PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : وایمکس ایرانسل

Mohandes_mansour
30-08-2009, 21:58
سلام...چند روز پیش تو سایت ایرانسل،قسمت محصولات،وایمکس رو دیدم به چه کار میاد؟!
می خواستم بدونم که این یه خدماتی هست ؟ هزینش چطوریه !؟ دستگاه گیرندش یا موبایلش چی هست که نوشته تو این شهرها فعال شده این سرویس؟:20:

این متن کامل :
وایمکس، نسل دوم پروتکل های ارتباط بي سيم است که استفاده موثرتر از پهنای باند را امکان پذیر ساخته و در ضمن از تداخل امواج جلوگیری می کند و از این طریق، امکان افزایش سرعت‌ انتقال داده ها را درمسافت‌های طولانی تر ممکن می‌سازد.

پروتکل‌های ارتباطی وایمکس تحت استاندارد 802.16، که توسط موسسه IEEE تعیین شده و به تصویب رسیده‌است عمل مي كنند. این استاندارد دارای زير مجموعه هاي گوناگوني است كه 2 زیر مجموعه آن تا كنون به صورت گسترده مورد استفاده قرار گرفته است:
802.16d، که استاندارد ویژه وایمکس ثابت بوده و هیچگونه پشتیبانی از تجهیزات موبایل ارائه نمی کند، همچنین استاندارد 802.16e، که علاوه بر سایر ویژگیهای وایمکس ثابت، از تجهیزات موبایل نیز پشتیبانی كرده و از این رو به نام "موبایل وایمکس (Mobile WiMAX)" نیز شناخته می شود.

گروهی تحت عنوان WiMAX Forum، متشکل از اپراتورها و تولیدکنندگان تجهیزات وایمکس، ایجاد استاندارد واحد برای آزمایش تجهیزات تولید کنندگان محصولات وایمکس را پیشنهاد داده و هدف آن تلاش برای ايجاد حداكثر سازگاري بين تجهيزات مختلف توليد شده توسط توليدكنندگان مختلف از يك سو و اپراتورها از سوي ديگر مي باشد، درست همان گونه که برای یک گروه محصولات صنعتی، استانداردهایی مشابه برای تولید محصولات تعیین می شود.

فناوري نوظهور وايمكس به دليل داشتن مزيت هاي تخصصي ويژه از اقبال روز افزوني برخوردار گشته است. از جمله اين مزايا مي توان به موارد زير اشاره كرد:

- عدم وجود محدوديت مكاني: يكي از مزاياي وایمکس نسبت به فناوری‌های قدیمی‌تر از خود (نظیر وای-فای) این است که وایمکس می‌تواند ورودی‌ای باشد که به کاربران اجازه می‌دهد بدون محدودیت در سراسر منطقه تحت پوشش اپراتور از سرويس خود استفاده کنند. با این ویژگی، اینترنت قابل جابجایی و حمل و نقل خواهد شد که این امر سرعت روآوردن صاحبان کسب و کار به استفاده از مزیت‌هایی که اینترنت برای آن‌ها فراهم می‌کند را، بیشتر از پیش خواهد نمود.

- امنيت بالا: امنیت بالای انتقال داده‌ها که در این شبکه وجود دارد، موجب می‌شود تا داده‌ها به صورت رمز گذاری شده منتقل شوند و دسترسی به داده‌ها صرفا با داشتن مجوز مربوطه امکان پذیر باشد و مشتركين يك شبكه، علی الخصوص مشتركين سیار، بتوانند در هر نقطه‌ای با داشتن اجازه‌ اتصال، به شبکه متصل شده و از امکانات ویژهٔ آن برخوردار گردند.

- خدمات ارزش افزوده: علاوه بر این، در این تکنولوژی، استفاده از خدمات ارزش افزوده اي همچون VoIP (تلفن اينترنتي)، --- (شبكه اختصاصي مجازي)، Content Providing (موسيقي، فيلم، تصويرو ...) و بسياري ديگر نیز گنجانده شده‌است که این تکنولوژی را به یکی از رقبای جدي سیستم هاي تلفن ثابت، موبایل و ديگر فناوريهاي ارتباطي تبدیل كرده است.
كمك به ایجاد و گسترش شهرها یا شهرک هاي الکترونیکی نیز از جمله اهداف این تکنولوژی می‌باشد که امید است بدین وسیله بتوان موجبات آماده سازی چنین بستری را فراهم ساخت.

