ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : براي آخرين بار:intel يا amd

صفحه ها : 1 [2]

Shahryar_NEO
04-05-2006, 15:53
دوست خوب یادت رفته که این مراحل زیاد باعث کندی CPU میشه و عاملش تکنولوژی بالای اینتل و فناوری 90NM و PRESOCET که باعث کوچکتر شدن و سریع تر شدن پردازنده هست که AMD هنوز به اون دشت نه یافته بحث AMD , و INTELبحثی بازاری و غیر علمی است چون INTEL هم در Multimedia extension فراتر از amd است هم در محاسبات نمومنه Intel® Pentium® D با 800 ,hpn پردازش Multimedia که شاخترین cpu amd 5000 واحدی است .AMD برای اینتل هرفی برای گفتن نداره.
دليل اينكه اينتل فروش بيشتري داره يكي به خاطر تبليغات و پول داريشه و ديگر اينكه اي ام دي در اول چون سطح
كمتري را براي سرد كردن داشت مي سوخت و براي همين هم بد نام شد. ولي حالا خيلي سال گذشته و تازه
وقتي يكي مياد دم مغازه مي گه كامپيوتر lg بده چه اتظاري داري. ضمنا خيلي از آقايون و فروشنده ها اي ام دي را
نمي شناسند.
2- اي ام دي 90nm نداره ولي اون وقت كه 64 بيتي داشت اي ام دي يه اين زيادي اينتل داشت.
3- خيلي از آقايوني كه طرفدار اينتل اند مي دونند اي ام دي سرعتش بيشتره. ;) ;) :) :happy: :biggrin: :rolleye:

vahid114
06-05-2006, 13:18
با عرض سلام خدمت تمام دوستان عزیز
جایی که من کار میکنم بیشتر از 50-60 تا کامپیوتر جلو دستم هست و باهاشون سروکار دارم و روز به روز هم داره به تعدادشون اضافه می شه و تقریبا بیشتر از 8 سال هست که با کامپیوتر سروکار دارم .و این رو می تونم به دوستان عزیز بگم که CPU فقط اینتل (البته برای Pc) .
کسانی که می خواهند CPU برخرند دقت داشته باشن که توی بازار از کلماتی مثل full و چیزای دیگه استفاده میشه
و اکثر دوستانی هم که با اینتل مشکل دارن احتمالا CPU اونها سلرون هست و موقع خرید دقت نکردن به شخصه سلرون از نظر من از AMD بدتره.
موفق باشید

Mirage
06-05-2006, 13:28
AMD=قیمت کمترxکارایی بهتر

amir_vel
06-05-2006, 18:16
فقط Amd...چرا؟....زيرا....براي اينكه....
بهترينه.........

XFXForce
06-05-2006, 22:09
Only AMD
Advance Micro Devices

ALIAK28
18-05-2006, 22:47
فقط ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Amd

lopez
18-05-2006, 23:25
فقط Intel
اگه AMD هنر داشت يه كش برا پردازنده هاش مي ساخت هنوز تو كش 256 تازه آخرش موندن ولي پردازنده هاي اينتل تا 2 مگ رو هم دارن در ضمن بزرگترين مشكلي كه AMD‌باهاش روبرو هستش گرماي فزاينده پردازنده هاشه كه تا حالا با هيچ فني وهيچ فن آوري نتونسته جواب گوش باشه

Gabana
19-05-2006, 10:49
دوست عزيز شما چطور مي گيد كه AMD تو كش 256 مونده ؟؟
بهتره يه نگاه بندازيد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پردازنده هاي Opteron همگي 1 تا 2 مگ كش دارن
پردازنده Athlon 64 FX هم 2*1مگ كش داره ...
-----------------------------------------------------
در ضمن در مورد اتلاف انرژي ديگه همه مي دونن كه اينتل در اين زمينه برتره واقعا !!
نمونه هايي از پردازنده هاي اينتل با معماري نت بارست ( پنتيم 4 يا زئون) در زمان استفاده كامل 120 تا 130 وات اتلاف انرژي دارن اما اپترون در زمان كار با تمام سرعت فقط 90 وات توان ميبره.
----------------------------------------------------
آخرين خبري هم كه در هفته نامه عصر ارتباط چاپ شده اين بود :
AMD يك بيل بورد تبليغاتي در ميدان تايمز نيويورك گذاشته كه ميزان برق مصرفي سرور هاي مبتني بر پردازنده هاي اينتل رو نشوم ميده .

amir_vel
19-05-2006, 14:16
فقط Amd .به نظر من بهترينه.آدم نبايد فقط به حافظه كش اهميت بده كه!!!

Navid
19-05-2006, 19:23
اتفاقا امروز در اخبار یه خبری که خیلی صدا کرد این بود :
سی پی یو جدید amd با کش L3 و با فناوری 65 نانو متری در راه است !
در مورد گرما هم باید بگم که amd خیلی کمتر گرما مصرف می کنه . پیشنهاد می کنم به روزنامه عصر ارتباط مراجعه و به مقاله فکر کنم " ضربه جدید amd به اینتل " مراجعه کنید . در اونجا می خونید که اگر به جای سی پی یو های اینتل که در یکی دو سال قبل در سرور ها استفاده شده سی پی یو amd استفاده شده بود چیزی بیش از 1 میلیارد دلار در پول برق صرفه جویی شده بود !!! و هر ثانیه به این عدد بزرگ چیزی حدود 30 دلار اضافه می شه و همه حرفه ای ها هم می دونند مصرف برق amd کلا در سرور و کامپیوتر های رومیزی خیلی پایین تر از اینتل هست ...

