مشاهده نسخه کامل
: خرید کارت گرافیک تا سقف 250.000 تومن
matrix_3s
28-08-2009, 12:53
خرید کارت گرافیک تا سقف 250.000 تومن
کمک فوری لطفا!!!!!!!
دوست عزیز من vga زیاد عوض کردم... الان دوستان میاان میگن gtx260 بخر مطمئنا ! اما من بهت میگم یه کارت بخر با یه برند خوب تا خیالت از همه نظر راحت باشه !
پیشنهاد من بهت ati 4870 هست از برند sapphire سری toxic ...قیمتش الان 265 تا 70 هست... واقعا عالیه.. من خودم دارم الان قبلشم gtx260 زوتک داشتم که اصلا ازش راضی نبودم!! اگه خواستی gtx260 بگیری از برند EVGA بگیر که خوب اونم گرونه...
این 4870 که گفتم 12% هم oc میشه! فنشم خیلی عالیه و اگه تا 100% بذاری تا 4500RPM هم دورش میرسه که تو لود کامل دما بالاتر از 50 نمیذاره بره !! رو 60% هم دما نهایت 60 میشه...
اگه هم از msi بخوای همین کارتو بخری 230 گیر میاری اما من پیشنهادم یا HIS ]ست یا sapphire
اگه هم بیشتر پول داری 4890 بگیر که اونم کارت خیلی خوبیه... قیمتش از 270 شروع میشه که msi هست تا 320 که sapphire سری toxic هست
Ultra_Black
28-08-2009, 13:21
پیشنهاد من:
Force3D 4890 1Gb
حدود 260 تومن
matrix_3s
28-08-2009, 14:34
دوستان من که خودم زیاد سر در نمیارم
یعنی به طرف بگم
Force3D 4890 1Gb
خودش حالی میشه؟
بهم قالب نکنن؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه دوست عزیز !! قالب نمیکنن... اسم برند مشخصه دیگه !!
اما این کارت که این دوستمون گفت دماش نسبتا بالاست... با oc کردن دماش بالاتر هم میره .. هرچی برندت بهتر باشه عمر کارتت هم بیشتره.. من تجربه بدی دارم واسه این موضوع ! یه مقدار پول بیشتر بده خیالت رو راحت کن.. از من گفتن بود !
Ultra_Black
28-08-2009, 14:53
اما این کارت که این دوستمون گفت دماش نسبتا بالاست... با oc کردن دماش بالاتر هم میره .. هرچی برندت بهتر باشه عمر کارتت هم بیشتره.. من تجربه بدی دارم واسه این موضوع ! یه مقدار پول بیشتر بده خیالت رو راحت کن.. از من گفتن بود !
Club دماش خیلی بالاتر از اینه
کلا 4890 زیاد خنک نیست ولی Force3D هم برند بدی نیست
نسبت به قیمتش می ارزه!
matrix_3s
28-08-2009, 15:31
منو توی دو راهی گذاشتید
بالاخره
با 260 تومن آخرین چیزی که میشه گرفت چیه؟
خواهش میکن
من این پولو به زور جور کردم!!!!!
Ultra_Black
28-08-2009, 15:48
منو توی دو راهی گذاشتید
بالاخره
با 260 تومن آخرین چیزی که میشه گرفت چیه؟
خواهش میکن
من این پولو به زور جور کردم!!!!!
قویترین کارتی که میتونی بگیری همون 4890 هست!
matrix_3s
28-08-2009, 15:50
ممنون دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا کنه پیشیمون نشم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
CLUB3D HD4870 1GB=245
MSI HD4870 1GB=250
CLUB3D HD4890 1GB=270
پشیمون نمیشی دوست عزیز...
ultra-black عزیز من اصلا صحبت از club نکردم !!! من گفتم sapphire ! من گفتم HIS !
دوست عزیز اگه میخوای force 3d بگیری برو MSI بگیر که 270 هست و خیلی از force 3d بهتره... از اسمشم میشه فهمید حتی !
4890 MSI رو بازار رضا ارزون تر میتونی گیر بیاری... مطمئن باش از force 3d بهتره گاانتیشم matrix ست...
Ultra_Black
28-08-2009, 16:08
من گفتم sapphire ! من گفتم HIS !
اینا که هردو بالای 320 هستند!
