aliaghaaaaa
04-09-2009, 17:39
سلام.
من یه سوال دارم که قبلا ازتون پرسیده بودم ولی جواب درستی نگرفتم.
می خواستم یه بار دیگه مطرحش کنم. شاید جواب گرفتم.
در کل لطفا در این مورد هر چی می دونید بهم بگید.
مشکل من خیلی حیاتی است. آخه دارم یه برنامه تجاری می نویسم. برنامه تموم شده ولی این مشکل هنوز رفع نشده. لطفا کمک...
من با استفاده از کد زیر به بانک اطلاعاتی connect می شم.
تا وقتی توی برنامه هستم، هر تغییری توی برنامه بدم کارش رو درست انجام میده. مثلا از طریق برنامه، چندتا داده رو به اطلاعاتی برنامه اضافه می کنم.
برنامه هیچ پیغام خطایی نمی ده و دقیقا کارش رو درست انجام میده.
مشکل من اینجاست که اگه برنامه بسته بشه، اطلاعاتی که توی بانک اطلاعاتی ثبت کردم و یا پاک کردم، به حالت اولشون بر می گردن و انگار نه انگار که من توی بانک، تغییرات داده بودم.
کد:
string MdfPath = Environment.CurrentDirectory + @"\Database1.mdf";
string ConnectionString = string.Format(@"Data Source = .\SQLEXPRESS;AttachDBFileName={0};" + "Integrated Security = SSPI;", MdfPath);
System.Data.SqlClient.SqlConnection connection = new System.Data.SqlClient.SqlConnection(ConnectionStri ng);
این در صورتی است که اگه از طریق connection string به بانک اطلاعاتی وصل بشم، این مشکل رو ندارم.
ولی اونوقت، آدرس بانک اطلاعاتی، آدرس ثابت میشه و روی هر کامپیوتری فرق میکنه.
برای بهتر حل شدن این مشکل من یه نمونه از کدهام رو براتون میذارم.
ممنون از لطف شما.
کد:
string ConnectionString = string.Format(@"Data Source = .\SQLEXPRESS;AttachDBFileName={0};" + "Integrated Security = SSPI;", MdfPath);
System.Data.SqlClient.SqlConnection connection = new System.Data.SqlClient.SqlConnection(ConnectionStri ng);
SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("insert into factor_name(code,tel,name) values('" + code + "','" + textBox1.Text + "','" + txt_forooshandeh.Text + "')", connection);
cmd1.Connection.Open();
SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter();
adp.SelectCommand = cmd1;
DataTable dt = new DataTable();
adp.Fill(dt);
add2();
cmd1.Connection.Dispose();
:41::41::41:
من یه سوال دارم که قبلا ازتون پرسیده بودم ولی جواب درستی نگرفتم.
می خواستم یه بار دیگه مطرحش کنم. شاید جواب گرفتم.
در کل لطفا در این مورد هر چی می دونید بهم بگید.
مشکل من خیلی حیاتی است. آخه دارم یه برنامه تجاری می نویسم. برنامه تموم شده ولی این مشکل هنوز رفع نشده. لطفا کمک...
من با استفاده از کد زیر به بانک اطلاعاتی connect می شم.
تا وقتی توی برنامه هستم، هر تغییری توی برنامه بدم کارش رو درست انجام میده. مثلا از طریق برنامه، چندتا داده رو به اطلاعاتی برنامه اضافه می کنم.
برنامه هیچ پیغام خطایی نمی ده و دقیقا کارش رو درست انجام میده.
مشکل من اینجاست که اگه برنامه بسته بشه، اطلاعاتی که توی بانک اطلاعاتی ثبت کردم و یا پاک کردم، به حالت اولشون بر می گردن و انگار نه انگار که من توی بانک، تغییرات داده بودم.
کد:
این در صورتی است که اگه از طریق connection string به بانک اطلاعاتی وصل بشم، این مشکل رو ندارم.
ولی اونوقت، آدرس بانک اطلاعاتی، آدرس ثابت میشه و روی هر کامپیوتری فرق میکنه.
برای بهتر حل شدن این مشکل من یه نمونه از کدهام رو براتون میذارم.
ممنون از لطف شما.
کد:
SqlCommand cmd1 = new SqlCommand("insert into factor_name(code,tel,name) values('" + code + "','" + textBox1.Text + "','" + txt_forooshandeh.Text + "')", connection);
cmd1.Connection.Open();
SqlDataAdapter adp = new SqlDataAdapter();
adp.SelectCommand = cmd1;
DataTable dt = new DataTable();
adp.Fill(dt);
add2();
cmd1.Connection.Dispose();
:41::41::41: