونیم فایل هایی خروجی با پسوند avi تو سیستم pal
بگیرم
sandy2010
21-05-2011, 18:43
سلام دوستان بهترین خروجی برای گرفتن یه فیلم با کیفیت بعد از میکس که بشه روی دی وی دی رایتش کرد در یولید چیه؟
kamal114
24-05-2011, 12:43
سلام
تا حالا کلیپهای زیادی اماده کردم ولی امروز که خواستم با یک فیلم hd کار کنم بعد از رندر دیدم هر جا که فیلم رو کات کردم چند ثانیه اولش ساکنه بعد شروع می کنه
ضمنا کامپیوتر هم از نظر سخت افزاری قویه و کم نمیاره
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
sandy2010
27-05-2011, 10:36
خودم فهمیدم : mpeg2
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
حالا سوال بعدی البته اگه کسی جواب بده ! من یه فیلم دارم که لامپ بالای سر مخاطب باعث شده که هی نور کم و زیاد میشه . آیا راهی هست که بتونم نورو درست کنم؟
ya abbas
27-05-2011, 11:35
دیگه باید حوصله کنی وهر جایی که نور کم یا زیاد میشه بطور دستی تنظیم کنی!
فکر نکم اتوماتیک کل فیلم رو تنظیم کنه
shalineh
27-05-2011, 11:43
سلام دوستان چطور ميشه توي يوليد 11 يه فيلم رو چرخوند، و از حالت افقي به عمودي تبديلش كرد؟
از قسمت Moving Path بخش 3D میتونی فیلم رو بصورت عمودی و افقی هر چند درجه که میخوای بچرخونی.
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
سلام
تا حالا کلیپهای زیادی اماده کردم ولی امروز که خواستم با یک فیلم hd کار کنم بعد از رندر دیدم هر جا که فیلم رو کات کردم چند ثانیه اولش ساکنه بعد شروع می کنه
ضمنا کامپیوتر هم از نظر سخت افزاری قویه و کم نمیاره
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
تایم لاین رو روی یک فریم بذار ، بعد ببین بین دو تا کاتی که انجام دادی فاصله خالی هست یا نه. موقع رندر هم Smart Render رو غیر فعال کن.
اگه با اینا درست نشد. در همون زوم یک فریم تایم لاین، فریم های ثابت رو کات کن.
سلام ، چرا نرم افزار یولید در فضای ویندوز ویستا اجرا نمی شود
Mehrdad.y
01-11-2011, 12:26
سلام
می خواستم بدونم چطور میشه تو برنامه Ulead VideoStudio 11 فارسی تایپ کرد .
docki_joon
26-11-2011, 02:33
سلام...
خوبین..
هنوزم کسی اینجا هست که جواب سوالات رو بده............/؟؟؟
من میخوام وقتی که کارم با برنامه برای مثلا کار کردن روی فیلم تموم میشه ..مستقیم بزنم روی DVD ...
قبلا اینکارو کردم..اما حالا نمیدونم یا یادم رفته..یا دیگه نمیشه..!؟؟
من از قسمت بالا Share ...Create Disk رو انتخاب میکنم..
و بعد یه صفحه باز میشه..که پئین مثلا زده چند دقیقه هستو و حجمش چقدره..
اما دیگه نمیدونم چکار کنم.
تروخدا کمک کنید..
7/8 فیلم باید اینجور کار کنم..
لنگم..
خدا خیرتون بده..
sandy2010
06-02-2012, 09:44
بقیش که مشخصه nex میزنی بعدش یه سی دی میزاری و burn میزنی
onlinefarhad
31-03-2012, 03:55
حتما بااین ویندوز سازگاری نداره دیگه
اخه اینم سوال هست شما میکنی!
shalineh
03-04-2012, 16:23
theme ویندوز رو ، کلاسیک کن و بعد compatibility برنامه ستاپ رو ، windows xp sp2 بذار. برنامه رو نصب کن. در هنگام نصب یه سوال می پرسه که جواب Run Program رو انتخاب کن. بعد از نصب ، برنامه رو اجرا کن. دوباره یه سوال می پرسه . باز هم جواب Run Program رو انتخاب کن.
موفق باشی.
