ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی جاوا هلی کوپتری X Force شبیه Sky force

Hadi King
09-09-2009, 00:01
این بازی اسمش X Force که به تقلید از Sky force درست شده ...
حالا تو این بازی X Force همه چیز فرق کرده :شما بیش از 30 مرحله
و سه نوع ادوات جنگی شامل: 1- زره پوش 2- تانک 3- هلی کوپتر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:

sise
09-09-2009, 18:34
سلام:
رزولوشن بازی چند هست؟

PLAΨMID
09-09-2009, 22:54
نوشته مولتی اسکرین . یعنی به همه سایزی می خوره .

vafa1353
24-09-2009, 17:24
آقا من تمام مراحل رو رفتم به جز یکی و هلیکوپتر هم آزاد شد ولی نشد ازش استفاده کنم...وقتی هلی رو انتخاب میکنم تو نقشه نمیشه مرحله انتخاب کرد...؟؟؟مرحله ای هم که گیر کردم اونجاست که باید تو فرودگاه تمام هواپیماها رو زد..من همه رو زدم ولی مرحله تموم نمیشه...

mohammad_12
14-10-2009, 18:12
آقا من تمام مراحل رو رفتم به جز یکی و هلیکوپتر هم آزاد شد ولی نشد ازش استفاده کنم...وقتی هلی رو انتخاب میکنم تو نقشه نمیشه مرحله انتخاب کرد...؟؟؟مرحله ای هم که گیر کردم اونجاست که باید تو فرودگاه تمام هواپیماها رو زد..من همه رو زدم ولی مرحله تموم نمیشه...
من هم با وفا موافقم هرکاری کردم اما نشد نمیدونم چطوریه

Hadi King
15-10-2009, 15:14

من هم با وفا موافقم هرکاری کردم اما نشد نمیدونم چطوریه
ببخشید دوستان من این بازی رو نصب کردم ولی بازی نکردم نمیدونم چه جوری میشه رد کرد :20:
یه راهی هســــت همینجوری که نمیشــــه :5:
موفق باشید!:40:

sise
19-12-2009, 23:18
مشکل واسه من هم بود تا اینکه بی خیالش شدم. اما شاید راهش این باشه که باید مبلغ خیلی زیادتری تو حساب مونده باشه تا اون چنتا مرحله باز بشن. البته حدس منه و این نیازمند اینه که مرتب از پول بدست اومده استفاده نشه.
البته نظر منه . که اگه یکی حوصله داشت عملی اش کنه.