کشور ما نیز با داشتن جمعیتی جوان و صنعتی روبه رشد، از جمله کشورهای در حال توسعه به شمار می رود که به دلیل نقش مهم ارتباطات در توسعه ، برنامه‌ریزی منسجم جهت حرکت به سمت توسعه همه‌جانبه ارتباطات پهن باند‌ در کشور را به امری ضروری بدل می‌سازد.

در تابستان 86، سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد که در حال مطالعات اولیه جهت صدور مجوز وایمکس در کشور است. پس از اتمام مطالعات اولیه، تهیه متن پروانه، اسناد مزایده و تصویب این امر در کمیسیون تنظیم مقررات، انجام روال قانونی برای برگ‍زاری مزایده و واگذاری مجوز، در دستور کار قرار گرفت و سرانجام در هشتم تیرماه 87، با انتشار متن پروانه رسماً فراخوان خرید اسناد مزایده از سوی سازمان تنظیم مقررات انجام شد؛ هم‌اکنون، پس از انجام مراحل برگزاری مزایده، اپراتورهای ارائه دهندة این سرویس در تمامی استانهای کشور مشخص شده و پروانه فعالیت آنها صادر شده است.

این پروانه‌ها، به دارندگان آن ها این امکان را می دهد تا خدمات وایمکس را همراه با خدمات VoIP (تلفن اینترنتی) به کاربران خانگی و تجاری ارائه دهند.

در راستای گسترش سهم بازار و توسعه سبد محصولات و خدمات، شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، به عنوان یکی از اپراتورهای تلفن همراه در ایران، برنده مناقصه ارائه این خدمات شده و در تاريخ 10 اسفند 1387 موفق به دريافت پروانه فعاليت شد. بر اساس پروانه فعالیت دریافتی، ایرانسل در فاز نخست، این خدمات را در 7 کلانشهر تهران، اصفهان، شیراز، تبریز، مشهد، اهواز و کرج ارائه خواهد داد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

(.) وایمکس چیست :
فناوری اطلاعات، علیرغم این واقعیت که عضوی جدید در خانواده فناوری هاست، اما در طول سالهای اخیر تحولات زیادی را در خود شاهد بوده است. همه به یاد داریم که تا چندي پیش، اتصال به اینترنت و استفاده از آن تنها از طریق خطوط تلفن و مودمهای Dial-Up امکان پذیر بود، اما با ورود اینترنت پهن باند و پر سرعت، دنیای تبادل اطلاعات متحول شد. نیاز به تبادل سریع اطلاعات موجب شده است تا فناوریهای مرتبط با آن، در طول دهه های اخیر پیشرفت چشمگیری داشته باشد. اینترنت هاي XDSL و نیز فناوری وای-فای (WI-FI) و اینترنت بی سیم سهم عمده اي در ايجاد تغییرات عظیم در این بعد از دنیای اطلاعات ایجاد کرده و اکنون نیز با ورود وایمکس، جهان در آستانه تجربه ای نو در دنیای اینترنت قرار دارد.

وایمکس، سیستم دیجیتال ارتباط بی سیم بوده و جایگزینی مناسب برای شبکه‌های ADSL وحتي شبكه هاي بی سیم کوتاه برد در نواحی شهری محسوب می شود. از بزرگترين نقاط قوت اين تكنولوژي نسبت به ديگر تكنولوژي هاي بي سيم، برد بالای امواج آن و امکان دسترسی به آن در مسافتهای بسيار طولانی است.
در زمانی نه چندان دور،‌ اکثر خریداران رایانه خوشحال بودند که دستگاه جدیدشان یک مودم داخلي دارد که در آن نصب شده و از طريق آن مي توانند به اينترنت متصل شده و فايلي با حجم حدود یک مگابایت را در زماني نزديك به 5 دقیقه (بسته به سرعت ارتباط و اتصال) دانلود کنند. با ورود اینترنتهاي پهن باند، همین کاربران می‌توانستند با سرعتهايي به مراتب بالاتر به اينترنت متصل شده و همان فايل را در مدت یک ثانیه دانلود کنند. وایمکس قادر است سرعتها يی حتی فراتر از این مقياسها را پوشش داده و خدمات تكميلي پيشرفته تري را در حوزه هايي گسترده‌تر ارایه ‌دهد.