سلام.من وقتی تو برنامه ب یولید دوتا تکیه ی فیلم گرفته شده با دوربین دیجیتالی کانن رو به هم وصل میکنم،خروجیش بدون صدای فیلمه و فقط خش خش میکنه؟نمیدونم برنامه فرمت فیلم این دوربین رو ساپورت نمیکنه یا از تنظیماتشه؟لطفا یه استاد نیست جواب بده؟
Mohammad Yek110
08-04-2012, 15:58
سلام
من یولید ویدیو استودیو 10+رو دارم
فکر کنم خیلی قدیمی باشه
می خواستم بپرسم که کدوم ورژن یولید mp3 رو ساپورت میکنه؟
آخه الان هر کلیپی که میخوام بسازم فایل ام پی 3 رو باز می کنه توی یولید ولی پلی نمیشه
مجبورم رندر بگیرم تا اشکالاتشو بفهمم
کدوم ورژن این طور نیست و ام پی 3 ها توی محیط خود یولید باز میشه؟
و اینکه جدید ترین ورژن یولید چیه؟
ممنون:11:
Aloneboy
25-04-2012, 12:38
با سلام و خسته نباشید
بنده میخوام با برنامه ulead video studio یه سری عکس و فیلم دارم که می خوام میکس کنم
اول اینکه عکس ها و فیلم ها رو باید در بخش تایم لاین در قسمت اول (Enable/disable Ripple Editing) وارد کنم یا در قسمت دوم (Enable/disable Ripple Editing for overlay Track)؟ و چه تفاوت و کارایی باهم دارند؟
دوم اینکه بعضی عکس ها با دوربین به صورت عمودی گرفتم و موقعی که وارد می کنم اگر تنظیمات نمایش عکس رو fit to screen بزنم عکس ها از دو طرف کشیده میشن و اگه اورجینال بزنم خیلی زوم میشه و هر چی می زنم یه مشکلی داره باید چیکار کنم؟
سوم اینکه بهترین کیفیت برای خروجی چیه چون بعد می خوام روی دی وی دی رایت کنم؟
با سلام و خسته نباشید
بنده میخوام با برنامه ulead video studio یه سری عکس و فیلم دارم که می خوام میکس کنم
اول اینکه عکس ها و فیلم ها رو باید در بخش تایم لاین در قسمت اول (Enable/disable Ripple Editing) وارد کنم یا در قسمت دوم (Enable/disable Ripple Editing for overlay Track)؟ و چه تفاوت و کارایی باهم دارند؟
دوم اینکه بعضی عکس ها با دوربین به صورت عمودی گرفتم و موقعی که وارد می کنم اگر تنظیمات نمایش عکس رو fit to screen بزنم عکس ها از دو طرف کشیده میشن و اگه اورجینال بزنم خیلی زوم میشه و هر چی می زنم یه مشکلی داره باید چیکار کنم؟
سوم اینکه بهترین کیفیت برای خروجی چیه چون بعد می خوام روی دی وی دی رایت کنم؟
در قسمت اول عکس بزاری نمیشه بزرگ کوچیک یا جا به جاش کرد ولی تو دومی قرار بدی میشه.
پس عکس رو بچرخونی هم همونجوری بشه. کلا خودش اینجوری میشه دیگه.
گزینه Same as project settings بدون تغییری ذخیره میکنه. فکر کنم بهترین کیفیت رو ذخیره میکنه.
بعد میتونی با ابزار nero vision رایت کنی رو دی وی دی.
Aloneboy
31-05-2012, 18:38
با سلام
بنده با یولید میکس کردن حالا که می خوام خروجی بگیرم با mpeg 4 نمی تونم یعنی موقعی که رندر میشه تا 55 درصد میره بعد این ارور که عکسش گذاشتم رو میده
می خواستم بدونم علت چیه با این که فضای خالی هاردم زیاده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با فرمت های دیگه مثل Same as project settings می تونم خروجی بگیرم که حجمش حدودا 1.05 گیگ هست ولی mpeg 4 قبلا انجام دادم کیفیتش بهتره
---
مشکل برطرف شد از اونجایی که در یکی از ویدئو هام از فیلترهای fx (اون که به صورت حباب بر روی تصویر میاد)بر روی ویدئو استفاده کرده بودم این ارور رو میداد که با حذف کردنش مشکل برطرف شد ولی نفهمیدن علتش چیه که نمی تونم از اون حباب استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
بنده با یولید میکس کردن حالا که می خوام خروجی بگیرم با mpeg 4 نمی تونم یعنی موقعی که رندر میشه تا 55 درصد میره بعد این ارور که عکسش گذاشتم رو میده
می خواستم بدونم علت چیه با این که فضای خالی هاردم زیاده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی با فرمت های دیگه مثل Same as project settings می تونم خروجی بگیرم که حجمش حدودا 1.05 گیگ هست ولی mpeg 4 قبلا انجام دادم کیفیتش بهتره
---
مشکل برطرف شد از اونجایی که در یکی از ویدئو هام از فیلترهای fx (اون که به صورت حباب بر روی تصویر میاد)بر روی ویدئو استفاده کرده بودم این ارور رو میداد که با حذف کردنش مشکل برطرف شد ولی نفهمیدن علتش چیه که نمی تونم از اون حباب استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
تو نسخه های قبلتر (نمیدونم تو نسخه های جدید تر به احتمال زیاد برطرف شده) وقتی میخواستی خروجی بگیری تو رندرش رو افکت ها گیر میداد همون ترنزیشن. وقتی اونی که خطا میداد میفهمیدی و پاک میکردی از روش رد میشد و رو یکی دگه خطا میداد! اونم مثل اینه حتما.
