PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : غیرانتفاعی سجاد مشهد

dream18u
08-09-2009, 17:32
سلام
من به احتمال زیاد سجاد مشهد قبول شم توی این فروم خیلی ازش تعریف می کردن ولی خانواده م میگن غیرانتفاعی خوب نیست و یک سال دیگه بخون ولی من اصلا توی خودم نمی بینم که بخونم و رتبه بهتری بیارم.

اونایی که تعریف می کردن می تونن به من دلایل اون رو بگن تا با اونا خانواده م رو قانع کنم؟
برای من خیلی حیاتی هست.
مرسی

mostafa.m
08-09-2009, 17:47
فقط یک اشکالی که داره اینه که فضاش مثل دبیرستان میمونه :-|

John Doe
08-09-2009, 17:47
خوب اینجا دو بحثه.یکی اینکه میگی سجاد خوبه یا نه یا اینکه غیر انتفاعی خوبه یا نه
بین غیر انتفاعی ها سجاد خوب حساب میشه اما اینکه میگی خانواده میگن غیر انتفاعی خوب نیست یه یحث دیگس

Mehran Malfoy
08-09-2009, 18:22
توی رتبه بندی های دانشگاه های غیر انتفاعی سجاد ، بعد از علم و فرهنگ و امام رضا (علیه السلام ) و شیخ بهایی و علوم و فنون تو رتبه ی پنجم بود . میگن قراره دانشگاه بشه و از حالت موسسه بیاد بیرون . دانشگاه خیلی خوبیه .
حالا رتبت چند هست و چه رشته ای رو زدی ؟

michel
08-09-2009, 18:38
به نظر من خانوادت راست میگن.غیر انتفاعی به درد نمیخوره.1 سال دیگه تلاش کن. اگه یکمی تلاش کنی دولتی قبول میشی

dream18u
08-09-2009, 18:40
من سه هزار منطقه 3 و نرم افزار و سخت افزار و IT روزانه و شبانه اکثر دانشگاه ها رو به جز چند جای خاص زدم. آخر هم نرم افزار سجاد و بعدش خیام رو زدم و بومی خراسان هم هستم

michel
08-09-2009, 18:41
اگه هم واقعا از درس خوندن خسته ای . فقط به پدر مادرت بگو دیگه حال درس خوندن ندارم.

mojikavedoust
08-09-2009, 20:09
سومین دانشگاه معتبر مشهد بعد از فردوسی و آزاد، دانشگاه سجاد هستش.
مخصوصا رشته های برق و معماری ، که شاید سطحش بالاتر هم باشه.
قبول شدی حتما برو و اصلا شک نکن که خیلی خوبه.

dream18u
08-09-2009, 21:21
سومین دانشگاه معتبر مشهد بعد از فردوسی و آزاد، دانشگاه سجاد هستش.
مخصوصا رشته های برق و معماری ، که شاید سطحش بالاتر هم باشه.
قبول شدی حتما برو و اصلا شک نکن که خیلی خوبه.

خوب اینکه می گن مثل دبیرستان هست راسته؟ محیطش مثل دانشگاه هست؟
رتبه سه هزار منطقه 3 حیف نیست برم این دانشگاه؟
نمی دونم راهنماییم کنین
مرسی

alihacker2008
08-09-2009, 21:39
خوب اینکه می گن مثل دبیرستان هست راسته؟ محیطش مثل دانشگاه هست؟
رتبه سه هزار منطقه 3 حیف نیست برم این دانشگاه؟
نمی دونم راهنماییم کنین
مرسی

حالا چه اصراریه بری غیر انتفاعی اگه فردوسی قبول نشی شهرهای نزدیک که قبول میشدی روزانه چرا اونارو نزدی:13:

dream18u
08-09-2009, 21:46
کی میگه نزدم ولی بهم میگن با این رتبه اونا رو قبول نمی شم و بیرجند و بجنورد هم که دانشگاه دارن شبانه ندارن
من اکثر شهر ها رو توی خارج استان و داخل استان هم روزانه و هم شبانه رو زدم به جز چند تا شهر خاص و شانس رو از خودم نگرفتم ولی گفتم زودتر تحقیق کنم. سجاد مشهد انتخاب آخرمه شاید قبلی ها رو قبول شم

alihacker2008
08-09-2009, 22:01
ایشا الله قبول میشی

beh,p
09-09-2009, 07:15
کی میگه نزدم ولی بهم میگن با این رتبه اونا رو قبول نمی شم و بیرجند و بجنورد هم که دانشگاه دارن شبانه ندارن
من اکثر شهر ها رو توی خارج استان و داخل استان هم روزانه و هم شبانه رو زدم به جز چند تا شهر خاص و شانس رو از خودم نگرفتم ولی گفتم زودتر تحقیق کنم. سجاد مشهد انتخاب آخرمه شاید قبلی ها رو قبول شم

فکر کنم دانشکده فنی قوچان با این همه رشته خوب رو فراموشیدی.
اگه آزاد قبول شدی اون رو بری بهتره. چون اصولا غیرانتفاعی ها زیاد جالب نیستن.تازه اگه بخوای بری غیرانتفاعی یه سری رشته مثل کامپیوتر بخونی که دیگه کلا وقت تلف کردنه. حالا باز یه معماری یا چیزی میشد گفت رفتنش ارزش داره ولی خوب کامپیوتر...!
راجع به سال دوم هم به خانواده بگو که نمیتونی همین

dream18u
09-09-2009, 12:17
بحث اینه که من فقط کامپیوتر و IT رو زدم و به رشته دیگه ای علاقه ندارم
از قوچان که سجاد مشهد بهتره هم شهر دیگه هم قوچان!

RoYaYeEe_NiIiLi
09-09-2009, 21:52
سلام دوستان
مجبور شدم سوالمو اینجا بپر سم
من مهندسیه برق غیرانتفاعیه مشهد موسسه ی بهار رو آوردم...
میوخاستم ببینم کسی اطلاعاتی از این موسسه داره یا نه؟

sd70
03-10-2009, 18:41
لطفا اين پست پاک شه