PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد خرید قفل سخت افزاری

delphi7
30-08-2009, 10:20
با سلام
من یه برنامه تحت شبکه نوشتم و قیمتش بسته به تعداد کلاینت ها از 3 میلیون به بالاست الان سه تا مشتری براش پیدا شده من توی اینترنت در مورد قفل سخت افزاری جستجو کردم و شرکت هایی هم پیدا کردم و بعضی ها شون به نظر قفلشون بدرد بخور می یو مد بعضی هاشون هم نه (با توجه به توضیحات شون می گم). اگه دوستان بتونن راهنمایی کنن و یه قفل خوب که سرش به تنش بیرزه معرفی ممنون می شم؟(ببخشید اگه سوالم تکراری هست)

romixery
30-08-2009, 11:37
سلام
قفل سخت افزاريه tiny قفل خوبيه. اين قفل رو روي اكثر نرم افزارهاي شركتهاي مختلف نرم افزاري ديدم.
قابليتهاش از سايت شركت سازنده:

ابليت نصب بر روي كليه سيستم هاي موجود pc یا laptop
استفاده از جديد ترين تكنولوژي طراحي و ساخت در سخت افزار
داراي 256 بايت حافظه در قفل های USB كه توسط برنامه قابل مديريت ميباشد
شماره سريال مخصوص هر قفل
شناسه ويژه (Special ID)جهت افزايش ميزان امنيت
استفاده ازالگوريتمهاي توسعه يافته جهت Coding داده ها روي قفل
كليدهاي اختصاصي در نرم افزار جهت Reading و Writing به صورت مجزا
داراي ابزار Lock manager ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به منظور سفارشي نمودن قفل
قابليت استفاده در شبكه و توانايي كنترل تعداد كاربران توسط Server
قيمت يكسان قفل هاي شبكه با قفل هاي تك كاربره
قابليت برقراري ارتباط با قفل در تمامي محيط هاي برنامه نويسي توسط ActiveX
قابل استفاده در محیطهای Word, Excel و PowerPoint
داراي امكانات ضد ديباگ جهت جلوگيري از ديباگ شدن فايل هاي اجرايي در مقابل تمامي ديباگرهاي موجود (Exe Protector) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (جدید)
قابلیت شناسایی قفل توسط ویندوز بدون نیاز به نصب درایور (HID قفل های) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (جدید)

سايت شركت سازنده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدكار كردن باهش خيلي سخت نيست، ضمن اينكه براي شبكه هم راهكارهايي رو در نظر گرفته. البته اگه قيمتش برات مهم نباشه:

قيمتها (ريال) تعداد
64000 50-1
63000 100-50
62000 250-100
61000 500-250
60000 1000-500
59000 5000-1000
58000 +5000

delphi7
30-08-2009, 12:07
ممنون از توضیحاتی که دادین اما :
در مورد tiny من توی انجمن شبگرد آموزش کراک کردنش رو دیدم و توی چندتا انجمنم دیدم که نوشته بود قفل زیاد خوبی نیست و راحت کراک می شه .
اگه دوستان قفل دیگه ای رو می شناسن که واقعا سرش به تنش بیرزه لطفا معرفی کنن . ممنون

مرد مباح
31-08-2009, 15:48
اگر واقعا 256کیلوبایت توی این برنامه در اختیار شما باشه یک کارایی میشه کرد که قثا ÷یچیده تر بشه. ولی عملا هیچ قفل وجود نداره که نشه شکوندش. فقط میتونه یک جوری باشه که سختتر کرک بشه.

CPUSatan
31-08-2009, 18:56
منم واسه ی برنامه ای که نوشتم ( روزنگار ) از Tiny استفاده کردم، خیلی هم راضی ام..... پیشنهاد می کنم استفاده کن.... هم قیمتش خوبه، هم زود آپدیت میشه، هم گزینه های زیادی واسه بالاتر بردن امنیت داره. مال شرکت منشور سیمین همتس، در ضمن منشور سیمین به تازگی قفل نرم افزاری هم ارائه کرده

delphianddotnet
05-09-2009, 10:01
شاید بشه با ثبت کردن نرم افزار در انفورماتیک هر استان از کپی غیر مجاز جلوگیری به عمل آورد.
هیچ قفل نرم افزاری مطمئنی وجود نداره که 100% تظمین کننده باشه ( یا شاید هم بهتر باشه خودتون با الگوریتمهای خاص یک قفل سخت افزاری یا نرم افزاری بنویسید ویا با سیاستهای خاصتون بتونید از کپی غیر مجاز جلوگیری کنید )

مرد مباح
05-09-2009, 18:18
یاز هم میگم. من خودم الگوریتمهای ابدایی زیادی استفاده کردم. ولی مطمئتم که یک کرکر حرفه ای می تونه ترتیبشو بده.