ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ISP

mdolia
03-09-2009, 17:07
سلام سوالي در مورد راه اندازي ISP داشتم مثلا تجهيزات مورد نياز يا هر نوع راهنمايي ديگه چون اشنايي خودم خيلي كمه اگه به هر نحوي راهنماييم كنيد ممنون ميشم.

sima_6600
03-09-2009, 18:13
فکر کنم البته مطمان نیستم ولی تا اونجای که من میدونم اول نیاز به یک مهندس کامپیوتر دارید که مجوز بگیره بقیه چیز هاش
مهم نیست.:D

hashem_wolf
03-09-2009, 19:32
فکر کنم البته مطمان نیستم ولی تا اونجای که من میدونم اول نیاز به یک مهندس کامپیوتر دارید که مجوز بگیره بقیه چیز هاش
مهم نیست.:D
loooooooool
مهم تر : مجوز سازمان تنظیم مقررات رادیویی
اکسس سرور

کش سرور

روتر

تلفن

تجهیزات شبکه ای

dsllam

antena

comiser
08-09-2009, 23:36
سلام

اول برای مجوز بایذ اقدام کنی . این هم سایت سازمان تنظیم مقررات رادیویی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اینجا در مورد مجوز کاملاً توضیح داده شده است .

تجهیزات :

روتر

اکانتیگ ( نرم افزاری که بر روی سرور اکانتیگ نصب میشه و تمامی کارتهای اینترنتی را که می فرستی توی بازار با این سیستم ساخته میشه ، اعتبارشون چک میشه و .......... )

اکسس سرور ( دستگاهی که مودمهای زیادی روش هست و کاربران به این دستگاه وصل میشن )

کش سرور ( وقتی که یم سایت رو کاربران درخواست می کنند برای اولین بار از اینترنت گرفته میشه و از میسر کش سرورت عبور میکنه . سری دومی که درخواست همان سایت داده میشه از روی کش سرور به کاربر داده میشه )

روتر ( در این مورد کلی مقاله روی اینترنت هست )

فایروال ( برای حفاظت از شبکه )

یو پی اس

رک ( محفظه ای مه این تجهیزات در آن قرار گرفته میشه )

سوییچ

دوست من این یک سری اطلاعات کلی بود . در صورت نیاز به هرگونه اطلاعات دقیقتر بگو تا بیشتر راهنمایی کنم .