تو رنج 260-270
MSI با قیمت 270 عالیه
یکی از دوستان چند روز پیش MSI 4890 1Gb OC رو 285 گرفته بود
دوست عزیز اگه میخوای force 3d بگیری برو MSI بگیر که 270 هست و خیلی از force 3d بهتره... از اسمشم میشه فهمید حتی !
4890 MSI رو بازار رضا ارزون تر میتونی گیر بیاری... مطمئن باش از force 3d بهتره گاانتیشم matrix ست...
من رو برند خاصی تعصب ندارم و برام P/P مهم هست
در هر صورت منم با MSI موافقم!
دوست عزیز من یه راهنمایی میکنم اگه گوش دادی که مطمئن باش پشیمون نمیشی اگه گوش ندادی که مطمئن باش کارتتو که بخری تازه میفهمی چی گفتم!
ببین 4890 کارت خیلی خوبیه اما از 4870 داغ تره! دمای زیاد از performance کم میکنه و طول عمر کارت هم میاد پایین !
پس باید از یه برند خوب بگیری... اختلاف 4890 کارتای دیگه با کارت 4870 toxic هم در بازی ها کمتر از 7 تا 5 فریم هست !!!
پس با پولت میتونی بهترین برند از 4870 رو بخری ! حالا اگه نمیخوای 4870 بخری یه 4890 بخر که سرش به تنش بیرزه!
1.sapphire
2.HIS
3.MSI
4.force 3d
اینا به ترتیب خوب هستن.. حالا هر کدوم پولت رسید رو بگیر... البته sapphire معمولی بهت ندن که اشغاله و مثل MSI و force هست.. اگه sapphire میگیری یا toxic بگیر یا vapor-x که toxic فنش خنک تره...
اما MSI الان کشیده پایین قیمتاشو و به نظرم برو سراغ همون چون sapphire گرونه الان.. اگه هم میتونی 30 تومن بیشتر هزینه کنی تو خرید sapphire شک نکن
یا علی
CLUB3D HD4870 1GB=245
MSI HD4870 1GB=250
CLUB3D HD4890 1GB=270
دوست عزیز من قیمت های club رو ندارم الان اما واسه دوستم 1 هفته پیش یه 4870 msi خریدیم 230 تومن !
matrix_3s
28-08-2009, 17:33
دوستان از قطعات دیگه سر در میارید؟؟
من خودم 500 دارم
+ سیستمی که طرف میگه 70 80 تومن ور میداره>>> که مجمو عا میشه 580 که پول کارت گرافیک (270 تومن) ازش کم کنیم
خب میتونید با 20-310
مادر بورد
پاور
سی پی یو
رم 2گیگ
و یه هارد 250 GB واسم ردیف کنید؟
میشه مرتب واسم بنویسید
که منم به طرف بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای amd ببندی یا intel ?
دوست عزیز لطفا سوالتو واسه خرید سیستم اینجا مطرح کن...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من vga زیاد عوض کردم... الان دوستان میاان میگن gtx260 بخر مطمئنا ! اما من بهت میگم یه کارت بخر با یه برند خوب تا خیالت از همه نظر راحت باشه !
پیشنهاد من بهت ati 4870 هست از برند sapphire سری toxic ...قیمتش الان 265 تا 70 هست... واقعا عالیه.. من خودم دارم الان قبلشم gtx260 زوتک داشتم که اصلا ازش راضی نبودم!! اگه خواستی gtx260 بگیری از برند EVGA بگیر که خوب اونم گرونه...
این 4870 که گفتم 12% هم oc میشه! فنشم خیلی عالیه و اگه تا 100% بذاری تا 4500RPM هم دورش میرسه که تو لود کامل دما بالاتر از 50 نمیذاره بره !! رو 60% هم دما نهایت 60 میشه...
