مشاهده نسخه کامل
: رفع مشکل عدم شناسایی فلش مموری
koroosh_kabir
30-08-2009, 11:43
:31:
سلام برو بجچزززززززززززززززززززز
پس از مدت ها گشت و گذار تو تمام سایت های ایرانی و خارجی ، کشف کردم که مشکل از کجاست
دوستان.یه فلش 8 گیگ کینگ استون داشتم که پس از وارد شدن ایراد ، اون رو می شناخت و به محض ورود به درایو پیام فرمت می داد.
هرچی فرمت رو بزنی پیام protect یا از این شر و ورها می داد
در نتیجه بر آن شدم که یه کاری صورت بدم
مشکل نرم افزاری دوستان
به خاطر کیفیت پایین قطعات نرم افزار پس از مدتی دچار مشکل می شه و قادر به سرویس دادن نیست.
و حالا بعد از 4 ماه فلش رو درست کردم:27:
حالا چطوری
آهااااااااااااااااااااااا ااااا
رسیدیم به اصل مطلب
برید لینک زیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
m_s_r_08
03-09-2009, 12:27
داداش اینکه پولییییه توضیح اساسی بده حال کنیم
سلام
من هم همين مشكل رو دارم ولي يعه خورده اساسي تر.
فلش من 8 گيگ هست و 500 گيگ نشون ميده
rayangig
06-02-2010, 23:37
خیلی مسخره آموزش دادی.
lsaman3al
07-02-2010, 11:39
سلام
من هم همين مشكل رو دارم ولي يعه خورده اساسي تر.
فلش من 8 گيگ هست و 500 گيگ نشون ميده
آق خوش به حالت .... تا باشه از اين فلش ها :20:
mehdisahi
14-04-2010, 17:12
این سایت -- شده عزیز دل
simajoon
18-04-2011, 18:06
آدرس درسته؟
من خیلی دنبال جواب واسه این قضیه میگردم
لطفا کمک کنید
bierhoff
07-05-2011, 19:02
برید اینجا و توضیحاتشم بخونید .تو ایران واقعا تکه. تنها راه حل رفع مشکلات تمامی مدلهای فلش مموری ها.برید ببینید و بخونید ضرر نداره.طرف مهندسه شماره تماسم داده. خلیلی 09124381109
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
yarahmadi747
26-03-2012, 09:17
سلام
اگه ميشه بيشتر توضيح بديد
masoud193
12-05-2012, 19:29
اگر ويندوز قادر به عدم تشخيص درايو USB نباشد، چه بايد کرد؟
عدم تشخيص فلش در USB توسط ويندوز ممکن است دلايل بسياري داشته باشد، ابتدا بايد از سلامت درايو يا درگاه مربوطه اطمينان حاصل شود، بدين منظور درايو خود را به پورت USB يک کامپيوتر ديگر متصل کنيد. دقت داشته باشيد که برخي از پورت ها به ويژه پورت هاي جلوي کامپيوتر، نسبت به بقيه بد قلق تر هستند. اين آزمايش ساده نشان مي دهد که درايو دچار مشکل است يا درگاه کامپيوتر اشکال دارد يا اصولا مسئله ديگري وجود دارد.
در چنين مواردي توصيه مي شود درايور مربوطه به درايو متصل به USB از حالت نصب خارج و مجددا نصب شود. نصب درايوهاي درخود آنها موجود است. براي رسيدن به اين هدف مراحل ذيل را انجام دهيد:
مموري را به درگاه USB سيستم متصل سازيد.
روي My Computer کليک راست کنيد، گزينه Properties را انتخاب نموده و روي زبانه Hardware کليک کرده و سپس دکمه Device Manager را انتخاب کنيد. در ويندوز ويستا، روي start کليک کرده و عبارت Device Manager را تايپ کنيد اکنون کليد Enter را فشار دهيد نام درايو خود را از فهرست Disk drives بيابيد و روي آن کليک کنيد با کليک روي Ok عمل خود را تاييد نماييد.
