مشاهده نسخه کامل
: راه انداختن اینترنت وایرلس در محل توسط WI-FI
jeyran65
08-09-2009, 20:34
سلام دوستان من در یک آپارتمان 6 واحده زندگی می کنم که 3 تا از واحد ها به این طریق به اینترنت متصل هستند .یه انتن بالای پشت بام هستش که از طریق یه کابل شبکه به یه سویچ وصل شده و از ان سویچ سه کابل به این سه واحد برای اتصال به اینترنت وارد میشود.و بروی هر کامپیوتر یه کانکشن از نوع --- ساخته شده و به هر کاربر یک شناسه و رمز عبور داده شده که از این طریق به اینترنت متصل میشوند.در ضمن همه ای پی های این سه کاربر برای ساختن کانکشن --- یکی میباشد.
چنتا سوال داشتم.
1-این چه نوع اینترنتی هستش؟
2-من می خواهم در واحد خودمان به دلیل اینکه علاوه بر pc که داریم 2 لپ تاپ دیگه هم از طریق wifi به اینترنت وصل کنم.چه دستگاهی نیاز دارم؟ آیا از access point باید استفاده کنم؟
اگر جواب مثبته من می خوام دستگاهی رو برام معرفی کنید که این امکانات رو داشته باشه سرعتش هم خوب باشه.
1-access point باشه
2-مودم adsl هم باشه(می خوام در جایی دیگر به عنوان مودم adsl از ان استفاده کنم)
3- port ethernet داشته باشه .(برای زمانی که در جایی دیگر که اتصالم از نوع adsl هستش و می خوام اونو با cable به pc وصل کنم)
می بخشید طولانی شد.ممنون میشم یه مدل از این دستگاه رو با قیمتش به من معرفی کنید.
BioHazard
08-09-2009, 21:18
سلام دوستان من در یک آپارتمان 6 واحده زندگی می کنم که 3 تا از واحد ها به این طریق به اینترنت متصل هستند .یه انتن بالای پشت بام هستش که از طریق یه کابل شبکه به یه سویچ وصل شده و از ان سویچ سه کابل به این سه واحد برای اتصال به اینترنت وارد میشود.و بروی هر کامپیوتر یه کانکشن از نوع --- ساخته شده و به هر کاربر یک شناسه و رمز عبور داده شده که از این طریق به اینترنت متصل میشوند.در ضمن همه ای پی های این سه کاربر برای ساختن کانکشن --- یکی میباشد.
چنتا سوال داشتم.
1-این چه نوع اینترنتی هستش؟
2-من می خواهم در واحد خودمان به دلیل اینکه علاوه بر pc که داریم 2 لپ تاپ دیگه هم از طریق wifi به اینترنت وصل کنم.چه دستگاهی نیاز دارم؟ آیا از access point باید استفاده کنم؟
اگر جواب مثبته من می خوام دستگاهی رو برام معرفی کنید که این امکانات رو داشته باشه سرعتش هم خوب باشه.
1-access point باشه
2-مودم adsl هم باشه(می خوام در جایی دیگر به عنوان مودم adsl از ان استفاده کنم)
3- port ethernet داشته باشه .(برای زمانی که در جایی دیگر که اتصالم از نوع adsl هستش و می خوام اونو با cable به pc وصل کنم)
می بخشید طولانی شد.ممنون میشم یه مدل از این دستگاه رو با قیمتش به من معرفی کنید.
خوب اگه کانکشن V P N دادن ، برای اینه که به روتر وصل بشید و اینترنت بگیرید(کار کاملا بیخودی کردن چون میخواستن پول بیشتری بگیرن احتمالا)
این چیزی که شما میخواین ، یک Modem Router با قابلیت وایرلس هست ، که بهترین گزینه ASUS AM604g هست که 4تا خروجی لن هم داره.
قیمتش هم دورو بره 90 تومن هست.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل دستگاه رو درست کردم ، ببخشید باز.
jeyran65
08-09-2009, 22:13
دوست عزیز این مدلی که فرمودید wifi نداره و اون مدل ASUS AM604g هستش.وبه چه طریق باید به اینترنت وصلش کنم ؟برای اتصال از طریق کابل به pc باید کابلی رو که الان به pc وصل میکن به این دستگاه وصل کنم و از یه پورت دیگه یه کابل به pc وصل کنم و از طریق همون --- کنکت بشم؟
اگه بخواهم لپ تاپم رو از طریق wifi به اینترنت وصل کنم چی این تنضیمات --- باید رو این دستگاه set بشه یا باید برا wifi هم رو لپ تاپ یه همچین --- بسازم؟
قیمت این نوعش چنده و ایا جواب میده چون همین کابلی که من تا تو خونه آوردم خودش از یه سوییچ در اومده تا اینجا رسیده. میشه دوباره به این به اصطلاح router وصلش کرد؟
و اینکه مارکی بهتر از اینم هست یا همین بهترینه؟
BioHazard
08-09-2009, 22:38
بخشید ، حواسم نبود Am604g ، وایرلس داره.
اگه اشتباه نکنم شما اینترنت رو مستقیم نمیگیرید ، بلکه از یک روتر رو پشت بام میگیرید ، درسته؟
من نمیدونم او شرکت چرا بهتون V P N داده ، اگه میخواسته محدودیت ایجاد کنه ، MAC filtering بس بود.
ولی درکل ، کار شمارو هم توی خونه یک Access Point ساده هم راه میندازه ، ولی اگه PC هم داری باید یک هاب بخری
ولی باز بهت توصیه میکنم اینی که گفتم بگیری(am604g) ولی اگه بهتون V P N دادن ، نمیتونی با اینا وایرلس راه بندازی چون مودم باید داخل شبکه قرار بگیره.
احتمالا به شما V P N ندادن ، کانکشن PPPOE دادن.
برای تنظیمات لبتاپ شما کافیه وایرلس رو روشن کنی و بعد به کانکشن وایرلست وصل شی
ببین در حالت معمولی برای خودم اینجوریه
من یک هاب ،+ Access Point + Am602 دارم ،به اینترنت توسط AM602 بصورت PPPOE وصل شدم و به وسیله ی هاب Share کردم و ACCESS POING هم به هاب وصله و Gateway رو IP مودم دادم تا اینترنت رو ازون بگیره و Wireless کنه
حالا AM604g هاب و ACCESS POINT رو حذف کرده و خودش کار اونارو انجام میده.
نکته: حتما بعدا برای وایرلس یک wep key تعریف کن که هرکسی نتونه وصل بشه به وایرلس.
drs_mehry
19-02-2010, 17:55
سلام .دتوی انشگاه من برای اتصال به اینترنت بیسیم حتما نیاز به استفاده از --- دارم.حالا چجوری می تونیم از وایر لس موبایل برای این نوع اتصال اینترنت استفاده کنم ؟
undertaker_ss
19-02-2010, 20:03
سلام .دتوی انشگاه من برای اتصال به اینترنت بیسیم حتما نیاز به استفاده از --- دارم.حالا چجوری می تونیم از وایر لس موبایل برای این نوع اتصال اینترنت استفاده کنم ؟
ما هم دانشگاه مون سیستمش این طوری بود و ادمین شبکه مون میگفت فقط با آیفون میشه کانکت شد با گوشی های دیگه نمیشه
حالا نمی دونم تا چه حد درست گفته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.