PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نیازمند اطلاعات کاربردی در مورد برنامه نویسی وب

nosa
07-09-2009, 16:29
سلام
من با زبانهای html,c,php آشنائی نسبی دارم اما نمی دونم باید برای نوشتن برنامه یک سایت ساده باید از کجا شروع کنم.:20:

btheme
14-09-2009, 23:08
باید از جاده خاکی شروع کنی :دی

اول: لازمه دونستن html هست که پلی بین همه زبون ها ولی خودش برخلاف حرف دیگران اصلا زبان محسوب نمیشه
دوم:بعد ببین که چه سایتی میخوای استاتیک یا داینامیک یا اصلا کدوم زبون رو دوست داری یاد بگیری و برای یک سایت ساده میتونی راحت با اچ تی ام ال این کارو بکنی هیچ نیازی هم به یادگیری زبون های مختلف نیست

و اما اگه میخوای حرفه بشی این دیگه مبحث جداگونه هست

s.m.mirkazemi
15-09-2009, 01:39
برای ساخت یه سایت ساده نیاز به آشنایی هم نیست . کافیه از نرم افزار های پویا کردن سایت استفاده کنی .
مثلا برای ساخت منو هم میشه آدم کلی برنامه بنویسه , هم میتونه از نرم افزاری معروف ساخت منو استفاده کنه .

btheme
15-09-2009, 20:32
برای ساخت یه سایت ساده نیاز به آشنایی هم نیست . کافیه از نرم افزار های پویا کردن سایت استفاده کنی .
مثلا برای ساخت منو هم میشه آدم کلی برنامه بنویسه , هم میتونه از نرم افزاری معروف ساخت منو استفاده کنه .
اما هیچی مثل خود آدم نمیتونه کاررو دقیق تر انجام بده ، شما فرض کن منو ساز دی اچتی ام ال اگر فایل سی اس اس رو بخوای تغییر بدی باید دوباره از اون نرم افزار استفاده کنی حالا اگه نرم افزار در دسترس نبود چی؟؟؟؟:31:

nosa
19-09-2009, 08:55
:41:سلام
اولا از راهنمائيهاتون ممنونم
دوما بازم ممنونم
اما شايد من اشتباه منظورم و بيان كردم چون گفتم با دستورهاي html مشكلي ندارم اما در اين مورد كه چه طور از يه قالب خاص براي صفحه استفاده كنم و تو قسمتهاي مختلفش دستورات لازم رو اضافه كنم هيچ تجربه اي ندارم.
البته اين طور هم نيست كه فكر كنين كاري نكردم كتاب php جعفرنژاد و به اضافه كلي كتاب در مورد html خوندم اما دريغ از يه مثال ساه براي اونائي كه قدماي اول وبرداشتن و وسط راه گير كردن.
اما در مورد cd هاي آموزشي هم متاسفانه چيزي پيدا نكردم البته اين به اين معني نيست كه اصلا چيزي در اين مورد وجود نداره شايد من اطلاعاتم كمه كه نميتونم چيزي پيدا كنم در هر صورت مشكل من همچنان پابرجاست و شايد اگه شما دوستان يه گوشه چشمي داشته باشين و يه دنيا لطف و بخوايد يه نفر ديگه به جمعتون اضافه بشه و كمي سطح پائين تر توضيح بدين شايد تو آينده نزديك ديگه اين مشكل سر راه من نباشه.
بازم ممنون.

btheme
28-09-2009, 17:31
آره راست میگی تازه الان شدی مثل اوایل خودم ، راستش من همه رو با هم مخلوط کردم بعد از 4 سال تمرین html,css, javascript, یک خورده هم php یاد گرفتم که فکر کنم تا به اینجا کافیه و اما در مورد قالبی که گفتی نمیدونم میخوای مثلا چه تغییراتی رو انجام بدی، یا اصلا قالب برای سایت پویا هست یا ثابت یکم بیشتر توضیح بده یا مثلا بگو چه تغییراتی میخوایی توش انجام بدی