مشاهده نسخه کامل
: بحث و بررسی پیلیر جدید و عالی مایکروسافت Zune HD
Eblis.W810
30-08-2009, 22:01
تو یه کلام خلاصه میکنم این یه چیز منحصر به فرد هست...خودم پلیر های زیادی رو امتحان کردم و ریویو خوندم ولی ریویو این یه چیز دیگه بود.
در مورد این پلیر در همین تاپیک بحث میشه...
لطفا پست بی ربط ندید.
اینم یه سری عکس...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
"][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
Eblis.W810
30-08-2009, 22:35
اینم مشخصات:
Product dimensions
52.7 mm x 102.1 mm x 8.9 mm (w x h x d)
HDD size
Flash drive size
Capacity: 32 gigabytes (GB)
Up to 10 hours of high definition video, or 48 hours of standard definition video optimized for device, or 8,000 songs, or 25,000 pictures4
Outputs
Headphone jack / AV output
Other
Battery: Music, up to 33 hours (wireless off); video, up to 8.5 hours5
Charge Time: Approximately 3 hours when connected to your PC, approximately 2 hours with A/C adapter
Color: Platinum Silver
Screen Size: 3.3-inch OLED color display, 16:9 aspect ratio
Type: Scratch-resistant glass with touch input capability
Orientation: Vertical (music) and horizontal (pictures and videos)
Resolution: 480 pixels x 272 pixels
Wireless connectivity: 802.11b/g compatible
Wireless sync: Yes
Connectivity: 802.11b/g compatible
Authentication modes: Open, WEP, WPA, and WPA2
Encryption modes: WEP 64- and 128-bit, TKIP, and AES
Audio Support: Windows Media Audio Standard6 (WMA) (.wma): Up to 320 Kbps; constant bit rate (CBR) and variable bit rate (VBR) up to 48-kHz sample rate. WMA Pro 2-channel up to 384 Kbps; CBR and VBR up to 48-kHz.
WMA Lossless
Advanced Audio Coding (AAC) (.mp4, .m4a, .m4b, .mov) - .m4a and .m4b files without FairPlay DRM up to 320 Kbps; CBR and VBR up to 48-kHz.
MP3 (.mp3) – Up to 320 Kbps; CBR and VBR up to 48-kHz.
Picture Support: JPEG – (.jpg)
Video Support: Windows Media Video (WMV) (.wmv) – Main and Simple Profile, CBR or VBR, up to 3.0 Mbps peak video bit rate; 720 pixels x 480 pixels up to 30 frames per second (or 720 pixels x 576 pixels up to 25 frames per second). Zune software will transcode HD WMV files at device sync.
MPEG-4 (MP4/M4V) (.mp4) Part 2 video3– Simple Profile up to 2.5 Mbps peak video bit rate; 720 pixels x 480 pixels up to 30 frames per second (or 720 pixels x 576 pixels up to 25 frames per second). Zune software will transcode HD MPEG-4 files at device sync.
H.264 video – Baseline Profile up to 2.5 Mbps peak video bit rate; 720 pixels x 480 pixels up to 30 frames per second (or 720 pixels x 576 pixels up to 25 frames per second). Zune software will transcode HD H.264 files at device sync.
DVR-MS7 – Zune software will transcode at time of sync.
Audio Output: Optical Digital Audio Out (requires additional dock, sold separately)
Video Output: HDMI or Composite (requires additional dock, sold separately)
Radio: Built-in FM/HD Radio
Languages: English, French, Spanish
4Music estimates based on 128 Kbps WMA files with length of 4 minutes each. Pictures transferred to Zune will be optimized for Zune screen size; video estimates based on 500 Kbps WMV files with 128 Kbps WMA audio tracks.
5Battery life was tested by Zune in August 2009 using preproduction hardware and device software. Battery tests are conducted with specific Zune units. Actual results may vary. Audio content used was WMA 128 Kbps. Video content used was 320x240 WMV9 500 Kbps total bit rate. Batteries have a limited number of charge cycles and may eventually hold less charge. Battery life and the number of charge cycles vary by use and settings. See [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) for more information.
