مشاهده نسخه کامل
: فایل ها ی آلوده به تروجان رو میشه پاکسازی کرد؟
Toranj_mhg
07-09-2009, 01:53
با سلام
قصه از اینجا شروع میشه که من قبلا اصلا هیچ آنتی ویروسی رو سیستمم نصب نبود تا اینکه بالاخره سرم به سنگ خورد و یه بار حسابی سیستم آلوده به تروجان شد که ،عوض کردن ویندوز هم افاقه نمی کرد تا اینکه بالاخره مجبور شدم کل کامپیوتر رو فرمت کنم اما قبلش فایلا و برنامه های ضروری رو که می خواستم رو dvd ریختم بعدش دوباره ویندوز ریختم و درست شد بعدشم روش NOD ریختم خیلی خوبه و راضی ام ولی دیگه وقتی اون DVD ها رو می ذارم هر چی فایل exe هست رو NOD نمی ذاره استفاده کنمیعنی انگار تروجان به همه ی exe ها چسبیده... می خواستم ببینم راهی نداره این فایلا رو پاکسازی کنم!
picher_s
07-09-2009, 09:11
درود
تروجان به همه فایلها نمیتونه بچسبه! این ویروسه. اسمش رو بگو.
پیشنهاد : NOD رو غیر فعال کن. اطلاعات رو رو هارد کپی کن.اجرا نکن! بعد با کسپر اسکن کن.
موفق باشید.
Toranj_mhg
07-09-2009, 16:46
سلام
خیلی ممنون
حق با شما بود تروجان نیست ،نمی دونم چرا تو ذهن من تروجان مونده بود.(چون این قصیه مال یه ماه پیشه و من تازه این تاپیک رو گیر آوردم)
عکس زیر هشداریه که nod می ده:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا حالا با کسپر کار نکردم ،این جوری که شما می گین یعنی کسپر قابلیت اینو داره که بدون اینکه delete کنه ویروس رو بکشه؟
راستی اگه nod رو غیر فعال کنم و فایلا رو کپی کنم و اجرا نکنم ، دوباره مثل قبل ویروسی نمیشه بیچاره شم! آخه دفعه ی قبل پدرم در اومد تا فرمت کلی کردم و ویندوز ریختم؟
picher_s
07-09-2009, 19:26
ببین رفیق مطمئنی سیستمت این ویروس رو نداره؟!
برو به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره کسپر عالی عمل میکنه.
موفق باشید.
Toranj_mhg
07-09-2009, 20:18
دوست عزیز دستت درد نکنه من به ادرسی که دادی رفتم ولی برام ثقیل بود و چیز زیادی نفهمیدم! همونطورکه گفتم من قبلا این ویروس(و شاید چند ویروس دیگر) رو داشتم و علایمی مثل:
1) عدم امکان safely remove فلش مموری ها (ارور می داد)
2)واسه درایو ها اتوران می اومد
3)وقتی mp4player ام رو بهش وصل می کردم روی صفحه ی mp4 مدام علامت transfering data ظاهر می شد در حالی که چیزی توش نمی ریختم
و ...
که در آخر یه چند روز چیزایی که واجب بود و می خواستم روی 4 ، پنج تا dvd ریختم و در نهایت کل سیستم رو فرمت کردم و همچنین دوباره پارتیشن بندی کردم و ویندوز ریختم و سپس اولین کاری که کردم nod32 رو ریختم و بقیه ش همون چیزایی که قبلا گفتم... حالا دیگه مطمئن نیستم هنوز هست یا نه(چون تخصصی ندارم) ولی مشکلات قبلی حل شده و تا حالا مشکل خاصی نداشتم!
البته توی اون تاپیکی که معرفی کردی اون پروسز هایی که گفتی چک کردم خوشبختانه هیچ کدوم تو لیست نبودن!
3)وقتی mp4player ام رو بهش وصل می کردم روی صفحه ی mp4 مدام علامت transfering data ظاهر می شد در حالی که چیزی توش نمی ریختم
سلام
یک سوال:
شما احیانا این مدت با برنامه Windows Media Playerکارخاصی نکردید؟
شوخی نمیکنم...
من یک مدت همین قضیه برام پیش اومده بود...
وقتی دقت کردم دیدم که من توی Windows Media Playerگزینه ی Syncروتیک زده بودم..
وWindows Media Playerبلافاصله بعدازوصل کردن هر ابزارذخیره سازی بطورخودبخودمیامدوفایل های موسقی ویا تصویری رو می ریخت روی اون...
Toranj_mhg
08-09-2009, 00:43
نه دوست عزیز
این مورد چیز خاصی نمی ریخت( حداقل در ظاهر نمی ریخت)
Alireza Skipper
08-09-2009, 08:23
دوست عزيز مي شه پاك كرد ولي بستگس به يك ويروس كشنده و وحشتناكي داره كه با تروجان ها به pc مياد اين ويروس svchost هستش كه در ظاهر كاري با pc نداره اما اتصال شما با اينترنت رو مشكل مكنه و هر 5 دقيقه يك بار dc ميشيد اگر اين ويروس با تروجان ها به pc شما بيان حتي انتي ويروس شما هم نميتونه اون تروجان ها رو پيدا كنه و بعد از اسكن كردن كامپيوتر شما ميگه چيزي يافت نشد . من خودم 2 بار گرفتار اين ويروس شدم . به هر حال اگر انتي ويروس شما اون هارو پيدا مي كنه و نميتونه پاك كنه احتمالا انتي قوي اي نيست يا يكودوم از اين ويروس هاي وحشتناك همراه اون ها وارد شده كه فقط با format كردن درايو الوده پاك مي شه كه معمولا هم تو درايو ميرن و بايد windows عوض شه . راه ديگه اي رو بلد نيستم شرمنده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.