باسلام یولید11کارمی کنم ولی نمی تونم خروجی خوبی بگیرم ازش می خوام روسی دی رایت کنم کیفیتش افتضاح میشه اگه راهنماییم کنیدممنون میشم
باسلام یولید11کارمی کنم ولی نمی تونم خروجی خوبی بگیرم ازش می خوام روسی دی رایت کنم کیفیتش افتضاح میشه اگه راهنماییم کنیدممنون میشم
شما وقتی ذخیره میکنی از گزینه Same as project settings استفاده کن این فک کنم بهترین کیفیت رو میده.
سلام یولید11دارم یه خروجی خوب نمی تونم بگیرم روسی دی می خوام بزنم راهنماییم کنیدممنون میشم فوری می خوام
باتشکرازghaioom.ولی اونجوری aviمیشه که بعدروسی دی می زنم کیفیتش خیلی افت می کنه.:44:
باتشکرازghaioom.ولی اونجوری aviمیشه که بعدروسی دی می زنم کیفیتش خیلی افت می کنه.:44:
فکر کنم نباید با اون گزینه آنچنان افت کیفیتی بکنه!
منم یه کلیپ درست کردم میخوام با اون گزینه بزنم ولی الان نمیخوام رایت کنم وگرنه منم تست میکردم.
ولی فک کنم قبلا اون گزینه رو تست کرده بودم مشکلی نداشت!
کلا اگه بخواید روی سی دی رایت کنید چون بصورت خودکار تغییر پسوند میده و حجو کم میکنه طبیعتا دچار افت کیفیت میشه... برای حل این مشکل متاسفانه هیچ راهی نیست جز اینکه مثل اکثر مردم سی دی رو فراموش کنید
*انعکاس*
23-06-2012, 13:33
لینک دانلود جدید ترین نسخه یولید رو ممکنه قرار بدین؟
لینک دانلود جدید ترین نسخه یولید رو ممکنه قرار بدین؟
portable
با سلام اگر ممكنه اساتيد اين مشكل من را جواب دهند من وقتي ميخواهم با كورل ويدئو استوديو 5 كپچر بگيرم پس از اينكه تصوير در نرم افزار ديده ميشود و روي start capture كليك ميكنم اين پيغام ظاهر ميشودcan not open capture graph و كپچر متوقف ميشود.ضمنا كارت كپچرم پيناكل و اتصال با s video , composite هست و پخش كننده VHS مارك LG ميباشد.لطفا كمك كنيد خيلي گيرم با سپاس فراوان
hamid_206_samand
15-01-2013, 18:45
سلام من یولید 10 روی 7 32 بیت نصب کردم همه چیزش کار میکنه فقط صدا ندارم باید چیکار کنم ممنون
سلام
تو قسمت title نرم افزارUlead VideoStudio 11 که میخوام فارسی تایپ کنم فنتش خرابه.....چه کار کنم؟
سلام
تو قسمت title نرم افزارUlead VideoStudio 11 که میخوام فارسی تایپ کنم فنتش خرابه.....چه کار کنم؟
کسی جواب نمیده؟!!!
سلام من یولید 10 روی 7 32 بیت نصب کردم همه چیزش کار میکنه فقط صدا ندارم باید چیکار کنم ممنون
هر فایلی وارد میکنی صداش پخش نمیشه منظورتون؟
نرم افزار k-lite codec رو نصب کنید ببینید چی میشه.
سلام
شما از ipt 5 استفاده کن به احتمال زیاد حل میشه. یا از فارسی نویس مریم.