6In MP4/M4V container format, Quicktime (.mov) files will transcode at time of sync.
7Standard definition TV recordings from Windows Media Center. HDTV and protected recordings not supported. Must be running Zune Software 4.0 on Windows Vista Home Premium or Windows Vista Ultimate, or Windows 7. HD Radio is a proprietary trademark of iBiquity Digital Corp.
Product weight
2.6 ounces
Inputs
Connector port
3.5mm headphone jack
What's in the box
Included Accessories:
Headphones
Zune Sync Cable
Three pairs of foam earpiece covers
Eblis.W810
30-08-2009, 22:37
از 15 سپتامبر در اروپا و امریکا فرشش اغاز میشه...
قیمت هم 32گیگ 290$ و 16گیگ220
می خوام یکی از اولین کسایی باشم که می خرمش...
Eblis.W810
30-08-2009, 22:41
بله ZUNE HD واقعا عالی هست برنامه ها و بازی های جالبی هم هست براش !!! ولی برنامه ها و بازی هاش به پای ایپادتاچ نمیرسه
در ضمن به زودی ایپادتاچ جدید هم به بازار میاد در 2009 و اونوقت میبینیم وضعیت چه جوری میشه ...
در ضمن شمایی که میخوای زون اچ دی بخرید zune software رو دانلود کنید و نصب کنید و توجهه داشته باشید که zune software3 به بعد در اچ دی کار میکنه پس بقیه رو بیخیال بشید ... روش ریختن بازی و برنامه هم اگه خواستید براتون گیر میارم .... یه سری هم به فروم هایی که براش هست بزنید بعد نیست ....
من از رادیوی اچ دی این خوشم میاد !!! ....
Eblis.W810
31-08-2009, 18:50
له ZUNE HD واقعا عالی هست برنامه ها و بازی های جالبی هم هست براش !!! ولی برنامه ها و بازی هاش به پای ایپادتاچ نمیرسه
در ضمن به زودی ایپادتاچ جدید هم به بازار میاد در 2009 و اونوقت میبینیم وضعیت چه جوری میشه ...
در ضمن شمایی که میخوای زون اچ دی بخرید zune software رو دانلود کنید و نصب کنید و توجهه داشته باشید که zune software3 به بعد در اچ دی کار میکنه پس بقیه رو بیخیال بشید ... روش ریختن بازی و برنامه هم اگه خواستید براتون گیر میارم .... یه سری هم به فروم هایی که براش هست بزنید بعد نیست ....
من از رادیوی اچ دی این خوشم میاد !!! ....
بحث سره برنامه و بازی واسه من نیست....
از نظر کیفیت صدا و زیبایی و کوچکتر بودن میگم که همه جوره از ای پاد تاچ سر تره...
تازه اگه بازی و گیم بخوام میرم psp3000 میگیرم که تنوع بازی هم بیشتر داره.
تازه به جای همون ای پاد هم میتونم ای فون 3gs بگیرم که کارایی ایفون هم داره...الان هم که داره خود اپل ای پاد هاشو مفته میده با لپ تاپ...
تازهzune software چه مشکلی داره؟؟؟!!!!
اگه منظور شما قابلیت id3 بقیه پلیر ها مثل کوون و سامسونگ هست برای فایل منیجر که این نداره و به جاش بهترش رو داره...ولی اونقدر هم مسله مهمی در مقابل بقیه خصوصیات مثبتش نیست...
Eblis.W810
31-08-2009, 22:29
تعصب سیخی چنده زنگو اشتباه زدی هیچ شرکتی نمیتونه به پای محصول ipod برسه
میتونی بری به امار فروش محصولات پلیر نگاه کنی
الان گوندشون کریتیو هستش که egg رو زده که اونم یه تقلید کامل از تاچ هستش
کریتو؟؟؟!!!شما اول بگو چند تا شرکت میشناسی که پلیر زدن؟؟؟
egg که جزو اشغال ترین پلیر های تاریخ به حساب میاد؟؟؟قیافه پلاستیکی اشغالش رو دیدین؟؟؟؟
کریتیو بعضی از محصولاتش خوب هست ولی تو زمینه پلیر اصلا قبول ندارم...
