ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نتایج آزمون سراسری دانشگاه آزاد آمد.

صفحه ها : 1 [2]

new life
02-09-2009, 17:49
:41:دوستان حراست خيلي مهمه موضوع رو لفا عوض كنيد يكي به من كمك كنه پشت كنكور موندم:37::13:

mehdiaga
02-09-2009, 18:07
برادر اعمال شده
باز هم 200 تا کم اوردی
تست درست و حسابی نزدید
رشته بالا هم خواستید
با سهیمه و همه چی نشده کاری بارتون بکنن
عزیزم اختلاف من با اون آخرین فرد قبول شده که 200 نمره است آخرین فرد قبول شده بدون سهمیه است. من هم زیاد بد نزدم . پارسال نمره آخرین فرد پذیرفته 6200 بود گیرم که امسال 6400 بشه باز هم باید باسهمیه ای که بنابه گفته بعضی ها افسانه ای هست قبول می شدم حال می بینین که به چه روزی افتادم

amirf
02-09-2009, 18:45
وقتي كلا كار نباشه تو جامعه آزاد با دولتي فرقي نداره:46:

تو پيشم مثل سال قبل تون درس خونده بودين كه اين طور شد يا يه جهش خاصي داشتين؟

تا عید آره ولی بعد عید بیشتر

xxstar
02-09-2009, 18:53
این کارنامم هست..میبینید که سهمیه چقدر تاثیر داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آقا يكي بگه قضيه چيه؟
نمره آخرين فرد چرا برا من فرق ميكنه:18::18::19::19::41::41::41:

4umbaz
02-09-2009, 18:55
جناب saeed_h1369 میشه بپرسم شما پارسال سراسری چه رتبه ای اوردید اخه یادمه پارسال هم دورهی ما بودی ولی من پارسال رفتم دانشگاه

shahrzad20
02-09-2009, 19:07
ما تهرانیم برای رودهن بومی هستیم؟یعنی اگر پاره وقت رودهن باشه اشکالی نداره؟

amirf
02-09-2009, 19:18
آقا يكي بگه قضيه چيه؟
نمره آخرين فرد چرا برا من فرق ميكنه:18::18::19::19::41::41::41:

یعنی شما کلمه سهمیه رو در اون کارنامه اول نمیبینید ؟ :31: اون تراز آخرین فرد قبولی در اون رشته با اون سهمیست !

@R3Z
02-09-2009, 19:27
نرم افزار تهران شمال آوردیدم...کسی نبود با هم بریم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

xxstar
02-09-2009, 19:34
یعنی شما کلمه سهمیه رو در اون کارنامه اول نمیبینید ؟ :31: اون تراز آخرین فرد قبولی در اون رشته با اون سهمیست !

كور كه نيستم !ديدم
يعني اين قدر تفاوت

سهميه چيه؟؟؟

در هر صورت ما نيامده رفتيم
تا يه سال ديگه خداحافظ:41::41:
اگر بار گران بوديم و رفتيم ---- اگر نا مهربان بوديم و رفتيم
يه توپ دارم قلقليه----سرخ و سفيد آبيه

shahrzad20
02-09-2009, 19:43
ما تهرانیم برای رودهن بومی هستیم؟یعنی اگر پاره وقت رودهن باشه اشکالی نداره؟

هیچکس نمی دونه؟؟؟

Life24
02-09-2009, 20:09
هیچکس نمی دونه؟؟؟

این رو از اینترنت در اوردم
از سایت ازمون یا سنجش نیست ها

ولی فکر کنم جریان بومی گزینی برای همه همین باشه
بنده هم مایل هستم اطلاعات کامل تری در مورد بومی بودن گیر بیارم.

داوطلبان بايد بومي استان مورد تقاضا باشند.
ضمناً داوطلبي بومي استان مورد تقاضا تلقي مي شود كه حداقل يكي از سه شرط:
ـ محل تولد استان مورد تقاضا باشد.
ـ سه سال آخر تحصيل منتهي به ديپلم در استان مورد تقاضا باشد.
ـ سه سال اخر منتهي به آزمون استخدامي بانك سابقه سكونت در استان مورد تقاضا داشته باشد.

shahrzad20
02-09-2009, 20:24
رودهن که استان نیست اطاف تهرانه مثل دماوند . نه؟

moraddad
02-09-2009, 20:27
اینم کارنامه ما...
یادگار دوران جهالته حاجی!
خدا خودش پاکش کنه،خاکش کنه!:31:

آزمایشی شرکت کرده بودم...

