مشاهده نسخه کامل
: خرید گوشی با 400 تومن ؛ تاچ یا غیر تاچ
pooyahacker
29-08-2009, 16:03
سلام
بالاخره تصمیم گرفتم همین امسال گوشیمو عوض کنم
نیازهام ایناست :
کیفیت خوب صدا
دوربین معمولی
لذت کار کردن باهاش
داشتن امکانات
حالا نمیدونم تاچ بخرم یا غیر تاچ ...
از بین غیر تاچ ها قبلا n86 و i8510 پیشنهاد شده
از بین تاچ ها هم امنیا ، دایاموند ، اکسپریا و جت پیشنهاد شده
(اگه پیشنهاد دیگه ای دارید خودتون بگید)
هر کدوم هم مشکلات خاص خودشون رو دارن ؛ حالا نظر شما چیه ؟!
baarandaz
29-08-2009, 16:12
اگر دوربین براتون مهم نیست فقط 5800
نسبت امکانات به قیمتتش واقعن عالیه
از بین غیر تاچ ا هم به نظر من فقط الجی سکرت -کلاس و کیفیت و دوربین و.... همه چیز رو یکجا دار باقیمت خوب
تنها نقطه ضعفش نداشتن وای فای و جی پی اس هستش به نظر من
AryanLand
30-08-2009, 02:22
سلام.
شما باید اول مشخص کنید که پاکت پی سی میخواهید بگیرید یا گوشی معمولی چون غیر تاچ هایی که نام برید گوشی معمولی و تاچ ها ویندوز موبایل هستن.
من بازم جت را پيشنهاد ميكنم...(دلايلشم قبلا گفتم)...اگه تاچ نميخواين...8510...
ali racer
30-08-2009, 02:52
کیفیت خوب صدا
دوربین معمولی
لذت کار کردن باهاش
داشتن امکانات
اگه دوربين رو بزاريم كنار 86 و 8510 خط ميخورن
ميمونه بين ويندوز موبايل هايي كه اسم بردي
كه دياموند 1 ديگه از رده خارجه
اومنيا هم همين طور
فقط مونده اكسپريا
كه بين گزينه ها بهتر از باقي هستش
البته با اين پول ميتوني از سري تاچ هاي بي سيستم عامل سامسونگ و الجي انتخاب كني
مثل رينور ال جي
AryanLand
30-08-2009, 03:23
اگه دوربين رو بزاريم كنار 86 و 8510 خط ميخورن
ميمونه بين ويندوز موبايل هايي كه اسم بردي
كه دياموند 1 ديگه از رده خارجه
اومنيا هم همين طور
فقط مونده اكشسپريا
كه بين گزينه ها بهتر از باقي هستش
البته با اين پول ميتوني از سري تاچ هاي بي سيستم عامل سامسونگ و الجي انتخاب كني
مثل رينور ال جي
سلام.
امنیا از رده خارجه؟:18:
والا من هم X1 رو دارم هم امنیا رو(بچه های ویندوز موبایل میدونن) اما به شخصه اعتقاد دارم با خرید X1 پولم رو ریختم تو سطل آشغال .تنها چیزی که X1 داره کیفیت تصویر بهتره وگرنه.........
ضمن اینکه منم با یکسری از گوشیهای تاچ ال جی موافقم البته اگر همون داستان سیستم عامل حل شده باشه و این قسمت قضیه واسه خریدار مهم نباشه.
amin khan
30-08-2009, 04:20
من میگم 8510
ولی کار کردن با گوشی های لمسی
لذت کار کردن باهاش بیشتره....
pooyahacker
30-08-2009, 11:47
سلام.
شما باید اول مشخص کنید که پاکت پی سی میخواهید بگیرید یا گوشی معمولی چون غیر تاچ هایی که نام برید گوشی معمولی و تاچ ها ویندوز موبایل هستن.
تاچ یا غیر تاچ ، ویندوز موبایل یا سیمبین چندان واسم فرقی نمیکنه ، مهم اینکه اون معیارهایی که نوشتم رو داشته باشه ...
