PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Must declare the variable '@P1'

delphianddotnet
02-09-2009, 08:50
سلام
به دستور زیر نگاه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دستور بالا یه شبه کد است که شبیه اون چیزی است که من تو برنامه ام استافاده میکنم و موقعی که
ADOCOMMAND.EXECUTE
رو میزنم این ارور رو میده
Must declare the variable '@P1'
از دوستان محترم تا حالا کسی به این ارور بر خورده ؟

romixery
02-09-2009, 12:45
من برخورد نكردم. ولي اگهP1 رو از حالت پارامتري در بيارين و به صورت مستقيم بنويسين.

قاعدتاً بايد درست بشه.

F A R H A D
02-09-2009, 21:41
سلام. اگر شبه کد بالا که نوشتید فقط همون هست و بلافاصله ADOCOMMAND.EXECUTE رو اجرا میکنید، پیغام خطایی که دریافت کردید طبیعی هست چون پارامتر رو تعریف نکردید

zidane
02-09-2009, 22:39

delphianddotnet
03-09-2009, 08:39
سلام

من برخورد نكردم. ولي اگهP1 رو از حالت پارامتري در بيارين و به صورت مستقيم بنويسين.
کد:

UPDATE TABLE SET FIED=NEW VALUES
FROM
(SELECT * FROM TABLE NAME WHERE NAME ="' + Edit1.Text + '")

قاعدتاً بايد درست بشه.

برنامه من طوری نیست که بتونم بصورت مستقیم بنویسم.

سلام. اگر شبه کد بالا که نوشتید فقط همون هست و بلافاصله ADOCOMMAND.EXECUTE رو اجرا میکنید، پیغام خطایی که دریافت کردید طبیعی هست چون پارامتر رو تعریف نکردید

دوست عزیز با من اصول کار رو کامل رعایت میکنم و فکر نکنم این طور چیزها دیگه از یادم بره !!

F A R H A D
03-09-2009, 14:20
فکر نکنم این طور چیزها دیگه از یادم بره !!
چند وقت پیش سوالی پرسیدید که باعث تعجب من شد و حتی پست دادم که "نکنه نام کاربری دست به دست شده!؟ ". منظورم تاپیک زیر هست:

اما مشکل شما: اگر در زمان طراحی (design time) هیچ پارامتری رو تعریف نکرده باشید با ید کد رو بصورت کامل بگذارید وگرنه مشکل به design time برمیگرده

romixery
03-09-2009, 16:35
برنامه من طوری نیست که بتونم بصورت مستقیم بنویسم.

مي تونم بپرستم چرا؟ شما هر جوري هم كه بخواين برنامه بنويسين مي تونيد به طور مستقيم، رشته رو بسازين. چرا نه؟!!!

delphianddotnet
05-09-2009, 09:18
چند وقت پیش سوالی پرسیدید که باعث تعجب من شد و حتی پست دادم که "نکنه نام کاربری دست به دست شده!؟ ". منظورم تاپیک زیر هست:

اما مشکل شما: اگر در زمان طراحی (design time) هیچ پارامتری رو تعریف نکرده باشید با ید کد رو بصورت کامل بگذارید وگرنه مشکل به design time برمیگرده

اره من خودمم . یه چند وقتی از برنامه نویسی دور بودم .
اون تاپیکی که زدم همین مشکل رو داره :
من یه یونیت تعریف کردم که که شامل ResourceString هست که مقدا زیادی کد sql داره و حالا تو هر تکه کد ممکن یه پارامتر داشته باشیم که باید تو برنامه توسط کامپوننت ها ی dataaware مثل adocommand این کدها و پارامتر ها پاس بشه
به فرض مثال اگه تو resource داشته باشیم
sqltxt1="update query with suquery"
که این ثابت که شامل یه پارامتر هم هست رو بخوام به command text یه Adocommand پاس بدم و execute کنم همون ارور رو میده . من تو اینتر نت هم سرچ کردم ولی به نتیجه قابل قبولی نرسیدم .
با عرض معذرت سورس رو نمیتونم بزارم .

F A R H A D
05-09-2009, 15:50
اره من خودمم . یه چند وقتی از برنامه نویسی دور بودم .
با پست های جدیدی که در تالار ارسال کردید مطمئن شدم که دست به دست نشده! مجددا خوش آمدید
البته این رو نادیده میگیریم:

توسط کامپوننت ها ی dataaware مثل adocommand

با عرض معذرت سورس رو نمیتونم بزارم .
متاسفانه با این اطلاعات نمیشه کمک کرد. فقط دعا میکنم شاید مشکل حل شه!