saeid 22
30-08-2009, 16:31
با عرض سلام و خسته نباشید
1-من یک مادربرد گیگابایت دارم Main Giga 945PL~S3 میخوام آبدیت کنمحالا متاسفانه مادربرد من 3 تا ورژن داره میخواستم بدونم راهی داره که بفهمم مادربرد من کدام ورژن هستش یا نه؟
2-بعد میخوام نر افزار را دانلود کنم نوشته بود آسیا - اروپا-امریکا-چین-روسیه حالا من کدام گزینه را انتخاب کنم؟
3-یک برنامه هم بود که نوشته بود ساپورت سی پی یو 45 نانومتریی میخواستم بدونم مادربرد من واقعا سی پی یو intel Cro 2 duo ,intel cro 2 Quad را به خوبی ساپورت میکنه یا نه آخه می خوام سی پی یو کامپیوتر را تا یکی دو ماه دیگه عوض کنم بدونم نیازی به خریدن مادربرد جدید هستش یا نه؟
4- اینم لینک مادربردیی که نوشته بود ساپورت سی پی یو 45 نانومتریی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5-من کارت گرافیک هم میخوام عوض کنم میتونم این کارت گرافیک را روی مادربردم نصب کنم
Giga HD 4850 ویا GTX 260 یا نه مادربردم مال اهل چوپوقه هیچی نمیتونم نصب کنم
6-رم هم میخوام سه تا 1 گیک بگیرم میتونم یا نه؟
7-ببخشید خیلی سوال کردم سر و دستتون را درد آوردم
1-من یک مادربرد گیگابایت دارم Main Giga 945PL~S3 میخوام آبدیت کنمحالا متاسفانه مادربرد من 3 تا ورژن داره میخواستم بدونم راهی داره که بفهمم مادربرد من کدام ورژن هستش یا نه؟
2-بعد میخوام نر افزار را دانلود کنم نوشته بود آسیا - اروپا-امریکا-چین-روسیه حالا من کدام گزینه را انتخاب کنم؟
3-یک برنامه هم بود که نوشته بود ساپورت سی پی یو 45 نانومتریی میخواستم بدونم مادربرد من واقعا سی پی یو intel Cro 2 duo ,intel cro 2 Quad را به خوبی ساپورت میکنه یا نه آخه می خوام سی پی یو کامپیوتر را تا یکی دو ماه دیگه عوض کنم بدونم نیازی به خریدن مادربرد جدید هستش یا نه؟
4- اینم لینک مادربردیی که نوشته بود ساپورت سی پی یو 45 نانومتریی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5-من کارت گرافیک هم میخوام عوض کنم میتونم این کارت گرافیک را روی مادربردم نصب کنم
Giga HD 4850 ویا GTX 260 یا نه مادربردم مال اهل چوپوقه هیچی نمیتونم نصب کنم
6-رم هم میخوام سه تا 1 گیک بگیرم میتونم یا نه؟
7-ببخشید خیلی سوال کردم سر و دستتون را درد آوردم