حال فلش را از سيستم جدا نووده و مجددا ان را متصل کنيد، منتظر بمانيد تا درايوها به صورت خودکار مجداا نصب شوند ويندوز ويستا مشکلات خاص خود را دارد که مانع از شناسايي درايوها در برخي شرايط بخصوص مي گردد (مثلا وقتي کامپيوتر در حالت Hibernate است.)
درود !
من یه فلش 8 گیگ اچ پی دارم که توی هر سیستم عاملی میزنم ، اجرا نمیشه . فکر نمیکنم سوخته باشه . اگه راه حلی معرفی کنین ، بی نهایت ممنون میشم .
kuoroshg
18-07-2012, 13:39
سلام دوستان
من یه فلش ترانس 2 گیگ دارم که وقتی به usb جلو و عقب کیس خودم و دیگران وصل می کنم پیغام usb device not recognized می ده ولی وقتی به usb کیبرد خودم یا هر کیبرد دیگه ای وصلش می کنم راحت جواب میده و می شه ازش استفاده کرد تازه رو ضبط ماشین هم جواب میده و کار می کنه
حالا شما می دونید مشکل از چیه؟ چطوری می شه درستش کرد؟
سلام دوستان
من یه فلش ترانس 2 گیگ دارم که وقتی به usb جلو و عقب کیس خودم و دیگران وصل می کنم پیغام usb device not recognized می ده ولی وقتی به usb کیبرد خودم یا هر کیبرد دیگه ای وصلش می کنم راحت جواب میده و می شه ازش استفاده کرد تازه رو ضبط ماشین هم جواب میده و کار می کنه
حالا شما می دونید مشکل از چیه؟ چطوری می شه درستش کرد؟
یعنی فلش رو همه کیس ها این پیغام رو میده و رو یو اس بی کیبورد کار میکنه ؟
kuoroshg
18-07-2012, 21:02
آره رو پورت های همه ی کیس ها این پیغام رو می ده ولی رو usb کیبردها کاملا جواب می ده!!!!!!!!!
فریم ویر فلش رو اپدیت کنید ببینید درست میشه
kuoroshg
18-07-2012, 23:26
فریم ویر فلش رو اپدیت کنید ببینید درست میشه
میشه راهنمایی کنید
اینم بگم که اول درست بودی یکبار که زدم کامپیوتر این طوری شد
برنامه ی OnLineRecovery روش امتحان کردم جواب نداد
میشه راهنمایی کنید
اینم بگم که اول درست بودی یکبار که زدم کامپیوتر این طوری شد
برنامه ی OnLineRecovery روش امتحان کردم جواب نداد
اگه با اون نرم افزار هم درست نشد فلش باید سخت افزاری چک بشه
kuoroshg
19-07-2012, 09:52
ممنمون بخاطر توجهتون:12:
moeinpro
28-11-2012, 10:40
درود به همه دوستان.من یه فلش 8GB hp مدل v165w دارم که این مشکل رو داره:
وقتی به usb وصل میشه تو my computer نشون نمیده.اما تو Disk manage لیبل فلش رو نشون میده.
جالب اینجاست که تو safe Mode درایو فلش رو تو my Computer نشون میده اما فرمت نمیشه.این پیغام رو میده no Disk in Drive
و باز اینکه نرم افزار usb Disk security این فلش رو میشناسه اما نمیتونه کاری روش انجام بده.
کسی اگه راه حلی پیدا کرده لطفا در اختیار بزاره.
سلام
خودت رو الاف نکن برو سایت PNY یه نرم افزار داره برای فلش مموری دانلود کن و اجرا کن مشکل 1000 درصد حل میشه
من هم همین مشکل رو با اچ ÷ی داشتم ناباورانه 3 صوت حل شد.
