ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تری دی کار برای ساخت بازی

sam & snake
05-09-2009, 04:43
سلام

دوستان تری دی کاری که می تونند برای ساخت بازی کمک ما کنند از طریق پیغام خصوصی با قرار دادن نمونه کار
اعلام امادگی کنند.ما یک تیم درست کردیم برای ساخت بازی و داریم دنبال اسپانسر هم می گردیم برای پشتبانی
مالی تیم.بازی را با توجه به قابلیت های اعضا میسازیم.ما در حال حاظر 20 بازی با سناریوی اماده از تیم رو اماده کردیم.نسبت به عضو های تری دی کار و وضعیت کارشون بازی و سبکش رو مشخص می کنیم.

1- مدلساز سه بعدی برای ساخت اشیای بازی
2- مدلساز سه بعدی برای ساخت محیط بیرونی بازی(جنگل-خیابان و ...)
3- مدلساز سه بعدی بزای ساخت محیط داخلی بازی(ساختمان ها و محیط داخلی ان)
4- مدلساز سه بعدی برای ساخت کاراکتر بازی
5- انیماتور سه بعدی
6- مدیر تیم سه بعدی و رهبر تری دی تیم ( شرایط لازم:اشنایی کامل به نرم افزار های تری دی - مدلساز و انیماتور
و تجربه ی کار و نمونه کارهاب خوب و قابل قبول به عنوان مدیر )

پروژه از 20 مهر شروع میشه و تا تابستان سال 89 ادامه پیدا خواهد کرد... .

OM3D
05-09-2009, 20:55
منظور 3dmax هست یا کلاً CG ... ?

mcsg
05-09-2009, 22:01
اگه 5تا حرفه ای مثل منم داشته باشید بازم نمی تونید
کاش یه کم از اعتماد به نفستو داشتم
اینی که میبینی یه کی با تمام این شرایط بد میاد یه تیم تشکیل میده نشون دهنده خواب و رویا نیست نشون میده که یه ادم چه قدر پشت کارو انگیزه داره در ضمن ایشون درخواست دادن برای استخدام در خواست ندادن برای نظر سنجی منم از ایشون به خاطر این پست اضافی عذر خواهی میکنم ولی از دوستان میخوام برای ایده های همدیگه ارزش قائل بشن

sam & snake
05-09-2009, 22:03
منظور 3dmax هست یا کلاً CG ... ?

اصلا کاری به برنامه یا هنر یا ... نداریم مهم کیفیت کاریست که به ما می دید حالا می خواید با پوزر هم بسازید
مهم نیست کیفیت کارهای ما بعد از عضویت در گروه برای هر تیم مشخصه.

خواب دیدید خیره شما ها توی انیمیت موندید می خوای بازی بسازید اونم تا پایان 89 نه بابا فکر نکنم
اگه 5تا حرفه ای مثل منم داشته باشید بازم نمی تونید

دوست عزیز شروع کار پروژه ی سختی نیست که بخوایم دو سال طولش بدیم. برای اول کار تیم از یک
پروژه ی به احتمال زیاد استراتژیک استفاده می کنیم.

samadsam
05-09-2009, 22:28
دوستان عزیز نمی خوام حاشیه برم تاپیک رو خراب کنم ببخشید حرف هام یه خورده تند بود
خداییش منم حالم گرفته شده از این سرعت اینترنت تابستونم رو تلف این برنامه کردم اما یه اموزش درست گیرم نیومد
اموزش رو باید از روی ویدیو یاد گرفت که من سرعتی ندارم
بازم عزر می خوام

New Ray
08-09-2009, 12:29
من 3Dmax رو تازه شروع كردم و فعلا مدلهاي كوچك درست مي كنم . مدلساز هاي شما بايد آشنايي كامل به ساخت مدلهايي مانند شيشه و آب و آتش و ... و همچنين تنظيمات رندر مثل mental ray داشته باشند . مدير تيم هماهنگ كننده تيم براي تنظيمات خاص مثل رندر و واحدهاي اندازه گيري(cm , meter) باشد. اما اگر استراتژيك مي سازيد آسون تر ميشه.
:20:

New Ray
14-09-2009, 20:20
راستي sam & snake عزيز بالاخره تري دي كار پيدا كرديد ؟ :33: :37:

من دارم يه قلعه كوچيك درست ميكنم البته هنوز material نزدم E:\Castle-1.JPG

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شايد تو بازيتون بخواين :21: :38:

OM3D
14-09-2009, 23:27
یه سوال ؟
شما شرکتی دارید که باید اونجا بیایم و حضوری کار کنیم ؟ یا اینکه ما تو خونه میسازیم و برای شما میفرستیم ؟