تا پایان سال 2008، بیش از 200 اپراتور در سطح جهان خدمات وایمکس را عرضه ‌کرده اند و پیش‌بینی می‌شود تا سال 2012، این رقم به 538 اپراتور در سطح جهان برسد. در این بین، منطقه خاور میانه سهمی 4 درصدی از کل پیاده سازی ها و توسعه های جهانی وایمکس داشته است. پیش بینی ها همچنین نشان می دهد که تا سال 2012 تعداد کشورهایی که تحت پوشش این شبکه ها خواهند بود به 201 کشور از مجموع 234 کشور برسد که این خود حکایت از گسترش وسیع این فناوری در دنیا و اقبال عموم نسبت به آن دارد. بررسی های صورت گرفته بر روی عوامل مؤثر بر رشد تعداد مشترکان در مناطق مختلف دنیا نشان می دهد که کاربران جهانی وایمکس از 300 هزار مشترک در سال 2006 به 131 میلیون نفر در سال 2011 خواهد رسید و میزان سرمایه گذاری انجام‌شده برای این فناوری در این سال به 26 میلیادر دلار می رسد که رقم قابل توجهی به حساب می‌آید. تولیدکنندگان تجهیزات وایمکس نیز از رشد بالایی برخوردار بوده و تنوع محصول و قابلیت ارائه سرویس‌های متنوع در رأس برنامه های آنان قرار گرفته است.

اتحادیه وایمکس (WiMAX Forum) که به عنوان مرجع مجوزدهی و تست دستگاه ها و تجهیزات وایمکس شناخته مي شود، اعلام کرده تا اواخر سال 2008، 62 شرکت در حال توسعه تراشه‌های وایمکس و دستگاه های کاربران نهایی بوده و 37 شرکت نیز در حال ساخت تجهیزات زیرساختی بوده اند و محصولات این شرکت ها تاکنون در توسعه شبکه های وایمکس توسط 407 اپراتور در 133 کشور جهان بکار رفته است. پیش‌بینی می شود که وایمکس در آینده بسیار نزدیک، اینترنت را در کنار شبکه مخابراتى قرار خواهد داد و چنان انقلابى را در این زمینه به‌ وجود خواهد آورد که روشن کردن اکثر کامپیوترهاى قابل حمل، خانگى و یا خاص، مساوى با اتصال آنها به اینترنت باشد.

کسی میتونه برای من توضیح بده و بگه چه دستگاهی لازم داره!؟ من اطلاعات زیادی تو این زمینه ندارم.

ممنون:11:

S E V E N
30-08-2009, 22:37
سلام

نمیخوام ناامیدتون کنم ولی وقتی واسه یه ذره جی پی ار اس این همه شارژ کم میکنه واسه این حتما میخواد بگه اول یه 500 هزار

تومن شارژ کنید تا بعد ببینیم چی میشه !

ولی منم مشتاقم ببینم قضیه چیه.

Mohandes_mansour
30-08-2009, 22:44
سلام

نمیخوام ناامیدتون کنم ولی وقتی واسه یه ذره جی پی ار اس این همه شارژ کم میکنه واسه این حتما میخواد بگه اول یه 500 هزار

نمیدونم،شاید چیزی که شما گفتی حقیفت داشته باشه!
سایت های تخصصی فارسی زیادی دیدم ولی چیزی نفهمیدم حوصلم سر رفت بس که اطلاعات ریزش بود اما ماهیت کلی این سرویس رو نفهمیدم! با چی کار میکنه ؟ با چه موبایلی یا دستگاه گیرنده ای میتونه سیگنال دریافت کنه ؟:13:

Mahdi.p30
30-08-2009, 22:56
سلام

فکر نمی کنم این خدمات ربطی به موبایل داشته باشه

fujin
30-08-2009, 23:10
تا اونجایی که من میدونم وای مکس یه سرویس بی سیم اینترنت مثل وایرلس هست ولی با سرعت و برد خیلی بیشتر در حدی که یه آنتنش میتونه نصب تهران رو ساپورت کنه

Mohandes_mansour
31-08-2009, 00:59
تا اونجایی که من میدونم وای مکس یه سرویس بی سیم اینترنت مثل وایرلس هست ولی با سرعت و برد خیلی بیشتر در حدی که یه آنتنش میتونه نصب تهران رو ساپورت کنه