Shahryar_NEO
20-05-2006, 09:44
نويد جون توي عصر ارتباط امروز زده؟

Navid
20-05-2006, 12:56
نه . هفته پیش

web2003
25-05-2006, 15:19
با سلام به دوستان

Ddr2 براي Amd رسيد :laughing:

لينك زير توضيحات درباره اونو ميده :tongue:

:ohno: :happy: :cool: :laughing: ;)

با تشكر

Shahryar_NEO
05-06-2006, 14:05
مرسي از شما دو تا سپاس گذارم.
اين دفعه تاپيك اي ام دي و اينتل به نتيجه رسيد بر عكس هميشه و اي ام دي هم روي كاغذ و هم روي كار برنده شد .
مي گين نه ! تاپيك را مرور كنيد و نظر سنجي را ببينين .اين تاپيك از نظر من تمام شد .
راستي امير جون خيلي دير به دير مي ياي دلم برا پستات و نظرات تنگ شده . مشكلي پيش اومده. اگه لطف كني جواب بدي
ممنون مي شم.
قربانت شهريار.

Hes_sam
06-06-2006, 13:30
IInNTelLLL

Shahryar_NEO
07-06-2006, 11:37
عزيزم ورودت را تبريك مي گم به پي سي ورد اگه يك كم مي گشتي توي تاپيك ها اينجور حرف نمي زدي تازه تاپيك تمومه و
اي ام دي از هر جهت برنده اين نظر سنجي شد. پس لطف كن اگه مطلبي داري درباره ي اينتل كه مي گي بهتره پس توي
تاپيك اخبار ومقالات پردازنده بگذار اگه هم نداري مرسي از نظرت و اين جا لطف كن بدون دليل حرف نزن.
با تشكر شهريار

IBM is GOD
08-06-2006, 11:52
هر كاري كردم نتونستم اين پست رو نزارم :rolleye: :happy: :happy:

عزيزم ورودت را تبريك مي گم به پي سي ورد اگه يك كم مي گشتي توي تاپيك ها اينجور حرف نمي زدي تازه تاپيك تمومه و
اي ام دي از هر جهت برنده اين نظر سنجي شد. پس لطف كن اگه مطلبي داري درباره ي اينتل كه مي گي بهتره پس توي
تاپيك اخبار ومقالات پردازنده بگذار اگه هم نداري مرسي از نظرت و اين جا لطف كن بدون دليل حرف نزن.
با تشكر شهريار

اي ام دي از هر جهت برنده اين نظر سنجي شد :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :rolleye:

بله ديگه ....

تلقين نظر شخصي كار خوبي نيست عزيزم :biggrin: :biggrin: :biggrin:

پيشنهاد ميكنم دوباره پست هارو بخوني :happy: :happy:

حداقل جواب پست هاي منو دوباره بخون :rolleye: :happy:

Shahryar_NEO
08-06-2006, 14:40
نظر سنجي را اصلا منهاي نظر من كن و ديگه حرف نكن جيگر.

m654
10-06-2006, 00:26
با سلام به همه دوستان

من تعجب میکنم از دوستانی که این تاپیکو زدن
سی پی یو بر مبنای price/performance وکاربردی که داره برا هر مورد و قیمت فرق میکنه

m654
10-06-2006, 00:31
مثلا سی پی یو جدیدی ایتل داده به نام Pentium D 805(Dual core) که فرکانس کاریش 2.6 هس اما با یه فن خوب تا 3.8 در حالت پایدار و حتا تا 4.1Ghz اور میشه!
ضمنا قیمتشم تو تهرون 135-140 تومنه

m654
10-06-2006, 08:00
خوب البته این پردازنده FX-60 OCed از AMD که قیمتی قریب 1000 دلار داره رو پشت سر گذاشته

دوستان ناراحت نشن اما بحثهای اینچنینی که یک طرف رو بطور مطلق رد یا تائید کنن مربوط به بچه های با گروه الفه!

Gabana
10-06-2006, 12:45
دوست عزيز m654 لطفا به بنچ مارك هاي زير دقت كن :

لطفا دقت كن - من برات آدرس سايت هايي رو بچه هاي گروه الف ميبينن نوشتم .
شما هم يه نگاه بنداز .
موفق باشي .

Shahryar_NEO
10-06-2006, 12:53
آقا اين تاپيك را من زدم عزيزم من والا بلا نمي خواستم نه دعوا بشه نه بحثي بشه قرار بود فقط كسي بگه از كدوم مارك
بهتره و به نتيجه هم رسيد در نظر سنجي (اگه اي بي ام ) نپره وسط . ضمنا عضو شدنت را توي اين سايت و انجمن تبريك
مي گم. و مطلبي هم داري كه مي گي اين بهتره توي تاپيك مقالات بگذار خوش حال مي شم.

IBM is GOD
11-06-2006, 00:26
m654 دوستت دارم یه عالمه ;)

کاملا با حرفات موافقم

من از اول این تاپیک دارم همین حرفارو میزنم

ودقیقا هم مثل تو دارم جواب های مسخره میشنوم

علتش هم اینه که بچه های ما تو شهرستان ها اینتل کم می فرستند :biggrin:

مطمئن باش که اگه ما ای ام دی کمتر به شهرستان بفرستیم همشون نظرشون عوض میشه :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:

عزیزم اینجا اینقدر طرفدار متعصب ای ام دی زیاده که فقط من بینشون ازاینتل حرف میزنم:happy: :happy: :blus:

یک نمونه از جواب هارو هم که دیدی :blush: :blush:

نظر سنجي را اصلا منهاي نظر من كن و ديگه حرف نكن جيگر.