سلام
خودت رو الاف نکن برو سایت PNY یه نرم افزار داره برای فلش مموری دانلود کن و اجرا کن مشکل 1000 درصد حل میشه
سلام کجای سایته/
سلام
سلام کجای سایته/
برای فلش adata چی این کار شدنیه؟یا tranceed
جون ما اموزش گام به گام بدید
gladiator11
17-07-2014, 20:14
اگه میشه به مشکل من هم جواب بدید
من دوتا فلش دارم اونها رو ویندوزم میشناسه و هیچ مشکلی ندارم ولی هر فلش دیگه ای رو میزنم سیستم نمیشناسه تا حالا 10 تا فلش سالم تست کردم که توی سیستم من نمیشناسه ولی توی سیستم های دیگه به راحتی باز میشه ویندوزم سون هستش تازه زدم نمیخوام دوباره ویندوز بزنم. اینم بگم توی درایور پک یو اس بی آپدیت میخواد رفتم آخرین نسخه چیپ یو اس بی مادربوردم رو دانلود کردم بازم نشد
reza.nargesi
21-12-2014, 20:49
سلام من وقتی می خوام درایو فلشمو باز کنم با ارور زیر مواجه میشوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمکم کنید
ata.royalfalcon
21-12-2014, 23:22
سلام من وقتی می خوام درایو فلشمو باز کنم با ارور زیر مواجه میشوم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمکم کنید
سلام .
روی سیستم دیگر هم تست کردید ؟ ظاهراً به خاطر محدودیت اعمال شده از طرف ادمین سیستم برای یوزری که با آن لاگین کردید هست .
reza.nargesi
22-12-2014, 08:23
سلام روی سیستم های دیگه باز میشه ولی هنگام کپی کردن این ارور رو میده دلیلش هم ویروس new forderاست. مطالب داخل فلش خیلی ضروری است به خاطر همین نمی خوام فلشمو فرمت کنم راهی به غیر از فرمت کردن داره؟
ممنون
ata.royalfalcon
22-12-2014, 12:34
سلام روی سیستم های دیگه باز میشه ولی هنگام کپی کردن این ارور رو میده دلیلش هم ویروس new forderاست. مطالب داخل فلش خیلی ضروری است به خاطر همین نمی خوام فلشمو فرمت کنم راهی به غیر از فرمت کردن داره؟
ممنون
از آنجايي كه اين ويروس مربوط به ويندوز هست و فقط در ويندوز اجرا ميشود ، ميتونيد كامپيوترتان را با استفاده از Linux Live بالا بياريد و اطلاعات مورد نظرتان را در جايي كپي و سپس فلش را فرمت كنيد .
morteza9804
16-05-2016, 15:07
سلام ,من وقتي فلش مموري رو به lap top وصل میکنم شناسایی اش نمیکنه به چندتا کامپیوتر دیگه هم وصل کردم نشونش نمیده کسی میدونه مشکلش چیه؟:n13:
محمد7966
16-05-2016, 15:09
سلام ,من وقتي فلش مموري رو به lap top وصل میکنم شناسایی اش نمیکنه به چندتا کامپیوتر دیگه هم وصل کردم نشونش نمیده کسی میدونه مشکلش چیه؟:n13:
سلام حتما سوخته دیگه
اگر گارانتی مادالعمر داره بدید به گارانتی،بهتون یه دونه نو میدن
morteza9804
16-05-2016, 15:12
سلام,چجوری فلش میسوزه؟
محمد7966
16-05-2016, 15:20
سلام,چجوری فلش میسوزه؟
سلام چه جوریشو نمیدونم شاید نرم افزاری هم بشه فهمید ولی من خبر ندارم
ولی وقتی به چندتا سیستم زدید و کار نکرده احتمال زیاد میدم سوخته باشه،
اگر گارانتی داره بدید به گارانتی بهتون یه دونه نو میده،من چند ماه پیش فلشم خراب شد،فقظ led چشمک میزد و سیستم اونو نمیشناخت،دادم گارانتی بهم یه دونه نو داد
morteza9804
16-05-2016, 15:24
خيلي ممنون
saeedeh_nikbakht
16-05-2016, 18:07
من که دیگه خسته شدم از بس تو این سایتا دنبال جواب گشتم
تو رو خدا یکی راهنماییم کنه
فلشم 4 گیگ transcend چراغش روشن میشه ولی باز نمیشه اطلاعاتش خیلی برام مهمه
JetFlash Online Recovery هم اصن فلشمو نمیشناسه:n28::n28:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.