آره،درسته تقریبا یه چیز شبیه وایرلس هست ولی با برد و سرعت خیلی بیشتر از اینترنت بی سیم معمولی.
سرعتش خیلی زیاده و از همه مهمتر اون مسافت زیادی هست که ساپورت میکنه...
فکر کنم جالب باشه:31:
وای فای که 20 متر رو بیشتر پوشش نمیده.
کسی نیست اینجا واسه ما کمی توضیح بده ؟!؟:21:

Mahdi.p30
31-08-2009, 01:23
آره،درسته تقریبا یه چیز شبیه وایرلس هست ولی با برد و سرعت خیلی بیشتر از اینترنت بی سیم معمولی.
سرعتش خیلی زیاده و از همه مهمتر اون مسافت زیادی هست که ساپورت میکنه...
فکر کنم جالب باشه:31:
وای فای که 20 متر رو بیشتر پوشش نمیده.
کسی نیست اینجا واسه ما کمی توضیح بده ؟!؟:21:

يعني ميشه در زمانه وزيراي 56 كيلوبايتي ، ما اينترنت پرسرعت هم ببينيم؟!
فكر نميكنم

Mohandes_mansour
31-08-2009, 01:50
يعني ميشه در زمانه وزيراي 56 كيلوبايتي ، ما اينترنت پرسرعت هم ببينيم؟!
فكر نميكنم

منم فک نمی کنم پس این وایمکس که توی قسمت محصولاتش هست چه میکنه؟!:13:

bahman26
31-08-2009, 08:26
وای مکس یه نوع سرویس مثل adsl است ولی بدون سیم
که ایرانسل هم یکی از 4 شرکت برنده در مناقصه وای مکسه
که بیشترین شهرها رو پوشش میده
مثل اینکه قرار بود تا مهر برای تهرانی ها وصل بشه
در ضمن این سرویس بیشتر توسط اپراتور های تلفن همراه انجام میشه
چون از انتن هاشون برای این کار بهره میبرن
سوالی بود در خدمتم
ممنون

amir_dre
31-08-2009, 09:08
یه جای کار میلنگه
اینها 3G رو که سرعتش از وایمکس پایین تره نمیدن حالا میخوان وایمکس بدن
اگه میخواد مثل دی اس ال سرعتش رو رو 128 محدود کنن اصلا نزارن بهتره
قیمتش هم که ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

hosseingrami
31-08-2009, 11:06
خوب اینکه معلومه دیگه همون شبکه معمولی پیشرفته با برد زیاد رو میزنه تجهیزاتش رو نصب میکنه یه یوزر نیم و پس اختصاصی برا خرید میزاره تا بشه ازش استفاده کرد!(کلا حساب کنی باید پولی باشه چون این کار خیلی خیلی خرج داره)!
به هر حال خدا پدرشون رو بیامرزه که همین قدر هم خدمات میدن!
من که اینجوری فکر میکنم!
یا علی!

S E V E N
31-08-2009, 11:24
فکر نمی کنم این خدمات ربطی به موبایل داشته باشه

دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم ایرانسل اپراتور موبایله.به موبایل ربطی نداره ؟؟:31:

چیزی در مورد هزینش ننوشته که چقدر پول میخواد ؟؟؟

Mahdi.p30
31-08-2009, 12:14
دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم ایرانسل اپراتور موبایله.به موبایل ربطی نداره ؟؟:31:

چیزی در مورد هزینش ننوشته که چقدر پول میخواد ؟؟؟

بله ، شرکت ایرانسل اپراتور موبایل میباشد که مزایده خدمات وایمکس رو هم برنده شده!!
میتونست یک شرکتی که اپراتور موبایل نباشه ، برنده این مزایده بشه!!!!!:19:

Royce
31-08-2009, 12:18
والا ما که نفهمیدیم وای مکس چه ربطی به موبایل داره!
وای مکس یه سرویس که یه آنتن مخصوص برا کامپیوتر یا لپتاپت می خری و اینترنت باهاش کار میکنی حالا ما نمیدونیم چه ربطی به موبایل داره!

panther99
31-08-2009, 12:43
والا وايمكس رو موبايل ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
اين كه يه شوخي بيشتر نيست . چون اجازه 3G رو نميدن چه برسه به وايمكس . در ضمن براي موبايل همون 3g هست كه الان ميتونه و كشورهاي پيشرفته مثل آمريكا حتي تا 10 مگ بر ثانيه رو به مشتري بده . پس چيزي به اسم وايمكس براي موبايل نيست .
واي فاي هم كه يه شبكه بي سيم اينترنت ميتوني ايجاد كني مثلا از اينترنت adsl خونگي با يه مودم بي سيم وصل ميشي به موبايل و با موبايل ميري تو اينترنت .
وايمكس چيست ؟
سیستم ارتباطی و دیجیتالی بی سیم می‌باشد. همچنین به عنوان پروتکل ۸۰۲٫۱۶ (توسط IEEE) شناخته شده‌است که جایگزینی برای شبکه‌های بی سیم نواحی شهری تعیین شده‌است. WiMAX می‌تواند دستیابی بی سیم پهن باند فراهم سازد (BWA) که تا ۳۰ مایل (۵۰ کیلومتر) برای ایستگاه‌های ثابت و ۳ تا ۱۰ مایل (۵ تا ۱۵ کیلومتر) برای ایستگاه‌های سیار را پوشش می‌دهد. برعکس، استانداردهای شبکه‌های بی سیم محلی برای سیستم Wi-Fi در پروتکل ۸۰۲٫۱۱ در اکثر حالت‌ها به تنها ۱۰۰ تا ۳۰۰ فوت (۳۰ تا ۱۰۰ متر) محدود شده‌است.

با WiMAX، سرعت داده‌ها در شبکه‌هایی مانند Wi-Fi به سادگی پشتیبانی می‌شود. اما موضوع تداخل امواج کاهش می‌یابد. WiMAX بر روی هر دوی فرکانس‌های مجاز و غیر مجاز قابل اجراست که بدین وسیله محیطی تحت کنترل فراهم ساخته و الگوی اقتصادی قابل رشدی را برای امواج قابل حمل بی سیم ایجاد می‌سازد.

WiMAX می‌تواند برای شبکه‌های بی سیم دقیقا به طور مشابه‌ای با پروتکل‌های رایج Wi-Fi مورد استفاده قرار گیرد. WiMAX نسل دوم پروتکلی است که استفاده موثرتری از پهنای باند و جلوگیری از تداخل امواج را امکان پذیر ساخته و امکان سرعت‌های دادهٔ بالاتری بر روی مسافت‌های طولانی تر ممکن می‌سازد.
یکی از ویژگی‌های جالب و قابل توجه در این مورد بار گذاری اطلاعات بر روی گوشی‌های تلفن همراه می‌باشد که می‌تواند برای جنبه‌های تبلیغاتی بسیار موثر واقع گردد و آن هم بدین صورت است که مثلاً فردی که در حال گذر از یک پل هوایی است به یک باره حجمی از اطلاعات بر روی گوشی وی فرستاده می‌شود که می‌تواند در قالب تصویر، صوت و یا انیمیشن باشد که برای جنبه‌های تبلیغاتی بکار گرفته شود و یا تعداد قابل توجهی افراد که روزانه از مترو استفاده می‌کنند که در هر ایستگاه نوع خاصی از تبلیغات می‌تواند برای این افراد فرستاده شود که این جنبه‌ها موج جدیدی از این فن آوری فوق العاده را در دنیای امروزی نمایان می‌سازند.

منبع : ويكيپديا

Mohandes_mansour
31-08-2009, 13:27
خوب وایمکس هم نوعی اینترنت بیسیم هست !!! ولی فکر میکنم توی بعضی از گوشی ها هم قابلیت گرفتن سیگنال وایمکس رو داشته باشند...یه سری گوشی ها بودند که تبلیش رو میکرند فکر می کنم همین اپل آیفون یکیشون بود!! تراشه ی وایمکس داشت که مصرف باطری رو کاهش می داد!
هزینه که باید زیاد باشه.
الانم که توی 7 شهر فعال شده(!) توی سایت ایرانسل فقط اطلاعات فنی رو داده ! اصلا شامل حال همه میشه ؟

Mohandes_mansour
31-08-2009, 18:52
بچه ها ظاهرا قضیه ی وایمکس ایرانسل جدی هست!:31:
توی قسمت کنترل حساب اینترنتی هم لوگوی " خدمات وایمکس " حک شده !
تو این لینک ببینید :

کماکان نمیدونیم چطور باید از این سرویس استفاده کنیم !؟ چطور بهره برداری کنیم !؟!؟:13::31:

iBoy
01-09-2009, 11:22
به نظرم بهتره که یک ایمیل به خود ایرانسل بزنید و ازشون بپرسید.

alisahaf70
01-09-2009, 18:01
من هم قبلا تبلیغش رو این جا گذاشته بودم به نظرم چیز خاصی نباشه

Ba SaFa
14-09-2009, 11:23
با سلام خدمت دوستان عزیز هر گونه سوالی درباره وایمکس اگر دارید ، اینجا مطرح کنید ، بنده پاسختان را می دهم ...
چون که بنده در جلسه آموزشی وایمکس شرکت کرده ام .... و کاملا" از این پروسه خبر دارم ...