وديگه حرف نكن يعني چي :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :rolleye:

اگه قرار باشه حرف نزنم بايد يكي به جايه من باشه كه جلوي توهم شما AMD پرست هارو بگیره !!! :laughing:

آقا اين تاپيك را من زدم عزيزم و به نتيجه هم رسيد

اینم یه نمونه توهم

آخه عزیز من اگه به نتیجه رسیده پس چرا باز توش پست میزارید

عزیز شهرستانی عنوان تاپیک رو به ای ام دی بهترین است تغییر بده و الکی

مردم رو الاف نکن :angry: :angry: :angry: :puke:

جنابعالی تنها با من مشکل نداری بلکه تو اینجا با هرکی که حرف از اینتل بزنه مشکل داری :laughing: :laughing: :laughing:

و در آخر :

هنوز از بین همه پروفسور های ای ام دی پرست کسی باسواد پیدا نشده جواب پست هایه منو بده؟!!!!! :biggrin:

اون آقا ایمان که تو توهم به ما میگفت لیسانس سخت افزار داره :blink: پس کجا هستش؟!!!!!!! :laughing:

هنوز معنی سوال رو نفهمیده؟!!!! :laughing: :laughing:

بقیه پرو فسور ها هم همین طور :laughing: :laughing: :laughing:

Gabana
11-06-2006, 00:46
Ibm جان تند داري مي ري .
جواب هاي مسخره يعني چي ؟
من خودم به شخصه طرفدار خاص هيچ كدوم نيستم و اين رو هم مي دونم كه هر كدوم در يه حالتي برتري دارن .
اما دليل نميشه كه شما كل بچه هاي اينجا رو پروفسور بدوني !! ( البته با حالات كنايه )
كسي منكر دانش شما نيست .
اما اگر برخوردتون مناسب بود حتما جواب مي دادن .
موفق باشي .
در ضمن اصلا دوست ندارم بحث ما به كل كل كشيده بشه .
خواهشا همون در ضمينه اينتل صحبت كن بنده هم اگر پاسخي داشتم به شما مي دم
در غير اينصورت پذيراي حرف منطقي و درست شما خواهم بود

Mezzo
11-06-2006, 01:11
خوب البته این پردازنده FX-60 OCed از AMD که قیمتی قریب 1000 دلار داره رو پشت سر گذاشته

دوست عزيز اگه در اثبات حرفتون مرجع يا مقاله اي ارايه كنيد ممنون ميشم.

Shahryar_NEO
11-06-2006, 13:22
امير و علي عزيز دوستان سعي كنيد جوابش را نديد چون يا من مي گم تاپيك پاك بشه و يا ايشون را به يك روانپزشك
معرفي مي كنم و راستي اي بي ام عزيز چرا هميشه مي گي نمي خواستم اين پست را بگذارم . پس چرا هميشه
مي گذاري؟؟؟ :laughing: آقا نظرات من را ول كنيد من نه هيچي مي دونم نه هم ادعايي دارم من بسيار هم
خودخواه و بي شعورم و طرفداري مي كنم و من هم بسيار شرمندم . ولي اين 62 نفر را چي مي گين. شما مي گين
اينتل من مي گم اي ام دي . من كه پول نمي گيرم پس دليلي نداره طرفدار اون باشم حتما يك چيزي بوده كه 62
نفر به اون راي دادن و ضمنا مگه توي انتخابات رئيس جمهوري كسي اومد دليل بياره مردم رفتن راي دادن و خود به خود
نظر بيشتر مردم ميشه . پس نظر من و تو هر چي مي خواد باشه مهم اينكه اكثريت طرفدار اي ام دي بودن.
و دوستان براي با ر صدم مي گم اگه مطلبي داري كه مي گي يكي از دو شركت در كل و نه در مدل برتري دارن در
تاپيك مقالات سي پي يو بگذاريد

Devil Lord
11-06-2006, 13:54
به نظر من و خیلی های دیگه اینتل بهتره میدونین چرا؟؟
اصلا بزارین یک چیز جالب بگم چرا amd واسه خودش چیپست نمیزنه و شرکت های دیگه مثل nVidia باید واسش چیپست تولید کنن؟؟ چرا بورد های Amd تا مدت ها داغ به دل کاربرانشون گذاشتن تا بتونن از PCI Express و یا حتی S-ATA بهرهمند باشن؟؟ پس بازم به مرام شرکت های دیگه که اینقدر به Amd حال میدن و مشتری براش جور میکنن!! چرا اینتل میتونه از چیپ های کارت گرافیک برای نوت بوک ها تا چیپ مادربورد و کنترل کننده IDE و هزار محصول دیگه رو به تنهایی تولید کنه؟؟ چرا اینتل سودآوریش بیشتر از AMD هست؟؟
خوب این سوال ها پاسخشون به یک چیز منتهی میشه و اون برتری بی چون و چرای اینتل.
اگر هم یک وقت به فکرتون زد که amd بهتره سوال های بالا جوابشه!!!!!
اگر هم میبینین که فعلا چندتا از cpu های amd بهتر از اینتل دلیل بر این نیست که amd بهتره به این میگن سطحی نگری!!! اینتل میدونه که کاربران کامپیوتری الان احتیاجی به خرید یک AMD Athlon 4800+ X2 ندارن مگر تعداد کمی پس اینتل وقت داره تا سر فرصت محصولات بی رقیب خودش رو به بازار بده و این مغز اقتصادی اینتله!!!
خیلی ها اومدن و گفتن که AMD بهتر ولی بعدن پشیمون شدن
زمانی که CPU های p4 اینتل به بازار اومد داغ به دلamd موند چرا؟؟ چون CPU های اینتل اینقدر تکنولوژی های جدید داشتن که amd موند کدومشون رو تقلید کنه و تو سری athlon XP بچپونه!!!! تا همین چند وقت پیش که تمام p4 ها از باس 800 استفاده میکردن حتی 64 bit های amd از همون bus 400 استفاده میکردن و تازه تکنولوژی hyper transport رو cpu هاش نصب کرد که fsb شون بالا بره!!!
این فقط قسمتی از برتری های اینتل نسبت به amd پس بهتره که تو عقاید خودتون غیر از حرف و حرف وحرف یه تیکه منطق هم بذارین!!!!!!!
(قصد توهین به کسی رو نداشتم اگر کسی دلخور شد شرمنده)

