ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل ارسال ايميل در لوکال هاست

keynet
04-09-2009, 10:10
سلـام
چطور ميشه توي لوکال هاست ايميل ارسال کرد....
مشکلم اين جاست که يه سايت نوي لوکال هاست ساختم اما مثلا ايميل تائيد عضويت يا
پاسخ ايميل درخواست رمز رو نمي فرسته :41:. نه توي سايت نه توي انجمن توي هيچ کدوم کار نميکنه.
لطفا کممممممممممممممممممممک کنيد

eblis_boy1386
04-09-2009, 13:39
شما باید یک میل سرور نصب کنید و با توجه به امکانات اون میل سرور میتونید به میل باکس دستری داشته باشید.
معمولا به دو طریق این عمل انجام میشه ( دسترسی به میل باکس منظورم هست) یک WebMail و استفاده از پروتکل POP3 برای دریافت ایمیل های رسیده و SMTP برای ارسال ایمیل.
معمولا آدرس ایمیلها بر روی لوکال هاست به شکل test@127.0.0.1 و یا test@localhost هست ( البته همه اینها بستگی به تنظیمات سرور داره و به همین دو شکل ختم نمیشه )

keynet
04-09-2009, 16:24
خب من يه وب ميل نصب کردم اما هنگام ارسال ايميل از سايت به ايميل اين خطا رو ميزنه:

Warning: fsockopen() [function.fsockopen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]: unable to connect to localhost:25 (A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. ) in X:\xampp\htdocs\home\includes\phpmailer\class.smtp .php on line 105

Warning: fsockopen() [function.fsockopen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]: unable to connect to localhost:25 (A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. ) in X:\xampp\htdocs\home\includes\phpmailer\class.smtp .php on line 105

با همين وب ميل از يه ميل به يه ميل ديگه ارسال مي کنه و مشکلي نداره.

eblis_boy1386
04-09-2009, 16:27
خب من يه وب ميل نصب کردم اما هنگام ارسال ايميل از سايت به ايميل اين خطا رو ميزنه:

با همين وب ميل از يه ميل به يه ميل ديگه ارسال مي کنه و مشکلي نداره.

وصل شدن به localhost : 25 (تلاش ناموفق به دلیل ارتباط حزبی متصل نبود پاسخ درست بعد از یک مدت زمان ، یا اتصال برقرار نشد به دلیل میزبان متصل است موفق به پاسخ می دهند

مشكل داره ..دوباره چك كنيد

keynet
05-09-2009, 11:13
از اينکه متن خطا رو ترجمه کرديد خيلي ممنون. اما اين دردي رو از من دوا نمي کنه .
براي رفع اين خطا چيکار بايد بکنم.

keynet
06-09-2009, 07:42
کسي نمي تونه کمکم کنه :41: