ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : به نظر شما این فایل ویروس داره!؟!

iman_abi
31-08-2009, 13:29
من خیلی وقت پیش این عکس رو از تو اینترنت دانلود کردم و با آنتی ویروسهای مک آفی و AVG که چک کردم ویروسی نشون نداد اما چند روز پیش که آنتی ویروس avira نصب کردم این عکس رو به عنوان ویروس میشناسه!
شما هم با بقیه آنتی ویروسها این عکس رو چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید!
نمی دونم باید به حرف مک آفی گوش کنم یا avira ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
نوع ویروس: KIT/AUTOLOG.A

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از دوستان این عکس رو چک کرده و فقط McAfee-GW-Edition و آویرا شناختنش! حالا به نظر شما من باید پاکش کنم!؟

saeed774
31-08-2009, 14:56
من با نود چكش كردم ويروسي نبود.

Mostafa NBA
31-08-2009, 16:10
با کسپر چک کردم ویروس نشون نداد.

saeed.izadi1989
31-08-2009, 17:17
من با کسپر 2010 چک کردم ویروسی بود

picher_s
31-08-2009, 17:47
سلام نداره.

Ghaioom
31-08-2009, 17:50
ما هم تستیدیم هیچ مشکلی نداره با NOD32
شاید اون آنتی ویروس مشکل داشته باشه. :دی

saeed774
31-08-2009, 19:57
من با کسپر 2010 چک کردم ویروسی بود

من با آپدیت الان چک کردم ویروسی نشون نداد . از نسخه 9.0.0.463 استفاده میکنم .

iman_abi
31-08-2009, 21:44
آویرا نسخه 8 ویروس نشون میده!
البته فقط وقتی که با آنتی ویروس اسکنش می کنم!
مک آفی و AVG که چیزی نشون نمیدن!
کلا عکس جالبیه! آخرش نفهمیدم ویروسیه یا نه!

saeed774
01-09-2009, 10:51
از كارايي كه اين ويروس انجام ميده اينه كه بصورت اتوماتيك Log Off ميكنه . تا حالا چنين وضعيتي تو سيستم شما روي داده ؟

iman_abi
01-09-2009, 17:06
از كارايي كه اين ويروس انجام ميده اينه كه بصورت اتوماتيك Log Off ميكنه . تا حالا چنين وضعيتي تو سيستم شما روي داده ؟
اگه بگم بیشتر از 2 سال که این عکس! روی سیتمم هست بی راه نگفتم.... ولی تا حالا یکبارم به مشکل بر نخوردم!:13: یعنی اینکه بصورت اتوماتيك Log Off کنه یا از این دست کارا! اصلا فعالیتی نداره که اگه داشت مطمئنا مک آفی یا AVG پیغام میدادن! من فکر می کنم آویرا یکم زیادی سخت می گیره وگرنه ویروسش کجا بود! توی اون لینکی که دادم تنها آویرا و یه ورژن از مک آفی این عکس رو ویروس شناختن!:20:

saeed774
01-09-2009, 19:53
اگه بگم بیشتر از 2 سال که این عکس! روی سیتمم هست بی راه نگفتم.... ولی تا حالا یکبارم به مشکل بر نخوردم!:13: یعنی اینکه بصورت اتوماتيك Log Off کنه یا از این دست کارا! اصلا فعالیتی نداره که اگه داشت مطمئنا مک آفی یا AVG پیغام میدادن! من فکر می کنم آویرا یکم زیادی سخت می گیره وگرنه ویروسش کجا بود! توی اون لینکی که دادم تنها آویرا و یه ورژن از مک آفی این عکس رو ویروس شناختن!:20:

البته ويروس هايي هستن كه بصورت فايل EXe هستن ولي آيكونشون شبيه عكسه و در نگاه اول عكس به نظر ميان و كافيه روش كليك كني . براي نمونه ميخواي يه فايل رو كه خودم نوشتم برات آپ كنم ولي ديگه تمام آنتي ها ميشناسنش ولي حدود 1 سال آنتي ها نتونستن تشخيصش بدن !!

iman_abi
01-09-2009, 21:24
البته ويروس هايي هستن كه بصورت فايل EXe هستن ولي آيكونشون شبيه عكسه و در نگاه اول عكس به نظر ميان و كافيه روش كليك كني . براي نمونه ميخواي يه فايل رو كه خودم نوشتم برات آپ كنم ولي ديگه تمام آنتي ها ميشناسنش ولي حدود 1 سال آنتي ها نتونستن تشخيصش بدن !!
این که شما میگید درست ولی اگه فایلی ویروسی باشه و فعالیتی داشته باشه حتما انتی ویروسها باید بشناسنش! این عکس رو که به غیر از دو تا آنتی ویروسی که گفتم هیچ آنتی ویروسی نشناخته! روی همین حسابم من میگم شاید این 2 تا اشتباه می کنن! آخه اگه تازه این عکس رو دانلود کرده بودم می گفتم هنوز نشناختنش ولی این عکس رو 2 ساله که دارمش!
به کاسپر یا نود چه جوری میشه این عکس رو بفرستم! هر چند که دوستان میگن اونا هم تشخیص ویروس ندادن!!!!

saeed774
02-09-2009, 00:36
براي نود كه بايد از اين آدرس بفرستي :

كسپر هم بايد به سايتش بري و در آخرين سطر سايت همون صفحه اول تقريبا پاورقي و گوشه راست ، گزينه Send Us a suspected virus هست منتهي بايد از Outlook Express استفاده كني و يا به newvirus@kaspersky.com از ايميل خودت ميل بزن و فايل رو Attach كن .

Cyberlife
02-09-2009, 12:47
این فایل در نتایج اسکن توسط سایت ویروس توتال توسط 2 ویروس یاب ، ویروس تشخیص داده شد . در ضمن دانلودش نکنید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]