Shahryar_NEO
11-06-2006, 15:10
به نظر من و خیلی های دیگه اینتل بهتره میدونین چرا؟؟
اصلا بزارین یک چیز جالب بگم چرا amd واسه خودش چیپست نمیزنه و شرکت های دیگه مثل nVidia باید واسش چیپست تولید کنن؟؟ چرا بورد های Amd تا مدت ها داغ به دل کاربرانشون گذاشتن تا بتونن از PCI Express و یا حتی S-ATA بهرهمند باشن؟؟ پس بازم به مرام شرکت های دیگه که اینقدر به Amd حال میدن و مشتری براش جور میکنن!! چرا اینتل میتونه از چیپ های کارت گرافیک برای نوت بوک ها تا چیپ مادربورد و کنترل کننده IDE و هزار محصول دیگه رو به تنهایی تولید کنه؟؟ چرا اینتل سودآوریش بیشتر از AMD هست؟؟
خوب این سوال ها پاسخشون به یک چیز منتهی میشه و اون برتری بی چون و چرای اینتل.
اگر هم یک وقت به فکرتون زد که amd بهتره سوال های بالا جوابشه!!!!!
اگر هم میبینین که فعلا چندتا از cpu های amd بهتر از اینتل دلیل بر این نیست که amd بهتره به این میگن سطحی نگری!!! اینتل میدونه که کاربران کامپیوتری الان احتیاجی به خرید یک AMD Athlon 4800+ X2 ندارن مگر تعداد کمی پس اینتل وقت داره تا سر فرصت محصولات بی رقیب خودش رو به بازار بده و این مغز اقتصادی اینتله!!!
خیلی ها اومدن و گفتن که AMD بهتر ولی بعدن پشیمون شدن
زمانی که CPU های p4 اینتل به بازار اومد داغ به دلamd موند چرا؟؟ چون CPU های اینتل اینقدر تکنولوژی های جدید داشتن که amd موند کدومشون رو تقلید کنه و تو سری athlon XP بچپونه!!!! تا همین چند وقت پیش که تمام p4 ها از باس 800 استفاده میکردن حتی 64 bit های amd از همون bus 400 استفاده میکردن و تازه تکنولوژی hyper transport رو cpu هاش نصب کرد که fsb شون بالا بره!!!
این فقط قسمتی از برتری های اینتل نسبت به amd پس بهتره که تو عقاید خودتون غیر از حرف و حرف وحرف یه تیکه منطق هم بذارین!!!!!!!
(قصد توهین به کسی رو نداشتم اگر کسی دلخور شد شرمنده)

عزيزم بازم هب تو كه منطقي بحث مي كني ! :sad:
جواب سوالات شما :1- چه دليلي داره خودش توليد كنه براي ما فرقي داره 2- وقتش را شركت روي كارهاي ديگه
مي گذاره 3- كسي حاضر نبوده براي ابنتل حتما چيپ بزنه كه خودش توليد مي كنه و گر نه مگه مغر خر خورده
جواب 2 : اگه درست بگم اينتل با lga ها pci-e را داد با اينكه اي ام دي خيلي وقته كه با سمپرون ها و آتلون ها داره.
جواب 3: به نظر تو شركت نويديا به خاطر مرامشه كه براش مي زنه با عقل جور در مياد :laughing: آخه عزيزم
حتما براي نويديا مي ارزه يا از نظر مالي و هم از نظر رابطه اي كه براش بزنه .
و من حتما مقالات مختلف درياره ي سي پي يو هاي معمولي ميگذارم . :blush:
آقا م نهيچ پدر كشتگي با هيچ ماركي ندارم و قبلا اينتل داشتم والان اي ام دي اي ام دي براي من بهتر بوده.

