ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه سوال فوتشاپ ای

ha2006
02-09-2009, 14:46
سلام من یه CS4 دارم اما فقط چند تا براش می تونم اضافه کنم بعد براش ها اضافه میشن اما باید برم تو این گالریش بعد از اونجا بیارم بالاتر تا تو براش دیده شه
مر30 اگه یکی کمک کنه !!!!:10:

hamed9
02-09-2009, 14:52
سلام دوست عزیز درست متوجه نشدم
خوب شما براشت رو کپی میکنی در جایی که فتوشاپت نصب شده در پوشه Preset در برگه Brush این جوری نصب می کنی مشکلی داری؟

ha2006
02-09-2009, 16:08
سلام دوست عزیز درست متوجه نشدم
خوب شما براشت رو کپی میکنی در جایی که فتوشاپت نصب شده در پوشه Preset در برگه Brush این جوری نصب می کنی مشکلی داری؟

خوب اینو می دونم اما از چند تا براش دیگه که می ریزم دیگه نشون نمی ده اون براش هارو
باید برم Present Manager از اونجا انتخاب کنم

DANCE6410
02-09-2009, 16:18
سوالتو درست مطرح نکردی اسم براش تو لیست نمیاد یا وقتی براش رو انتخاب میکنی شکلش نمیاد
اگه اولی که بعید میدونم مچین مشکلی داشته باشی یا براش رو اشتباهی میریزی یه جای دیگه یا اونایی که میریزی براش نیستند
اما اگه دومیه وقتی اسم براش رو انتخاب کردی به جای ok باید append رو بزنی تا اضافه بشن به لیست

ha2006
02-09-2009, 16:38
سوالتو درست مطرح نکردی اسم براش تو لیست نمیاد یا وقتی براش رو انتخاب میکنی شکلش نمیاد
اگه اولی که بعید میدونم مچین مشکلی داشته باشی یا براش رو اشتباهی میریزی یه جای دیگه یا اونایی که میریزی براش نیستند
اما اگه دومیه وقتی اسم براش رو انتخاب کردی به جای ok باید append رو بزنی تا اضافه بشن به لیست

اقا حل شد ممنون