Ba SaFa
14-09-2009, 11:26
چیزی که بنده می دونم وایمکس پروسه ای کاملا" جدا از جی اس ام یا تلفن همراه هستش
یک نوع اینترنت پرسرعت و بی سیم و سیار هستش ...
تعرفه هاش هم خیلی خیلی نسبت به اینترنت های دیگه مثل ای دی اس ال و وایر لس و وای فای به صرفه تره ، یعنی یک نوع اینترنت خیلی خیلی سریع و با سرعت خیلی بالا و در عین حال اینکه : نسبت به استفاده ای که از اینترنت می کنید ، هزینه خیلی کمتری پرداخت خواهید کرد ....

Ba SaFa
14-09-2009, 11:32
سازمان مقررات رادیویی یک مناقصه در کشور انجام داد . که 4 تا برنده در پی داشت :
1 - شرکت مبین نت ( برای کل کشور )
2 - ایرانسل ( در 7 کلانشهر : تهران ، مشهد ، تبریز ، اصفهان ، شیراز ، اهواز و کرج )
3 - شرکت اسپادان ( فقط استان اصفهان )
4 - رایان دانش گلستان ( فقط استان گلستان )
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ

* شرکت اسپادان هم یک اپراتور تلفن همراه است که فقط در محدوده استان اصفهان فعالیت دارد ، و سیم کارت توزیع می کند .

aligh1522
14-09-2009, 23:02
از كل بحث من اينا رو فهميدم
حال هر جاش كه غلطه توضيح بدين.....
ما يه چيزي مثل مودم ميخريم وصل مي كنيم به كامپيوترمون كه مثل آنتن دريافت كننده امواج اينترنت باشه
بعد شركتايي كه اينترنت وايمكس رو ارائه ميدن به ازاي پول ما به ما user و password ميدن و ما با اون وصل ميشيم به اينترنت
حالا اگه سرعتش بالا باشه و مسافت زيادي رو ساپورت كنه مي تونن تو هر شهري يه آنتنشو وصل كنن و كم كم گسترشش بدن
كارتاشم مثل كارت شارژهاي سيمكارتاي اعتباري تو همه جا پخش كنن.
درست گفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه نه شما درستشو بگين.........

armin_software
15-09-2009, 06:00
یک گوشی به نام htc max 4G وجود داره که قابلیت دریافت امواج وایکس رو داره!
تاپیک اصلی این بحث:

Mohandes_mansour
15-09-2009, 15:29
یعنی مثل دایال آپ بریم برای اینم کارت اینترنت بخریم؟!

iman_s
26-09-2009, 00:13
كارتاشم مثل كارت شارژهاي سيمكارتاي اعتباري تو همه جا پخش كنن
فكر نكنم اينجوري باشه. شايد مثل adsl‌ بايد قرارداد بندي تا بهت user/pass بدند.

ali shah
26-09-2009, 14:52
سلام
ما که تا حالا با گوشیمون نه تونستیم به wifi وصل بشیم نه به wirless.دوستان میتونید راهنمایی کنید باید از کجا در این مورد اطلاعات بگیرم.

masud-000000
27-09-2009, 22:09
یعنی منی که به زور دارم دیال آپ استفاده می کنم(adslبهمون نمیرسه) هم می تونم از وایمکس استفاده کنم اونم با قیمتی مناسب؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

r2_irooni
28-09-2009, 09:59
دوستان اول از همه به جاي اين همه پست مبهم كه زدين توي همين P30world هم ميشد جواب رو پيدا كرد

تعريف كامل درباره Wimax و تفاوت آن با ديگر تكنولوژي هاي برقراري ارتباط اينترنت

و در باره اين تكنولوژي در ايرانسل

خوب اگر اين 2 تا پيج رو خوب مطالعه كنيد ديگه سوالي نيست كه بپرسيد
ولي در رابطه با وايمكس در ايران جدا از اينكه امكاناتش رو ميتونن داشته باشن و ميتونن ساپورت كنن فكر نميكنم دولتي كه از وجود اينترنت 56kbps ترس داره با اين كنار بياد.:46:
واقعيت همينه برادرا

iman_s
30-09-2009, 01:12
تو روزنامه جام جم ضميمه كليك نوشته بود 2 نوع وايمكس وجود داره: ثابت و متحرك.
و متاسفانه تو ايران وايمكس ثابت ارائه ميشه.يعني بعضي از گوشيها كه وايمكس دارند يا با لپ تاب در حركت نميشه از اين سرويس استفاده كرد.