و يك سوال را هم تو جواب بده:
عزيزم كي زود تر 64 بيتي را داشت و رايج كرد؟

Gabana
11-06-2006, 15:20
Viper جان سلام
ممنون از پاسخت خيلي عالي بود .
بله شما درست مي فرماييد . اينتل اين توانايي رو داره كه چيپست بزنه ولي AMD يا نداره يا فعلا قصد نداره كه بزنه .
همانطور كه مي دونيد Nvidia هم براي اينتل و هم براي AMD چيپست ميزنه .
اما اين به قول خودتون دليل منطقي براي برتري نيست دوست عزيز .
چراكه ميشه خيلي راحت مثال هاي ديگري آورد و گفت كه فلان شركت در اين زمينه تخصص داره و مي تونه اين كار رو بكنه .
براي مثال چرا دل از پردازنده هاي ديگر شركت ها استفاده مي كنه ؟
چرا دل كه بزرگتري مشتري پردازنده هاي سرور اينتل هست حالا روي آورده به استفاده از پردازنده هاي اوپترون ؟
آيا خود دل نميتونه پردازنده بزنه ؟
فكر كنم قبول مي كنيد كه اينطوري مثال آوردن اصلا دال بر برتري نيست .
----------------------------------------------------------------------------------
اما در مورد اينكه گفتيد پنتيوم 4 خيلي بهتر بود از AMD خوب بله شايد در ابتدا برتر بود .

اين در واقع خاصيت هر شركتي هست كه با محصول جديدش بازار رو تحت تاثير قرار بده .
اگه قرار بود پنتيوم 4 برتري مداشته باشه كه اصلا بيرون نمي دادنش .
در ضمن مثل همين قضيه زماني بود كه AMD پردازنده هاي Athlon XP رو داد و اينتل از سرعت اين پردازنده هاي متعجب شد .
يا همين الان مگر اينتل قرار نيست Conroe رو بده كه همين الانش همه تو كفش هستن ؟
-------------------------
پس مي بينيد كه در هر دوره با ارايه يك محصول جديد برتري با يك شركت بوده.
اما اصل قضيه برتري اينتل يا AMD در پردازنده هاي هم دوره و هم رده و حال حاضر هست .
اگه اينتل داره Conroe رو ميده AMD هم K8L رو ميده .
پي مقايسه رو با دليل و استناد به مدارك انجام بديد

موفق و مويد باشيد .

Shahryar_NEO
11-06-2006, 15:26
گابانا ي عزيزم كه خيلي خوب برخورد مي كني عزيزم سعي كن ديگه در اين تاپيك پست ندي براي اين كه الان اي بي ام دوباره
مي خواد دعوا كنه من مي خوام تاپيك را قفل كنم.

m654
11-06-2006, 16:07
خوشحالم که لااقل دو تا از دوستان سوالای منطقی کردن
جناب گاباندا اگر به پست بنده توجه میکردین متوجه میشدین که 805 رو در حالتی که اور کلاک شده بود با Fx60 مقایه کردم که البته منبع اون متعلق به سایت تامز هست ودر پایین لینکش اومدهالبته توصیه میکنم حتما مقاله Conroe Vs. Fx62 رو بخونید جائی که اینتل برتریش کاملا ثابت میشه
برای دوستانی هم که میخوان 805 رو بخرن بیگم که این سیپییو چه برای APP وچه برای game عالیه ابته در حال حاضر معدودی از بازیها از چند هسته ایها پشتیابانی میکنن که در آینده بیشتر خواهند شد.
این سیپییو با یه فن مناسب براحتی در فرکاس 3.8 Ghz کار میکنه و میتونه ساعتها کار کنه البته میتونید فن Blue Orb II رو از نمایندگی Thermaltake براش تهیه کنید.

منابع:
1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

m654
11-06-2006, 16:09
خوشحالم که لااقل دو تا از دوستان سوالای منطقی کردن
جناب گاباندا اگر به پست بنده توجه میکردین متوجه میشدین که 805 رو در حالتی که اور کلاک شده بود با Fx60 مقایه کردم که البته منبع اون متعلق به سایت تامز هست ودر پایین لینکش اومدهالبته توصیه میکنم حتما مقاله Conroe Vs. Fx62 رو بخونید جائی که اینتل برتریش کاملا ثابت میشه
برای دوستانی هم که میخوان 805 رو بخرن بیگم که این سیپییو چه برای APP وچه برای game عالیه ابته در حال حاضر معدودی از بازیها از چند هسته ایها پشتیابانی میکنن که در آینده بیشتر خواهند شد.
این سیپییو با یه فن مناسب براحتی در فرکاس 3.8 Ghz کار میکنه و میتونه ساعتها کار کنه البته میتونید فن Blue Orb II رو از نمایندگی Thermaltake براش تهیه کنید.

منابع:

فعلا...

XFXForce
11-06-2006, 16:23
البته اگه بخواییم دو شرکت رو با هم مقایسه کنیم اینتل برنده هست چون غول سخت افزاری دنیاست ولی با ید توجه داشته باشیم که اینتل حتی از بابای AMD هم بیشتر سن داره با این حال پردازنده های AMD بهترند تازه AMD با 2 گیگاهرتزش کل 3 گیگاهرتز اینتل رو می خوابونه . هم چنین ما باید از پردازنده های اینتل انتظار خیلی بالاتری رو داشته باشیم چون اینتل تجربه اش بیشتر هست تعداد مهندسینش خیللی بیشتر هست بقیه ی قطعات رو هم مثل مادربورد و چیپست خودش بلده بزنه پس باید پردازنده هاش خیلی مچ تر باشند و خیلی بهتر از AMD کار کنند نه اینکه پایین تر. حتی برابر بودن هم برای اینتل ننگ هست و برتری فعلی AMD رو می رسونه. ببینید چقدر رو اوپترون ها خوب کار شده که شرکت دل رو وادار به استفاده از این پردازنده های کرده و اینتل هم از ترس گفته فقط تا نیمه ی دوم امسال صبر کنید (که خیلی دیره) تازه کلی به شرکت های هیولت پکارد HP ، دل DELL و ... تخفیف داده تا از پردازنده های رقیب استفاده نکنند.
پس فعلا فقط Advance Micro Devices

