مشاهده نسخه کامل
: پردازه iexplorer.exe
Cyberlife
02-09-2009, 12:18
سلام به همه اساتید پی سی ورلد ، راستش چند روزه که یک Proccess به اسم Iexplorer.exe در قسمت Task Manager من قرار گرفته که هر کاری کردم از بین نمیره ، مسلما این پردازه باید هنگامی که مرورگر اینترنت اکسپلورر رو باز میکنم در لیست پروسس ها قرار بگیره در حالی که اینترنت اکسپلورر من بسته است ، خدمت شما عرض کنم مسیر این پروسس همC:\Program Files\Internet explorer است که فکر نمیکنم ویروس باشه ، چون اگه ویروس بود توی مسیر دیگه مثل پوشه ویندوز یا سیستم 32 قرار میگرفت ، حتی من برنامه IE رو هم پاک کردم ولی هنوزم هستش، بیشتر مواقع این پروسس لود CPU رو روی 11% میبره و CPU رو مشغول میکنه و سرعت کامپیوتر کم میشه ، با ویروس یاب آبدیت شده ناد 32 و برنامه Malwarebytes' Anti-Malware به روز شده هم اسکن کردم ولی بازم این برنامه پاک نشد . حالا کسی میدونه دوای مشکل من چیه اینم از عکس یادگاریش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeed774
02-09-2009, 13:35
شما از چه ورژن IE استفاده ميكنين ؟ اگه از ورژن هاي پايين استفاده ميكنين به ورژن 8 ارتقا بدين ببينين مشكل حل ميشه . ويروسي مشابه اين پروسس وجود داره كه اونم باعث ميشه 2 پروسس iexplore.exe تو تسك منيجر ديده بشه ولي فكر نكنم مشكل شما مربوط به ويروس باشه . Add On هايي كه تو Ie نصب كردين و يا قبلا بوده رو موقتا غير فعال يا انيستال كنين ببينين مشكل حل ميشه ؟ مخصوصا Add On مربوط به Acrobat reader كه اكثرا پنهاني خودشو آپديت ميكنه .
Cyberlife
02-09-2009, 22:54
شما از چه ورژن IE استفاده ميكنين ؟ اگه از ورژن هاي پايين استفاده ميكنين به ورژن 8 ارتقا بدين ببينين مشكل حل ميشه . ويروسي مشابه اين پروسس وجود داره كه اونم باعث ميشه 2 پروسس iexplore.exe تو تسك منيجر ديده بشه ولي فكر نكنم مشكل شما مربوط به ويروس باشه . Add On هايي كه تو Ie نصب كردين و يا قبلا بوده رو موقتا غير فعال يا انيستال كنين ببينين مشكل حل ميشه ؟ مخصوصا Add On مربوط به Acrobat reader كه اكثرا پنهاني خودشو آپديت ميكنه .
درسته حق با شماست فکر کنم از Add On مربوط به Acrobat reader باشه ، من برنامه Security Task Manager نصب کردم دیدم پروسس Acrobat reader با آیکن IE قرار داره ، ورژن 8 رو نصب میکنم ببینم میتونم Add On رو حذف کنم . بازم ممنون از شما ، راستی شما از کجا میدونستی این اشکال از Acrobat reader ، مثل اینکه تو این زمینه خیلی واردین در ضمن آواتارت خیلی خشگله .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.