PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب فدورا روی virtual pc

kiuhnmgtrdcv
02-09-2009, 16:22
سلام دوستان
من میخوام fedora9 روی microsoft virtual pc نصب کنم
اولش این صفحه اومد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد من این دستور اخر بوت پارامتر نوشتم noreplace-paravirt
و شروع به نصب کرد الان fedora 9 روی virual pc نصب شده و مشکلم اینه که fedora بالا نمیاد یعنی اول وارد اینجا میشه

بعد اینتر میزنم این اررور نشان میده

kiuhnmgtrdcv
02-09-2009, 16:42
سلام دوباره همون کد اخر خط فرمان زدم درست شد

Benygh
02-09-2009, 21:52
سلام
من هم خیلی وقته از VMWARE استفاده میکنم و خیلی دلم میخواد لینوکس رو تجربه کنم ...
ولی تا جایی که شنیدم لینوکس فرمت درایو هاش با NTFS و FAT32 فرق دارند ! مشکلی ایجاد نمیکنه تو روند نصب و یا اتوماتیک نصب میشه ؟!

Ahmad-Ra
03-09-2009, 01:00
سلام.. شما اگر میخوای لینوکس رو تجربه کنی خوب یه دونه از این نسخه های live رو تهیه کن و امتحان کن بدون نصب و فقط به صورت لایو هست ...

بله فرمت های پارتیشن های ویندوزی و لینوکسی با هم تفاوت دارن... فقط باید یه درایو خالی و بدون پارتیشن شده کنار بگذارید و در م.قع نصب لینوکس اون قسمت رو انتخاب کنید تا پارتیشن بندی لینوکسی روش انجام بشه.

kiuhnmgtrdcv
03-09-2009, 05:03
سلام
من هم خیلی وقته از VMWARE استفاده میکنم و خیلی دلم میخواد لینوکس رو تجربه کنم ...
ولی تا جایی که شنیدم لینوکس فرمت درایو هاش با NTFS و FAT32 فرق دارند ! مشکلی ایجاد نمیکنه تو روند نصب و یا اتوماتیک نصب میشه ؟!
اگر از virtual pc استفاده نکنید واقعا دردسر درست میشه چون ویندوز بوت سکتور خودش داره و وقتی لینوکس نصب مکینیم لینوکس بوت سکتور خودشو نصب میکنه حالا اگر لینوکس پاک کنیم از ویندوز چون بوت سکتور لینوکس پاک نکردیم اون موقع ویندوز هم بالا نمیاد و باید از دیسکت بوتیبل استفاده کنیم

Ahmad-Ra
03-09-2009, 11:18
مشکل بالا با یک دستور خیلی راحت حل میشه و هیچ درد سری هم نیست فقط MBR یا مستر بوت ریکوردر عوض میشه که راحتم بر میگرده.

taia
03-09-2009, 12:32
اگر از virtual pc استفاده نکنید واقعا دردسر درست میشه چون ویندوز بوت سکتور خودش داره و وقتی لینوکس نصب مکینیم لینوکس بوت سکتور خودشو نصب میکنه حالا اگر لینوکس پاک کنیم از ویندوز چون بوت سکتور لینوکس پاک نکردیم اون موقع ویندوز هم بالا نمیاد و باید از دیسکت بوتیبل استفاده کنیم

در تایید صحبت های احمد جان، باید بگم که این تفکر که اگر لینوکس بریزیم دیگه همه چیز خراب میشه و هارد پاک میشه و غیره مربوط به 5سال پیش هست نه الآن که همه چیز گرافیکی شده و تازه مشکل بالا که شما مطرح کردید با قرار دادن سی دی ویندوز و تایپ دستور fixmbr در کمتر از یک ثانیه حل میشود.