مشاهده نسخه کامل
: نصب فدورا روی virtual pc
kiuhnmgtrdcv
02-09-2009, 16:22
سلام دوستان
من میخوام fedora9 روی microsoft virtual pc نصب کنم
اولش این صفحه اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من این دستور اخر بوت پارامتر نوشتم noreplace-paravirt
و شروع به نصب کرد الان fedora 9 روی virual pc نصب شده و مشکلم اینه که fedora بالا نمیاد یعنی اول وارد اینجا میشه
بعد اینتر میزنم این اررور نشان میده
kiuhnmgtrdcv
02-09-2009, 16:42
سلام دوباره همون کد اخر خط فرمان زدم درست شد
سلام
من هم خیلی وقته از VMWARE استفاده میکنم و خیلی دلم میخواد لینوکس رو تجربه کنم ...
ولی تا جایی که شنیدم لینوکس فرمت درایو هاش با NTFS و FAT32 فرق دارند ! مشکلی ایجاد نمیکنه تو روند نصب و یا اتوماتیک نصب میشه ؟!
Ahmad-Ra
03-09-2009, 01:00
سلام.. شما اگر میخوای لینوکس رو تجربه کنی خوب یه دونه از این نسخه های live رو تهیه کن و امتحان کن بدون نصب و فقط به صورت لایو هست ...
بله فرمت های پارتیشن های ویندوزی و لینوکسی با هم تفاوت دارن... فقط باید یه درایو خالی و بدون پارتیشن شده کنار بگذارید و در م.قع نصب لینوکس اون قسمت رو انتخاب کنید تا پارتیشن بندی لینوکسی روش انجام بشه.
kiuhnmgtrdcv
03-09-2009, 05:03
سلام
من هم خیلی وقته از VMWARE استفاده میکنم و خیلی دلم میخواد لینوکس رو تجربه کنم ...
ولی تا جایی که شنیدم لینوکس فرمت درایو هاش با NTFS و FAT32 فرق دارند ! مشکلی ایجاد نمیکنه تو روند نصب و یا اتوماتیک نصب میشه ؟!
اگر از virtual pc استفاده نکنید واقعا دردسر درست میشه چون ویندوز بوت سکتور خودش داره و وقتی لینوکس نصب مکینیم لینوکس بوت سکتور خودشو نصب میکنه حالا اگر لینوکس پاک کنیم از ویندوز چون بوت سکتور لینوکس پاک نکردیم اون موقع ویندوز هم بالا نمیاد و باید از دیسکت بوتیبل استفاده کنیم
Ahmad-Ra
03-09-2009, 11:18
مشکل بالا با یک دستور خیلی راحت حل میشه و هیچ درد سری هم نیست فقط MBR یا مستر بوت ریکوردر عوض میشه که راحتم بر میگرده.
اگر از virtual pc استفاده نکنید واقعا دردسر درست میشه چون ویندوز بوت سکتور خودش داره و وقتی لینوکس نصب مکینیم لینوکس بوت سکتور خودشو نصب میکنه حالا اگر لینوکس پاک کنیم از ویندوز چون بوت سکتور لینوکس پاک نکردیم اون موقع ویندوز هم بالا نمیاد و باید از دیسکت بوتیبل استفاده کنیم
در تایید صحبت های احمد جان، باید بگم که این تفکر که اگر لینوکس بریزیم دیگه همه چیز خراب میشه و هارد پاک میشه و غیره مربوط به 5سال پیش هست نه الآن که همه چیز گرافیکی شده و تازه مشکل بالا که شما مطرح کردید با قرار دادن سی دی ویندوز و تایپ دستور fixmbr در کمتر از یک ثانیه حل میشود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.