PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Creative Muvo T200 یا Transcend - MP320

amir_rafie
31-08-2009, 10:35
سلام به همگی.... میشه برای خرید یکی از این دو mp3 player به من کمک کنید....

Creative Muvo T200 با ظرفیت 2 گیگ
Transcend - MP320 با ظرفیت 2 ، 4 یا 8 گیگ

در ضمن قیمت زیاد مهم نیست ... مقدار حافظه هم زیاد مهم نیست ... چیزی که خیلی خیلی برای من مهمه کیفیت صدا هستش ... قبلا Creative MuVo TX FM داشتم خیلی ازش راضی بودم ....

یه سوال دیگه هم دارم ... اگه transend کیفیت پایین تری نسبت به creative داره آیا با یه هدفون خوب (Creative) میشه صدای خوبی ازش گرفت؟!

seymour
31-08-2009, 12:56
سلام به همگی.... میشه برای خرید یکی از این دو mp3 player به من کمک کنید....

Creative Muvo T200 با ظرفیت 2 گیگ
Transcend - MP320 با ظرفیت 2 ، 4 یا 8 گیگ

در ضمن قیمت زیاد مهم نیست ... مقدار حافظه هم زیاد مهم نیست ... چیزی که خیلی خیلی برای من مهمه کیفیت صدا هستش ... قبلا Creative MuVo TX FM داشتم خیلی ازش راضی بودم ....

یه سوال دیگه هم دارم ... اگه transend کیفیت پایین تری نسبت به creative داره آیا با یه هدفون خوب (Creative) میشه صدای خوبی ازش گرفت؟!
کریتیو قطعاً برتری داره بر ترانسند از نظر کیفیت صدا ...

نخیر و بله! - پلیر باید اون فایل Mp3 رو پروسس کنه و سیگنال رو بفرسته واسه هدفون شما ... وقتی میگیم " این پلیر کیفیت صداش پایین تره" ، یعنی "اون سیگنالی که می فرسته واسه هدفون کیفیت پایین تری داره" .. از سوی دیگه طبیعیه که هدفون کریتیو برتری داره بر هدفون ترانسند بنابراین همون سیگنال ترانسند رو این هدفون بهتر از دیگری پخش می کنه ... بنابراین شاید با هدفون کریتیو + پلیر ترانسند یه افزایش کیفیتی هم داشته باشی ...

بهرحال توصیه میشه کریتیو بخری

osmaan
31-08-2009, 16:20
اگه کیفیت برات مهمه یه نگاه به مدل های کاوون هم بنداز