تازه مگه من گفتم ای پاد بده؟؟؟ای پاد هم محصول خوبیه از بعضی جهات..
ولی این محصول جدید مایکروسافت یه چیــــــــــــــــــــــز ه دیگست.....
اینم عکس پلیر از رده خارج کریتیو:
Eblis.W810
31-08-2009, 22:51
اینم عکس هایی از کیفیت...خودتون تصمیم بگیرید:
بحث رو دوستانه نگه دارید ، رفقا ... این وسط هیچکدوم از این شرکت ها قرار نیست به ما پورسانتی بدن بابت حمایت ازشون ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کریتیو ، آیپاد ، zune و ... همه خوب و عالی و تاج سر ؛ بین چندتا محصول خوب دیگه باید اجازه داد هر کاربری هرچی دوست داره انتخاب کنه ... قشنگی دنیا هم به همینه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-------------
از هر کاربری که از بابت پاک شدن پستش ناراحت شده عذر می خوام ... فکر می کنم شما هم بعد از چند ساعت که برگردید به این نتیجه برسید که زیاده روی رخ داده ...
دوستی که گفت "اینجا مدیر نداره؟" ... چرا -اتفاقا مدیرش حداقل احساس می کنه که باتجربه اس (جون عمه اش!) و یه چیزی که یاد گرفته اینه که "آخر یه دعوا خود کاربرهای طرف دعوا بیشتر از شما اعصابشون خورده ، بنابراین شمای مدیر دیگه بدترش نکن" ... من روال مرسوم اخطار و فلان رو نمی پسندم ...
metallica is me
01-09-2009, 13:43
یه درخواستی من بین ipod و zune و zii موندم کدومو بگیرم میشه یه مقایسه کامل بین همشون بگذارید ممنون
Eblis.W810
01-09-2009, 13:47
یه درخواستی من بین ipod و zune و zii موندم کدومو بگیرم میشه یه مقایسه کامل بین همشون بگذارید ممنون
zii رو که خودت یه نگاه کن بهش بع میبینی چه جوریه...هر کی دیده پشیمون شده...
ipod و zune هم اگه منظورت hd هست که اگه بازی و شکل تم و بزرگی صفحه برات مهمه که ای پاد..
ولی اگه یه محصول جدید وکم نظیر شیک میخوای که hd پشتیبانی کنه...که میتونی از توی تصاویر قضاوت کنی و اونو بگیری.
نظر من Zune HD...
Eblis.W810
01-09-2009, 13:57
Eblis.W810
01-09-2009, 14:15
کیفیت تصویر در...:
mac_world
01-09-2009, 16:24
چند اینچه؟ بلوتوث دوربین؟ zii دوربین داره یا بلوتوث؟
Eblis.W810
01-09-2009, 21:01
چند اینچه؟ بلوتوث دوربین؟ zii دوربین داره یا بلوتوث؟
3.3 اینچ...وایرلس داره....
zii دوربین داره..بلوتوث نه.
من یه یادداشتی که چند وقتی بود نیمه کاره مونده بود رو تکمیل کردم ... فکر کنم این تاپیک واسه پست اش مناسب باشه :
از نظر قیمت : zune واقعاً قیمت ها رو "آتیش زدم به مالم" در نظر گرفته و برحسب حافظه بالای 60-70 دلار قیمت رو کمتر از تاچ (فعلی) گذاشته ... البته این واسه بازار بین المللی معنای بیشتری داره تا بازار ایران که نسل های قبلی zune همیشه توش نوبرانه و تک (=قیمت غیرواقعی و بسیار گران) بوده اند ... ضمن اینکه نسل بعدی تاچ هم به احتمال زیاد بنا رو بر کاهش رقابتی قیمت خواهد گذاشت
صفحه نمایش : zune جدید نیم سانت صفحه اش کوچکتره که عدد قابل چشم پوشی ایه .. در عوض تکنولوژی zune جدیدتره و و مدیریت منبعش قطعاً بهتر خواهد بود و به نظر میاد در این زمینه برنده باشه (هرچند تاچ هیچ وقت روی پخش تصویر بعنوان یه نقطه قوت مانور نداده ، اما بهرحال) .. توجه کنید که نسل بعدی تاچ هم به احتمال بسیار زیاد OLED خواهد بود ...
اتصال بیسیم : تاچ و عملکرد خوبش با سافاری که معروفه ... باید دید zune با نسخه مخصوص IE اش چکار می کنه ... (البته این جزو چیزاییه که کاربر ایرانی کمتر دنبالشه) ...ضمناً zune استریم موسیقی روی WiFi داره و تاچ روی Bluetooth ... اینم باید بعداً مشخص بشه که قوت و ضعف اش چیه ...
صوت وتصویر : بجز بحث کیفیت که zune باید در عمل تست بشه ، میشه حدس زد که zune عملکرد بهتری داشته باشه بخصوص روی ویدئو و اون تبلیغات سنگین روی HD (مجدداً کاربر ایرانی که دسترسی محدودتری به محتوای HD داره شاید واسه اش فرقی نکنه – اما کیفیت صفحه zune بازم جلو میندازدش) ... ضمناً zune رادیو هم داره (hd بودن رادیو مجددا در ایران معنای خاصی نداره ، چون باید ایستگاهی باشه که HD پخش کنه وگرنه چه سود!) ؛ بعلاوه اینکه احتمالا نسل جدید تاچ هم رادیو داشته باشه ...
نکته مهم دیگه اینکه پخش HD روی صفحه 480*272 از نظر کیفیت باعث تفاوت فوق العاده ای نمیشه ... توانایی Tv out این مدل هستش که می تونه HD رو با کیفیت 720p پخش کنه (ظاهرا روی کابل HDMI که باید جدا خریده بشه) ..
بازی و برنامه های جانبی: به نظر میاد دقیقا نقطه ای که نبرد اصلی رخ بده اینجا باشه ... این یه حقیقته که الان گزینه های خوب برای صدا و تصویر کم نیستند ... اون چیزی که می تونه تاچ و zune رو جلو بندازه همین زمینه اس ... خب تاچ که یه قدرت واقعی در این زمینه اس (وقتی اومد صرفاً یه پلیر دیگه بود؛ کی فکر می کرد بشه روش اساسی بازی کرد؟!!) .. آیا zune هم میتونه رقابت کنه ؟ ... از نظر سخت افزاری zune مجهز به نظر میاد و ظاهرا تایید شده که از پردازنده قدرتمند Nvidia Tegra استفاده می کنه ... مساله اینه که مایکروسافت واقعا تبلیغ چندانی در این زمینه نکرده و خیلی ها رو به این فکر انداخته که احتمالا بجز یه سری بازی مجانی مثل گذشته چیزی در چنته نداره ... اگه این مساله واقعیت داشته باشه ، zune در معرض ضعف قابل توجهی قرار می گیره به نظرم ... این بحثی هستش که شدیداً الان در جریانه و روش گمانه زنی میشه ...
پیش بینی شخصی من : اگر در زمینه app ها مایکروسافت کار خاصی صورت نده و تاچ جدید هم وعده هایی که پخش شده رو عملی کنه، من خوشبین نیستم که zune یه موفقیت چشمگیر باشه ...
zune HD از پاییز 2009 وارد بازار میشه ... ایپادتاچ 3جی هم 100 درصد تا اون موقعه باید بیاد و اگر هم بیاد من میگم همون تاچ 3 جی یا زون اچ دی رو برام بیارن اینور :دی ....
ولی با این وجود من نمیدونم چرا اینقدر از زون خوشم میاد اصلا میبینمش یه جوری میشم مخصوصا زون اچ دی رو ...