m654
11-06-2006, 19:24
اول به جناب گابانا ورودشو به پیتی تبریک میگم
بعد هم خوشبختانه یا متاسفانه دل نظرش با وجود وودکریست یه بار دیگه عوض شده!
اعلام کرده که پردازنده های سرور اینتل رو در اولویت قرار میده
ضمنا به جناب Amir_P30 هم میگم که ملاک برتری پردازنده ها پرفرمنش هستش و 805 ازاین نظر در حال حاظر بهترین گزینه است وهمقیمتها که چند صد دلار بالاتر هاروهم پشت سر گذاشته اگه میخوای مطمئن بشی منابع پست قبلی رو بخون

XFXForce
11-06-2006, 22:55
درست عزیز وودکرست خیلی بهتر و کم مصرف تر از اوپترون ها قرار است عمل کنه ولی اوپترون های چند ماه پیش. هنوز Amd که اوپترون جدید که قراره با وودکرست ایتل مقابله کنه رو معرفی نکرده که با مقایسه شون کنیم.

fattahi2006
12-06-2006, 00:03
پس فعلا فقط Advance Micro Devices

براي هميشه AMD

XFXForce
12-06-2006, 00:50
اه بسه دیگه چقدر بحث می کنید. از شرکت های Intel یا amd چقدر پول می گیرید تا براشون بازاریابی کنید؟

Gabana
12-06-2006, 00:56
Ibm جان من ناراحت نشدم.
شما هم اگر قصد داري برتري رو ثابت كنيد راههاي بهتري هست .
اگر مي توني از اون راهها وارد شو من خوشحال ميشم با شما بحث كنم .
در غير اينصورت بگيد تا مكاني رو به شما معرفي كنم تا تيكه هاتون رو اونجا خرج كنيد كه همرده ها و هم قطاران شما اونجا هستن .
مي توني درست و حسابي صحبت كني من هم هستم .
موفق باشي .

Gabana
12-06-2006, 01:03
اول به جناب گابانا ورودشو به پیتی تبریک میگم
بعد هم خوشبختانه یا متاسفانه دل نظرش با وجود وودکریست یه بار دیگه عوض شده!
اعلام کرده که پردازنده های سرور اینتل رو در اولویت قرار میده
ضمنا به جناب Amir_P30 هم میگم که ملاک برتری پردازنده ها پرفرمنش هستش و 805 ازاین نظر در حال حاظر بهترین گزینه است وهمقیمتها که چند صد دلار بالاتر هاروهم پشت سر گذاشته اگه میخوای مطمئن بشی منابع پست قبلی رو بخون

دوست عزيز اولا وود كرست هنوز نيامده و نميشه در مورد چيزي كه هنوز نيامده قضاوت كرد .
من هم مقايسه Conroe و FX رو خوندم و اگر دقت مي كرديد به پستي كه قبل از شما دادم به برتري اينتل در اين رده اشاره كردم .
و بعدش هم گفتم Cinroe رو نميشه با پردازنده هاي حاضر amd مقايسه كرد و بايد منتظر K8L بود .
نكته آخر اينكه ملاك برتري پردازنده Price / Performance هستش .
ممنون از پاسختون و منابع .
موفق باشيد .

Meisam
12-06-2006, 01:25
سلام ...
دوست عزیز ، IBM is GOD ... لطفا رعایت ادب و احترام رو بکنید

ممـنــون :)
مـیـثــم

Mezzo
12-06-2006, 02:07

منابع:

البته حسن پردازنده هاي ارزون قيمت اينه كه نگراني كمتري براي اوركلاك اونها وجود داره
ولي براي رسيدن به اين سرعتها از مادر برد هاي قوي با چيپست هاي گران قيمت (حداقل
955x ) و رم هاي با پتانسيل اوركلاكينگ بالا وفن قوي استفاده شده كه هزينه رو بالا مي بره.
ولي در كل نتايج اعجاب آوره و هزينه ها رو توجيه مي كنه.ممنون

m654
12-06-2006, 09:40
[QUOTE=XFXForce]درست عزیز وودکرست خیلی بهتر و کم مصرف تر از اوپترون ها قرار است عمل کنه ولی اوپترون های چند ماه پیش. هنوز Amd که اوپترون جدید که قراره با وودکرست ایتل مقابله کنه رو معرفی نکرده که با مقایسه شون کنیم.
AMD برنامه بعدیش اواخر 206 هس و الان Strategy برای مقابله با کنرو دسکتاپ و وودکریست سرور تنها کاهش قیمتهاهستو و بس
دیگه چیزی به عرضه ی کنرو نمونده

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

IBM is GOD
12-06-2006, 14:19
(سلام ...
دوست عزیز ، IBM is GOD ... لطفا رعایت ادب و احترام رو بکنید)

ميثم جان واقعا خجالت آوره :blink:

يعني پست امير توهين آميز نبود ديگه.....

