مشاهده نسخه کامل
: معضل اکتیو کردن Vista
Cyberlife
07-09-2009, 12:27
سلام ، من یک فایلی از اینترنت دانلود کردم که خدا لعنت کنه هر کی ساختش ، بعد از اجرای اون تاریخ کامپیوتر به 2066 تغییر کرد به همین خاطر ویندوز ویستای من از کار افتاده الان میخوام وارد ویستا بشم بعد از پنجره لاگین یک پنجره باز میشه که چند تا گزینه داخلش هست که در مورد اکتیو کردن ویستا با اینترنت و تلفن و ... هست ، من به صورت Safe Mode وارد ویستا شدم و کرکهای داخل اون رو اجرا کردم ولی بازم درست نشد ، چند تا کرک دیگه هم از اینترنت دانلود کردم ولی بازم نشد ، ورژن ویندوز من هم Vista Ultimate Build 6000 و تهیه شده توسط گروه نرم افزاری مافیا است .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
UP-SNAKE
15-09-2009, 22:56
سلام نميدونم چرا يهو windows گير داده که بايد active کنم خيلی اذيت ميکنه چيکار کنم
raminhoo
16-09-2009, 07:18
سلام دادا.منم همین مشکلو دارم نتونستم کاریش کنم. وقتی ویندوز 7 رو نصب کردم ویستام این ارور رو شروع کرد به دادن.تا الان که کاریش نتونستم بکنم.
یه چندتا سوال از بچه ها: نرم افزارهای 32 بیتی رو چطوری روی سیستم 64 بیتی نصب کنم؟ مثل نود32 که setup اون گیر میده.نمیخوام یکی دیگه دانلود کنم.
تو 7 وقتی میخوام activeX نصب کنم، اینترنت اکسپلورر نمیزاره، پیکارش کنم؟
UP-SNAKE
16-09-2009, 12:47
دقيقاً مشکل منم اينجوری شروع شد vista داشتم بعد که 7 ريختم گير داد به active کردن
کسی نتونسته این مشکل حل کنه چون منم تا seven نصب کردم vista اکتیو خواست .
mohamadgol
17-10-2009, 12:45
فایل را از حالت فشرده در آورده و نصب کنید بهتر است در هنگام نصب به اینترنت وصل باشید
دانلود فایل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من از vista ultimate sp2 استفاده میکنم. کرکهای مختلف رو امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نداد.
در نهایت از کرک بالا استفاده کردم، به اینترنت هم وصل بودم، در ظاهر activation موفقیت آمیز بود اما پس از restart کردن همچنان مشکل قبل پابرجا بود و ویندوز activate نشد.
واقعا هیچ کرکی براش نیست؟ من که دیگه خسته شدم انقدر سرچ کردم و کرک های مختلف رو امتحان کردم و هیچکدوم جواب نداد، آخرش فکر کنم کرکی بشم D:
Behrouz_se60
27-10-2009, 21:19
تا به حال کرکی برای sp2 نیامده یا گیر نمیاد من هم دلخوش کردم به sp1
من سریال اوریجینال دارم. فقط 10 تومن.
دوستانی که میخوان پ م بدن
سلام
کسی کرک نتونست گیر بیاره برای ویندوز ویستا ؟
من از vista ultimate sp2 استفاده میکنم. کرکهای مختلف رو امتحان کردم اما هیچکدوم جواب نداد.
در نهایت از کرک بالا استفاده کردم، به اینترنت هم وصل بودم، در ظاهر activation موفقیت آمیز بود اما پس از restart کردن همچنان مشکل قبل پابرجا بود و ویندوز activate نشد.
واقعا هیچ کرکی براش نیست؟ من که دیگه خسته شدم انقدر سرچ کردم و کرک های مختلف رو امتحان کردم و هیچکدوم جواب نداد، آخرش فکر کنم کرکی بشم D:
بهترین نسخه ویندوز ویستا نسخه هایی است که برای شرکت های مختلف از جمله DELL, ACER, HP و غیره ساخته شده. این نسخه ها نکته مشترکی که دارند اینه که اکتیو کردن نمیخوان چون از قبل این نسخه ها بصورت فول خریداری شدند و اکتیو شدند. فقط در هنگام نصب بعضی از این نسخه هایی که گفتم ممکنه شماره سریال بخواد که اونم هیچ وقت از کار نمیوفته.
من یک نسخه Windows Vista Ultimate - Dell خیلی وقت پیش از تورنت دانلود کردم و الان هم بر روی لپ تاپ ACER دارم ازش استفاده میکنم. هیچ وقت هم از کرک استفاده نکردم. همه آپدیت های مایکروسافت رو هم میگره و از توی سایت مایکروسافت هم میتونم دانلود کنم.
سلام
منم از لپ تاپ acer استفاده میکنم ، میشه لطف کنی و لینک دانلود ویندوز رو بهم بدی ؟
با تشکر
parisa6628
11-12-2009, 21:49
سلام من یه سوالی دارم ....
ویندوز ویستا sp2 ریختم روی لبتابم .. الان یه هفته است که پیغام فعال سازی میده... می خواستم ببینم آیا اگه فعالش نکنم ممکنه بعد از مدتی بالا نیاد ؟
یا فقط پیغامه میاد؟
کمک ...
parisa6628
11-12-2009, 22:12
مشکلم حل شد!!
اکتیوش کردم ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.