ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در 4850 GIGABYTE

hompoil
04-09-2009, 20:18
سلام من تازه سیستم گرفتم اما چند تا مشکل در گرافیک هست حالا شاید هم از چیز دیگه باشه
cpu :phenom II X4 945 3ghz
m.b:msi 790fx gd70
ram :geil 4gb 1333
power:585 green
VGA:4850 1gb GIGABYTE
وقتی ویندوز XP بالا اومد کامل لود شد یه صفحه ی سیاه رنگ میاد و میره
تو مغازه ی کامپیوتر فروشی که امتحان میکردیم یه خط روی نشانگر ماوس افتاده بود گفت برین اگه مشکل بود بیارین ولی وقتی بردیم خونه برطرف شد
البته همه ی گیمهارو با حداکثر کیفیت بازی میکنه تو XP
تو ویندوز 7 هم یه PES2009 نصب کردم که تصویرش شکسته است بازی میکنه

Neoonline
04-09-2009, 21:26
مشکل میتونه از درایور کارت گرافیک باشه سعی کن آخرین نسخه رو از اینترنت بگیری و نصب کنی شاید مشکلت حل بشه.

sepehrppp
22-09-2009, 22:31
سلام به دوستان.من یک مشگلی پیش امده.هفیه ای یک یا چند بار lcd من یک دفعه رنگش به صورتی میزنه.چند لحطه ای اینطوری هست باز درست میشه.این اشگال از گزافیکمه یا lcd?گرافیکم ati 4850 gigabyte هست.

Kianoosh
22-09-2009, 23:11
سلام به دوستان.من یک مشگلی پیش امده.هفیه ای یک یا چند بار lcd من یک دفعه رنگش به صورتی میزنه.چند لحطه ای اینطوری هست باز درست میشه.این اشگال از گزافیکمه یا lcd?گرافیکم ati 4850 gigabyte هست.

می تونه از کابل و تبدیل و اتصالات گرافیک باشه بعدش خود گرافیک و مانیتور باید تست کنی با یه گرافیک دیگه...

sepehrppp
25-09-2009, 11:53
اینم بگم که من از صبح تا شب کار render گیری و بازی میکنم تاحالا تو بازی پیغام خطایی از گرافیکم نگرفتم.
و اینکه خروجی گرافیکم dvi هست ولی کابل lcd من analog میباشد و با یک تبدیل به گرافیکم نصب میشه.
مانیتورم دادم عوض کنند.دارم p20500 سامسونگ میگیرم که dvi داره.چطور هست این lcd?
اها اینم بگم یک دفعه که داشتم بازی میگردم یکدفعه lcd رفت تو حالت standbye بد وقتی خاموش و روشن کردم lcd را دیدم بازی از حالت full screen mode رفته تو حالت window mode .