مشاهده نسخه کامل
: درخواست كتاب آموزش كركينگ و راههاي نفوذ به نرم افزار
اگر كسي از دوستان اين كتاب(كتاب آموزش كركينگ و راههاي نفوذ به نرم افزار) را داره يا اگه لينكي از اين كتاب دارين لطفا اينجا قرار بدين
با تشكر
mehdi_7070
07-09-2009, 10:03
این مشخصات کتاب هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
B E H Z A D
07-09-2009, 10:47
مگه همین کتابهایی که توی اینترنت هستن چه ایرادی دارن ؟
من خودم از اینترنت یاد گرفتم تازشم ترفند هایی که توی اینترنت میگن ممکنه هیچ جایی پیدا نکنی اگه میخوای یه کرکر خوب بشی به نظز من بهتره آموزشهای زیر رو دانلود کنی :
توی این سایت هم آموزشهای خیلی خیلی خوبی هست :
B E H Z A D
07-09-2009, 10:57
لینک بالایی این بود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] W e b k a d e . i r
لینک بالایی این بود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] W e b k a d e . i r
متاسفانه من در اين سايت عضو نيستم . عضم هم نمي پذيرد
راستي در مقالاتي كه معرفي كردي هيچكدام مثلا به آموزش پنجره هاي مختلف ollydbg نپرداخته اند اما در اين كتاب پرداخته شده است .
يعني در اينترنت من كه تا به حال هيچ مقاله اي در توضيح و آموزش ollydbg نديده ام(يكي در سايتtust4you بود كه اونم همين چيزهاي سطحي را ياد داده بود) مثلا يه برنامه را در ollydbg باز كن سپس ctrl+t را بزن پنجره اي به نام condition ظاهر مي شود خوب حالا شما تو كدوم مقاله ديدي كه توضيحي در مورد اين پنجره باشد ؟
راستي دوست عزيز ميتونستي لينك بالايي را در همون پست اولت بدي نياز به پست بعدي نبود :20:
از مهدي جان هم متشكرم .
AmirIliya
16-09-2009, 14:26
متاسفانه من در اين سايت عضو نيستم . عضم هم نمي پذيرد
راستي در مقالاتي كه معرفي كردي هيچكدام مثلا به آموزش پنجره هاي مختلف ollydbg نپرداخته اند اما در اين كتاب پرداخته شده است .
يعني در اينترنت من كه تا به حال هيچ مقاله اي در توضيح و آموزش ollydbg نديده ام(يكي در سايتtust4you بود كه اونم همين چيزهاي سطحي را ياد داده بود) مثلا يه برنامه را در ollydbg باز كن سپس ctrl+t را بزن پنجره اي به نام condition ظاهر مي شود خوب حالا شما تو كدوم مقاله ديدي كه توضيحي در مورد اين پنجره باشد ؟
راستي دوست عزيز ميتونستي لينك بالايي را در همون پست اولت بدي نياز به پست بعدي نبود :20:
از مهدي جان هم متشكرم .
دوست من سایت بالا که عضو میپذیره ...
PrinceofHacking
16-09-2009, 23:16
Creating a new account is currently not possible.
B E H Z A D
19-09-2009, 12:23
متاسفانه وبکده دیگه عضو نمیپذیره ولی اگه فقط آموزش میخوایید میتونید از
tuts4you.com هم استفاده کنید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.