قطعی ترین راه برای فارسی نویسی در Ulead Video Studio 11
به غیر اینا از نرم افزار LeoMoon Persian TTT هم یه بار استفاده کنید.
takgirl2
27-01-2013, 11:53
سلام خسته نباشید
میخوام بدونم چجوری میتونم تو یولید بین ویدیوها فلش بک بزنم؟
سلام خسته نباشید
میخوام بدونم چجوری میتونم تو یولید بین ویدیوها فلش بک بزنم؟
سلام
شمام خسته نباشید
تو قسمت افکت ها یه قسمت به نام فلش بک هست که انتخاب کنی لیستش میاد و میتونی هر کدوم رو که خواستی بین فیلمها بزاری. میتونی یکی رو انتخاب کنی و بکشی بین دو تا فیلم رها کنی. :n01:
راحته.
takgirl2
29-01-2013, 10:51
سلام
شمام خسته نباشید
تو قسمت افکت ها یه قسمت به نام فلش بک هست که انتخاب کنی لیستش میاد و میتونی هر کدوم رو که خواستی بین فیلمها بزاری. میتونی یکی رو انتخاب کنی و بکشی بین دو تا فیلم رها کنی. :n01:
راحته.
اینو که بلدم منظورم از فلش بک اینه که تو بیشتر کلیپا دیدید که یه تصویرسفید خیلی سریع میون ویدیوش میزنن انگار تو یه اتاق تاریک با نور چراغ قوه یا فلش موبایل بزنی این حالت رو میگم چجوری باید تو یولید بکارببرم؟ اسم این حالتو نمیدونم چیه واسه همین میگم فلش بک شما اگه اطلاعاتی دارید دراختیارمنم بذارید ممنون :n17:
takgirl2
31-01-2013, 01:44
اینو که بلدم منظورم از فلش بک اینه که تو بیشتر کلیپا دیدید که یه تصویرسفید خیلی سریع میون ویدیوش میزنن انگار تو یه اتاق تاریک با نور چراغ قوه یا فلش موبایل بزنی این حالت رو میگم چجوری باید تو یولید بکارببرم؟ اسم این حالتو نمیدونم چیه واسه همین میگم فلش بک شما اگه اطلاعاتی دارید دراختیارمنم بذارید ممنون :n17:
Mohammad_Asus
20-02-2013, 15:59
سلام دوستان
یک فیلم آموزشی هست که قراره برای تعدادی دانشجو پخش بشه...اما به علت اینکه فیلم خارجی هست و قسمتی از بدن زن ها کمی تا قسمتی بدون پوشش هست و می خواستم حرف و حدیثی در زمان پخش فیلم پیش نیاد...دنبال یک نرم افزار هستم که بتونم روی قسمتهایی که اشاره کردم رو بپوشونم یا کاری بشه کرد که مشخص نباشه. مثلا مثل همین کاری که صداسیما با فیلمهای خارجی انجام میده...ولی خوب نه در اون حد حرفه ای..مثلا یه کادر رنگی یا فیلتر خاصی..
یه مقدار جستجو کردم ، این نرم افزار یولید رو پیدا کردم و دانلود کردم...حتی قسمتی از ویدئو رو کات کردم..روش فیلتر هم اعمال کردم...اما متاسفانه کل صفحه فیلتر میشه..من می خواستم فقط اون قسمت از بدن پوشش داشته باشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید. با تشکر
Rijinaaa
06-03-2013, 21:22
سلام دوستان
من میخوام یه موسیقی اضافه کنم ولی وقتی دکمه ی open رو میزنم میگه فرمتش مشکل داره!
درحالی که فرمتش mp3 هست و من قبلا هم این فرمت رو وارد برنامه یولید کردم.
نمیدونم چیکار کنم؟؟!!
میشه کمک کنید؟..خواهش میکنم!
سلام دوستان
من میخوام یه موسیقی اضافه کنم ولی وقتی دکمه ی open رو میزنم میگه فرمتش مشکل داره!
درحالی که فرمتش mp3 هست و من قبلا هم این فرمت رو وارد برنامه یولید کردم.
نمیدونم چیکار کنم؟؟!!
میشه کمک کنید؟..خواهش میکنم!
سلام
music track رو انتخاب میکنید دیگه؟
شاید فایل شما فارسی باشه. اگه پوشه ای که توش هست هم فارسی باشه نمیزاره واردش کنی! کلا هیچ کدوم از پوشه ها و فایلها نباید فارسی باشه!