اگه هم از msi بخوای همین کارتو بخری 230 گیر میاری اما من پیشنهادم یا HIS ]ست یا sapphire
اگه هم بیشتر پول داری 4890 بگیر که اونم کارت خیلی خوبیه... قیمتش از 270 شروع میشه که msi هست تا 320 که sapphire سری toxic هست
دوست عزیز میشه بگی چرا از gtx 260 زوتک ناراضی هستی ؟ اخه من میخوام همینو بخرم
راستی core گرافیکت 192 بود یا 216 , ساده بود یا amp ؟
Kianoosh
30-08-2009, 15:51
دوست عزیز میشه بگی چرا از gtx 260 زوتک ناراضی هستی ؟ اخه من میخوام همینو بخرم
راستی core گرافیکت 192 بود یا 216 , ساده بود یا amp ؟
دوست عزیز اون حتما یک مورد بوده تعداد زیادی از دوستان همون 260 رو با مدلهای مختلف خریدن و کاملا راضی بودن!!!
gtx260 core 216 کاملا نسبت به 4870 چه 512 چه 1 گیگ ارزش خرید بیشتری داره!!و حدود 230 هست و core 192 حدود 190!
با این هزینه که میشه 4890 گرفت!
عمو میلاد
30-08-2009, 21:37
راستی جناب ارباب
یه سوال داشتم
این کارت گرافیک زوتک 260 با کور 216
مدل معمولیش خوبه ؟؟؟؟
یا مدل AMP که کمی اورکلاک شده؟؟؟
دوست عزیز اون حتما یک مورد بوده تعداد زیادی از دوستان همون 260 رو با مدلهای مختلف خریدن و کاملا راضی بودن!!!
gtx260 core 216 کاملا نسبت به 4870 چه 512 چه 1 گیگ ارزش خرید بیشتری داره!!و حدود 230 هست و core 192 حدود 190!
با این هزینه که میشه 4890 گرفت!
دوست عزیز حرف هایی که من میزنم از ااین سایت و اون سایت نیست !!! خودم تجربه کردم.. شما میتونی یه 260 با core 216 از برند زوتک بگیری تا متوجه بشی چی میگم ! فقط تو بازی grid 9 fps کمتر گرفتم ! تو crysis warhead هم 6 fps ! بازی های دیگه هم بودن ! انویدیا از نظر من شکست خورد اما طرفداراش نمیخوان اینو بپذیرن !
راستی جناب ارباب
یه سوال داشتم
مدل معمولیش خوبه ؟؟؟؟
شما اگه معمولیشو بگیری خودت میتونی اور کنی اما فقط هواست باشه core 216 بگیری چون تقریبا 10 تا 15 درصد قویتره..
Kianoosh
30-08-2009, 22:51
راستی جناب ارباب
یه سوال داشتم
مدل معمولیش خوبه ؟؟؟؟
جفتش دوتاست که استاد!!:دی
ولی خب هر دو مدل کاملا مشابهی که فقط کلاک یکی بیشتر باشه خب بهتره!
کل مدلهای زوتک 260 رو بگم خودت متوجه میشی:
ZOTAC GeForce GTX 260² AMP!
2100 MHz
GeForce® GTX 260²
650 MHz
216
1400 MHz
Grid
896 MB
ZOTAC GeForce GTX 260²
1998 MHz
GeForce® GTX 260
576 MHz
216
1242 MHz
FarCry2
896 MB
ZOTAC GeForce GTX 260²
1998 MHz
GeForce® GTX 260²
576 MHz
216
1242 MHz
Grid
896 MB
ZOTAC GeForce GTX 260 AMP²!
2100 MHz
GeForce® GTX 260
650 MHz
216
1400 MHz
FarCry2
896 MB
ZOTAC GeForce GTX 260 AMP!
2100 MHz
GeForce® GTX 260
650 MHz
192
1400 MHz
Grid
896 MB
ZOTAC GeForce GTX 260
1998 MHz
GeForce® GTX 260
576 MHz
192
1242 MHz
Grid
896 MB
عمو میلاد
30-08-2009, 23:13
یه سوال دیگه
من مادربردم Asus P5K3 Deluxe WiFi هست
که خیلی خیلی ازش راضی ام و خیلی هم گرون خریدمش
تنها موردش اینه که Pci-E 1 هستش
چه قدر از بازده گرافیکم کم میشه؟؟؟ اگه از همین زوتک بگیرم
ارزش داره مادر برد عوض کنم ؟؟؟
Kianoosh
31-08-2009, 00:21
خب بستگی داره به خیلی چیزا ! ولی فرضا 5 تا 15% می تونه کارایی رو کم کنه برای 260 خیلی محسوس نیست
دوست عزیز حرف هایی که من میزنم از ااین سایت و اون سایت نیست !!! خودم تجربه کردم.. شما میتونی یه 260 با core 216 از برند زوتک بگیری تا متوجه بشی چی میگم ! فقط تو بازی grid 9 fps کمتر گرفتم ! تو crysis warhead هم 6 fps ! بازی های دیگه هم بودن ! انویدیا از نظر من شکست خورد اما طرفداراش نمیخوان اینو بپذیرن !اگه انویدیا تو GTX 260 شکست خورده، شما چرا GTX 260 از شرکت EVGA رو پیشنهاد می دید؟
حالا به هر دلیلی کارت گرافیک شما مشکل دار از آب دراومده. این دلیل نمی شه که کل nvidia رو زیر سوال ببرید. برید تو اینترنت جست و جو کنید. ببینید اختلاف 4870 و GTX 260 چقدر ناچیزه.
