مشاهده نسخه کامل
: آیا میشه با وایرلس لپ تاب اینتر نت وایر لس گرفت؟
danila-snoopy
30-08-2009, 11:07
سلام من یه لپ تاب دارم که خودش وایر لس داره و می خوام که از یه شرکت اینتر نتی وایر لس بگیرم می خاستم ببینم میشه؟
سلام من یه لپ تاب دارم که خودش وایر لس داره و می خوام که از یه شرکت اینتر نتی وایر لس بگیرم می خاستم ببینم میشه؟
استانداردی که برای ارتباط بی سیم توسط خدمات دهنده ها استفاده میشه با نوعی که در شبکه های بیسیم معمولی هست فرق می کنه و امکان پذیر نیست .باید از سخت افزار هایی که ان استاندارد رو پشتیبانی می کنن استفاده کنی
شدنش میشه فقط از هر شرکتی میگیری باید بگی مودم وایر لس بهت بده
REGISTERED USER
30-08-2009, 21:33
اگر توی منطقه شما آنتن وایرلس هست یا اکسس پوینت WiMAX می تونی با لپ تاپت بهش وصل بشی ... کافیه دکمه اش رو بزنی و سرچ گنی و شبکه رو پیدا کردی اگر روش رجیستر باشی کلیک کن و از اینترنت استفاده کت
مثلا دانشگاه ها و پارک های فناوری
eblis_boy1386
30-08-2009, 21:37
بله ميشه.. من الان با گوشي موبايل و نوت بوك اينترنت وصل ميشم ولي وايرلس نخريدم مودم فقط دارم!!@@
eblis_boy1386
30-08-2009, 21:37
اگر توی منطقه شما آنتن وایرلس هست یا اکسس پوینت WiMAX می تونی با لپ تاپت بهش وصل بشی ... کافیه دکمه اش رو بزنی و سرچ گنی و شبکه رو پیدا کردی اگر روش رجیستر باشی کلیک کن و از اینترنت استفاده کت
مثلا دانشگاه ها و پارک های فناوری
در صورتي ميشه كه رمز نداشته باشه... اگر رمز داشت نميشه
اصغر انتظارریحانی
11-09-2009, 18:10
بله ميشه.. من الان با گوشي موبايل و نوت بوك اينترنت وصل ميشم ولي وايرلس نخريدم مودم فقط دارم!!@@
میشه تنظیماتش را کامل برایم توضیح بدی آخه من هم مودم وایرلس دارم ولب لبتاب هیچ چیزی را نمی شناسه
hashem_wolf
13-09-2009, 00:41
میشه تنظیماتش را کامل برایم توضیح بدی آخه من هم مودم وایرلس دارم ولب لبتاب هیچ چیزی را نمی شناسه
نمیشناسه؟؟؟
همه چی تنظیم شده؟
روشن هستن؟؟ سازگار هستند؟؟
فکر میکنم شما اصلا حالت اکسس پوینت رو فعال نکردید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.