navidm65
04-10-2009, 11:24
وایمکس ایرانسل یه سرویس جدا از موبایلش هست و پشتیبانیش با شماره 700 انجام میشه
تعرفه هاش از 64 کیلو بایت تا 4 مگا بایت هستش و بابت هزینه هاش تصمیمی گرفته نشده ولی هزینه راه اندازیش
بالاست _ با موبایلهایی که وایمکس رو پشتیبانی میکنن میشه استفادش کرد
ضمنا تعرفه 64 کیلوبایتی مزایای بیشتری داره که در اسرع وقت فایل کاملش رو براتون میارم .

navidm65
04-10-2009, 22:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|

Let people know what you're up to, or share links to photos, videos, and web pages.

Mohandes_mansour
12-10-2009, 21:14

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]|

Let people know what you're up to, or share links to photos, videos, and web pages.

ممنون ولی میشه عکس ها رو جایی دیگه آپ کنید ؟ :20:
ظاهرا از سرو میل ر گوگل هستن!:41:

farshid0009
30-10-2009, 18:01
چی شد این وایمکس ؟
به کجا رسید؟

راستی!

سرعت gprs ایرانسل به شدت زیادتر شده
طوری که روزها سرعت 128 و شبها 256 !!!!

شارژ اضافه داشتم یه تست کوچولو کردم این gprs رو

قبلا که یه ذره بیشتر از 64 بود کلا ولی الان فوق العاده شده .

من جای اسرانسل بودم این وایمکسو بیخی میشدم و همین gprsمثله adsl ماهیانه میدادم نامحدود

sanatoramir
05-11-2009, 22:00
دانلود چند می دی اینترنت ایرانسل

Mohandes_mansour
06-11-2009, 10:56
چی شد این وایمکس ؟
به کجا رسید؟

راستی!

سرعت gprs ایرانسل به شدت زیادتر شده
طوری که روزها سرعت 128 و شبها 256 !!!!

شارژ اضافه داشتم یه تست کوچولو کردم این gprs رو

قبلا که یه ذره بیشتر از 64 بود کلا ولی الان فوق العاده شده .

من جای اسرانسل بودم این وایمکسو بیخی میشدم و همین gprsمثله adsl ماهیانه میدادم نامحدود

شاید فقط برای شما این طور شده! البته بعد از اینکه پ-کسی های پورت 80 رو بلوک کردن سرعت نت به طور چشم گیری زیادتز و قابل قبول تر شد.:46:

موفق باشید.

arminjahanshahr
12-11-2009, 18:17
و متاسفانه تو ايران وايمكس ثابت ارائه ميشه.يعني بعضي از گوشيها كه وايمكس دارند يا با لپ تاب در حركت نميشه از اين سرويس استفاده كرد.