توی زون هم کلا از طریق وای فای میتونید عکس و موسیقی رو به زون دیگری انتقال بدید ...
یکی از برتری های اون هم نسبت به نسخه قبلی داشتن web browers هست
.................................................. .....
کسی که بخواد زون اچ دی رو بگیره باید روش ریختن بازی و برنامه رو یاد بگیره ... کار با مایکروسافت زون هم یاد بگیره ...
مهم نرمافزاره که تاچ بزرگترین سیستم عامل رو رداره که هنوز هیچ شرکتی نتونسته باهاش رقابت کنه الان دارن زور میزنن که اندروید رو حرفه ای کنن ولی اونم از همین الان داره از mac تقلید میکنه کافیه فقط به منو هاش نگاه کنید اونوقت مایکروسافت چه جوری میتونه با این رقابت کنه
Eblis.W810
02-09-2009, 19:15
این تاپیک مگه بحث درباره zune hd نیست ؟؟؟
اگه من جایه اشتباهی تاپیک زدم بگید؟؟؟
یا مثل اینکه تو بخش ipod زدم؟؟
ب نظر من این مدل از مایکروسافت میتونه خیلی خوب عمل کنه..
مخصوصاhd و از لحاظ ظاحر کا خیلی از تاچ بهتر است.
خوب دیدم به zii توهین شده
داری کریتیو رو که تحصصش پلیر هست رو مایکروسافت مقایسه میکنی
از جنس محصول فهمیدی که اشغاله اره
داری سیستم عامل اندروید رو با چی مقایسه میکنی
این تاپیک مگه بحث درباره zune hd نیست ؟؟؟
اگه من جایه اشتباهی تاپیک زدم بگید؟؟؟
یا مثل اینکه تو بخش ipod زدم؟؟
مرد این دوستمون داشتن یه جورایی با ایپادتاچ مقایش میکردن ... پس بیخود هم نگفتن ... در ضمن ایپاد هم بخش نداره ... شما هم کمی بیشتر دربارش اطلاعات بگیر به 4 تا دونه عکس اکتفا نکن ... این جا هم یه سر بزنی برات بد نیست :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ... خودم اینجا عضو هستم هرچی بخوای براش هست چون شما فکر کنم بلدی از marketplace خرید کنی یا بازی و برنامه بریزی ؟ نه ؟ یا اطلاعاتی هم از zune software بگیر و کار باهاش رو یاد بگیر ... درضمن از zune software 3 به بعد باید ازش استفاده بکنی ... نحوه اپگرید و داونگرید هم یاد بگیر ... چون هیچ مطلب فارسی یا انجمن فارسی نیست که بتونه بهت کمک کنه در مورد زون !!! .... ................................. راستی ما الان داریم ipod touch2g رو با جدیدترین محصول مایکروسافت زون مقایسه بکنیم ... درستش اینه که itouch3g رو با زون اچ دی مقایسه بکنیم تا ببینیم که حرفی برای گفتن داره گرچه الان هم از اکثر جنبه ها تاچ قوی تر هست ... من کیفیت صدای زون هم شنیدم نمیشه گفت از ایپاد بهتر هست به هیچ وجهه !!!
zii رو که خودت یه نگاه کن بهش بع میبینی چه جوریه...هر کی دیده پشیمون شده...
ipod و zune هم اگه منظورت hd هست که اگه بازی و شکل تم و بزرگی صفحه برات مهمه که ای پاد..
ولی اگه یه محصول جدید وکم نظیر شیک میخوای که hd پشتیبانی کنه...که میتونی از توی تصاویر قضاوت کنی و اونو بگیری.
نظر من Zune HD...