shahrzad20
02-09-2009, 20:32
در رشته ها ی غیر پزشكی پاره وقت فرد حتما باید بومی باشد. ضوابط بومی بودن در دفترچه ی آزاد قید شده است. ( مثلا فرد متولد آن شهر باشد یا 3 سال آخر تحصیل در آنجا سكونت د اشته باشد و ...) یاد آوری می كنیم بومی بودن استانی است. مثلا اگر كسی در كرج بدنیا آمده، كلیه ی شهرهای استان تهران برای او بومی محسوب می شوند. مثلا تهران - رودهن- دماوند - شهر ری - شهریار و ... تحصیل در رشته های پاره وقت را می توان تا 2 برابر زمان عادی ادامه داد. مثلا رشته ی 4 ساله را می توان تا 8 سال ادامه داد، ولی لزوما این برداشت كه حتما باید زمان بیشتری طول بكشند غلط است و می توان تا 4 سال هم ( اگر نمرات قابل قبول وجود داشته باشد ) آن را تمام كرد.

Life24
02-09-2009, 20:51
رودهن که استان نیست اطاف تهرانه مثل دماوند . نه؟

در خصوص رشته محلهايي كه شرط بومي دارند يا گزينش جنس زن در انتخاب دانشگاه ، بومي به فردي اطلاق مي گردد كه
1- استان محل تولد يا 2- استان محل سكونت يا 3- استان محل تحصيل 3 سال آخر دوره دبيرستان
وي با استان رشته محل مورد نظر برابر باشد. كنترل و احراز شرايط بومي بودن به عهده محل دانشگاهي ( در صورت قبولي ) مي باشد.

در سایت ازمون . نت در قسمت تجدید نظر ازمون این رو زده

MORINIO
02-09-2009, 21:40
:41:دوستان حراست خيلي مهمه موضوع رو لفا عوض كنيد يكي به من كمك كنه پشت كنكور موندم:37::13:

چه کمکی از دست من ساختس؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pedramch
02-09-2009, 21:49
اینم کارنامه من

نکته:واسه این آزمون فقط 10 دقیقه مطالعه کردم.شب قبلش 10 دقیقه مجله خانواده سبز خوندم!:27:
یعنی این آزمون بر مبنای اطلاعات عمومی من بود:دی

new life
02-09-2009, 21:53
اینم کارنامه ما...
یادگار دوران جهالته حاجی!
خدا خودش پاکش کنه،خاکش کنه!:31:

آزمایشی شرکت کرده بودم...
اين جهالته اخهههههههههه مگه امسال چي قبول شدي؟؟؟؟/؟؟:13:

saeed_h1369
02-09-2009, 21:58
فحش ؟!! میشه بیشتر توضیح بدی ؟! یعنی از دید شما بنده خدایی که تو حراست کار میکنه ، انسان نیست ؟!! اگه اینجور فک میکنید ، براتون کاملا متاسفم .
بابا شما همیشه دنبال دعوا و اینا میگردین چرا
الکی بزرگش میکنید چرا؟ من گفتم کسایی که الکی گیر میدم به دختر و پسر مردم
جدی چه شما خوشتون میاد از کل کل راه انداختنا

new life
02-09-2009, 22:01
يعني بين شماها يك مرد پيدا نمي شه كه صنايع جنوب برنامه ريزي وتحليل سيستم قبول شده باشه درصداشو بگه:19::19::19::19::37:

rezaxp
02-09-2009, 22:12
بدون شرح:

new life
02-09-2009, 22:15
چه کمکی از دست من ساختس؟!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نميدونم چجوري برنامه ريزي كنم براي سال بعد كه دوباره اين رتبه ي افتضاح نيارم
من روزي 10 ساعت درس مي خوندم:18:
در ضمن از بچه هاي قلم چي هم هستم (چه پيش دانش گاهي افتضاحي بود):19:

saeed_h1369
02-09-2009, 22:21
جناب saeed_h1369 میشه بپرسم شما پارسال سراسری چه رتبه ای اوردید اخه یادمه پارسال هم دورهی ما بودی ولی من پارسال رفتم دانشگاه

من اولین سالمه که کنکور میدم سال قبل جایی نبودم عزیزم:دی

asroma08
02-09-2009, 22:32
ترازای اینا رو نمیتونی پیدا کنی؟
اونی که نفر دوم شده بود ( انگار صنایع زده بود ) 8500 شده

ویرایش : لینکشو پیدا کردم

wnba
02-09-2009, 23:47
سلام منم شیمی گرایش ÷تروشیمی شیراز انتخاب اولم قبول شدم.کسی اینجا هست مثل من؟

