ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره گیاهپزشکی

molasade
02-09-2009, 14:09
من دانشجوی رشته ی گیاه پزشکی سال اول هستم
در این رشته یا بعضی رشته های کشاورزی متاسفانه اهمیت داده نمی شود به همین دلیل مطالب و دروسی که در دانشگاه های کشور آموزش داده می شود اکثرا بی محتوا می باشد ودانشجویان زیاد جذب ادامه با تمام توان نمی شوند به همین دلیل من تصمیم گرفتم که در ضمینه های مختلف کشاورزی که امکان کار کردن در ایران هست تحقیق کنم و در یک ضمینه ادامه بدهم تا اینطور سر گردان داخل دانشگاه و جامعه خویش نباشم .
بهمین دلیل از تمام شما دوستان تقاضا دارم تا اینجانب را راهنمای کنید:41:

pocke
04-09-2009, 16:39
من هم دانشجوی گیاهپزشکی هستم

البته الان ترم 5 میرم.

نه محتوای دروسی که به من یاد می دن خوبه.

ببین عزیز الکی بهت نمی گن دانشجو منظورم اینه که استاد یه چیزی یاد می ده تو باید (باید)بری دنبال بقیش.

پس دانشگاه رو بهانه نکن.

این رشته درست شناخته نشده

ما می تونیم با رشتمون در این ضمینه کار های مفیدی انجام بدیم.

سوال دیگه ای داشتی در خدمتم.

موفق باشی.

koorosh1357
27-09-2009, 11:10
دوست عزيز سلام
من حرف خانم جو جو را تأييد مي كنم و اميدوارم شما با اشتياق بيشتري به رشته خود بپردازيد ، همين دروسي كه از نظر شما بي محتوا است در تمام مراحل كاري شما به درد شما خواهد خورد و هرچه شما در درك اين مطالب بيشتر تلاش نماييد موفق تر خواهد بود .
در هر حال شما مي توانيد در كلينيكهاي گياه پزشكي مشغول به كار شويد و يا در امر توزيع سموم كشاورزي خدمت كنيد و يا يك فروشنده خوب براي شركتهاي سازنده و يا وارد كننده سموم كشاورزي باشيد ، همچنين در فعاليت در مركز پرورش حشرات مفيد ، فعاليت در بخش كارشناسان ناظر باغات و مزارع كه با جهاد كشاورزي قرارداد مي بنديد ،
اينها مواردي از كارهايي در بخش خصوصي است كه مي توان در آنها با بررسي دقيقتر وارد شد و فعاليت نمود .
اگر مطلب بيشتري بود بنده در خدمتم
موفق باشيد كوروش

babataghi
06-10-2009, 16:52
سلام من دانشجوی گیاه پزشکی دانشگاه زنجانم.آدم همیشه به امید زندست.اگه بخای میتونم تو یسری زمینه ها کمکتون کنم.:46:

pocke
07-10-2009, 14:10
میگم شما ترم چند هستید؟؟؟ babataghi

flower57
13-10-2009, 22:47
لطفا منابع لازم برای امتحان ارشد بیماریهای گیاهی را به من معرفی کنید

pocke
14-10-2009, 12:39
من ندارم منابع رو.

کوروش تو داری؟؟؟

V E S T A
16-10-2009, 01:30
امید امید امید....

امید چیز خیلی خوبیه اما واقع بینی ازون مهمتره...

این شغلایی که گفتین بیشتر کارشناسی ارشد به بالا رو مگیرن در ضمن تقریبا تو همشون باید نظام مهندسی داشته

باشین...+ پارتی.. متاسفانه این رشته هنوز آنچنان شناخته شده نیس..و بهترین کار براش مخصوصا برای ما که تازه اول

راهیم همون مراکز تحقیقات و آزمایشگاههاس البته اگه پارتی داشته باشیم +نظام مهندسی:46:

منابع ارشد اکثرا تو رشته بیماری شناسی جزوات اساتید دانشگاه تهران و شیرازه

pocke
16-10-2009, 20:02
خوب من شیراز هستم.

تازه نظام مهندسی هم هستیم .

اگه این جور باشه من باید جزواتم رو بهتون بگم .

آره؟؟؟؟؟

koorosh1357
17-10-2009, 08:50
دوست عزيز جناب وستا سلام
اين مشاغلي كه بنده معرفي كردم پارتي نمي خواهد فقط يك ارزن همت ، يك جو سواد و يك كوه پشتكار در كنار اميد به خداوند لازم دارد كه هر كس داشته باشد بدست خواهد آورد اگر باور نداريد امتحان كنيد حداقل براي ارزيابي خودتان مفيد است .

ابوالفضل قاسمی
25-11-2009, 18:12
سلام من دانشجوی گیاه پزشکی هستم ودنبال اطلاعاتی درباره سوسک cantharidaeمیگردم میتونید کمکم کنید

باغبون
04-04-2010, 18:15
دوست عزيز جناب وستا سلام
اين مشاغلي كه بنده معرفي كردم پارتي نمي خواهد فقط يك ارزن همت ، يك جو سواد و يك كوه پشتكار در كنار اميد به خداوند لازم دارد كه هر كس داشته باشد بدست خواهد آورد اگر باور نداريد امتحان كنيد حداقل براي ارزيابي خودتان مفيد است .

کوروش گرامی من فارغالتحصیل باغبانیم و بیکارم عضو نظام مهندسی هم هستم از بیکاری خسته شدم پارتی هم که ندارم اگه میشه یه راهنمایی به من هم بکن .تو ک کلاس قارچ تکمه ای پبت نام کردم ولی نمیدونم اگه خودم قارچ رو تولید کنم چطوری باید بازاریابی کنم؟ لطفا اگه اطلاعاتی داری بده

pocke
04-04-2010, 23:08
من تابستون قراه کلاس کشت قارچ برم

رفتم اطلاعاتش رو برات می زارم.