مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل عجیب دیگه با 4770 !
miladddd
05-09-2009, 22:30
سلام
مثل اینکه، مشکل من با 4770 تمومی نداره!
متاسفانه با یه مشکل جدید روبرو شدم
تو ویستا همه بازی ها بدون مشکل اجرا میشن، تو xp هم تا همین دیروز بدون مشکل اجرا میشدن
ولی یهویی، تو xp فارکرای 2 رو اجرا کردم و دیدم گرافیکش داغونه و تو صفحه هیچی قابل تشخیص نیست و همه چیز قاتی پاتیه، بعد crysis warhead اجرا کردم و بعد هم call of juarez، این دوتا هم همینجوری شده بودن
ولی بازی هایی مثل world in conflict , call of duty 5 و ... بدون هیچ مشکلی همچنان تو xp اجرا میشن
ویستا هم که هیچ مشکلی نداره و همه توش سالم اجرا میشن
درایور9.7 رو تو xp کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم، ولی درست نشد
نمی دونم باید چکار کنم، یعنی کارت گرافیکه الکی الکی خراب شده، مثلا sapphire .... !!!!
لطفا راهنماییم کنید
alborz_k
05-09-2009, 22:45
سلام
مثل اینکه، مشکل من با 4770 تمومی نداره!
متاسفانه با یه مشکل جدید روبرو شدم
تو ویستا همه بازی ها بدون مشکل اجرا میشن، تو xp هم تا همین دیروز بدون مشکل اجرا میشدن
ولی یهویی، تو xp فارکرای 2 رو اجرا کردم و دیدم گرافیکش داغونه و تو صفحه هیچی قابل تشخیص نیست و همه چیز قاتی پاتیه، بعد crysis warhead اجرا کردم و بعد هم call of juarez، این دوتا هم همینجوری شده بودن
ولی بازی هایی مثل world in conflict , call of duty 5 و ... بدون هیچ مشکلی همچنان تو xp اجرا میشن
ویستا هم که هیچ مشکلی نداره و همه توش سالم اجرا میشن
درایور9.7 رو تو xp کامل پاک کردم و دوباره نصب کردم، ولی درست نشد
نمی دونم باید چکار کنم، یعنی کارت گرافیکه الکی الکی خراب شده، مثلا sapphire .... !!!!
لطفا راهنماییم کنید
وقتی که در یک ویندوز همه چیز سالمه و در یکی دیگه خرابه ، یعنی مشکل 100% نرم افزاری هست! شما یک نسخه ی پایین تر درایو و همچنین نسخه ی دایرک ایکس رو نصب کنید . باید مشکلتون حل بشه .
miladddd
05-09-2009, 23:14
آخه بدون اینکه کاری کنم، یهو اینجوری شده
directx رو چجوری پاک کنم؟
alborz_k
05-09-2009, 23:45
آخه بدون اینکه کاری کنم، یهو اینجوری شده
directx رو چجوری پاک کنم؟
خب منم یک بار درایو رو آپدیت کردم ، یک سری زا بازی های قدیمیم اجرا نشد!! لازم نیست پاک کنی ، جدید ترین رو نصب کن! سعی کن همون درایو قدیمی رو نصب کنی ، و باز هم می گم که این مشکلات نرم افزاریه و هر کارت گرافیکی که می گرفتی ممکن بود پیش بیاد.
miladddd
05-09-2009, 23:48
خدا رو شکر مشکل حل شد
البرز جان از اینکه وقت گذاشتی ممنون
یه restore کردم مشکل حل شد
نمیدونم چه گندی زده بودم که اینجوری شده بود، داشتم کلی به sapphire , ati فحش میدادم!
امروز تو ویستا یهویی تو 3d مارک امتیاز عجیب بالایی داد بهم، کل ذوق کردم، بعد یهو تو Xp اینجوری شد دیوانه ...!
قا من هم مشكل دارم با اين ati.كارتم سافاير 4550 كه 512mb و ddr3 وزماني كه سي دي نصب كارت گرافيك رو مي زارم و مي خواهد وارد برنامه نصب درايور بشه قفل ميكنه وبايد كامپيوتر ريست بشه.
سایر مشخصات سیستم:
cpu E7400 -2.8GHz- core 2 duo
main: EP43-UD3L
HDD: WD-500 GIG -SATA (WDC WD5000SSDS-00S9B0
GRAPHIC: SAPPHIRE RADEON HD 4550 512MB DDR3
RAM:DDR2 SDRAM 2G GEIL
POWER; 500 WATT VIERA
اعصابم رو اين قارقارك خورد كرده. فقط بلدن پول بگيرن و به ادم بندازن برن دنبال كارشون كيف كنن و به ريشمون بخندن.
من هم از طريق ئيندوز درايور رو از روي سي دي كارت گرافيك نصب كردم. ضمنا حتي درايور رو ان اينستال كرده و مجددا خواستم نصب كنم كه همون مشكل پيش اومد و قفل كرد. من هم مجبور شدم دوباره از طريق كنترل پانل ويندوز بنصبم. ضمنا ويندوز xp-sp3 است.
يك جوانمرد لوتي با صفا با معرفت كمك كنه.
Lord_theOne
17-09-2009, 21:30
1- مشكل ويندوزي است عوضش كن
2- پاورت جالب نيست توي يك تاپيكي هم بهتون گفتم
3- درايور جديد گرافيكتون هم از طريق اينترنت دانلود كنيد از لينك زير
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
4- يك تاپيك بزن همه مشكلاتت را داخل آن مطرح كن و تاپيك ديگران را خراب نكن دوست عزيز موفق باشيد
حالا چرا مي زني ما رو رييس.
البت دمت اوستا داش. گل گفتي. قربون مرامت.
راس گفتيا. اين پاوره لامصب كلنگه.
گرافمم هيمنطوره. فرقونه لاكردار.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.