ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خری لپ تاپ تا سقف دو تومن !

Glad Boy
01-09-2009, 14:21
سلام دوستان عزیز :11:

من می خوام به یکی از آشنا ها بگم واسم از جایی لپ تاپ بیاره . می خواستم شما لطف کنید و چند مدل لپ تاپ که قیمتش بین یک و پانصد تا دو تومن باشه بهم معرفی کنید . لپ تاپ رو برای کارهای گرافیکی و بازی می خوام استفاده کنم . لطفا لپ تاپ های شاخ و با حال رو معرفی کنید ...

فقط دوستان هر چی تعداد مدل هایی که معرفی می کنید بیشتر باشه اطلاعاتتون بیشتر به درد من می خوره . چون معلوم نیست که کدوم یکی رو بتونه بیاره ...

فقط اگر امکان داره مدل هایی که معرفی می کنید یه لینکی چیزی که داخلش عکس و توضیحات بیشتر در مورد اون لپ تاپ باشه هم واسم معرفی کنید ...

خیلی ممنون .:40:

Pami
01-09-2009, 15:07
اگر از آمريكا ميخوان براتون بيارن چيزهايي رو ميشه پيدا كرد كه تو ايران اصلا نيست و آرزوي هر كسي هست يكي از اينا رو داشته باشه !

يه لپ تاپ داريم كه غول لپ تاپ هاي Gaming هست ، شما هم كه ميخواي كار گرافيكي و بازي انجام بدي بهترين انتخاب ميشه براتون كه تو ايران اصلا وجود ندارد

Alienware M17x
قيمت 1799 دلار آمريكا
صفحه اصلي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fen%2Fbusiness%2Fnotebooks%2Flaptop-alienware-m17x%2Fpd.aspx%3Frefid%3Dlaptop-alienware-m17x%26s%3Dbsd%26cs%3D04) به همراه مشخصات و تصاوير ( سايت دل )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين دوتا هم هستند كه لپ تاپ هاي Gaming حساب ميشن

Gateway P7808u FX Edition
لپ تاپ ايده آل براي بازي و كارهاي گرافيكي حرفه اي
قيمت 1.099 دلار آمريكا
صفحه اصلي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] systems%2Fproduct%2F529668240.php)

Toshiba Qosmio X305
يكي از بهترين لپ تاپ هاي ساخته شده براي بازي
قيمت 1.399 دلار آمريكا
صفحه اصلي ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m%2Flaptops%2Fqosmio%2FX305) و صفحه قيمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2Ftd%2Fb2c%2Flaptop-family.jsp%3Ffamily%3DQosmio)

Glad Boy
01-09-2009, 15:43
ممنون . اینا عجب لپ تاپ ها خفنی هستن ....

ولی من لپ تاپ هایی رو می خوام که توی ایران هم بشه پیداشون کرد ...

REGISTERED USER
01-09-2009, 17:04
سری های بالای 2 میلیون هم FW سونی داره بدرد گیم میخوره و هم اینجا مشتری زیاد داره

Pami
01-09-2009, 17:23
ولی من لپ تاپ هایی رو می خوام که توی ایران هم بشه پیداشون کرد ...

شما گفتيد ميخواد بياره من فكر كردم از خارج از ايران ، داخل ايران سخت پيدا ميشه و ALienware هم اصلا نيست

Glad Boy
01-09-2009, 17:33
شما گفتيد ميخواد بياره من فكر كردم از خارج از ايران ، داخل ايران سخت پيدا ميشه و ALienware هم اصلا نيست

میخواد بیاره خب . اون که درست :31:.
ولی چیزایی می خوام باشه که زیاد کم یاب نباشه و داخل ایران هم باشه حتما . شما چند تا مدل با این مشخصات و قیمتی که من گفتم بهم معرفی کنید که حتما هم توی ایران باشه . حالا اگه چند تاش توی ایران هم نبود ولی خارج فراوون باشه اونا رو هم لطف کنید و بگید اشکالی نداره ...

ممنون .

prowler88
01-09-2009, 19:02
من درست متوجه نشدم. بالاخره تو ایران فراوون باشه یا تو خارج؟ یا این که کلا فراوون باشه؟ اصلا واسه چی فراوون باشه؟ اگه قراره از خارج بیارن خب یه مدلی بیارن که اینجا نیست. وگرنه خب چه کاریه؟

Glad Boy
01-09-2009, 21:31
من درست متوجه نشدم. بالاخره تو ایران فراوون باشه یا تو خارج؟ یا این که کلا فراوون باشه؟ اصلا واسه چی فراوون باشه؟ اگه قراره از خارج بیارن خب یه مدلی بیارن که اینجا نیست. وگرنه خب چه کاریه؟

ببینید قضیه اینه که یه بنده خدایی لپ تاپ های نو و دسته دو رو از خارج میاره ایران و این آشنای ما هم از اون می خواد بخره . البته بیشتر لپ تاپ های دسته دو میاره که البته در حد نو هستن و یکی دیگه از آشناها ازش خرید کرده و فرق چندانی با نو نداره . برا همین میگم مشخص نیست که چه مدلی همراهش بیاره . واسه همین می خواد چند تا مدل (اگه ده تا مدل باشه خیلی خوب میشه) بهش بدم که هر کدوم از اینا رو داشت بیاره ...

prowler88
01-09-2009, 23:01
خیلی خوب میشد اگه معلوم بود کدوم مدلا رو دقیقا میاره تا بشه از بین اونا انتخاب کرد. آخه مدلای خیلی خوب معمولا تو ایران پیدا نمیشه. چند تا مدل هست زیر 1800 قیمتشونه. مثل FW490 سونی و DV6 اچ پی. studio xps 16 دل با گرافیک 4670 هم اگه باشه خیلی خوبه. FW46 و مخصوصا FW47 هم خیلی عالیه. Asus و MSI هم مدل های خوبی برای Game دارن که تو ایران نیست.

REGISTERED USER
01-09-2009, 23:18
دل یک سری نوت بوک زده که هیچ کس نتونسته مشابهش از نظر قدرت را ارائه کنه : XPS M1730

و همچنین یک مدل allienware هست که قدرا گرافیکی اش بالاترینه و تک :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط یه 6 میلیونی پولشه :دی

ولی به نظرم بهترین انتخاب اینه ... توی ایران هم روی هوا میزننش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Glad Boy
02-09-2009, 13:47
سلام دوستان :46:

ممنون از راهنمایی های بسیار خوبتون . پس این چند تا مدل شد دیگه

Dell Alienware M17x
Gateway P7808u FX Edition
Toshiba Qosmio X305