مشاهده نسخه کامل
: هارد اکسترنال Seagate ؟
gamecrazy
05-09-2009, 06:58
سلام ..من می خوام یه هارد اکسترنال بخرم که کل زندگیمو بدم بهش برام نگه داره :46:
خودم می خوام این هاردو بخرم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلش Seagate هست بافرش هم 32 مگابایته ... دورش هم 7200 و ظرفیتش هم 1 ترابایته
قیمتش هم 104 تومنه.
می خواستم ببینم مدل خوبیه برای اینکه زندگیمو بریزم توش آخه 4 تا کیف DVD هامو می خوام بفروشم می خوام یه چیزی بگیرم که بعد پشیمون نشم.حالا اگه مثلا یه چیز یه کم گرونتر هم باشه ولی قابل اعتماد تر باشه ترجیح میدم اونو بخرم.
باتشکر.
من میگم اگه WESTERN DIGITAL بخری به مراتب کیفیتش بالاتره
Javad_Ed
06-09-2009, 10:07
مطمئنی این عکسی که گذاشتی 104 تومنه ؟
gamecrazy
06-09-2009, 20:25
آره خودم پرسیدم ،چطوره مگه ؟ گرونه ؟
سلام ..من می خوام یه هارد اکسترنال بخرم که کل زندگیمو بدم بهش برام نگه داره :46:
خودم می خوام این هاردو بخرم :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلش Seagate هست بافرش هم 32 مگابایته ... دورش هم 7200 و ظرفیتش هم 1 ترابایته
قیمتش هم 104 تومنه.
می خواستم ببینم مدل خوبیه برای اینکه زندگیمو بریزم توش آخه 4 تا کیف DVD هامو می خوام بفروشم می خوام یه چیزی بگیرم که بعد پشیمون نشم.حالا اگه مثلا یه چیز یه کم گرونتر هم باشه ولی قابل اعتماد تر باشه ترجیح میدم اونو بخرم.
باتشکر.
دوست عزیز
برند هارد خیلی تفاوت نداره
WD و Seagate هردو جزو بهترین ها هستند.
اگر اطلاعات شما خیلی حیاتیه باید دیتا رو روی 2 هارد همشکل بریزید و هر هارد رو در یک جای امن(دور از هم) نگه دارید:20:
به بهترین هارد دنیا هم نمیشه 100 درصد اطمینان کرد:13:
:11:
به نظر من dvd ها رو نگه دار... هارد هر چي باشه اصلا قابل اعتماد ني... من خودم يه هاردم 3 هفته بعد از خريد سوخت... فقط 30 مگا اطلاعات مفيد داشتم، ولي كلي حالم گرفته شد...
اين هاردي كه گذاشتي، بنظر من بزرگه... آداپتور هم داره... بهتره يكي بگيري كه با usb كار كنه... راحت...
gamecrazy
08-09-2009, 22:46
به نظر من dvd ها رو نگه دار... هارد هر چي باشه اصلا قابل اعتماد ني... من خودم يه هاردم 3 هفته بعد از خريد سوخت... فقط 30 مگا اطلاعات مفيد داشتم، ولي كلي حالم گرفته شد...
اين هاردي كه گذاشتي، بنظر من بزرگه... آداپتور هم داره... بهتره يكي بگيري كه با usb كار كنه... راحت...
اون هاردی که شما گرفتی چه مارکی بود ؟ اگه 1% هم احتمال از بین رفتن چیزای که می خام بریزم رو هارد باشه (زورد تر از 4-5 سال) اصلا نمی خرم چون دیگه هارد 1 ترابه چه درد می خوره ؟
اون مدل usb هم 1 ش هنوز نیومده الان چندروزه دنبال هاردم تا حالا پیدا نکردم ، زیر 1 ترا هم بدردم نمی خوره .
اون هاردی که شما گرفتی چه مارکی بود ؟ اگه 1% هم احتمال از بین رفتن چیزای که می خام بریزم رو هارد باشه (زورد تر از 4-5 سال) اصلا نمی خرم چون دیگه هارد 1 ترابه چه درد می خوره ؟
اون مدل usb هم 1 ش هنوز نیومده الان چندروزه دنبال هاردم تا حالا پیدا نکردم ، زیر 1 ترا هم بدردم نمی خوره .
هارد من، seagate بود البته internal...
اگه اطلاعاتت اينقد مهمه، ريسك نكن... حداقل يه back up ايي هم ازش داشته باش...
sepehr52
10-09-2009, 15:10
وسترن دیجیتال بخر بهتر از سیگیت هست من 1ترا کامل پر دارم با فرق اینکه من ازشون دائم استفاده میکنم و عین یک هارد اینترنال ازش کار میکشم یکسال دارم عالی بوده یکی دیگه هم چند روز پیش خریدم آخه اولی دیگه پر شده همزمان من یکی از بچه ها سیگیت خرید کمتر از شش ماه اشکال پیدا کرد و همه اطلاعاتش را از دست داد
3jokes_x
17-09-2009, 03:43
به نظر من:
هارد اکسترنال برای اینه که شما اطلاعاتی رو روش بریزی و بخوای با اون اطلاعات کار کنی. یعنی لازم باشه تغییراتی درشون بدی. (مثلا فایل های یک پروژه بزرگ) ضمنا بخوای قابل حمل هم باشه تا در دو محل (مثلا منزل و محل کار، یا کامپیوتر شخصی و لپتاپ) قابل استفاده باشن.
آقای سپهر52 گفت:
"من 1ترا کامل پر دارم با فرق اینکه من ازشون دائم استفاده میکنم و عین یک هارد اینترنال ازش کار میکشم"
اگر دائما از فایل ها استفاده می کنید، دی وی دی خیلی سرعت کار رو کم می کنه، هارد به دردتون می خوره.
افرادی هستند که 1000 گیگ اطلاعات دارن (و رایت کردن این حجم از اطلاعات روی 200 تا دی وی دی، بیش از 50 ساعت طول می کشه.) پس ترجیح میدن که از هارد استفاده کنند.
یا فروشندگان نرم افزار و فیلم و... اطلاعات بسیار زیادی رو روی هارد آماده برای رایت روی دی وی دی نگه می دارن. تا سرعت و امنیت رایت بیشتر بشه،
ولی اگر شما Already هم اکنون 200 تا دی وی دی فیلم (مثلا) داری (که هیچ وقت نیازمند تغییر نیستند و قبلا رایت شدن) بهتره همون دی وی دی ها رو نگه داری و به هارد اعتماد نکنی. من زیاد شنیدم که هارد اکسترنال در کمتر از 1 سال سوخته. حتی اگر هاردش هم خیلی خوب و عالی و خارجی(!) باشه، یه نوسان برق (که توی ایران هم کم پیش نمیاد) می تونه باعث سوختنش بشه. یا خراب شدن پاور یا ضربه خوردن هارد یا...
آخرین نکته اینکه: حتی سی دی و دی وی دی ها هم عمر مفید معینی دارن و اگر اطلاعاتتون خیلی حیاتی و تجدیدناپذیر هست (مثل عکس های خانوادگی و...) حتما باید بعد از گذشت هر چند سال Backup هاتون رو روی دیسک های جدید تجدید کنید، حتی اگر در ظاهر دیسک های قدیمی هنوز سالم باشند.
تمام چیزی که به ذهنم رسید نوشتم، اگر کسی از دوستان کاربرد دیگری برای هارد اکسترنال بلده استقبال می کنم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.