خوبه؟سال اولشه

shabeashegha
03-09-2009, 01:51
سلام به همه
بچه ها منم دام پزشکی دکتری/ علوم تحقیقات فقط شرکت کردم . ترازم شد 6700 دقیق. ولی آخرین قبولی ترازش 6764 شده و فکر کنم 14 نفر اختلاف دارم .
اولا آیا امیدی هست که این 250 نفر بیشترشون برن دولتی و نوبت ما برسه! راستی یه چیزی من مطمئنم شیمی رو بالای 80 زدم (اگه نخوام بگم 100 زدم!) ولی توی کارنامه برام زده 53! اگه این درصد رو برای فیزیکم میزد اینقدر تعجب نمیکردم. با وجودی که فیزکمو زده 67 درصد.من اعتراض زدم ولی واقعیت داره که اعتراضا بررسی نمیشه یا اینکه بررسی نشده میگن وارد نیست؟
من فقط یه رشته انتخاب کرده بودم اونم دامپزشکی بود که مطمئن بودم میارم. ولی ظاهرا امسال رکورد شکسته ترازش!
ممنون میشم راهنماییم کنین

Reman
03-09-2009, 01:52
اینکه میگید از شما فقط سواد میخوان درست
ولی منم کم خبر ندارم از بازار کار ایران
الان تک و توک پیدا میشه محل بذارن به سوادت...دیگه باید شما اینو خوب بدونید...بازم هرجور میلتونه
اصن خدا کنه فقط اونایی که آزاد رفتن برن سر کار
به من چه اصن

دوست عزیزم. شما اشتباه متوجه شدی . یه شرکت خصوصی برای پیش رفتن کارهاش نیاز به مهندسای خلاق و با سواد داره چون اگر به بی سواد ها تکیه کنه 3 ماهه باید تعطیل کنه.
اتفاقا من از خدامه اونهایی که با سوادن( فرقی نمی کنه کدوم دانشگاه) برن و کار های بزرگ تو صنعت انجام بدن.

یکی از مشکلات بچه ها ترس از اینده ی کاریشون هست که شاید با مدرک آزاد نتونن جایی کار کنن، در حالیکه این طور نیست و مدرک ها زمانی ارزش پیدا می کنه که شما سواد تئوری و عملی داشته باشی و بتونی ایده داشته باشی در مورد رشتت . پس تا اینجا باید بدونید که فقط مدرک و اسم دانشگاه مهم نیست.
باور کنید من هم در دو راهی گیر کرده بودم چون هم از روزانه قبول شدم هم از آزاد . منم می ترسیدم ولی بعد از اینکه به دانشگاه اومدم واقعا محیط متفاوت بود ( با اون ذهنیتی که مثل شما داشتم) و دیدم نه تو آزاد ادم هایی شاگرد اول میشن که رتبشون از خود من خیلی پایین تر بود . باور کنید تو درس استاد هایی نمره بالا می گیرن که تو دولتی با همون استاد نمی تونن اون نمره رو بگیرن.
اینها همشون حقیقته و من می دونم شما ها الان چقدر عذاب می کشید و هزار جور فکر به ذهنتون میرسه.
جمله اخر با توجه به این شرایط انتخاب رشته کنید:
1- شهر محل زندگیتون .
2- علاقه به رشته تحصیلی و تحقیق کامل در مورد رشته های قبولی از جاهای اصلی.
3- شرایط مالی .( که واقعا بنظرم مشکل خیلی از بچه ها نیست )

superior
03-09-2009, 06:02
دوست عزیزم. شما اشتباه متوجه شدی . یه شرکت خصوصی برای پیش رفتن کارهاش نیاز به مهندسای خلاق و با سواد داره چون اگر به بی سواد ها تکیه کنه 3 ماهه باید تعطیل کنه.
اتفاقا من از خدامه اونهایی که با سوادن( فرقی نمی کنه کدوم دانشگاه) برن و کار های بزرگ تو صنعت انجام بدن.

یکی از مشکلات بچه ها ترس از اینده ی کاریشون هست که شاید با مدرک آزاد نتونن جایی کار کنن، در حالیکه این طور نیست و مدرک ها زمانی ارزش پیدا می کنه که شما سواد تئوری و عملی داشته باشی و بتونی ایده داشته باشی در مورد رشتت . پس تا اینجا باید بدونید که فقط مدرک و اسم دانشگاه مهم نیست.
باور کنید من هم در دو راهی گیر کرده بودم چون هم از روزانه قبول شدم هم از آزاد . منم می ترسیدم ولی بعد از اینکه به دانشگاه اومدم واقعا محیط متفاوت بود ( با اون ذهنیتی که مثل شما داشتم) و دیدم نه تو آزاد ادم هایی شاگرد اول میشن که رتبشون از خود من خیلی پایین تر بود . باور کنید تو درس استاد هایی نمره بالا می گیرن که تو دولتی با همون استاد نمی تونن اون نمره رو بگیرن.
اینها همشون حقیقته و من می دونم شما ها الان چقدر عذاب می کشید و هزار جور فکر به ذهنتون میرسه.
جمله اخر با توجه به این شرایط انتخاب رشته کنید:
1- شهر محل زندگیتون .
2- علاقه به رشته تحصیلی و تحقیق کامل در مورد رشته های قبولی از جاهای اصلی.
3- شرایط مالی .( که واقعا بنظرم مشکل خیلی از بچه ها نیست )