مقایسه ی 4870 با GTX 260 126 :
نمیخوام با شما بحث کنم چون شما هم مثل چند ماه پیش من از طرفدارای nvidia هستین ! من الانم هبچ تعصبی ندارم به چیزی ! جواب سوال شما اینه که شکست توی رقابت فقط دادن یه محصول بد نیست !!!! من تا الان اکثر کارت های تو بازار رو داشتم...
یه نمونه از شکست رو واستون مثال میزنم فقط...
9800gtx و 4850 !!!!!!!!
نمیخوام با شما بحث کنم چون شما هم مثل چند ماه پیش من از طرفدارای nvidia هستین ! من الانم هبچ تعصبی ندارم به چیزی ! جواب سوال شما اینه که شکست توی رقابت فقط دادن یه محصول بد نیست !!!! من تا الان اکثر کارت های تو بازار رو داشتم...
کاملا مشخصه که به چیزی تعصب ندارید! چگونه به این نتیجه رسیدید که من طرفدار nvidia هستم؟ ( انگار تیم فوتباله!)
بازهم میگم GTX 260 یک " محصول بد " نیست.
یه نمونه از شکست رو واستون مثال میزنم فقط...
9800gtx و 4850 !!!!!!!!
این دو کارت کارایی بسیار نزدیک به هم دارند و 9800 GTX دیگه تولید نمی شه و GTS 250 جایگزینش شده که کمی بهتر از 4850 ــه ولی قیمتش در ایران بالاتره.
به نقد زیر توسط معروف ترین سایت نقد سخت افزار توجه کنید و در صفحه ی آخر ببینید چه کارتی به عنوان بهترین کارت برگزیده شده و لطفا اطلاعات غلط به این و اون ندید:
Kianoosh
31-08-2009, 10:35
انویدیا از نظر من شکست خورد اما طرفداراش نمیخوان اینو بپذیرن !
خب نظر شما مهم نیست!:دی
اینکه gtx 260 c216 کاملا برتری خرید داره نسبت به 4870 یه گیگ رو همه می دونن!!
دوست عزیز حرف هایی که من میزنم از ااین سایت و اون سایت نیست !!! خودم تجربه کردم.. شما میتونی یه 260 با core 216 از برند زوتک بگیری تا متوجه بشی چی میگم ! فقط تو بازی grid 9 fps کمتر گرفتم ! تو crysis warhead هم 6 fps ! بازی های دیگه هم بودن !
اول اینکه تمام اطلاعات اون سایتها هم معتبر هست هم تجربه خودشون دوما این کارت شما اینطوری شده خیلی ها 260 خریدن و راضی بودن شما هنوز باید بری تحقیق کنی تو fps چند ده عامل می تونن تاثیر بزارن و اینکه چون 260 تو خوب نبوده و fps واقعی نداشته اولا می تونی ربطی به گرافیک نداشته باشه دوما نمیشه به کل 260 ها بسطش داد سوما نمیشه به شکست یا پیروزی انویدیا بسطش داد خیلی جالبه اینجا نشستید و قدرتمندترین کمپانی از نظر فناوری رو شکست خورده می دونید!!!شما فن بوی هستی مشخصه!شکست خورده کسی هست که 4 سال فروش بسیار پایینی داشته و مجبور شده سهامشو واگزار کنه!
درمورد 4850 و 9800GTX همین انجمن رو سرچ کن ببین چقدر بحث شده!!!و بعد از تولید gts 250 دیگه حرفی نیست!
لطفا اطلاعات اشتباه و گمراه کننده ندید چون همیشه نمیشه کسی بیاد و پاسخگو باشه و ...
