ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : hp1006 و مشکلات آن

zeus7610
07-09-2009, 08:40
با سلام. من از مارک hp راضی بودم. (چند سال پیش رو میگم که دوستان قدیمی یادشونه که 5l , 6L \چقدر خوب بودن. اینو مقدمه گفتم تا برسم به این مارک 1006 که قبلا هم منو اذیت کرد و من بازم رفتم 2 تا خریدم. اولا که اگه کابل usb 5 متری بزنم بهش جواب نمیده. بعدش بعد از گرفتن 4-5 تا پرینت قاط می زنه. کاغذ توش گیر می کنه. (البته سربرگها بیشتر چون گرمش پائینه و کمی هم کاغذش معمولیهو ولی مشتری میگه با پرینترهای دیگه مشکلی نداره و راست هم میگه) یا اینکه داغ می کنه و ازش یه کمی دود میاد بیرون و جوهر رو هم نمی تونه خوب بپزه. هر دوش هم همین مشکل رو داره. خلاصه که اصلا به درد کار نمی خوره. حالا به نظر شما این مشکل قابل حله؟ من چی کار کنم> باید عوضش کرد یا این 2 تا اینحوریه؟ قابل حل هست؟

nima1394
07-09-2009, 10:03
آقا من فقط يه بار ديدم از پرينتر 2550 ليزر رنگي HP دود ميومد بيرون كه يكي داشت كاغذ رنگي (اين كاغذ هاي جنس كاغذ ساندويچ كه به رنگ سبز يا زرد هستن و براي فاكتور زدن استفاده ميشن) رو داشت ميكرد تو پرينتر و طبيعي بود كه دود كنه؛ چون داشت رنگ كاغذ روي فيوزر آب ميشد.
ولي ايني كه شما ميگي كاغذ معمولي مرغوب ميكني توي پرينتر و دود ميكنه و تونر خوب پخته نميشه رو من تاحالا نشنيده بودم و فكر ميكنم مشكل از طرف شما باشه، نه پرينتر.
كاغذ خوب استفاده كن، مثل Double A

Mostafa.yey
07-09-2009, 10:35
با سلام. من از مارک hp راضی بودم. (چند سال پیش رو میگم که دوستان قدیمی یادشونه که 5l , 6L \چقدر خوب بودن. اینو مقدمه گفتم تا برسم به این مارک 1006 که قبلا هم منو اذیت کرد و من بازم رفتم 2 تا خریدم. اولا که اگه کابل usb 5 متری بزنم بهش جواب نمیده. بعدش بعد از گرفتن 4-5 تا پرینت قاط می زنه. کاغذ توش گیر می کنه. (البته سربرگها بیشتر چون گرمش پائینه و کمی هم کاغذش معمولیهو ولی مشتری میگه با پرینترهای دیگه مشکلی نداره و راست هم میگه) یا اینکه داغ می کنه و ازش یه کمی دود میاد بیرون و جوهر رو هم نمی تونه خوب بپزه. هر دوش هم همین مشکل رو داره. خلاصه که اصلا به درد کار نمی خوره. حالا به نظر شما این مشکل قابل حله؟ من چی کار کنم> باید عوضش کرد یا این 2 تا اینحوریه؟ قابل حل هست؟
ظاهرا فکر کنم واسه شما اینجوریه چون من جند تا از این چابگر ها خریدم و مشکلی نداشت
پیشنهاد من اینه که بفروشید و یه سامسونگ 1640 بخرید با یه کارتریجش 2000 تا میزنه ولی P1005 هفتصد تا بیشتر نمی زنه!!

ehsan_1987
24-09-2009, 07:14
ظاهرا فکر کنم واسه شما اینجوریه چون من جند تا از این چابگر ها خریدم و مشکلی نداشت
پیشنهاد من اینه که بفروشید و یه سامسونگ 1640 بخرید با یه کارتریجش 2000 تا میزنه ولی P1005 هفتصد تا بیشتر نمی زنه!!

همون HP بخری بهتره!!بعید می دونم با یه کاتریج 2000 بزنه!!کارتریجا استاندارد هستند معمولا

saeidan
11-11-2009, 10:24
اره منم 1006 دارم که گاهی دود می کنه البته اگه تعداد زیاد چاپ کنی. گاهی هم که همون تعداد کم رو هم دود می کنه . البته کاغذ گرم هم میشه که فکر کنم طبیعیه. حدودا15 ماهه ازش استفاده می کنم. فقط کارتریج اولش کیفیت خوب میزد و بعد از 700 تا نیاز به شارژ پیدا کرد. واسه شارژش8000 تومن دادم ولی هیچموقع کیفیتش مثل اول نشد! یکی از دوستام هم 1005 داشت که اونم همین موارد رو بهم میگفت. خلاصه تا الان حدود 8000 برگ باهاش زدم مشکلی نداشته. گاها هم خودم شارژش کردم که کیفیتش خیلی کمتر از زمانی که میدادم بیرون برام شارژ کنن میشد که احتمال قوی از نوع پودر مصرفی باشه.هر 2500 برگ چاپ هم نیاز به تعویض درام پیدا می کنه. نوع درامش 35A هستش و قیمتش هم 8000 تومن. یعنی شارژ و درام میشن 16 هزار تومن.
این همه درباره چیپ شنیدم ولی فکر کنم این مدل پرینتر چیپ نداره.نه تعمیر کار گفت که چیپ باید عوض بشه و این حرفا. من من به موردی برای محدودیت پرینتهام برخورد کردم که بخوام چیپ عوض کنم.!

saeidan
11-11-2009, 10:28
یه چیزی یادم رفت بگم.
آخرین باری که این پرینترمو شارژ کردم حدود 3000 برگ برام زد. یعنی اولین باری بود که پیش یه تعمیر کاردیگه بردم که شارژش بارم سه هزار برگ کار کرد!!!. البته بعد از دوهزار برگ درامش خط مینداخت. خودم یه درام دست دو داشتم اونو که گذاشتم هزار تا دیگه زد. خودم کف کردم از این پودر. البته من فقط متن چاپ می کنم ولی باز هم سه هزار برگ واسه این پرینتر خیلی خوبه!