ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در DVD و باطری

Aloneman2005
06-09-2009, 11:48
سلام
من dell 6400 inspiron دارم الان نمی دونم باطریش زود خالی میکنه ایا راه حلی واسه اینکار هست .
2 - DVD رایتر هم وقتی dvd می زا رم چراغش روشن می شه چند تا چشمک می زنه ولی بعد خاموش می شه و DVD رو Load نمی کنه .
از ویندوز هم می تونم درش رو باز کنم براحتی با eject .یعنی ممکنه از لنزش باشه یا چیز دیگست .

REGISTERED USER
06-09-2009, 13:22
1- باتری داره فاسد میشه و دیگه وقت تعویضش هست ... می تونی هم بدی بیرون برات refill کنند

2- اپتیک درایو ات کم کم داره خراب میشه ... اگر با سرویس جزئی درست نشد باید بدهید بیرون تعویض کنند

يک دوست
06-09-2009, 13:23
سلام دوست عزیز
منم همین لپ تاپ رو دارم ودر مورد باطری می تونم بهتون بگم که عمر باطری تون داره به پایان می رسه
درست همون روندی که برای لپ تاپ منم طی شد والان دیگه کاملا بهم اررور می ده که عمر باطری تون تموم شده یا به اصطلاح باطری تون مرده
وباید برم یه باطری نو بخرم تا اونجایی هم که من قیمت گرفتم مثل مدل خودش 65 هزار تومان و یه مدل دیگه هم هست که 9 سلولی و3 ساعت روشن می مونه که اون رو می گن 75 هزار تومان است
وشما می تونید فعلا با همین باطری سر کنید تا کاملا جوابتون که کرد یه باطری دیگه بخرید
در مورد dvd رایترتون هم ه بار به همچین مشکلی برخوردم که اونم سیستمم هنگ کرده بود اینجوری شد و با یه ریستارت درست شد اما شما می تونید به یه نمایندگی معتبر نشون بدید تا اگر مشکلی هست براتون رفع کنه

Aloneman2005
06-09-2009, 14:57
نمیشه اینقدر خبر بد ندید ممنون
ولی در مورد DVD
میشه من لپ تابم رو باز کنم و سرویسش کنم