مشاهده نسخه کامل
: مشکل شبکه با آنتی ویروس Ksper sky Final
mahan11156
28-08-2009, 23:17
با سلام
ما دو تا سیستم رو شبکه کردیم . اون سیستمی که روش اینترنت share یعنی به عنوان سرور هست و مشکلی تو کار نیست اما وقتی رو سیستم (به عنوان سرور) آنتی ویروس kasper sky2010 final نصب میکنیم ,سیستم دیگه که به وسیله وایر لس اینترنت میگیره دیگه سیستم سرور رو پیدا نمیکنه. و کاننکت نمیشه .تیک کاسپر رو تو کانکشن ها هم برداشتیم و فایروال شبکه کاس
ر رو هم غیر فعال کردیم اما همچنان کانکت نمیشه.
کسی به این مشکل برخورده؟
راه حل چیه؟
ممنونم
eblis_boy1386
30-08-2009, 21:39
با سلام
ما دو تا سیستم رو شبکه کردیم . اون سیستمی که روش اینترنت share یعنی به عنوان سرور هست و مشکلی تو کار نیست اما وقتی رو سیستم (به عنوان سرور) آنتی ویروس kasper sky2010 final نصب میکنیم ,سیستم دیگه که به وسیله وایر لس اینترنت میگیره دیگه سیستم سرور رو پیدا نمیکنه. و کاننکت نمیشه .تیک کاسپر رو تو کانکشن ها هم برداشتیم و فایروال شبکه کاس
ر رو هم غیر فعال کردیم اما همچنان کانکت نمیشه.
کسی به این مشکل برخورده؟
راه حل چیه؟
ممنونم
تيك نتورك امنيتnetwork رو بردار!! :10:
jomakhan
22-11-2009, 07:33
سلام!
من يك مشكل با استفاده كاسپرسكاي دارم كه اين هر وقتي كمپيوتر خود را روشن كنم بعد از چند دقيقه نتورك كمپيوتر خراب و صداي كمپيوتر هم گم ميشود و هيچ فايل از يك كمپيوتر به كمپيوتر ديگر شير نميشود فقط بايد كمپيوتر را ريست كنم و اين مشكل براي من بسيار جدي است بخاطريكه من خودم نت كفي دارم و بايد بعضي فايلها هميشه شير باشد و هميشه پرنتر من بايد شير باشد تا بتواند از هر كابين پرنت كند.
كسي كه اين جواب را داده از اين جواب چيزي نفهميدم: تيك نتورك امنيت network را بردار!!
اگر كسي با اين مشكل برخورده باشد بسيار سخت است
اگر كسي اين مشكل را ميداند بسيار لطف كند آنرا براي ما بيشتر توضيح بدهد تا از اين مشكل جدي خلاص شويم هركسي اين جواب را به من واضيح بدهد هميشه برايش دعاي خير ميكنم.
جواب!! جواب!! جواب!! جواب!! جواب!! جواب!! جواب!! جواب!! من را بدهيد بسيار زياد خوشحال ميشوم.
hashem_wolf
29-11-2009, 21:21
شما کاسپر رو درست پیکر بندی نکردید!
تنظیمات رو طبق شبکه خودتون تغییر دهید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.