شما یه اهنگ دیگه وارد کن ببین بازم خطا میده؟ دقت هم کن پوشه یا فایل فارسی نباشه
سلام کمک فوری
من میخوام یک لوگو رو بندازم زیر عکس تا کلیپکنم وقتی میام عکس لوگو نوشتنش پیکسل میشه راهش چیه 09197868411
zomer3@yahoo.com
حیاتی یه کمک کنیم ممنون میشم
دوستان من میخوام رو فیلمم مثلا بارش برف و قلب و.. یا کادر داشته باشم آیا با برنامه یولید میشه؟ لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم
karash89
27-07-2013, 11:41
با سپاس - عضو جدید انجمن هستم -نمیدانم مشکلم را باید همینجا مطرح کنم یا نه ؟ با کورل ویدیو استودیو x3 کار میکنم و مشکلم اینه که : هنگام ذخیره سازیی در قسمت same as project setting یا هر گزینه دیگه ای error=failed to open mpeg encoder میده لطفا کمکم کنید ؟
maryam6363
28-07-2013, 18:40
مریم: من فیلم عروسی را میکس کردم با چه فرمتی باید ذخیره کنم و رایت کنم که روی وی سی دی و دی وی دی نشان بدهد؟
و اینکه فیلم میکس شده نهایی رو به صورت کوچک در وسط صفحه نشان میدهد و کادر سیاه رنگی دورتادور فیلم عروسی قرار می گیرد چکار کنم که اندازه فیلم بزرگ شود و کادرها هم از بین بروند؟
karash89
29-07-2013, 10:29
با سپاس - عضو جدید انجمن هستم -نمیدانم مشکلم را باید همینجا مطرح کنم یا نه ؟ با کورل ویدیو استودیو x3 کار میکنم و مشکلم اینه که : هنگام ذخیره سازیی در قسمت same as project setting یا هر گزینه دیگه ای error=failed to open mpeg encoder میده لطفا کمکم کنید ؟
کسی نیست کمک کنه ..... ؟؟؟
sarina s
12-02-2014, 10:53
سلام
من اولین دفعه است که با برنامه یولید کار میکنم. ورژن برنامه هم 11 است.میخوام یه تیتراژ آخر کلیپم بذارم.
میخواستم بپرسم با خود این برنامه میشه تیتراژ ساخت؟یه تیتراژ خیلی ساده...
ممنون
سلام
من یک حرکت ابر را با یولید درست کردم . منتهی وقتی کلیپ به اخر می رسه ، فیلم به ابتدای فریم پرش میکنه و این جالب نیست .
چه طوری میشه کاری کرد که حرکت فریم ها ادامه دار بشه و یا با پرش مواجه نشه .
با عرض سلام و خسته نباشيد وقتي قسمت video studio editorرا باز ميكنم خطاي LOAD FROM STREAM ERROR را ميدهد اين خطا در قسمت editoنشان داده ميشود لطفا راهنمايي كنيد ضمنا دو سه بار برنامه را كلا پاك كرده ايم و دوباره نصب كرده ايم در ضمن در خود برنامه يوليد همان خانمي كه دوربين هندي كم داشت در قسمت ويدئو آن هم حذف شده
با تشكر
meisamkarima
12-05-2014, 11:49
سلام دریولید11چگونه میشه یک قسمت فیلم را انتخاب کرد مثلا از یک فیلم بشه از دقیقه 5تادقیقه 10را انتخاب نمود و به حالت اسلو موشن در اورد
reza.kaka
31-08-2014, 16:00
میخوام البوم عکس درست کنم با موزیک پس زمینه .
مشکلم اینه که میخوام زمان تعویض بین دو عکس رو تغییر بدم . اما میخوام زمان تعویض بین تمامی عکس ها تغییر کنه . مثلا 3 ثانیه باشه . اما نمیدونم چطوری باید این کار رو انجام داد . تکی تکی میتونم اما میخوام روی همه عکس ها تغییر انجام بشه .
علی کوچولو مامان
01-09-2014, 23:07
سلام به همگی من یه مشکل خیلی بزرگ دارم و
من برنامه یولید رو نصب کردم ولی همش این پیغامو میده
the security information is invalid o has been modified . this program will be terminated.
علی کوچولو مامان
01-09-2014, 23:11
نمی دونم چکار کنم تو رو خدا به من کمک کنید خیلی توش گیر کردم .
payam 619
03-09-2014, 22:37
من با Ulead VideoStudio 11 کار میکنم..نمی تونم بعضی از فرمت هارو باز کنم..مثل 3gp.. آیا نرم افزار خاصی هست که بشه با نصبش این فرمت هارو پشتیبانی کنه؟ لطفا کمکم کنید.
