ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پاک شدن اطلاعات بعد از merge کردن

marlikgelan
06-09-2009, 00:17
باسلام
من با این برنامه Norton PartitionMagic 8.0 سعی کردم یعنی کار همیشه گیمه marge کردم وقتی سیستم ریست شد دیدم تمام فایلام پریده
در c temp داشتم با هطار طور برگردوندم بقبه فابلامو میخوام
نمیدونم چطور شد که یهو ایطور شذ :31:
تمام فایلام حیاطی کارام هستش با چی برگردونم
جالبتر از همه ایکه زد تمام پارتیشنامو بهم ریخته نه فقط او نایی رو که بهش گفته بودم
ممنون میشم

aqronis
06-09-2009, 23:59
درود.
با برنامه partition magic کار نکنین.
از برنامه Acronis disk director suite استفاده کنید
هرگز درایو C رو merge یا پاک نکنید چون نتیجش به هم ریختن بقیه درایوهاست به دلیل اینکه درایو c درایو Primary هست و بقیه Logical و بقیه درایوها به درایو c بستگی دارن.
هر چه سریعتر از اطلاعات بقیه درایوها بک آپ بگیرین.
برای برگردوندن فایل ها از برنامه های Partition Recovery استفاده کنید. برنامه Acronis Disk Director Suite گزینه ریکاوری برای پارتیشن داره. از اون استفاده کنید.
موفق باشید.

s.j2016
13-10-2012, 01:52
سلام.من با این برنامه Acronis می خواستم دوتا پارتیشن رو با هم ترکیب یا merge کنم.
ترتیب پارتیشن ها: c-e-f
پارتیشن پایه f بود و اونی که برای ترکیب شدن انتخاب کردم e
این کارو با CD برنامه انجام دادم نه از توی ویندوز. یعنی گذاشتم با سی دی بالا اومد.
کار رو شروع کردم. نزدیک به 3 ساعت گذشت دیدم اون نوار سبز رنگ یه خرده پر میشه و باز بر می کرده اول(cerrent process)-نوار دومی هم همش وسط وایساده بود
دیدم تموم نمیشه فکر کردم کار نمی کنه و cancel رو زدم و وارد ویندوز شدم دیدم ای داد بیداد پارتیشن F که 650GB اطلاعات توش بود ...
پارتیشن E حجمش از 250 گیگ به 197 کم شده بود. یعنی 50GB از اطلاعات این پارتیشن هم نیست.
بازم با برنامه Acronis وارد شدم یدم درباره پارتیشن F نوشته :Not Formated
حالا اگه فرمتش بکنم همه چیز می پره.
لطفا راهنمایی کنید. این اطلاعات خیلی مهم و مرتب شده و کم یابی هستن.
من قبلا با برنامه های بازیابی داده کار کردم .توی پاک کردن پارتیشن هم چند بار سابقه دارم.آیا می تونم خودم درستش کنم؟ اگه اره ، چه کار کنم؟
اگه نه ، آیا باید هارد رو ببرم به شرکت های تخصصی بازیابی داده؟
کدوم شرکت خوبه و قابل اعتماده؟

EXTREME
13-10-2012, 13:03
باسلام
من با این برنامه Norton PartitionMagic 8.0 سعی کردم یعنی کار همیشه گیمه marge کردم وقتی سیستم ریست شد دیدم تمام فایلام پریده
در c temp داشتم با هطار طور برگردوندم بقبه فابلامو میخوام
نمیدونم چطور شد که یهو ایطور شذ :31:
تمام فایلام حیاطی کارام هستش با چی برگردونم
جالبتر از همه ایکه زد تمام پارتیشنامو بهم ریخته نه فقط او نایی رو که بهش گفته بودم
ممنون میشم
یک عکس از disk managment بزارین تا وضعیت پارتیشن ها معلوم بشه

s.j2016
13-10-2012, 17:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک عکس از disk managment بزارین تا وضعیت پارتیشن ها معلوم بشه

EXTREME
13-10-2012, 19:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یکی از پارتیشن ها raw شده درایو d و اطلاعاتی داخلش نیست.
اگر اطلاعاتی قبلا روش بوده میتونی با نرم افزار easus data recovery اطلاعاتشو ریکاوری کنی برای اینکار نیاز به حجم اضافه است
اگه میخواین پارتیشن درست بشه پارتیشن رو پاک کنید دوباره ایجاد کنید و فرمتش کنید تا درست بشه