دستت درد نکنه. :11:

آخیش. انگار منتظر بودم یکی اینا رو بگه.!:31:

آره بابا:31: هنوز نتیجه سازمان سنجش هم که نیومده . ایشاالله . سنجش دیگه خوب میاد.:10::5::5:

ما که رفتیم پی کارمون. بای.:40::40::40:

shifter
03-09-2009, 06:12

خوبه؟سال اولشه
رفيق منم مهدسي شيمي شيراز قبوليدم:31: ولي گرايش صنايع پالايش...:46:

elfy
03-09-2009, 09:11
من مهندسی سخت افزار لار قبول شدم انتخاب چهارم ای تف به شانس ما کنن لار هم شد جا ؟

Life24
03-09-2009, 10:09
من مهندسی سخت افزار لار قبول شدم انتخاب چهارم ای تف به شانس ما کنن لار هم شد جا ؟

حالا میرید یا میمونید واسه سال بعد؟

behnam_roli
03-09-2009, 10:19

بزن تو کار واردات جوجه خروس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid_potter7
03-09-2009, 10:27

خوبه؟سال اولشه

سلام..منم پتروشیمی انتخاب کردم..ولی تو امیرکبیر...یعنی سراسری...
اگه میپرسی که رشتش خوبه؟؟؟ باید بگم که عالیه...
من بعد مهندسی شیمی شریف،پتروشیمی امیرکبیر دومین انتخابم بود...

new life
03-09-2009, 10:47
من روزي 10 ساعت درس مي خوندم ولي نتيجم اين شد حلا نمي دونم چجوري براي سال بعد برنامه ريزي كنم كه اين مشكل پيش نياد (تازه از بچه هاي قلم چي بودم چه پيش دانشگاهي افتضاحي بود):18: شما شروع كردي:5:د؟

M.B.M
03-09-2009, 10:57
کسی می دانه چطور میشه نتایج رو دید بدون داشتن شماره شناسنامه ؟؟؟

Mehran Malfoy
03-09-2009, 11:03

خوبه؟سال اولشه
سلام ...
من شنیده بودم که مهندسی شیمی / طراحی فرآیندهای صنایع نفت از بقیه گرایش ها بهتره . اتفاقا من هم تهران جنوب همین رشته رو قبول شد . در کل مهندسی شیمی با هر گرایشی هم رشته ی جذابیه ، هم بازار کار خوبی داره و هنوز در جامعه اشباع نشده...
انشاالله همگی واسه کارشناسی ارشد ، میریم سراسری .
من که میخوام فوق لیسانس رو تو صنایع پلیمر ادامه بدم .

MaaRyaaMi
03-09-2009, 11:15
هیچ راهی نداره ! آسونترین راهش با شناسنامه س

Alamate Soal
03-09-2009, 11:23
بچه ها دانشگاه آزاد براي شهريه ها دفترچه داره ؟

Life24
03-09-2009, 11:26
بچه ها دانشگاه آزاد براي شهريه ها دفترچه داره ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

wnba
03-09-2009, 11:26
رفيق منم مهدسي شيمي شيراز قبوليدم:31: ولي گرايش صنايع پالايش...:46:

واقعا؟خوب بعد که سراسری اومد بگید که چی کار میکنید.شاید هم دانشگاهی شدیم:46:

se777en
03-09-2009, 11:31
سلام
من مهندسی عمران دانشگاه کرج قبول شدم میخواستم ببینم که دانشگاهش چطوره و ارزش رفتن داره؟

farshidshd
03-09-2009, 12:59
خب خوشبختانه اکثر عزیزان قبول شدن و به آرزوشون رسیدن ...

تبریک به همه ی قبول شدگان
اعلام نتایج هم که تمومم شد

این تاپیک بسته میشه و در تاپیک مربوط به دانشگاه آزاد ادامه ی بحث بدین...

با تشکر از شما

با تشکر از دوست و همکار عزیزم nafas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])