آقا پارتي بازي هم اندازه داره مدير ها اين انجمن اصلا نژاد پرستند :biggrin: :biggrin: :biggrin:

Shahryar_NEO
12-06-2006, 16:28
اي بي ام عزيز آقا من و بقيه را ببخش يك بار گفتم اگه مطلبي دارين توي تاپيك مورد نظرش بگذاريد ضمنا ميثم جون هم درست
مي گه آخه اين چه حرفيه كه من مي فرستم به شهرستان عزيزم بالاخره هر كسي مال يك جايي آدم با يد پيش خودش فكر كنه و
حرف بزنه من كه ناراحت نشدم و به امير جون برخورد و حق هم داره .لطف كن يا پست نده يا اگه پست مي دي به ميز مذاكره
برگرد . و يك حرف ديگه من از ميثم خواستم بياد و تاپيك را قفل كنه ... . آخه ميثم پسر خاله من و اميره يا من بهش پول مي دم
و اصلا اين حرف نژاد پرست چه ربطي داره .
باتشكرشهريار

amin_metal1370
12-06-2006, 22:53
سلام بر دوستان,به نظر من اينتل از اي ام دي بهتره,البته 775 سوكت,چون فركانس هاي اون ها خيلي بالا تر هست و براي كاربرد ها خانگي به حدود 4.2 هم رسيده.اگه مادربورد هم گيگا يا ايسوز باشه ديگه سيستم حرف نداره.در ضمن پنتيوم دي هم كه به بازار اوده ديگه كولاك ميشه.

Shahryar_NEO
13-06-2006, 09:47
عزيزم از عضو شدنت و نظر دادنت ممنون ولي عزيزم آخه مگه كلاك ملاكه تازه اگه بنا به اينه اي ام دي 5200 براي am2 و 4800
براي 939 زده ولي جيگر اگه مطلب يا دليل قانع كننده اي داري بگذار .با اين حال خيلي ممنون.

m654
13-06-2006, 10:54
دوست عزیز
سیپییوهائی که نام بردم اینقدر فرکانسشون بالا میره که رو دستشون نباشه میتونی توی پست 295 روی منابع کلیک کنی تا متوجه بشی که 805 باقیمت 135 تومن میتونه fx60 هزار دلاری از ای ام دی رو تو جیبش بذاره وقتی اور میشه.
ضمنا فرکانس سیپییو هایی که نوشتی 2.4~2.6 GHz هس و نه اینکه کلاک ملاک اول و آخره منظور اینستکه وقتی تا این حد بالا میره هیچ پردازنده ای حتی FX60 نمیتونه رو دستش بلند شه ,متوجه شدی؟
اگه کلاک به هیجچ عنوان ملاک نباشه چرا باید با بالارفتن پرفرمنس سیپییو های ای ام دی کلاکشون بالا بره؟!

فعلا...

m654
13-06-2006, 10:55
عزيزم از عضو شدنت و نظر دادنت ممنون ولي عزيزم آخه مگه كلاك ملاكه تازه اگه بنا به اينه اي ام دي 5200 براي am2 و 4800
براي 939 زده ولي جيگر اگه مطلب يا دليل قانع كننده اي داري بگذار .با اين حال خيلي ممنون.
دوست عزیز
سیپییوهائی که نام بردم اینقدر فرکانسشون بالا میره که رو دستشون نباشه میتونی توی پست 295 روی منابع کلیک کنی تا متوجه بشی که 805 باقیمت 135 تومن میتونه fx60 هزار دلاری از ای ام دی رو تو جیبش بذاره وقتی اور میشه.
ضمنا فرکانس سیپییو هایی که نوشتی 2.4~2.6 GHz هس و نه اینکه کلاک ملاک اول و آخره منظور اینستکه وقتی تا این حد بالا میره هیچ پردازنده ای حتی FX60 نمیتونه رو دستش بلند شه ,متوجه شدی؟
اگه کلاک به هیجچ عنوان ملاک نباشه چرا باید با بالارفتن پرفرمنس سیپییو های ای ام دی کلاکشون بالا بره؟!

فعلا...

Shahryar_NEO
13-06-2006, 11:03
با اوركلاك درسته ضمنا آقا من اشتباه كردم براي بار صدم شما مطلب داري بگذار اين جا نيست .
خيلي ممنون.

amin_metal1370
13-06-2006, 11:41
اگه اجازه بدين يك توضيح مختصر در مورد پنتيوم دي بدم تا دوست عزيزم آقاي شهريار توجيه بشن:
در مورد پنتيوم دي بايد عرض كنم كه اين CPU دو هسته اي هست(البته اين با تكنولوژي HT فرق مي كنه)يعني مي تونه در يك لحظه كار دو تا CPU رو انجام بده.cache اون 4 مگ و FSB اين سي پي يو 800 هست.از همه مهم تر اينكه اين سي پي يو 64 بيتي هست و اگر ويندوز 64 بيتي روي اون كامپيوتر نصب بشه سرعت پردازش بطور محسوسي بالا مي آد.همچنين قابليت ديگه اون اينه كه ما مي تونيم خودمان ولتاژ و فركانسش رو تنظيم كنيم(اين با اوركلاك فرق مي كنه,در اوركلاك ما بيش از حد مجاز از قطعه كار مي كشيم اما در اين مورد بطور مثال ما از يك سي پي يو 2.8 به اندازه 2.4 كار مي كشيم و استفاده مي كنيم.) .در ضمن قيمت بسيار مناسبي نسبت به Intel pentium 4 EE (اين سي پي يو هم به اندازه سي پي يو هاي دو هسته اي كارايي داره)داره.Intel pentium 4 EE در حدود 1000 دلار قيمت داره در حالي كه پنتيوم دي 2.8 در حدود 400 دلار قيمت داره كه با توجه به امكاناتش خيلي مناسب هست.اما بايد بگم كه اين CPU هنوز تو ايران رايج نشده.البته خيلي امكانات ديگه هم داره كه چون سطح اونها بالاست تو اينجا قابل گفتن نيست.اميدوارم دوست عزيز شهريار جان توجيه شده باشن.