در مورد تاچ های بدون سیستم عامل ، هنوز نتونستم خودمو قانع کنم که پولمو واسه خرید یه گوشیه جاوا بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثلاجت اگه یه سیمبین هم روش بود قطعا میخریدمش ... کسی جت داره که نظرشو در این مورد بگه ؟!
ninja3000sh
30-08-2009, 12:17
سیستم عامل سیمبین:n95 8gb و i8510 و n86 بهترین گزینه ها هستند.
safarchi
30-08-2009, 12:28
دوست عزیز به نظر من 150بزار روش امینا اچ دی بگیر وگر نه که همون 86 عالیه درضمن به نظر من فقط تاچ خازنی بگیر نه مقاومتی
pulp_152
30-08-2009, 13:23
اگه نمیدونی اچ بگیری ویا غیر تاچ .. 8300 رو بردار ! که هم صفحه کلید داره هم تاچ خوب(به این معنی که هر موقع از تاچ خسته شدی از صفحه کلید استفاده میکنی هر موقع از صفحه کلید از تاچ استفاده میکنی )
cpu مناسب 500 با اینکه جاوا هست ولی برنامه های benchmarko همرو دارم اجرا میکنم و تا حالا کم نیاورده
بسیار عالی نرم افزار رو ساپورت میکنه .. بازی 09 هم رو جاوا امده که از انگیگ کم نمیاره .. ..
Sadeq_ME
30-08-2009, 13:47
پالپ جان.الان گوشیهایی که هم صفحه کلید دارن و هم تاچ هستن به غیر از ultra touch دیگه چیان؟(البته صفحه کلید QWERTY رو نمیگم ها!)
pulp_152
30-08-2009, 13:55
پالپ جان.الان گوشیهایی که هم صفحه کلید دارن و هم تاچ هستن به غیر از ultra touch دیگه چیان؟(البته صفحه کلید QWERTY رو نمیگم ها!)
Gd 900 crystal ال جی ... که مولتی تاچم هست و حافظه داخلیش 1.5 گیگ هستش به 100 مگ ...
ال سی دی هم 3.0 هستش که 0.2 اینچ بزرگتر از 8300 هستش
وایرلس هم داره و فیلمبرداری هم مثل هم هستش
فقط نمیدونم جاوا و cpu ش مثل این هست یا نه ... البته باید خوب باشه چون 720*480 میگیره و برای گرفتن چنین فیلمی و دیدنش باید cpu خوب باشه ..
فقط tft هستش که یک ضعفش در مقابل اینه ...یکی اینکه h.263 , 264 رو ساپورت نمیکنه و اینکه قیمتش 200 تا 250 بالاتره
یعنی الان باید 650 تا 700 باشه با گارانتی ...
8300 با گارانتی دیروز قیمت گرفتم 420 .. البته از مغازه خود نمایندگی 410 باید باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pulp_152
30-08-2009, 14:17
اینم هست که دوربینش 3.2 هستش ولی تاچه.. قیمتشم 200 باید باشه .. امکاناتشم بدک نیست .. خوبم نیست مثلا فیلمبرداریش 15 فریم هستش که خوب نیست ... یعنی عملا فیلم بی فیلم ..
ولی نسبت به قیمتش خوبه اگه تاچ و صفحه کلید میخوای
pulp_152
30-08-2009, 14:23
این سکرتو از جلو دیدم و باهاش کار کردم خوشم امد .. بعضی از گوشیها فقط تو عکس قشنگن از جلو میبینی ریزن یا مثلا درشتن .. ولی این اندازش خوبه و جنس بگار رفته بدنش هم بهتر از کوکی ها یا همین رنوار هستش و بیشتر جذبت میکنه...
قیمتش مفته 180 دوربین 5 و تاچم هست ال سی دی 2.4 اینچ
این سکرتو از جلو دیدم و باهاش کار کردم خوشم امد .. بعضی از گوشیها فقط تو عکس قشنگن از جلو میبینی ریزن یا مثلا درشتن .. ولی این اندازش خوبه و جنس بگار رفته بدنش هم بهتر از کوکی ها یا همین رنوار هستش و بیشتر جذبت میکنه...
قیمتش مفته 180 دوربین 5 و تاچم هست ال سی دی 2.4 اینچ
البته اين گوشي توي تمام منو ها لمسي نيست...و فقط كليد هاي زير صفحش لمسيه...
Sadeq_ME
30-08-2009, 15:54
Gd 900 crystal ال جی ... که مولتی تاچم هست و حافظه داخلیش 1.5 گیگ هستش به 100 مگ ...
خبر ندارین کی میاد ایران؟
merikh_merikh
30-08-2009, 16:16
سلام
نیازهام ایناست :
کیفیت خوب صدا
دوربین معمولی
لذت کار کردن باهاش
داشتن امکانات
هر کدوم هم مشکلات خاص خودشون رو دارن ؛ حالا نظر شما چیه ؟!
گوشی هایی که شما مد نظر دارین گوشی های بسیار خوبی هستن و بهتره که شما انتظارات کاملتری را مشخص کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنن.مثلن با چه سیستم عاملی بیشتر کنار میاین یا کیبرد مد نظرتون هست یا نه......
در کل با توجه به انتظارات الان شما که امکانات مد نظرتون هست و ان86 هم امکانات بالاتری نسبت به بقیه داره به نظره من ان86 گزینه ی بهتریه.
