مشاهده نسخه کامل
: مشكل نصب كارت گرافيك
adac_data
01-09-2009, 14:57
اساتيد و دوستان محترم
ويندوز يك نفرو عوض كردم اما زماني كه داشتم درايور كارت گرافيكش رو نصب ميكردم وسطاش صفحه سياه شد و ديگه هيچي نشون نداد.به ناچار از safe mode درايورو remove كردم و ريستارت كردم درست شد البته بدون درايور.از يك ورژن بالاتر استفاده كردم اما بازم نشد.هميشه موقع نصب كارت گرافيك همين مشكل رو دارم. لطفا راهنمايي كنيد
adac_data
01-09-2009, 16:53
يعني كسي نيست جواب بده
saman3230
01-09-2009, 16:54
يعني كسي نيست جواب بده
ورژن ویندوز مدل گرافیکتون چیه ؟
adac_data
01-09-2009, 19:07
ورژن ویندوز مدل گرافیکتون چیه ؟
از ويندوز xp2 vortex و xp3 و xp1 استفاده كردم اما نشد .مدل كارت گرافيك 7200gs هستش
saman3230
01-09-2009, 23:42
برخی از گرافیک کارت ها هستن که به علت اوریجنال نبودن فقط با درایوری که روی سی دی خودشون هست نصب میشن
شما یه کاری کن برو به DEVICE MANGER و DISPLAY ADAPTOR رو هرچی که هست REMOVE کن و بعد اقدام به نصب درایور خودش کن
adac_data
02-09-2009, 08:36
دوست عزيز از اينكه جواب ميدي واقعا ممنونم
از سي دي خودش استفاده كردم اما نشد.جالب اينجاست كه يكي از همكارامم همين مشكلو با يك سيستم ديگه پيدا كرد.در ضمن اين سيستمهايي كه ويندوز عوض كرديم قبل از اين درايورش نصب بوده و كاملا كار ميكرده
amd>intel
02-09-2009, 08:39
برند کارت چیه دوست من ؟
adac_data
02-09-2009, 08:39
دوست عزيز از اينكه جواب ميدي واقعا ممنونم
از سي دي خودش استفاده كردم اما نشد.جالب اينجاست كه يكي از همكارامم همين مشكلو با يك سيستم ديگه پيدا كرد.در ضمن اين سيستمهايي كه ويندوز عوض كرديم قبل از اين درايورش نصب بوده و كاملا كار ميكرده
adac_data
02-09-2009, 08:53
foxcon 7200
saman3230
02-09-2009, 10:37
یه کاری کن به SAFE MODE برو و اونجا نصب کن ببین اونجا چه جوابی میگیری
adac_data
03-09-2009, 09:54
یه کاری کن به SAFE MODE برو و اونجا نصب کن ببین اونجا چه جوابی میگیری
از safe mode هم نصب كردم ولي نشد.راستي دوست عزيز زماني كه كامپيوتر رو روشن ميكنم وقتي به لود قسمت مادربورد ميرسه و لود ويندوز راه راه عمودي روي صفحه مياد
saman3230
03-09-2009, 10:46
این میتونه ایراد گرافیک شماباشه
شما یکبار گرافیک را دربیار اسلات گرافیک را تمیز کن دوباره گرافیک را جا بزن ببین بازهم این مشکل هست یا نه ؟
adac_data
03-09-2009, 17:13
اين كار هم انجام دادم اما نشد.در ضمن كارت گرافيك براي مشتري هستش.اگه گرافيكش مرخصه بنظر شما كجاش و كدوم قسمتش هست
دوستان منم همین مشکل رو پیدا کردم ویندوزمم همین الان عوض کردم ولی حل نشد فقط تفاوتش با مشکل دوستمون اینه که راه راه نیست و نقطه نقطه هست داخل ویندوز هم گرافیک رو روش علامت تعجب زده!!! درایو جدید رو هم دانلود کردم بازم حل نشد گرافیکم 9600 gt 1 گیگ هست!!!!ویندوزمم ویستا هست توی درجه ای که به سخت افزار کامپیوتر میده به گرافیک داده 1 در حالی که قبلا داده بود 5.9!!!!:18::18::18::18::18:
TURBO_BOY2006
03-09-2009, 23:32
دوستان منم همین مشکل رو پیدا کردم ویندوزمم همین الان عوض کردم ولی حل نشد فقط تفاوتش با مشکل دوستمون اینه که راه راه نیست و نقطه نقطه هست داخل ویندوز هم گرافیک رو روش علامت تعجب زده!!! درایو جدید رو هم دانلود کردم بازم حل نشد گرافیکم 9600 gt 1 گیگ هست!!!!ویندوزمم ویستا هست توی درجه ای که به سخت افزار کامپیوتر میده به گرافیک داده 1 در حالی که قبلا داده بود 5.9!!!!:18::18::18::18::18:
سلام
به احتمال خیلی زیاد گرافیکت مشکل پیدا کرده و داره باطل میشه:41: و اصطلاحآ سوخته!!!:41:
واسه منم همین طور دون دون شده بود !!! و از همون صفحه لودینگ ویندوز هم شروع میشد !!! و بعد کم کم زیاد میشه !!!
یه عکس هم دارم از اون موقع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته کیفیت این عکس کمه ولی در کل واسه من دون دون های قرمز رنگ داشت!!!
بردم نشون دادم گفتن گرلفیکت باطله.فرستادم واسه گارانتی وتعویض شد.:13:
اگه مشکلتون با تعویض ویندوز ودرایور حل نشده پس احتمال اینکه گرافیکتون سوخته باشه خیلی زیاده!!!
