ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وایرلس کردن اینترنت

gizlly
08-09-2009, 21:34
سلام
من تو آزمایشگاه محل کارم با نوت بوک با یک کابل کراس به اینترنت متصل میشم (یعنی 10 تا آزمایشگاه که به اینترنت وصلند) ولی میخوام از تو اطاقم که کنار آزمایشگاه است از اینترنت استفاده کنم (وایرلس) اما نمیدونم باید چی کار کنم و چه دستگاهی بخرم. لطفا کمک کنید:10:

vioman
10-09-2009, 06:44
سلام
من تو آزمایشگاه محل کارم با نوت بوک با یک کابل کراس به اینترنت متصل میشم (یعنی 10 تا آزمایشگاه که به اینترنت وصلند) ولی میخوام از تو اطاقم که کنار آزمایشگاه است از اینترنت استفاده کنم (وایرلس) اما نمیدونم باید چی کار کنم و چه دستگاهی بخرم. لطفا کمک کنید:10:

دوست عزیز

اگر سیستم اتاق شما به وایرلس (کارت شبکه ی وایرلس) مجهز باشه کافیه یک کارت شبکه ی وایرلس USB تهیه کنید و از طریق ICS (اشتراک گذاری اتصال اینترنت) اتصالتون رو Share کنید.

اما اگر قصد دارید انتهای کابل کراس رو به سیستم متصل وصل کنید کافیه از همچین دستگاهی استفاده کنید(اکسس پوینت پرتابل)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

(مدل کاملتر و پیشرفته تر)

البته در این حالت لپ تاپ شما باید دارای کارت شبکه ی وایرلس باشه:20:

موفق باشید:11:

ocz
10-09-2009, 07:12
از پست بالای تشکر میکنم.ممکنست این سوال را هم جواب بدیهید:
ما یک آکونت روزانه ی اینترنت داریم و یک آکونت شبانه که یوزر پسورد ایندو آکونت با هم فرق میکند.این سیستم وایرلس آیا میتواند بسادگی خودش را تطبیق بدهد با این آکونتهای ساخته شده توی سیستم ما یا نه؟ مثلا شبها تنظیم کردیم سیستم خودکار روشن شده و به آکونت شبانه وصل میشود تا دانلودها را انجام بدهدولی روزها بطور دستی خودمان به آکونت روزانه کانکت میشویم
بعد محدوده ی قیمتی ومارک یک نمونه از سیستمهای وایرلسی که گذاشتد و راحت توی بازار گیر میاید را هم لطفا معرفی کنید.خیلی نیازی نیست حرفه ای و برد بالا باشد فقط مهم است که بتواند روی این آکونتها مانور بدهد و کار آن راحت باشد