مشاهده نسخه کامل
: نصب Vista 64 Bit در کنار Xp 32Bit لطفا کمک کنید!!!!
bitkadeh_net
03-09-2009, 14:34
سلام
بنده Xp Sp3 32 bit نصبه رو سیستمم اما از اونجا که رمم 4 گیگهو 4 هسته ای هم هست سی پیوم و تو Xp رمم رو بیشتر از 2.5 گیگ نمی شناسه می خوام برم روی 64bit از نوع Vista SP2
نکته اینجاست که حقیقتش نمی خوام کلا برم! یعنی می خوام در کنار XP Sp3 که الان نصب دارم...Vista 64 Sp2 نصب بشه...
کسی می تونه راهنمایی کنه باید چیکار کنم چون از تو XP که اصلا RUn نمیشه بخوام نصبش کنم....
می ترسم از بوت نصبش کنم اونوقت XP بره رو هوا....
خلاصه لطفا اساتید کمک کنند شدیدا ....گیر کردم...
مطمئنا این سوال رو خیلی ها دارن...لطفا استادی راهنمایی کنند. با تشکر :11:
soroshea
03-09-2009, 18:52
دوست عزیز شما یه درایور جدید درست کن . :31:
ویستا رو بریز توی اون . :19:
عملا نباید هیچ کاری با XP داشته باشه ! :46:
بعدشم XP اصلا به دردت نمی خوره . :41:
همون ویستای خالی رو بریز بهتره . :8:
سبز باشید ... :40:
bitkadeh_net
03-09-2009, 20:03
دوست عزیز شما یه درایور جدید درست کن . :31:
ویستا رو بریز توی اون . :19:
عملا نباید هیچ کاری با XP داشته باشه ! :46:
بعدشم XP اصلا به دردت نمی خوره . :41:
همون ویستای خالی رو بریز بهتره . :8:
سبز باشید ... :40:
ممنون دوست عزیز ولی مثل اینکه منظورم رو درست بیان نکردم یا دریافت نکردید:
ببینید من روی PC هستم...و بله درایو D رو برای ویستا آماده کردم...مشکل اصلا اینا نیست...
مشکل اینه که من مثلا قبلا ویستا رو از طریق یک Autorun که از تو خود Xp از طریق DVD ویستا اجرا میشد نصب می کردم...یا مثلا زمانی از طریق Boot نصب می کردم که کاری به XP اصلا نداشته باشم و ویندوز XP نخوام! :13:
الان من یک ویندوز XP دارم....که فکر کنم به دلیل اینکه 32 بیت هست و ویندوزی که می خوام نصب کنم 64بیت هست...اصلا فایل اجرایی اخطار میده و اجرا نمیشه....:41:
احتمالا از طریق بوت خوب قاعدتا باید کار کنه...ولی مشکل اینه که فکر کنم اگر از طریق boot نصبش کنم...اونقت BootLoader اول کلا از بین میره و عملا ویندوز XPیم... از دستم میره!! در حالیکه من می خوام کنار هم نصب بشوند.... :19:
پ ن: Xp رو به هیچ عنوان نمی تونم حذف کنم کلی برنامه دارم که اصلا نمی تونم ریسک کنم...باید حتما یکی دو ماه 64 بیت باشم اگر مناسب بود کلا کوچ کنم...:46:
با توجه به موارد بالا لطفا راهنمایی کنید...خیلی گیر کردم...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر :11:
bitkadeh_net
04-09-2009, 04:10
با سلام...
ممنون از همه دوستانی که جواب دادند یا ندادند...
مشکلم رو حل کردم...هیچی فقط یکم جرات به خرج دادم از همون بوت نصبش کردم...خوشبختانه XPنپرید و گزینه داشت که یک ورژن مجزا از ویستا نصب..کنه...
واقعا این 64 بیت چیه!! خداست!!! 1 ساعته دارم باهاش کار می کنم به اندازه 2 ماه کار با این XpS3 کارامو جلو برده...دمش گرم....به همه هم توصیه می کنم البته SP2!!!
موفق و پیروز باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.