ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 7 کامپیوتر به هم شبکه شده که یکی از ان ها سرور هست یا همون ادمین. بعد از تعویض ویندوز چگونه تنظیمات شبکه انجام بدم؟

Aloneboy
08-09-2009, 10:28
7 کامپیوتر به هم شبکه شده که یکی از ان ها سرور هست یا همون ادمین. بعد از تعویض ویندوز چگونه تنظیمات شبکه انجام بدم؟در واقع یک محلی هست که برای تدریس برای کاربران و گیم نت استفاده میشه اما به علت وجود ویروس ویندوز ان عوض کردند
من اطلاع زیادی از شبکه ندارم اما می خوام روی سیستم سرور یک برنامه نصب کنم که بتونه مثل سیستم های سایت دانشگاه موقعی که استاد تدریس می کنه صفحه نمایش سیستم سرور برای کاربران نمایش بده و سیستم کاربران قفل بشه ؟
همچنین یه راهنمایی در مورد بازی های شبکه ای بگید اگه بخوام به صورت شبکه بازی نصب کنم چه بازی هایی و چگونه باید نصب شوند؟

لطفا منو راهنمایی کنید

aslani606
08-09-2009, 11:31
7 کامپیوتر به هم شبکه شده که یکی از ان ها سرور هست یا همون ادمین. بعد از تعویض ویندوز چگونه تنظیمات شبکه انجام بدم؟در واقع یک محلی هست که برای تدریس برای کاربران و گیم نت استفاده میشه اما به علت وجود ویروس ویندوز ان عوض کردند
من اطلاع زیادی از شبکه ندارم اما می خوام روی سیستم سرور یک برنامه نصب کنم که بتونه مثل سیستم های سایت دانشگاه موقعی که استاد تدریس می کنه صفحه نمایش سیستم سرور برای کاربران نمایش بده و سیستم کاربران قفل بشه ؟

اگر WORKGROUP فقط باید نام WORKGROUP با بقیه یکی باشه و یک آی پی بدید

اگر کامپیوتر سرور هست آیپی را 192.168.0.1 قرار بدید و برای بقیه 192.168.0.2 همینطور الی آخر 3 و 4 و 5
می تونید رو اتوماتیک هم قرار بدید ولی اگر تعداد کامپیوتر هاتون کم هست دستی بهتره
(Network Connections---)

در مورد دوم شما میتونید از برنامه NetSupport_School استفاده کنید
اگر بگردید پیدا میکنید اینجا هم هست ------------.com

Aloneboy
08-09-2009, 12:26
اگر WORKGROUP فقط باید نام WORKGROUP با بقیه یکی باشه و یک آی پی بدید

اگر کامپیوتر سرور هست آیپی را 192.168.0.1 قرار بدید و برای بقیه 192.168.0.2 همینطور الی آخر 3 و 4 و 5
می تونید رو اتوماتیک هم قرار بدید ولی اگر تعداد کامپیوتر هاتون کم هست دستی بهتره
(Network Connections---)

در مورد دوم شما میتونید از برنامه NetSupport_School استفاده کنید
اگر بگردید پیدا میکنید اینجا هم هست ------------.com

ممنون از اینکه پاسخ دادید اما من مبتدی هستم اگه میشه در سطح پایین بگید منظورتون از WORKGROUP چیه و با سرور چه فرقی داره؟
راستی بعد از عوض کردن ویندوز تنظیمات local area connections به غیر از دادن ای پی تنظیمات خاص دیگری هم هست یا خیر

undertaker_ss
08-09-2009, 17:16
ممنون از اینکه پاسخ دادید اما من مبتدی هستم اگه میشه در سطح پایین بگید منظورتون از WORKGROUP چیه و با سرور چه فرقی داره؟
راستی بعد از عوض کردن ویندوز تنظیمات local area connections به غیر از دادن ای پی تنظیمات خاص دیگری هم هست یا خیر

شما از My computer یه Properties بگیر برو توی تب computer name بعد change رو بزنید حالا در قسمت member of ببینید عضو domain هستند کامپیوترها یا workgroup

