مشاهده نسخه کامل
: کمک برای کرک کردن
من آموزش digital-tutorials رو از رفیقم گرفتم یه نرم افزار داره به نام soft image نمیدونم چی هست ؟ نصب کردم ببینم ولی باید کرک کنی ما هم هر کاری کردیم بلد نبودیم کسی نصب کرده بگه باید چی کار کنیم
samadsam
05-09-2009, 23:12
دوست عزیز رفیقتون کرک رو برداشته در اسرء وقت با اولین پلیس تماس بگیر:31:
به این تاپیک مراجعه کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرک داخل برنامه هست نحوه استفاده رو میخواستم
هرچی زنگ زدم پلیس بر نمی داشت : دی
samadsam
05-09-2009, 23:21
بابا این که کار نداره به منوی help برو نوشته registr اونو انتخاب کن ببین چی می خواد name یا serial
(اکثر برنامه ها یه کرک دارن و باید serial داده شده رو توی کرک وارد کرد و کلید ریجستری رو زد و یه کد گرفت که این کد رو باید توی برنامه وارد کرد)
اگه امکانش هست تصویر صفحه ی ریجستری برنامه و کرک رو بدید تا من بهتون بگم
بابا این که کار نداره به منوی help برو نوشته registr اونو انتخاب کن ببین چی می خواد name یا serial
(اکثر برنامه ها یه کرک دارن و باید serial داده شده رو توی کرک وارد کرد و کلید ریجستری رو زد و یه کد گرفت که این کد رو باید توی برنامه وارد کرد)
اگه امکانش هست تصویر صفحه ی ریجستری برنامه و کرک رو بدید تا من بهتون بگم
عزیزم همه این کارا رو که میگی خودم بلدم
linces maneger میادو فایلی با پسوند keys میخواد و تو دو فایل های کرک همچین فایلی وجود ندارد و به سایت هم وصل میشم نمیتونم پیدا کنم البته نمیتونم نه نیست چون تو Search میزنم میگه همچین چیزی وجود ندارد
samadsam
05-09-2009, 23:41
عزیزم همه این کارا رو که میگی خودم بلدم
linces maneger میادو فایلی با پسوند keys میخواد و تو دو فایل های کرک همچین فایلی وجود ندارد و به سایت هم وصل میشم نمیتونم پیدا کنم البته نمیتونم نه نیست چون تو Search میزنم میگه همچین چیزی وجود ندارد
خوب شاید باید فایل رو توی محل نصب برنامه کپی کرد
واسه چی از google استفاده نمی کنی درج کن Crack(نام برنامه) تا به سایت برنامه بری توی سایت هم رجیستر برنامه رو زده
بعضی سایت ها مستقیم باز نمی شن که باید از موتر جستجوی گوگل استفاده کرد
خوب شاید باید فایل رو توی محل نصب برنامه کپی کرد
واسه چی از google استفاده نمی کنی درج کن Crack(نام برنامه) تا به سایت برنامه بری توی سایت هم رجیستر برنامه رو زده
بعضی سایت ها مستقیم باز نمی شن که باید از موتر جستجوی گوگل استفاده کرد
همه این کارا رو کردم میخواستم کسی نصب کرده راهنمایی کنه
کسی نیست این پکیج رو خریده باشه می خوام ببینم چه چیزی هست. کمک کنید دیگه
من یعنی باید قید برنامه رو بزنم ؟ یکی کمک که دیگه
کمک کنید دیگه یکی جواب منو بده یعنی کسی این پکیج رو نخریده :ِکمک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.