مشاهده نسخه کامل
: روشن شدن چراغ قرمز کارت شبکه
سلام من یک PC و لب تاپ را به وسیه کابل شبکه کراس با هم شبکه کردم. همه چیز ظاهرا درسته ولی مشکلی که هست چراغ کارت شبکه بجای اینکه سبز باشه الان قرمزه !!! آیا اشکالی می تونه وجود داشته باشه یا نه .
قبلا که از کازت شبکه برای اتصال به مودم استفاده می کردم چراغ سبز بود و وقتی درحال تبادل اطلاعات بود چراغ قرمزم بصورت چشمک زدن در کنار چراغ سبز روشن میشد.
متشکرم
hashem_wolf
31-08-2009, 17:05
بله اشکال اینه کابل شما اسیب دیده یا بد سوکت خورده
اتصالات رو چک کنید
سوکت ها رو تعویض کنید
کابل رو تست کنید
99% مشکل از کابل هست و سوکت ان
اخه یک کامپوتر چراغش سبزه ولی یکی دیگه قرمزه
ایا اگه همینطوری شبکه بشه چه مشکلی میتونه پیش بیاد. در حال حاضر هم شبکه و هم اینترنت درست کار میکنه
sima_6600
02-09-2009, 21:38
هیج مشکلی نداره این حرف های بیخود چیه که سبزه و قرمزه بابا هر کارت Lan یک رنگ داره خوب قرمز نارنجی سبز که نشان دهنده سرعت شبکه هم هستن.خوب
hashem_wolf
02-09-2009, 22:39
هیج مشکلی نداره این حرف های بیخود چیه که سبزه و قرمزه بابا هر کارت Lan یک رنگ داره خوب قرمز نارنجی سبز که نشان دهنده سرعت شبکه هم هستن.خوب
تا حالا شما با تستر کابل کار کردید؟؟
استاندارد نوری و نو ع خطا های نوری رو میشناسید؟؟؟
به نو سوکت زنی و نوع کابل و احتمال اسیب دیدگی بستگی داره
متشکرم از همتون ولی کسی نگفت اگه همینطوری شبکه وصل باشه ( با چراغ قرمز روی کارت شبکه) چه مشکلی می تونه بوجود بیاد
hashem_wolf
03-09-2009, 11:37
مشکل که به وجود نمیاره داره اخطار میده یک مشکلی هست
اگه مشکل از کابله پس چرا یک کامپوتر چراغ شبکش سبزه اما یکی دیگه قرمزه. من فکر می کنم اگه از کابل باشه باید هر دو کامپوتر چراغشون قرمز باشه. (ضمنا کارت شبکه کامپوتر اصلی ( سرور ) چراغش قرمزه و اون یکی سبزه)
undertaker_ss
06-09-2009, 13:45
یکنفر کمک کنه
دوست عزیز همون طور که دوستان گفتن روشن شدن چراغ قرمز دلیل بر مشکل داشتن نیست
بعضی از کارت شبکه ها چراغ شون قرمزه بعضی سبزه
بستگی به کارت شبکه تون داره
من مثل شما فکر کردم مشکلی هست واسه همین سرچ کردم و فهمیدم که یه چیز عادیه پس نگران نباشید (منظورم اینه که الکی یه حرفی رو نزدم و با دلیل و مدرک می گم:31: )
دوست عزیز همون طور که دوستان گفتن روشن شدن چراغ قرمز دلیل بر مشکل داشتن نیست
بعضی از کارت شبکه ها چراغ شون قرمزه بعضی سبزه
بستگی به کارت شبکه تون داره
من مثل شما فکر کردم مشکلی هست واسه همین سرچ کردم و فهمیدم که یه چیز عادیه پس نگران نباشید (منظورم اینه که الکی یه حرفی رو نزدم و با دلیل و مدرک می گم:31: )
دوست عزیز این کارت شبکه که الان چراغش قرمزه وقتی مودوم را از طریق کابل شبکه وصل می کنم چراغش سبز میشه .!!!!!!!!!!!
undertaker_ss
07-09-2009, 09:10
دوست عزیز این کارت شبکه که الان چراغش قرمزه وقتی مودوم را از طریق کابل شبکه وصل می کنم چراغش سبز میشه .!!!!!!!!!!!
والا نمی دونم واسه منم عجیبه
اگه شبکه درست کار می کنه نباید چیزه مهمی باشه
tenesi_taksidoo
19-05-2013, 12:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این مشکل برای من هم پیش اومده
2 تا سیستم با ویندوز XP دارم
تا چند روز پیش هیچ مشکلی نبود و در هر کدام از کارت های شبکه چراغ سبز رنگ دائماً روشن و چراغ دیگر بر حسب تبادل اطلاعات چشمک زن بود
اما حالا :
زمانی که یکی از کامپیوتر ها خاموش است ، چراغ هر 2 کارت شبکه سبز است.
اما وقتی کامپیوتر دوم را روشن می کنی ، به محض ورود به XP چراغ هر دو کارت شبکه ( که تا چند لحظه پیش سبز بود ) قرمز می شود.
شبکه همچنان برقرار است و به قول معروف همدیگر را می بینند . البته سرعت باز شدن View workgroup computers به شدت افت کرده
به نظر شما مشکل از کجاست؟
آیا کابل و سوکتها مشکل پیدا کرده؟
آیا مشکل از کارت ها ( یا یکی از کارت ها ) است؟
آیا مشکل از تنظیمات IP است؟
آیا با نصب مجدد ویندوز ( یا ویندوزها ) مشکل برطرف می شود؟
saeedkh422
30-03-2015, 23:15
چراااااااااااااااااااا
saeedkh422
30-03-2015, 23:25
سلام همه مشکلاتشونو تو انجمن میپرسیدند منم گفتم ک سوالم را. بپرسم.
دوستان چندروزیه ک اینترنتم قطع شده بدلیل اینکه کارت شبکه نصب نشده منم رفتم ک کارت شبکه رو نصب کنم دیدم که ارور می دهد. من به پشت کیس نگاه انداختم وديدم ک بدون اینکه کابل وصل باشه چراغ سبز روشنه و هرکاری که انجام دادم نشده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (((بایوس که مشکلی نداشت))) ب نظر شما چشه؟؟؟
توروخدا جواب بدهید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.