چند نکته هم بگم : این حرف شما واقعا جای خنده و تفکر داره که چه جوری میتونی بگی هرکی zii رو دیده پشیمون شده ؟ نکنه باهاش کار کردید ؟ من همین ریویو های کوچیک هم که توی سایت ها براش منتشر شده رو میتونید بخونید و متوجه حرفتون بشید به abi forum هم حتما یه سر بزن ... من فکر میکنم شما فقط دارید به ظاهر توجهه میکنید این طور نیست ؟ چه جوری میتونید سیستم عامل انعطاف پذیر Android رو با زون اچ دی مقایسه کنید ؟ ... در ضمن فکر میکنم اونایی که توجهه میکنند اصلا پشیمون نمیشن به خاطر تاچ و سیستم عامل قوی که از لحاظ برنامه و بازی و ... عالی پشتیبانی میشه !!! ........................................ در ضمن ما چیزی رو از روی( عکس ) قضاوت نمیکنیم از روی ازمایشات و ریویو های سایت ها معتبر مثل cnet یا abi و سیستم عامل قضاوت میکنیم ... چون بنظرم باطن مهم تر از ظاهرش هست البته برای شما ظاهرا به این صورت نیست ... دوستان سوء تفاهم نشه باز هم میگم اچ دی یه مدل بسیار عالی برای مایکروسافت هست و من خیلی خوشم میاد ازش ولی خوب یکسری واقعیت ها هم نمیشه نگفت !!!!
یه سوال :
iPod Killer که می گن همینه ؟
یه سوال : iPod Killer که می گن همینه ؟
سوال خوبیه ... بله - zune هم می تونه این لقب رو در اختیار بگیره ؛ اما نه الان و نه به این راحتی :
با توجه به اینکه آیپاد از نظر وزنه رقابتی بسیار قوی هستش و در رده های مختلف پلیرها (ارزون - گرون / کوچک - متوسط - بزرگ / ..) سهم اصلی بازار رو واسه خودش برمیداره ، گاهی مدلهایی از کمپانی های دیگه که انقدر خوب هستن که می تونن با آیپاد هم رده شون واقعا رقابت کنن و روی برتری شون اتفاق نظر وجود داره رو ipod killer لقب میدن ... این یه لقب رسمی نیست و معمولآً چندتا ریویوی معتبر تر هستن (Cnet ، PCmag ، ABI و شاید یکی دوتا دیگه ریویو) که اعتبار لازم برای تخصیص این لقب رو دارن ... (هرچند بازم قانونی واسه این کار وجود نداره و یه کمپانی درجه 2 مثل meizu هم میتونه واسه خودش ادعا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کنه که ipod killer تولید کرده!)
معروفترین و نزدیکترین مدل به مفهوم واقعی ipod killer ، یکی از محصولات کریتیو به نام zen vision:m بود که یه جورایی این عنوان رو مرسوم کرد ... و هنوز هم در بعضی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ریویوها ازش بعنوان یه محصول آرمانی یاد میشه ...
از محصولات دیگه ای که الان تو ذهنم میاد، مثلاً سری P سامسونگ بود ... فراموش نکنید که برای احراز این لقب هم کیفیت و قدرت ذاتی مهمه و هم فروش و قابلیت رقابت مناسب ...
*با این حال یه ضرب المثل بانمکی هم در مقابل این قضیه داریم که میگه " یه ipod killer نمی تونه ipod رو بکشه !" ... و ظاهرا این واقعیت دنیاست ...
راستش حرف های دوستمون رو راجع به ZII خوندم
یکم خندم گرفت
دوست عزیز
بد نبود یک سری به سایت خود zii میزدین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینجارو هم یه نگاه بندازین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چه چیزی به جز سیستم عامل مک از آیفون کمتر داره ؟
تازه مک هم به دلیل سابقش زیاد نرم افزار و ... داره
آندرویید فعلا" اول راهه ....
و واقعا نمیدونم چرا بعضی از افراد به خاطر اون سیب گاز زده هر کاری انجام میدن !!!!!!
و دلشون رو خوش کردن به فروشگاه آی تون و نرم افزاز که معیار اصلی مقایسه نیست !
مثل این دوستمون
تاپیک بنده رو ملاحظه کنید ...
