ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با خرید

worldm
02-09-2009, 08:22
سلام خدمت شما من چندتا سوال دارم لطفا به همه پاسخ دهید! من قصد دارم قطعاتی به سیستم خودم اضافه کنم این قطعات عبارتنداز: کارت dvbوکارت گرافیک مادربرد من از نوع 945gcm-s2 می باشد وسی پی یوی من 3 هست من بعد از تحقیقات به این نتیجه رسیدم که کارت skystart2فعلا بهترین هست من میخوام از این کارت استفاده هایی مثل:دانلود افلاین-ذخیره کردن فیلمهای hd ب این کارت روی هاردم-پشتیبانی از ویستا یا 7-انجام بدهم لطفا یک نوع از این کارت را معرفی کنید به همراه قیمت ایا این کارت خوبه؟تقلبیه؟ برای گرافیک من کمی کارهای گرافیکی میکنم وبازی هایی مثل کانتر 2 وneed for speed undergroundو ماشین بازی هایی از این قبیل انجام میدم درضمن رم سیستم من 2 گیگه وفعلا گرافیک ندارم پس گرافیکی از کارتهای 8600یا 8500یا بالاتر معرفی کنید که خودش 512 باشه وبا رم من تا 1 رو گرافیک استفاده کنم یعنی از رم سیستم من استفاده کنه ایا همچین کارتهایی وجود داره؟ ایا کارت دی وی بی با سی پی یوومادربرد من مشکلی نداره وراحت میتونم ازش استفاده کنم؟ ایا با اضافه کردن کارت گرافیک تاثیری در سرعت سیستم من مشاهده میشه؟ من فعلا از ویندوز 7 استفاده میکنم ایا مشکلی پیش نمیاد؟ به نظرتون من مادربردو سی پی یو رو ارتقا بدم بهتر نیست؟ بودجه من تا 150تومان برای این دو کارت هست لطفا بهم کمک کنید چونکه میخوام بر اساس نظر شما عمل کنم. خواهشا جواب همه رو بدین من خیلی منتظرم.