خبر ندارین کی میاد ایران؟
هر وقت خدا بخواد...معلوم نيست...آرينا كه چند ماهه توي بازاره هنوز به ايران نرسيده...
pooyahacker
30-08-2009, 21:43
دوست عزیز به نظر من 150بزار روش امینا اچ دی بگیر وگر نه که همون 86 عالیه درضمن به نظر من فقط تاچ خازنی بگیر نه مقاومتی
امنیا اچ دی مگه چنده ؟ من 400 دارم اگه 150 هم بذارم روش میشه 550 ولی فکر کنم امنیا اچ دی ششصد و خورده ای بود
در ضمن از بین این گوشیهایی که پیشنهاد شده فکر نکنم هیچکدوم تاچ خازنی باشه ( به جز جت) ؛ حالا خیلی مهمه این قضیه ؟!
اگه نمیدونی اچ بگیری ویا غیر تاچ .. 8300 رو بردار ! که هم صفحه کلید داره هم تاچ خوب(به این معنی که هر موقع از تاچ خسته شدی از صفحه کلید استفاده میکنی هر موقع از صفحه کلید از تاچ استفاده میکنی )
cpu مناسب 500 با اینکه جاوا هست ولی برنامه های benchmarko همرو دارم اجرا میکنم و تا حالا کم نیاورده
بسیار عالی نرم افزار رو ساپورت میکنه .. بازی 09 هم رو جاوا امده که از انگیگ کم نمیاره .. ..
من اصراری ندارم که گوشی صفحه کلید هم داشته باشه ...
در مورد جاوا ، میشه یه کم بیشتر در این مورد و فرق هاش با سیمبین و ویندوز موبایل بحث کنیم ... اگه این مورد حل بشه به احتمال زیاد جت بگیرم ...
گوشی هایی که شما مد نظر دارین گوشی های بسیار خوبی هستن و بهتره که شما انتظارات کاملتری را مشخص کنید تا دوستان بهتر راهنمایی کنن.مثلن با چه سیستم عاملی بیشتر کنار میاین یا کیبرد مد نظرتون هست یا نه......
در کل با توجه به انتظارات الان شما که امکانات مد نظرتون هست و ان86 هم امکانات بالاتری نسبت به بقیه داره به نظره من ان86 گزینه ی بهتریه.
والا من فعلا فقط با جاوا کنار نیومدم :| ، بقیه مواردی هم که نام نبردم چندان مهم نیستن ...
در مورد n86 شنیده بودم که سفیدش 50-40 تومن گرونتره ! درسته ؟!
pulp_152
30-08-2009, 23:55
من اصراری ندارم که گوشی صفحه کلید هم داشته باشه ...
در مورد جاوا ، میشه یه کم بیشتر در این مورد و فرق هاش با سیمبین و ویندوز موبایل بحث کنیم ... اگه این مورد حل بشه به احتمال زیاد جت بگیرم ...
خوب گفتم شاید بین این 2 مرددی به نظرم امد یک چیزی پیشنهاد بدم که هر رو داشته باشه از تردید بیرون بیای ...:31:
ببین اگر بخوایم جاوا رو سیستم عامل نام ببریم ضضعیفترین نوع سیستم عامل بازاره ولی تعدد برنامه هاش زیاده یعنی اگه از سیمبین یا ویندوز بیشتر نباشه کمتر نیست ...
حاللا تا یک سال پیش یا 6 ماه پیش .. کلا جاوا دردسر و مزخرف بود ولی این سریای جدیدش هم بازیهای خوب دارن روش میدن و هم سقف مگابایت رو از روش برداشتن و بی دردسرش کردن که به نظر خودم از سیمبین های ورژنهای پایینتر بهتره ...
و اینکه jet cpu 800 , رم 1 گیگ داره .. واقعا جت هستش و فک رنمیکنم هیچ گوشی تو جهان روونی و سرعت جت رو داشته باشه حتی اگر cpu 1 گیگ ببندن... چون جاوا رم و cpu کمتری رو اشغال میکنه نسبت به ویندوز و ..
pooyahacker
31-08-2009, 20:29
امنیا اچ دی مگه چنده ؟ من 400 دارم اگه 150 هم بذارم روش میشه 550 ولی فکر کنم امنیا اچ دی ششصد و خورده ای بود
در ضمن از بین این گوشیهایی که پیشنهاد شده فکر نکنم هیچکدوم تاچ خازنی باشه ( به جز جت) ؛ حالا خیلی مهمه این قضیه ؟!
والا من فعلا فقط با جاوا کنار نیومدم :| ، بقیه مواردی هم که نام نبردم چندان مهم نیستن ...
در مورد n86 شنیده بودم که سفیدش 50-40 تومن گرونتره ! درسته ؟!