و امکانات zii رو مقایسه کنید با آی پاد
یعنی واقا" آیپاد هم چنین امکاناتی داره ؟
من که فکر نمیکنم
mac_world
12-09-2009, 10:37
دوربین نداره ZUNE ؟
ZII دوربینش چند مگ هست و بینهمه اینا یه مقابسه کلی میگذارید؟
دوستان تاپیک بنده تلفیق شده
آدرس پستی که قبلا" دادم به این تغییر کرده
با تشکر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی
من فکر نمیکنم ZUNE هم حرفی برای گفتن داشته باشه در مقابل ZII
اره ولی متاسفانه هیچ کودومشون در برابر تاچ حرفی برای گفتن ندارن
چون توکنفرانس دیدم که 70 % پلیر ها ipod هستن و مایکروسافت فقط 2 % بود فکر کنم که ته خنده بود
چون توکنفرانس دیدم که 70 % پلیر ها ipod هستن و مایکروسافت فقط 2 % بود فکر کنم که ته خنده بود
شما به جای سیستم عامل و پردازنده و امکانات معیار سنجشتون کنفرانسه ؟ :20::13:
آیپاد تاچ چند وقته اومده ؟ و کریتیو زی چند وقته اومده ؟
برخی از کمپانی ها دورشون زود به پایان میرسه و گوی سبقت رو از دست میدن
نمونه ی بارزش شرکت بسیار معروف کداک ! که دیگه اون کداک سابق نیست !
حتی با اینکه صاحب کمپانی مخترع اولین دوربین عکاسی نگاتیو و همچنین اولین دیجیتال بود !
ولی الان کنون جاشو گرفته ...
یا ایرانسل که اول بهش میگفتن صفر نهصد و شرمندگی
ولی الان دیگه همه شرمنده شدن حتی اونایی که کد 2 دارن !!!!! :10:
از نظر فروش که سالهاست هیچ کمپانی ای حرفی در برابر آیپاد نداره (ضرب المثلی که در پست دیگه گفتم رو یادته؟ : هیچ ipod killer ی تا حالا ipod رو نکشته! - اشاره به همین نکته اس) ... ولی باید قبول کرد که فروش بالاتر لزوماً همه چیز نیست (آیا پرفروش ترین فیلم های سال بهترین فیلم های سال هستند ؟ - آیا پرطرفدارترین خواننده لزوماً بهترین خواننده اس و در یادها خواهد موند؟ - ... ) ...
ما که اینجا میایم و با همدیگه بحث می کنیم و حرف می زنیم ، یه معنی اش اینه که به مبحث علاقه مندیم ... اما یه معنی دیگه اش اینه که احتمالاً سلیقه عام ، سلیقه ای که 80% مردم رو می کشونه دنبال خودش ، واسه ما کافی نیست ... یه سطح بالاتر و یه چیز بیشتر می طلبیم ...
همه اینا به معنای این نیست که آیپاد بده ... آیپاد عالیه ... فقط می خوام بگم توجیه مناسب برای بقیه مارک ها برای جنگیدن و بقا، حتی وقتی رقابت سر 20-30 درصد بازار باشه فراهمه ... اگه قرار بود اونا بگن "خب پس ما بریم خونه مون چون آیپاد غوله و ما سوسکیم" خوب بود؟ ... دنیای تک رنگ قشنگ نیست ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dj_shalam
24-09-2009, 21:59
seymour خداییش اگه نبودی اینا کل انجمن رو به گند میکشن
مشکل اصلی اینه یه جا نیست که بتونی محصول رو خودت امتحان کنی که دیگه حرفی نمونه
دیگه نگن فقط ipod , فقطsony ،یا هرچی
شما تا حالا چندتا محصول امتحان کردی ؟؟
میخوای عکس بزارم ببینی من چندتا محصول امتحان کردم ؟؟؟؟
خوب اینم برای اونایی که عشق زون بودن
باخت از ایپاد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین روز ها همه از ایپاد کم میارن شما چطور ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.