فرقشون اینه که توی workgroup تنظیمات کامپیوترها به صورت local هست. مثلا یوزر و pass شون توی خود کامپیوتر ذخیره شده و خیلی تنظیمات دیگه
اما توی domain شما همه user ها رو روی یه کامپیوتر به نام domain controller تعریف می کنید و از این طریق می شه یه سری تنظیمات خاص رو برای همه یوزرها انجام بدین
فکر کنم خیلی بد گفتم:31:

Aloneboy
14-09-2009, 10:11
ممنون از پاسخ مشکل حل شد اما یه مشکلی دیگه برام پیش اومده اگه ممکنه منو راهنمایی کنید:
من یه تنظیماتی رو اشتباهی انجام دادم که میخوام حالا برگردونم به حالت قبل کاری که کردم اینه:
از قسمت My Network Places قسمت set up a home .... انتخاب کردم بعد 2 بار next قسمت دوم انتخاب کردم و ...
حالا اگه ممکنه منو راهنمایی کنید

aslani606
14-09-2009, 17:06
اگر شبکه workgroup هست تنظیمات خاصی نداره فقط همون اسم workgroup همه کامپیوتر ها یکی باشه آی پی رو در Properties نتورک کانکشن کارت شبکتون قرار بدید اگر سرور 192.168.0.1 و کلاینت هست که 2 به بالا فقط دو تا کامپیوتر یک آی پی ندی
اگر میخواهی اینترنت هم شر بشه تو دیفالت گیت وی همه کلاینتها آی پی سرور ت را بده تمام
مشکل حله

Aloneboy
14-09-2009, 18:04
اگر شبکه workgroup هست تنظیمات خاصی نداره فقط همون اسم workgroup همه کامپیوتر ها یکی باشه آی پی رو در Properties نتورک کانکشن کارت شبکتون قرار بدید اگر سرور 192.168.0.1 و کلاینت هست که 2 به بالا فقط دو تا کامپیوتر یک آی پی ندی
اگر میخواهی اینترنت هم شر بشه تو دیفالت گیت وی همه کلاینتها آی پی سرور ت را بده تمام
مشکل حله

ممنون از پاسخ مشکل حل شد اما یه مشکلی دیگه برام پیش اومده اگه ممکنه منو راهنمایی کنید:
من یه تنظیماتی رو اشتباهی انجام دادم که میخوام حالا برگردونم به حالت قبل کاری که کردم اینه:
از قسمت My Network Places قسمت set up a home .... انتخاب کردم بعد 2 بار next قسمت دوم انتخاب کردم و ...

undertaker_ss
14-09-2009, 22:49

من نفهمیدم در حال حاضر چه مشکلی براتون پیش اومده
این set up a home.... ففط کار رو راحت تر می کنه و گرنه کار خاصی انجام نمی ده
شما بگید می خواهید دقیقا چیکار کنید و الان چه مشکلی براتون پیش اومده تا راهنمایی تون کنیم

Aloneboy
15-09-2009, 18:05
من نفهمیدم در حال حاضر چه مشکلی براتون پیش اومده
این set up a home.... ففط کار رو راحت تر می کنه و گرنه کار خاصی انجام نمی ده
شما بگید می خواهید دقیقا چیکار کنید و الان چه مشکلی براتون پیش اومده تا راهنمایی تون کنیم
مشکل خاصی ندارم فقط موقعی که از قسمت my network place برای دستیابی یه درایوهای share شده می رم باید up می زدم و بعد به قسمت workgroup می رفتم (اگه اشتباه نکنم) و بعد درایو ها نمایش داده می شد البته فکر کنم الان درست شده چون تنظیمات قسمت computer name از قسمت change بر روی domain رفته بود که خودم روی workgroup فعال کردم که فکر کنم درست شد چون باید ریست می کردم که فرصت نکردم.
از شما دوستان هم بسیار سپاسگذارم که به من کمک کردید