مشاهده نسخه کامل
: ذكر ركود converting پردازنده خود
فاطمه ذبيحي
04-09-2009, 01:28
دوستاني كه مايلند با ذكر پردازنده و رم خود بفرمايند كه يك فايل 600 مگي vcd را در ويندوز xp در عرض چند دقيقه مي تونند به يك فايل wmv 384pskb به وسيله نرم افزار
win avi video convertor تبديل كنند به بخش advance اين نرم افزار بريد و در اون جا نوع فرمت خروجي رو تعيين كنيد البته ميدونم كه براي يك تست كامل بايد خيلي از شرايط رو در نظر گرفت اما براي ابتدا كار و راحتي ما به همين مقدار بسنده مي كنيم.
فكر كنم اين كانورتور در سايت tebyan.net بخش خدمات و دانلود موجود باشه منتظر ركوردهاي دوستان هستم.
اما ركورد من:
cpu ; e8400
ram : 4 gig ddr2 800 mh
زمان كانورتينگ: 6 دقيقه
خوب برای تست معمولا از یک کانورتور که بتونه از تمامی معماری های موجود استفاده کنه باید استفاده بشه تا تست عادلانه تر بشه ...
در ضمن فقط سی پی یو تاثیر گذار نیست ...
فاطمه ذبيحي
04-09-2009, 02:02
درسته قبول دارم و لي براي راحتي كار در گام اول به همين شرايط بسنده كرديم و فكر كنم اين نرم افزار حد اقل از قابليت دوهسته اي به شرط پشتيباني كدك بهره مي بره باز در عين حال از نظرات عزيزان استقبال ميشه
Lord_theOne
04-09-2009, 20:40
تشكر از فعاليت دوستان و اين بحثها و كارها خيلي مفيد است
اينجوري نمي شود چون بايد يك فايل باشه براي تست روي آن با اين اينترنت زپرتي اكثرا مشكل دارند يك فايل را بگيرند
بهترين تست براي CPU و راحت آسان فايلهاي فشرده هستند مثلا با Winrar استفاده كنيم بازش كنيم
بهتره كه به يك چيزه ثابت برسيم و روش تست كنيم
دوستان نظري ندارند
و بهتره كه سايتهاي خارجي اونهم تست كرده باشند كه با تستهايي كه ما مي گذاريم بانك اطلاعات بالاتر مي رود و جواب بهتري مي رسيم
فاطمه ذبيحي
04-09-2009, 23:19
پيشنهاد مي كنم يك فيلم وي سي دي با رزولوشن 355.288 رو با وي سي دي كاتر ببريد كه حدود 600 مگ بشه اون به عنوان فايل اصلي باشه هر كس براي خودش اين كار رو انجام بده و همه فيلمهاي وي سي دي مثل هم هستند و بعد به روشي كه عرض كردم به wmv 384 kbps تبديل كنيم و مدت زمان كانورت رو هم اگه شد به ثانيه حساب كنيم تا دقيقتر باشه البته قبول دارم نوع مادر بورد چيپست آن نوع رم و ... دخيلند اما چون بحث در مورد پردازنده و رم است براي گام اول دو عاملي كه بيش از همه موثره پردازنده و رم است رو ملاك قرار بديم و در گامهاي بعدي مي شه دقيقتر عمل كرد فكر كنم در همين مورد هم اگه دوستان استقبال كنند تجربه جالبي باشه البته كار با win rar هم مي تونه تجربه بعدي باشه ببينيم اصلا دوستان دل ودماغ همين قدم اول رو حد اقل به عنوان يك تجربه براي خودشون دارند يا نه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.