marshal2600
25-09-2014, 10:34
اول با کانورت تبدیل کنید
super smart
12-10-2014, 20:31
سلام
من وقتی به یولید میخوام تایتل وارد کنم ودیو خیلی بی کیفیت و تار میشه
باید چیکار کنم؟
من مشکل دارم:n35:
با corel video کار میکنم نمیدونم چجوری باید حرکت ترنزیشن رو برعکس کرد لطفا کمکم کنید. مثلا وقتی گذر شکسته شدن تصویر رو میذارم نمیخوام تصویر اول شکسته بشه میخوام قزعات شکسته تصویر دوم بیاد:n35:بعضی گذارا برعکس میشن اما 3dها اینجور نیسن
:n35::n35::n35:
من با corel کار میکنم. واقعا به مشکل برخوردم هر چی سعی میکنم خراب تر میکنم. چرا ترنزیشن در لایه پوششی کار نمیکنه و فقط رو لایه اصلی اثر میذاره. من میخوام رو لایه پوششی دو تا تصویر رو گذر بذم اما لایه باا هم عوض میشه کلا تصویر در تصویر رو خوب نمبتونم کر کنم کمکم کنید توروخدا:n35::n35::n35::n35:
من میخوام مثلا فیلم ذو لایه اصلی داره میره در لایه پوششی چندین عکس رو گذر بدم اما گذرها رو فیلم هم انجام میشه چکار کنم؟/
ناشناس21
01-12-2014, 19:23
سلام من میخوام تو یولید 12فارسی تایپ کنم نرم افزار مریم رو هم نصب کردم ولی ازچپ به راست مینویسه و حرفاش شکسته هستن میشه بگین چرا اینطوریه ویه سوال دیگه هم اینکه افکت وفیلتر برای برنامه یولید ازکجا دانلودکنموتریقه نصب ایناشو هم توضیح بدین ممنون میشم منتظر جوابتون هستم
ناشناس21
20-12-2014, 15:22
سلام من میخوام تو یولید 12فارسی تایپ کنم نرم افزار مریم رو هم نصب کردم ولی ازچپ به راست مینویسه و حرفاش شکسته هستن میشه بگین چرا اینطوریه ویه سوال دیگه هم اینکه افکت وفیلتر برای برنامه یولید ازکجا دانلودکنموتریقه نصب ایناشو هم توضیح بدین ممنون میشم منتظر جوابتون هستم لطفا تو این یکی دو روز ج بدین لازم دارم این جا سوال پرسیدم هنوز ج ندادین شماچرااینطوری میکنین ادمو سرکار میزارین ج نمیدین الان اینطوریم
وبرای ایناین کارو میکنم الکی نوشتین 162 پاسخ ولی هیچی نیس حتی یکی من حدودن 2هفتس منتظرم ج این سوال بدین ندادین
ناشناس21
20-12-2014, 15:23
سلام من میخوام تو یولید 12فارسی تایپ کنم نرم افزار مریم رو هم نصب کردم ولی ازچپ به راست مینویسه و حرفاش شکسته هستن میشه بگین چرا اینطوریه ویه سوال دیگه هم اینکه افکت وفیلتر برای برنامه یولید ازکجا دانلودکنموتریقه نصب ایناشو هم توضیح بدین ممنون میشم منتظر جوابتون هستم لطفا تو این یکی دو روز ج بدین لازم دارم این جا سوال پرسیدم هنوز ج ندادین شماچرااینطوری میکنین ادمو سرکار میزارین ج نمیدین الان اینطوریم
:n34::n34::n34:
وبرای ایناین کارو میکنم الکی نوشتین 162 پاسخ ولی هیچی نیس حتی یکی من حدودن 2هفتس منتظرم ج این سوال بدین ندادین
:n24::n24::n34:
roshany313
05-04-2015, 13:23
سلام
من پروژه ام را که ذخیره نهایی میکنم کیفیت فیلم میاد پایین چرا؟
با یولید 11 کار میکنم
سلام و تبریک سال جدید
من روی یک کلیپ کار کردم حدود 19 دقیقه شده، اما وقتی می خوام ازش خروجی بگیرم به 25% که می رسه این پیغام رو می ده: unable to load library و دیکه ادامه نمی ده
ممکنه به خاطر این باشه که حجم پروژه ام خیلی زیاد شده؟(حدودیک گیگ) یا دلیل دیگه ای می تونه داشته باشه؟ ممنون می شم راهنماییم کنید.
Hell Boy55
22-05-2015, 19:36
سلام چرا من وقتی یه عکس رو توی یولید اینسرت میکنم فرمتش رو ارور میده؟و همچنین میزنه فضای کافی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
tabassomesayna
11-08-2015, 17:08
سلام..من میخوام از طریق Create Disc فیلمی که درست کردم رو روی سی دی رایت کنم ولی تا این مرحله که میره گزینه Next نیست که بزنم!!