بحث تمام!
کاملا مشخصه که به چیزی تعصب ندارید! چگونه به این نتیجه رسیدید که من طرفدار nvidia هستم؟ ( انگار تیم فوتباله!)
بازهم میگم GTX 260 یک " محصول بد " نیست.
این دو کارت کارایی بسیار نزدیک به هم دارند و 9800 GTX دیگه تولید نمی شه و GTS 250 جایگزینش شده که کمی بهتر از 4850 ــه ولی قیمتش در ایران بالاتره.
به نقد زیر توسط معروف ترین سایت نقد سخت افزار توجه کنید و در صفحه ی آخر ببینید چه کارتی به عنوان بهترین کارت برگزیده شده و لطفا اطلاعات غلط به این و اون ندید:
خیلی جالبه ! تو همین صفحه ای که ودتون دادید تو 80 درصد قسمت ها 4870 قویتر عمل کرده !!! :31:
باشه بابا... کی حریف شما میشه.. اصلا ati اشغاله ! هرچی شما بگید.. برید 260 بخرید حالشو ببرید.
خیلی جالبه ! تو همین صفحه ای که ودتون دادید تو 80 درصد قسمت ها 4870 قویتر عمل کرده !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی 2 فریم به نظر من چندان مهم نیست!
در برابر nvidia از فیزیک و cuda پشتیبانی می کنه و کم مصرف تر هم هستش!
فیزیکی که nvidia ازش پشتیبانی میکنه به چه دردی میخوره که شما سنگشو به سینه میزنید؟ تو بازی farcry2 که از فیزیک پشتیبانی میکنه ati از nvidia بازی رو بهتر اجرا میکنه تو crysis و ... هم همینطور ! پس درد اون فیزیک کمتر اگه نباشه..
کازی ندارم به این کارا... فقط یه حرفی رو میگم... من تجربم شاید تو زمینه سخت افزارهای دیگه مثل شما دوستان نباشه اما تو گرافیک مطمئن باشید 2 برابر همتون کارت عوض کردم ! منم نگفتم که nvidia به درد نمیخوره اصلا اما 4870 تو دست خودم بود و خودم تستش کردم با gtx260 zotac و تو همه جاها ضعیف تر عمل کرد ! حتی الان دوستمم 260 zotac داره اونم همینطوره !
اونم از سری amp ... ببین arbabe sayehaye عزیز من به شما بی احترامی نکردم که هرچی دوست داری برمیگردی یمیگی !!!!
پس احترامتو نگه دار بذار یه دوست بمونیم...
خوب به nvidia تعصب دارید دیگه.. کاریش نمیشه کرد.. بیخیال..بحث همینجا تومه !!! ok?
فعلا که همون شرکتی که شما شکست خورده میدونید قویترین کارت دنیارو داده ! ببینیم nvidia تا خرخره چه جوری میخواد 295 رو oc یا دست کاریش کنه !! همونطور که 295 cooper رو اومده داده که البته تو ایران هم نیست..
فیزیکی که nvidia ازش پشتیبانی میکنه به چه دردی میخوره که شما سنگشو به سینه میزنید؟ تو بازی farcry2 که از فیزیک پشتیبانی میکنه ati از nvidia بازی رو بهتر اجرا میکنه تو crysis و ... هم همینطور ! پس درد اون فیزیک کمتر اگه نباشه..
کازی ندارم به این کارا... فقط یه حرفی رو میگم... من تجربم شاید تو زمینه سخت افزارهای دیگه مثل شما دوستان نباشه اما تو گرافیک مطمئن باشید 2 برابر همتون کارت عوض کردم ! منم نگفتم که nvidia به درد نمیخوره اصلا اما 4870 تو دست خودم بود و خودم تستش کردم با gtx260 zotac و تو همه جاها ضعیف تر عمل کرد ! حتی الان دوستمم 260 zotac داره اونم همینطوره !
اونم از سری amp ... ببین arbabe sayehaye عزیز من به شما بی احترامی نکردم که هرچی دوست داری برمیگردی یمیگی !!!!
پس احترامتو نگه دار بذار یه دوست بمونیم...
خوب به nvidia تعصب دارید دیگه.. کاریش نمیشه کرد.. بیخیال..بحث همینجا تومه !!! ok?
