ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای مصاحبه.

moh333n
05-09-2009, 17:55
سلام دوستان.
من آزمون استخدامی شرکت نفتو قبول شدم.خواستم بدونم برای مصاحبه چه سوالاتی اعم از فنی و دینی و ...پرسیده میشه؟همچنین چه نکات و مواردی را باید در نظر داشت؟رشته:مهندسی مکانیک.
تشکر.

Iron
06-09-2009, 13:58
سلام

گفتن چه مصاحبه ای قراره بکنن؟ چون مصاحبه در مورد مسایل اعتقادی و ... رو معمولا بعد از مشغول شدن انجام می دن. نهایتا یه سری فرم بدن پر کنید.
مصاحبه علمی هم معمولا چند تا سوال از درسا می پرسن. چندتا سوال از مسایل فنی تر هم می پرسن که اگر دومی رو نتونی جواب بدی هم خیلی مهم نیست. ممکنه یه متن انگلیسی مرتبط با رشتت بدن دستت بگن بخون بگو چی نوشته که متن سختی هم نیست. ممکنه دوتا سوال ساده هم به انگلیسی ازت بپرسن و تو هم به انگلیسی جواب بدی که اون هم نیازی نیست خیلی خوب جواب بدی. بعدش میگن چه نرم افزارایی بلدی. احتمال داره بسته به جایی که براش درنظر گرفتنت هم چند تا سوال ازت بپرسن.

معلوم هست برای کجای نفت می خوانت؟

moh333n
06-09-2009, 14:53
نه،نمیدونم.ولی آزمون 05.02 بود و شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی.محل خدمتو هم تو سایتش چنتا استان زده مثل خوزستان.کردستان.مرکزی و..که احتمالا همونمحل سکونت، خوزستان هستم.ولی میگن 4-5 نفر میشینن سوالپیچت میکنن..
ممنون از راهنماییت.

soroush20
08-11-2009, 20:20
آقا دمتون گرم.اين گفتگو برا منم مفيد بود.هرچند الان ميخوام برا كارشناسي كنكور بدم ولي واسه آيندم خيلي خوب بود.