من از یولید 11 استفاده میکنم و ویندوزمم 8.1 هست.به نظرتون راه حل چیه؟
parry-91
12-08-2015, 08:51
سلام من هم نمیتوانم عکس و فیلم را در یولید insert کنم همین مشکل زیر
سلام چرا من وقتی یه عکس رو توی یولید اینسرت میکنم فرمتش رو ارور میده؟و همچنین میزنه فضای کافی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
لطفا جوتب بدید ممنون
tabassomesayna
12-08-2015, 16:57
سلام من هم نمیتوانم عکس و فیلم را در یولید insert کنم همین مشکل زیر
لطفا جوتب بدید ممنون
از صفحه ای که ارور میگیره مثل من عکس بگیرید اینجا آپلود کنید ببینیم مشکل چیه.
night-girl
29-08-2015, 15:30
سلام. ببخشید سوالم بی ربطه به تاپیک
میخام فیلممو یه بخش هایی شو شبیه کلیپ هیوا و وحید که انگار تصویر ریپ میزنه و روان پخش نمیشه درست کنم. امیدوارم خوب توضیح داده باشم. یا مثلاا بازی ایران استرالیا حالا به هر علتی همین طوریه. انگار بعضی فریم ها یکی در میون حذف شده باشه . .
اگر متوجه سوالم شدید لطفا...خیلی لازمش دارم
corel vs x8 کار میکنم
اصلا همچین امکانی داره؟
- - - Updated - - -
سلام. ببخشید سوالم بی ربطه به تاپیک
میخام فیلممو شبیه یه بخش هایی تو کلیپ هیوا و وحید که انگار تصویر ریپ میزنه و روان پخش نمیشه درست کنم. امیدوارم خوب توضیح داده باشم. یا مثلاا بازی ایران استرالیا حالا به هر علتی همین طوریه. انگار بعضی فریم ها یکی در میون حذف شده باشه . .
اگر متوجه سوالم شدید لطفا...خیلی لازمش دارم
corel vs x8 کار میکنم
اصلا همچین امکانی داره؟
night-girl
31-08-2015, 14:08
سلام. به شدت نیاز به کمک دارم. من corel vs x8 کار میکنم. و خیلی سرچ کردم اما نشد پلاگین مخصوص این نرم افزار پیدا کنم.
اصلا این ورژن پلاگین قبول می کنه؟
خیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی لی ممنون میشم چن تا پلاگین همچین خوب و مشتی بذارین برا دانلود. واقعا ممنون میشم
mo-nader
06-11-2015, 16:57
سلام در برنامه یولید چرا هنگام باز کردن ویدئو تصویر کیفیت خوبی دارد اما صدایی دریافت نمیشود، لطفاً راهنمایی نمایید.
سلام در برنامه یولید چرا هنگام باز کردن ویدئو تصویر کیفیت خوبی دارد اما صدایی دریافت نمیشود، لطفاً راهنمایی نمایید.
سلام دوستان
منم در کورل ورژن هفت جدیدا فیلم هایی را که میکس میکنم در گیرنده دیجیتال صدا نداره اما در سیستم و تلویزیون های جدید یو اس بی خور صدا داره
جالبتر که حتی تبدیل فرمت هم بکنی بازهم همونطوری هست
دوستان بگید مشکل از کجاست من که نفهمیدم
فرستاده شده از vsun v3
^
کسی نبود به من بگه این چه مشکلی هست و چطوری باید رفع بشه
اخه خیلی کسل کننده هست وقتی می بینی بعد از کلی رندر کردن فیلم ات اینطوری شده
فرستاده شده از vsun v3
alipphse
24-01-2016, 21:06
سلام دوستان !
ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم کسی از دوستان که تجربشو دارن جواب بدن!:n40:
من با یولید یه سری عکس رو میکس و صدا گذاری میکنم. بعد از اینکه با یه فرمت بخصوص ذخیره کردم، خوب پخش میشه و هیچ مشکلی نداره ولی وقتی که توی کانال تلگرامم قرارش میدم بعد از یه مدتی صداش میپره! بعد از یه مدت یعنی اوایل صداش مشکلی نداره و بعضیا میبینن ولی بعد از یکی دو روز صداش کلــــــــــــاً میپره !! بنظرتون مشکل از کجاست؟؟
از اونجایی که فایل اوریجینالی که رو سیستم خودم هست همیشه بدون مشکله، ممکنه به نظر بیاد مشکل از تلگرام باشه ولی من خودم چون توی یولید تازه کارم راستش هنوز به کار خودم شک دارم.کسی تا حالا با چنین موردی برخورد داشته ؟؟ ممنون میشم جواب بدین خیلی حیاتیه دارم برا انتخابات کلیپ میسازم وقتی برام نمونده خیلی !