سلام
به احتمال خیلی زیاد گرافیکت مشکل پیدا کرده و داره باطل میشه:41: و اصطلاحآ سوخته!!!:41:
واسه منم همین طور دون دون شده بود !!! و از همون صفحه لودینگ ویندوز هم شروع میشد !!! و بعد کم کم زیاد میشه !!!
یه عکس هم دارم از اون موقع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته کیفیت این عکس کمه ولی در کل واسه من دون دون های قرمز رنگ داشت!!!
بردم نشون دادم گفتن گرلفیکت باطله.فرستادم واسه گارانتی وتعویض شد.:13:
اگه مشکلتون با تعویض ویندوز ودرایور حل نشده پس احتمال اینکه گرافیکتون سوخته باشه خیلی زیاده!!!
ممنون ازتوضیحی که دادی ولی من داخل ویندوز مشکل دون دون شدن رو ندارم مشکل دون دون شدن تا لود ویندوز هست بعد درست میشه داخل ویندوز کارت گرافیکم رو هرکاری کردم علامت تعجب بالاش میزنه؟؟؟:11:
adac_data
04-09-2009, 08:54
منم مثل آقا رسول فقط قبل از اينكه ويندوز بالا بياد اين مشكل رو دارم.با اين تفاوت كه راه راه عمودي ميشه .حالا اگه سوخته باشه كدوم قسمتش ميتونه باشه
منم مثل آقا رسول فقط قبل از اينكه ويندوز بالا بياد اين مشكل رو دارم.با اين تفاوت كه راه راه عمودي ميشه .حالا اگه سوخته باشه كدوم قسمتش ميتونه باشه
من فکر کنم مشکل از پاور سیستمم باشه پاورم نصبت به کارت گرافیکم پاینه فردا پس فردا میرم یه پاور میگیرم مشگا حل شد بهتون خبرش رو میدم.:10:
TURBO_BOY2006
04-09-2009, 16:18
ممنون ازتوضیحی که دادی ولی من داخل ویندوز مشکل دون دون شدن رو ندارم مشکل دون دون شدن تا لود ویندوز هست بعد درست میشه داخل ویندوز کارت گرافیکم رو هرکاری کردم علامت تعجب بالاش میزنه؟؟؟:11:
خواهش رفیق:11:
من در مورد قطعه خرابش چیزی نیمودنم ولی میشه گفت گرافیکت یا سوکیتش خاک گرفته یا مشکل از پاورته و یا سوخته و مشکل از درایورتون نیست !
اگه در مورد درایور میخوای مطمئن شی ویندوز 7 نصب کن چون تقریبآ به طور کامل دراور گرافیک رو نصب میکنه!:46:
در مورد خاک گرفتن سوکیت هم بهتره که فقط از پمپ باد استفاده کنی نه چیزه دیگه:46:
در مورد پاور هم یا یه پاور گیر بیار یا گرافیکتو تو کامپیوتر دیگه امتحان کن.(این مورد مهمه حتمآ این کارو بکن!)
اگه سوخته و گارانتیش تموم نشده میتونی بدون هیچ مشکلی تعویضش کنی!
ولی من احتمال زیادی میدم که سوخته باشه! و کم کم دون دون هاش تو ویندوزم معلوم میشه:41:.
کاری داشتی هستم.:11:
خواهش رفیق:11:
من در مورد قطعه خرابش چیزی نیمودنم ولی میشه گفت گرافیکت یا سوکیتش خاک گرفته یا مشکل از پاورته و یا سوخته و مشکل از درایورتون نیست !
اگه در مورد درایور میخوای مطمئن شی ویندوز 7 نصب کن چون تقریبآ به طور کامل دراور گرافیک رو نصب میکنه!:46:
در مورد خاک گرفتن سوکیت هم بهتره که فقط از پمپ باد استفاده کنی نه چیزه دیگه:46:
در مورد پاور هم یا یه پاور گیر بیار یا گرافیکتو تو کامپیوتر دیگه امتحان کن.(این مورد مهمه حتمآ این کارو بکن!)
اگه سوخته و گارانتیش تموم نشده میتونی بدون هیچ مشکلی تعویضش کنی!
ولی من احتمال زیادی میدم که سوخته باشه! و کم کم دون دون هاش تو ویندوزم معلوم میشه:41:.
کاری داشتی هستم.:11:
قصه نخور بی خیال گارانتی هست طرف هم اشناست .سه سوت عوض میشه:31:
لطف کنین بیاید تایپ زیر کمکم کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
adac_data
05-09-2009, 09:38
دوست عزيز اگه با يك كارت گرافيك ديگه روي همين سيستم امتحان كنم ولي بازم همين مشكل رو داشت چطور ميشه و مشكل از كخاست؟ امكان داره از خود مادر بورد باشه؟ راستي بايد اسلات كارت گرافيك رو چطور تميز كنم؟ فقط باد بگيرم و با مسواك تميز كنم؟
mojtaba007
26-09-2009, 13:38
دوستان من گرافیک 8800 GTS دارم تو سایت انویدیا که میرم چند تا نسخه اخریشو که میگیرم
وسط های نصب اخطار نصب ناموفق میدهد
ولی با نسخه های قدیمی تر همچین مشکلی ندارم
باید چه کار کنم من؟
کسی میدونه مشکلم چیه؟
amd>intel
26-09-2009, 13:51
یکبار دیگه دانلود کنید . شاید مشکلی تو دانلود داشتید .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.