مشاهده نسخه کامل
: جلوگیری از بسته شدن برنامه
Payman_62
03-09-2009, 17:19
سلام.
من در حال نوشتن برنامه ای هستم که امنیتش برام مهمه. از این جهت برنامه به هیچ عنوان نباید بسته شه.
برنامه میتونه 2 قسمتی باشه. 1 سرویس و 1 وین اپلیکیشن.
میخواستم ببینم کسی راهی برای جلوگیری از بسته شدن برنامه بلده؟ توابع hook و ... .
میخواستم ببینم کسی راهی برای جلوگیری از بسته شدن برنامه بلده؟ توابع hook و ... .
توابع hook مربوط به API های ویندوز میتونه بعدا مشکل ساز بشه چون احتمالا از یه ویندوز به یه ویندوز دیگه بعضی مواقع تغییر میکنه
مشکلی که اکثر ویروس کشهای تحت XP به پایین تو ویستا دچارش شدند(البته یکی از مشکلاتشون این بود)
چون اونها هم برای متوجه شده اینکه چه وقتی فایلی رو سیستم کپی میشه یا بسته میشه از از این توابع استفاده میکردند
در کل به نظرم بهتره دنبال توابع در این مورد در خود .Net بگیرید چون به احتمال زیاد این توانایی درش گنجانده شده
البته یه راه دیگه هم هست که تو یجا خونده بودم اونم این بود که اسم فایل برنامه تو همنام فیلهای سیستمی خود ویندوز(svchost,csrss) که اصلا با هیچ روش بسته نمیشن بزاری. دیگه اون فایل بخاطر اشتباه ویندوز در همنام بودنش با سرویس اصلی خودش بسته نمیشه
جستجو میکنم پیدا کردم همینجا میزارم
Payman_62
06-09-2009, 15:14
سلام.
درسته. توابع هوک همیشه درد سر آفرین هستن. آنتی ها به برنامه گیر میدن و کار کردن باهاشونم مشکله.
روشی هم که فرمودی با یه بچ فایل به راحتی قابل دور زدنه. ضمن این که تو وین 7 این روش جواب نمیده. از این حرفا گذشته برای یه برنامه تجاری افت داره اسمشو بذارم smss. این روش برای ویروس هاست.
یه سایت وجود داره به نام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قسمت هوک ای پی آی ش یه سر بزنید که یه سری کامپوننت و مثال واسه این کار داره
Payman_62
09-09-2009, 06:12
سلام.
به
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قبلا سر زده بودم. چیزی پیدا نکردم. البته خوب نگشتم.
به هر حال مشکل رو حل کردم.
خوب راه حلتون رو همینجا بزارید ما هم یاد بگیریم
مهران باینری
09-09-2009, 21:21
اگر میشه راحلتون را بگذارید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.