دوستان گرامی
من یولید روی لب تاپم که ویندوز هفت بود داشتم .. روی آیکون اش که دبل کلیک می کردم برنامه اجرا می شد اما از وقتی ویندوزم ده شده دیگه برنامه رو اجرا نمی کنه ........ دو سه بار هم برنامه رو برداشتم و دوباره نصب و کرک هم کردم اما برنامه اجرا نمی شه .... در ضمن ویندوزم هم اورجیناله .......... چه راه حلی پیشنهاد می دین ؟؟
سلام ببخشید من یولید رو نصب کردم اما هر فایلی رو .فیلم. رو باز میکنم قبول نمیکنه چه علتی داره؟؟؟؟؟
ارور unable to open file
masteralireza
23-10-2016, 12:10
سلام خدمت دوستان و اساتید
من وقتی Corel VideoStudio X9 را اجرا میکنم با این ارور مواجه میشوم "LOAD FROM STREAM ERROR" چیکار کنم؟
مهمه جواب بدین لطفا مرسی
delgoshamehr
17-11-2016, 17:34
سلام مشکلی برایم پیش آمده عکسهایم را که با فرمت jpg از گوشی در پوشه ای در دسکتاپ لب تاب ریختم وقتی می خوام در نرم افزار ulead بیاورم و ویرایش کنم نمیاد یکبار هم عکس را از پوشه در آوردم و به زحمت در نرم افزار آوردم اما بعد از ویرایش همه سیاه شدند .با تشکر
سلام چرا فیلمهای avi درون برنامه قفل میشوند و فقط صدای فیلم رو داریم؟
نسخه 10
کسی تنظیمات یا اطلاعات کامل در مورد کار کردن با این برنامه بلده؟
چون یه ویدئو بود کنار هم گذاشتمشون همه هم تصویرشون یکی هستش. من هم موقع رندر همون سایز رو انتخاب کردم ولی از بالا و پایین یکم کم میکنه سایز کلیپ رو نمیدونم چرا! حتی سایز بالاتر هم گذاشتم فرقی نکرد. سایز کوچیکتر که بزارم بهم میریزه. کلا عجیبه !
omid7khat
27-12-2018, 19:01
سلام دوستان عزیزم من وقتی ویدیویی رو با یولید درست می کنم وقتی انتقالش میدم به رم گوشی دیگه نمیاره و خراب میشه و فقط حالت صوتی داره چکار کنم؟:n06:
با سلام. ممنون که عضویت مرا پذیرفتید.
سوالی که دارم این هست برای کار با یولد 11 باید از چه فرمت صوتهایی استفاده کرد؟؟ من الان دو فرمت mp3 و amr دارم که هیچکدومو قبول نمیکنه. میخ.ام تبدیلشون کنم تا توی این برنامه استفاده شون کنم ولی نمیدونم به چه فرمتی باید تبدیلشون کنم. ممنون میشم راهنمایی فرمایید. با تشکر
با سلام. ممنون که عضویت مرا پذیرفتید.
سوالی که دارم این هست برای کار با یولد 11 باید از چه فرمت صوتهایی استفاده کرد؟؟ من الان دو فرمت mp3 و amr دارم که هیچکدومو قبول نمیکنه. میخ.ام تبدیلشون کنم تا توی این برنامه استفاده شون کنم ولی نمیدونم به چه فرمتی باید تبدیلشون کنم. ممنون میشم راهنمایی فرمایید. با تشکر
سلام موقع import کردن فایل صوتی حتما دقت کنید که در بخش Audio فایل هاتون رو وارد نرم افزار کنید.
سلام دوستان عزیزم من وقتی ویدیویی رو با یولید درست می کنم وقتی انتقالش میدم به رم گوشی دیگه نمیاره و خراب میشه و فقط حالت صوتی داره چکار کنم؟:n06:
در تنظیمات خروجی، ویدیو را با پسوند mp4 یا h.264 تنظیم کنید.
نسخه 10
کسی تنظیمات یا اطلاعات کامل در مورد کار کردن با این برنامه بلده؟
چون یه ویدئو بود کنار هم گذاشتمشون همه هم تصویرشون یکی هستش. من هم موقع رندر همون سایز رو انتخاب کردم ولی از بالا و پایین یکم کم میکنه سایز کلیپ رو نمیدونم چرا! حتی سایز بالاتر هم گذاشتم فرقی نکرد. سایز کوچیکتر که بزارم بهم میریزه. کلا عجیبه !
خروجی پروژه را ابتدا با پسوند mkv بگیرید
خروجی پروژه را ابتدا با پسوند mkv بگیرید
حاجی تاریخ سوال رو نگاه نکردی :biggrin: :laughing:تو اون نسخه فک نکنم mkv باشه :دی
ایول داری
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.