فعلا که همون شرکتی که شما شکست خورده میدونید قویترین کارت دنیارو داده ! ببینیم nvidia تا خرخره چه جوری میخواد 295 رو oc یا دست کاریش کنه !! همونطور که 295 cooper رو اومده داده که البته تو ایران هم نیست..
سلام ببین دوست عزیز ظاهرا این شمایی که تعصب داری وگرنه هم arbabe sayehaye هم بقیه دوستان رو دیدم که موقع پیشنهاد سیستم, هم ATI پیشنهاد دادن هم NVIDIA و هیج جا هم نگفتن این بهتره اون بدتره فقط بحث سره قدرته که واقعا کارتی به پای GTX295 نمیرسه و در مورد crysis و farcry2 اصلا حرفتون رو قبول ندارم چون این دو بازی با موتور هایی ساخته شدن که کاملا با nvidia مچ هست و کاملا عالی رو کارت های ATI کار نمی کنه چون من این بازی رو, هم رو 4850 هم رو 9800GTX امتحان کردم و در9800GTX بهتر اجرا شد و اینجوری هم نیست که بگین اون قویتر بوده چون این دو کارت باهم برابرند و در مورد اورکلاک GTX295 فعلا که NVIDIA هیچ کارتی رو اور نمی کنه و فقط ATI هست که داره اور شده می زنه مثل 4890O.C یا 4890SUPPER CLOCKED تا شاید به پای GTX295 برسه
Kianoosh
01-09-2009, 10:06
کازی ندارم به این کارا... فقط یه حرفی رو میگم... من تجربم شاید تو زمینه سخت افزارهای دیگه مثل شما دوستان نباشه اما تو گرافیک مطمئن باشید 2 برابر همتون کارت عوض کردم !
دوست عزیز:
کلا چند تا سیستم داشتی و کارت عوض کردی؟!؟!
اصلا از چه سالی؟!
منم نگفتم که nvidia به درد نمیخوره اصلا اما 4870 تو دست خودم بود و خودم تستش کردم با gtx260 zotac و تو همه جاها ضعیف تر عمل کرد ! حتی الان دوستمم 260 zotac داره اونم همینطوره !
منم اینو رد می کنم!چون منو و دوستمون و پسر خاله د وستمو و همه فامیلامو ... اینو داریم و 4870 هم داشتیم همه جا 260 برتر بوده!خوبه ؟عجب دلایلی!!
اینی که میگی 4870 از gtx 260 خیلی بهتره اصلا درست نیست!میشه گفت تو یه سری تست 260 بهتر بوده و تو برخی 4870 اما در کل خرید 260 بهتر هست مدیر این انجمن هم با این نظر موافق هست!
بی احتر امی نکردم هرجا میری میگی یه سر ی تعصب دارن و ... خب چی بگم بهت؟؟؟برو قبل از اومدن 260 بررسی کن چقدر از طرف خودم از سری 4800 پیشنهاد کردم !!! بعد بیا بگو تعصب داری بهترین کارت گرافیک رو بگو خب؟ هیچ کدوم الان شکست خورده نیستند اما اونی که شکست خورده رو بارها برات یادآوری کردم!خیلی چیزا تو بازار ایران نیست این ملاکه؟
اینم برای ترکیدن لود صفحه:
(توجه کنید یه سر ی تستها هر دو حالت پیشفرض و باقی هر دو اورکلاک شده و به کل رزولوشنها هم توجه کنید!)
مقایسه کامل :
البته کسی روی فیزیک تمرکز نکرده چون باز های بهینش زیاد نیستند ولی باز تو کودا از نظر کیفیت بله کودا!و کانورتورهای رو دقت کن!
...
در کل خواستی به جای 260 4870 پیشنهاد بدی عیبی نداره ولی اینکه بگی خیلی بهتره و یه سری تعصب دارن و... دیگه پاکناز میاد به قول بچه ها!:دی
matrix_3s
02-09-2009, 13:17
آقا نخواستیم!!!!!!!
چرا دعوا میکنید!؟؟؟؟؟؟؟
یه کارت گرافیک خوب که همه ی بازیارو چه اونای که الان تو بازارن و چه اون بازیایی که دارن میان رو جواب بده
بی کم و کسری
قیمت حداکثر 340
اصلا 4890(بهترین برند) یا کارتای هم قیمت دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.