دوست عزيز اين قابليتي که شما ازش نام بردي موبايليتي mobility هست که فعلا اجازشو ندادن
اما در آينده که اپراتور سوم معرفي شد بعد از اون ميتونند موبايليتي رو هم فعال کنند
ويژگي موبايليتي اينه که شما مي توني در حال حرکت و در هر کجاي شهر به اينترنت وصل بشي با سرعت بسيار بالا
و موبايل هايي که اين قابليت رو دارند فعلا خيلي کم هستند ولي در آينده نزديک خيلي بيشتر مي شوند
اما الان لپ تاپ هايي هستند که اين قابليت رو درون خودشون دارند
و اگر هم نداشته باشند مودم هايي اومده که به اندازه فلش مموري از طريق يو اس بي به pc يا لپ تاپ وصل مي شوند و شما مي تونيد استفاده بکنيد
از بين 4 شرکتي که مناقصه رو برنده شدند فقط مبين نت هست که کل استان هاي ايران رو قراره تحت پوشش قرار بده
مبلغي که براي مناقصه داده 104 ميليارد تومان هست
و تا آخر آذر هم وقت داره تا سيستم هاش را راه اندازي کنه و سرويس بده وگرنه از طرف مخابرات جريمه ميشه
ويژگي سرويس وايمکس اينه که برد بلند هست و ديگه نياز نيست در ديد آنتن باشه و ميتونه مثل سيستم GSM موبايل اعوجاج پيدا کنه و به هدف خودش برسه و امنيت بالايي داره و همچنين سرعت بسيار بالا
ديگه نيازي به خط تلفن هم نيست
و مهمترين ويژگي قابل حمل بودنشه Mobility ,و در آينده مي تونيد به هر شهر و کوه و بياباني که ميرويد با همان اکانت خودتون به اينترنت وصل بشويد!
البته وايمکس فقط خدمات اينترنت ارائه نميده و رقيب بسيار جدي تلفن ثابت هم محسوب ميشه و گوشي هايي بعدا در ايران مي آيد که بر مبناي Voip کار مي کنند
و اين گونه اينترنت هميشه با شما خواهد بود
پيش بيني ميشه با آغاز به کار اين شرکت ها رقابت سنگيني به وجود بياد و قيمت اينترنت پر سرعت در ايران به شدت کاهش پيدا کند و مثل قضيه سيم کارت که تو دست هر کسي ميبيني هر خانواده ايراني حداقل يک اينترنت پر سرعت تو خونش پيدا ميشه

arminjahanshahr
12-11-2009, 18:19

دوست عزيز اين قابليتي که شما ازش نام بردي موبايليتي mobility هست که فعلا اجازشو ندادن
اما در آينده که اپراتور سوم معرفي شد بعد از اون ميتونند موبايليتي رو هم فعال کنند
ويژگي موبايليتي اينه که شما مي توني در حال حرکت و در هر کجاي شهر به اينترنت وصل بشي با سرعت بسيار بالا
و موبايل هايي که اين قابليت رو دارند فعلا خيلي کم هستند ولي در آينده نزديک خيلي بيشتر مي شوند
و اگر هم نداشته باشند مودم هايي اومده که به اندازه فلش مموري از طريق يو اس بي به pc يا لپ تاپ وصل مي شوند و شما مي تونيد استفاده بکنيد
از بين 4 شرکتي که مناقصه رو برنده شدند فقط مبين نت هست که کل استان هاي ايران رو قراره تحت پوشش قرار بده
و تا آخر آذر هم وقت داره تا سيستم هاش را راه اندازي کنه و سرويس بده وگرنه از طرف مخابرات جريمه ميشه
ويژگي سرويس وايمکس اينه که برد بلند هست و ديگه نياز نيست در ديد آنتن باشه و ميتونه مثل سيستم GSM موبايل اعوجاج پيدا کنه و به هدف خودش برسه و امنيت بالايي داره و همچنين سرعت بسيار بالا
و مهمترين ويژگي قابل حمل بودنشه Mobility ,و در آينده مي تونيد به هر شهر و کوه و بياباني که ميرويد با همان اکانت خودتون به اينترنت وصل بشويد!
البته وايمکس فقط خدمات اينترنت ارائه نميده و رقيب بسيار جدي تلفن ثابت هم محسوب ميشه و گوشي هايي بعدا در ايران مي آيد که بر مبناي Voip کار مي کنند
پيش بيني ميشه با آغاز به کار اين شرکت ها رقابت سنگيني به وجود بياد و قيمت اينترنت پر سرعت در ايران به شدت کاهش پيدا کند و مثل قضيه سيم کارت که تو دست هر کسي ميبيني هر خانواده ايراني حداقل يک اينترنت پر سرعت تو خونش پيدا ميشه

arminjahanshahr
12-11-2009, 18:37

mabrehdari
04-12-2009, 21:57
خبر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پیش ثبت نام وایمکس ایرانسل آغاز شد

با 700 تماس بگیرید

armin_software
04-12-2009, 22:42
دوستان لطفا تو این تاپیک بحث کنید:------[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

gog2000
22-12-2009, 12:24
این وایمکس فقط مخصوص موبایله؟؟؟؟؟؟

یا تو کامپیوتر هم میشه ازش استفاده کرد ؟؟؟؟؟؟

من شنیدم باید یک انتن باید بذاری روی پشت بام حالا هزینه هاش چند در میاد

armin_software
28-12-2009, 15:55
این وایمکس فقط مخصوص موبایله؟؟؟؟؟؟
اصلا ربطی به موبایل نداره!

تمامی مباحث مربوط به وایمکس