جنرال حمید
02-09-2009, 14:42
اصل گوشی به انتن دهیه و سامسونگ ...
jet سیستم عامل نداره
5800 خیلی ظریفه و زود ... اوتوتو
پیشنهاد من : اگه میتونی حدود 100 تومن شایدم 20 تومن کمتر جور کنی و صبرم داشته باشی N97 تا مهر میشه 500 و شایدم کمتر چون N900 داره میاد .
general hamid_____________________________________________ ________________________
شهرام_ایرانی
02-09-2009, 20:38
اصل گوشی به انتن دهیه و سامسونگ ...
jet سیستم عامل نداره
5800 خیلی ظریفه و زود ... اوتوتو
پیشنهاد من : اگه میتونی حدود 100 تومن شایدم 20 تومن کمتر جور کنی و صبرم داشته باشی N97 تا مهر میشه 500 و شایدم کمتر چون N900 داره میاد .
general hamid_____________________________________________ ________________________
خب که چی مثلا ؟
بگو من طرفدار نوکیام چرا این جوری بقیه گوشی ها رو سخره میگیری ؟
اگه اطلاعاتی در مورد کیفیت گوشی ها ارائه شده نداری بگو بهت یاد بدیم باشه ؟
Sadeq_ME
02-09-2009, 21:42
اصل گوشی به آنتن دهیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:27::27::27:
جنرال حمید
06-09-2009, 15:45
خب که چی مثلا ؟
بگو من طرفدار نوکیام چرا این جوری بقیه گوشی ها رو سخره میگیری ؟
اگه اطلاعاتی در مورد کیفیت گوشی ها ارائه شده نداری بگو بهت یاد بدیم باشه ؟
اگه میشه یاد بده ممنون میشم استاد مبتدی:8:
tashakor
06-09-2009, 22:33
ان86 خوبه اما یکم قدیمی شده اما با توجه به قیمت و این که دوستان بیشتری گفتم : خوب بخر یه امتحانی بکن اگه خوب نبود بفروش.
aryan1423
07-09-2009, 12:39
n86 قدیمی شده؟؟!!:18:
S@nti@go_s&k
07-09-2009, 13:32
n86 قدیمی شده؟؟!!احتمالا منظورش n76 بوده :دی
این بنده خدا تایپیک زده میخاد گوشی بخره شما دارین بحث میکنیدو مقایسه میکنین عجباااااااااا
سلام
نیازهام ایناست :
کیفیت خوب صدا
دوربین معمولی
لذت کار کردن باهاش
داشتن امکانات
هر کدوم هم مشکلات خاص خودشون رو دارن ؛ حالا نظر شما چیه ؟! الان یکی از بهترینها در موسیقی m7600 سامسونگ هستش
w995 سونی هم هستش
بهترین موزیک فون 2009 شد
از بین n86 و i8510 هم نمیشه گفت کدوم بهتره اما ان 86 جدیدتره ولی جفتشون عالی هستن
از بین تاچها هم جت از همه جدیدتره اما جاواست بقیشونم ویندوزن حالا اگر امکانات میخای امنیا تو تاچها خوبه x1 هم
بعد از امنیا
Sadeq_ME
07-09-2009, 20:11
w995 سونی هم هستش
بهترین موزیک فون 2009 شد
البته به ناحق :31: چون اگه بخوایم فقط قابلیتهای موسیقی رو در نظر بگیریم DJ خیلی بهتره:46:
S@nti@go_s&k
07-09-2009, 20:23
110%
نمیدونم چرا یه گوشی که فقط واسه موزیک ساخته شدرو بهترین موزیک فون نکردن عجیبه
merikh_merikh
07-09-2009, 21:56
البته به ناحق :31: چون اگه بخوایم فقط قابلیتهای موسیقی رو در نظر بگیریم DJ خیلی بهتره:46:
از نظر قابلیت نمیدونم ولی از نظر کیفیت سریه دبلیو در سونی اریکسون به خصوص در هندسفری بسیار بهترن.
maxtor11
10-09-2009, 17:05
من 5800 دارم دارم به نظر من عالیه از هرنظر. با کلاس هم هست .قیمتش هم مناسبه
pooyahacker
12-09-2009, 11:42
بچه ها من چند تا ریویو از امنیا اچ دی خوندم خیلی وسوسه شدم ... پولشو دارم ولی همیشه فکر میکردم اینقدر پول گوشی دادن اشتباهه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا اگه دست دو تمیزش رو گیر بیارم راضیم ولی نوش ... الان 600 هست دیگه ؟ میرزه ؟
pulp_152
12-09-2009, 15:27
اون موقعی که w995 بهترین شد dj نبود که کنارش واسته ..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.