مشاهده نسخه کامل
: مشکل در نصب SQL
aaaammmm87
05-09-2009, 09:46
سلام
می دونم که این بحث شاد به اینجاربطی نداشته باسه ولی جایی دیگه ای رو پیدا نکردم که این تایک رو بزنم ولی در هر حال موقع نصب SQL 20005 باید SERVER NAME رو وارد کنم ولبی نمیدونم این SERVER NAME چیه ؟ و یا باید از کجا پیداش کنم ؟ حالا دوستان هر کی میدونه این سر ور رو باید از کجا پیدا کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] name.JPG
mahdi7610
05-09-2009, 22:03
سلام
توی همون قسمت sarver name اون فلش به سمت پایین را بزن تا باز بشه داخل یک گزینه هست به اسم Browse For اونا بزن تا یک صفحه برات باز بشه . توی اون صفحه علامت + گزینه اول یعنی Database Engine را بزن و از زیر شاخه اون یک گزینه مثل گزینه instance/SQLEXPRESS وجود داره ( به جای instance اسم کامپیوترت وجود داره ) اونا انتخاب کن و صفحه صفحه را ok کن
موفق باشی :)
delphianddotnet
07-09-2009, 08:39
من نسخه enterprise رو روی xp 20003 نصب ک ردم و بجز ایسنتنس اسکیوال 2000 هیچی وجود نداره ایا نسخه های دیگه مثل personal مشکل رو حل میکنه
در ضمن موقع نصب این نسخه ارور هایی هم میده که نمیتونه بعضی از کامپوننتها رو روی این نسخه نصب کنه
delphianddotnet
07-09-2009, 08:48
من نسخه enterprise رو روی xp 20003 نصب ک ردم و بجز ایسنتنس اسکیوال 2000 هیچی وجود نداره ایا نسخه های دیگه مثل personal مشکل رو حل میکنه
در ضمن موقع نصب این نسخه ارور هایی هم میده که نمیتونه بعضی از کامپوننتها رو روی این نسخه نصب کنه
mahdi7610
08-09-2009, 15:20
اگر بخواهيد SQL Server 2005 را روي كامپيوتر شخصي خودتون نصب كنيد ، توجه داشته باشيد كه اگر ويندوزتون XP هست نميتونيد نسخه Enterprise رو روي سيستمتون نصب كنيد و بايد از نسخههاي Standard و يا Developer استفاده كنيد . ضمناً ويندوز XP شما حتماً بايد SP2 به بالا باشد.
ولي اگر بخواهيد SQL Server 2005 رو براي شركت و يا سازماني نصب كنيد ، بايد نسخه Enterprise رو روي Windows Server 2003 با SP1 به بالا نصب شود.
فراموش نكنيد كه قبل از نصب SQL Server 2005 حتماً DotNet Framework 2.0 (و بالاتر) روي سيستمون نصب شده باشه.
موفق باشید
aaaammmm87
10-09-2009, 17:58
سلام
والله من بعد از تلاش های مستمر و فراوان : دی بازم نتونستم نصبش کنم ویندوزم sp3 هستش ! و netframework3 رو هم نصب کردم وموقعی که میخواهم server name رو پیدا کنم پیدا نمیشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi7610
10-09-2009, 18:23
سلام
والله من بعد از تلاش های مستمر و فراوان : دی بازم نتونستم نصبش کنم ویندوزم sp3 هستش ! و netframework3 رو هم نصب کردم وموقعی که میخواهم server name رو پیدا کنم پیدا نمیشه ؟
سلام دلبندم .
باید خود اسکیول سرور خودش موقع نصب sarver name را درست کنه .
1 - براي اينكه بفهميم SQL Server 2005 روي يك كامپيوتر نصب شده يا نه ، اكثراً دنبال برنامه Management Studio ميگردن . در حالي كه وجود برنامه Management Studio نه شرط لازم و نه شرط كافي براي وجود سرويس SQL Server 2005 روي يك سيستم ميباشد . روش درست براي اطمينان از وجود SQL Server 2005 در يك سيستم ، چك كردن مسير زير است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني سرويسي به نام (SQL Server (MSSQLServer بايد در ليست سرويسهاي ويندوز موجود باشد.
2 - ممکنه برانامه sql sarver که نسب کردی کامل نباشه و مشکل داشته باشه .
3 - نسخههاي Standard و يا Developer استفاده كنيد
4 - شاید هم درست نصب نشده .
همینا به ذهنم میرسه :)
aaaammmm87
13-09-2009, 16:41
1 - براي اينكه بفهميم SQL Server 2005 روي يك كامپيوتر نصب شده يا نه ، اكثراً دنبال برنامه Management Studio ميگردن . در حالي كه وجود برنامه Management Studio نه شرط لازم و نه شرط كافي براي وجود سرويس SQL Server 2005 روي يك سيستم ميباشد . روش درست براي اطمينان از وجود SQL Server 2005 در يك سيستم ، چك كردن مسير زير است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توي مسيري كه دادي نبود ژ؟ حالا نميشه اين سرور رو به صورت دستي خودم بسازم؟
در نسخه 2008 این مشکل رفع شده.
:40::40::40::40::40::20::20::20::20::5::31::19::8:
mahdi7610
13-09-2009, 21:25
توي مسيري كه دادي نبود ژ؟ حالا نميشه اين سرور رو به صورت دستي خودم بسازم؟
فکر نکنم بشه دستی درست کرد .
یعنی من نتونستم . قبلا که پرسیده بودم گفتند نمیشه .
سلام
من هم مشکل aaaammmm87
سلام
من هم مشکل aaaammmm87 رو دارم. علتش رو هم میدونم. مشکل بعدیم اینه که برای نصب مجدد sql مشکل دارم. sql رو پاک کردم ولی اجازه نصب بهم نمیده. شنیدم به خاطر رجیستری بودنشه. از نرم افزارهای پاک کننده رجیستری هم استفاده کردم ولی فایده نداشت.
تمنا دارم راهنمایی ام کنید چون خیلی گیرم و زمان هم کم دارم. یعنی قراره به خاطر نصب مجددش دوباره ویندوز نصب کنم.
یه دنیا ممنون میشم اگه زود جواب بدید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.