ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مودم هست ولی نیست!!!

amir_dre
02-09-2009, 08:34
سلام
من میخواستم با لپتاب به اینترنت وصل شدم دیدم که درایور مودم وصل نشده درایور رو از روی دی وی دی دستگاه ریختم اما انگار نه انگار که اتفاقی افتاده رفتم سایت ایسوز و درایور مودم رو از اون جا گرفتم اما انگار نه انگار
تو Device manager هم هیچ اثری از مودمی نیست
آیا امکان داره فقط سوکت مودم رو لبتاپ باشه و لپتاپ مودم نداشته باشه
راستی اسم مودم هم Agere هست

amd>intel
02-09-2009, 08:43
تو دیوایس منیجر چی ؟ اثری از مودم یا قطعه ای نشناخته شده هست ؟

amir_dre
02-09-2009, 10:15
تو دیوایس منیجر چی ؟ اثری از مودم یا قطعه ای نشناخته شده هست ؟
نه هیچ چیزی نیست حتی اگه درایور هم نصب نبود باید یه علامت سوال زرد رنگ میزد اما هیچ اثری از مودم نیست (انگار که اصلا لپتاپ مودم نداره)

Amir_Ans
02-09-2009, 10:23
اسم مودم را از کجا می دونی ؟ داخل دی وی دی بود
منم لاتیتو دارم پشتش یه سوکت هست که شبیه مودمه ولی فقط سوکته رفتم یه مودم اکسترنال خریدم

oranoos_92
02-09-2009, 10:23
شاید مودمتون اکسترنال هستش!
چون الان اکثرا رو لب تاپ ها مودم اکسترنال میزارن

REGISTERED USER
02-09-2009, 11:48
نه هیچ چیزی نیست حتی اگه درایور هم نصب نبود باید یه علامت سوال زرد رنگ میزد اما هیچ اثری از مودم نیست (انگار که اصلا لپتاپ مودم نداره)

توی deice manager گزینه Scan for hardware change (کامپیوتری که روی آن ذره بینه) از نوار آیکن انتخاب کن تا بیاد

ممکنه پریده باشه :46:

amir_dre
02-09-2009, 13:17
توی deice manager گزینه Scan for hardware change (کامپیوتری که روی آن ذره بینه) از نوار آیکن انتخاب کن تا بیاد

ممکنه پریده باشه :46:
اينكارو رو كردم خبري نيست يا فقط سوكت رو براي قشنگي گذاشتنو مودمي در كار نيست يا مودمش خرابه

REGISTERED USER
02-09-2009, 13:34
شاید سوکت شبکه رو دیدی ؟ یعنی هم مودم داره هم شبکه ولی خبری از شبکه نیست ؟!

Amir_Ans
02-09-2009, 15:25
تو این عکس سمت چپ لبتاپ را ببین این عکس از من نیست ولی مدل یکیه اونجا یه سوکت می بینی که یه در پوش داره . شکل یه گوشیه که روش خط کشیده ... مال شمام همینطوره ؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir_dre
02-09-2009, 16:20
شاید سوکت شبکه رو دیدی ؟ یعنی هم مودم داره هم شبکه ولی خبری از شبکه نیست ؟!
هم لن هم مودم يعني Rj11 و Rj45 داره بله ميدونم لن و سوكت تلفن شبيه هم هستن ولي لن بزرگتره
تو مشخصات و كاتالوگ هم Rj 11 رو نوشته

Amir_Ans عزيز نه مثل تو عكس نيست
مثل لپتاپهاي ديگه كه لن و مودم بقل همه

amir_dre
03-09-2009, 13:39
دوستان امروز رفتم گارانتی آقایون پس از کلی تحقیق و تفحص بهم گفتم این مدل مودم نداره و بدون مودم وارد میشه
دوستان توجه کنن گول سوکت رو نخورن و باتوجه به اینکه مودم های دیال آپ تقریبا منسوخ شده (به جز ایران) خواستید لپ تاپ بگیرید مودم رو هم تست کنید ضرر نداره.
البته برا من که زیاد مهم نبود ولی شاید یکی به دیال آپ نیاز داشته باشه و...
بازم از همتون تشکر میکنم
تماس فرت......