m654
13-06-2006, 14:16
ببخشید دوست عزیز
سیپییویی که من راجع یهش صحبت میکنم و با یه فن مناسب کلاکش تا 3.8 بالا میره Pentium D 805(2.6 GHz + 2mb Catch) هستش البته قیمتشم حدود 130-135 تومن تو تهران هست ولی 4mb Catch مربوط به سری 9XX میشه ضمنا سیپییو های ای ام دی هم با هسته ی ونیس 64bit ساپورت میکنن.
اینهم لینکهایی که جناب شهریار میخواستن
منابع:

موفق باشید

Shahryar_NEO
14-06-2006, 16:51
مطمئني تا 3.8 بدون هيچ مشكلي بالا اوركلاك مي شه چون من چند ماه پيش يك 1.7 را داشتم تا 1.8 هم كه اوركلاكش مي كردم
مشكل داشت و تازه خيلي غير عادي هست كه تا 3.8 بره و بله قيمتش هم 135 تومنه و 805 و 2 مگ كش هم هست
و راستي دوست عزيز امين جون منو مي توني بدون آقا هم صدا بزني اينجا از اين حرفا نداريم.

Devil Lord
17-06-2006, 08:31
ببخشید یک مدت سرم شلوغ بود نتونستم نظراتتون راجع به حرفام رو بخونم ولی باید الان بگم که:
1- دوست عزیز intel مدت ها قبل از amd به تکنولوژی 64 bit رسید و این نوع cpu هارو به بازار داد!!! اولین cpu های 64 بیتی سری Itanium از intel بود که به منظور استفاده در Server ها و مدل بعدی باز هم از intel و با نام Xeon بود که برای Workstation ها به بازار اومدن و amd بعدا FX 64 هارو تولید کرد
2- و یک چیز دیگه!!!!
چرا اکثریت شرکت های تولید کننده نت بوک از intel استفاده میکنن مگر تعداد محدود مدلهایی که amd باشه و اصلا هم طرفدار آنچنانی پیدا نمیکنه!!!
شرکت های معروفی مثل : Acer و Asus و Dell و HP و DSC و Toshiba و.... همه از intel centerino استفاده میکنن؟؟؟؟ جوابش خیلی روشنه!!!

m654
17-06-2006, 10:04
مطمئني تا 3.8 بدون هيچ مشكلي بالا اوركلاك مي شه چون من چند ماه پيش يك 1.7 را داشتم تا 1.8 هم كه اوركلاكش مي كردم
مشكل داشت و تازه خيلي غير عادي هست كه تا 3.8 بره و بله قيمتش هم 135 تومنه و 805 و 2 مگ كش هم هست
و راستي دوست عزيز امين جون منو مي توني بدون آقا هم صدا بزني اينجا از اين حرفا نداريم.
اینی که گفتم اثبات شده هس اگه لینکهارو خونده باشی متوجه میشی اگر هم شک داری خرجش 130 هس که میدی و امتحانش میکنی!
میتونی یه کار دیگه هم بکنی و پاراگراف اول اونو بخونی Dual Core Gaming ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فعلا...

goodzila
10-08-2006, 17:13
والا ما كه نديده بوديم كه سرعت كلاكش 1800 هست بنويسه 3000 احتمالا شما از يك نرم افزار در پيت استفاده كردي يا چشمات از مانيتور دور بوده كه اشتبا ديدي ولي به هر حال من كه دروغي در اين موارد از amd نديدم!
در ضمن وقتي مي نويسسه 3000+ شك نكن كه درست است چون كلاك يكي از عوامل مهم سرعت است(تكنولوژي هاي بسيار ژيشرفته تري در پردازنده هاي amd هست (Hyper Transport Technology , cache L1 128 KBو.....) كه باعث تفاوت قدرت چشمگير amd شده :blink: :blush: !

goodzila
10-08-2006, 17:15
من به شدت از amd متنفر شدم.يعني چي وقتي سرعت كلاكش 1800 هست برميداره مينويسه 3000.خوب همه كه از اين چيزا سر در نمييارند.درسته كه از نظر معيارهاي ديگه بهتره ولي اصل كار همون سرعت كلاكه كه هرجورم حساب كنيد به 3000 نمي رسه.الان خود من احساس مي كنم رفته تو پاچه ام.به نظر من اينكه amd مي ياد مي گه +3000 ما با سرعت پردازش 1800 مثله 3000 intel هست يك دروغه محضه.

والا ما كه نديده بوديم كه سرعت كلاكش 1800 هست بنويسه 3000 احتمالا شما از يك نرم افزار در پيت استفاده كردي يا چشمات از مانيتور دور بوده كه اشتباه ديدي ولي به هر حال من كه دروغي در اين موارد از amd نديدم!
در ضمن وقتي مي نويسسه 3000+ شك نكن كه درست است چون كلاك يكي از عوامل مهم سرعت است( مزيت ها وتكنولوژي هاي بسيار پيشرفته تري در پردازنده هاي amd هست (Hyper Transport Technology , cache L1 128 KBو.....) كه باعث تفاوت قدرت چشمگير amd شده ! :blink: :blush:

Devil Lord
10-08-2006, 20:08
والا ما كه نديده بوديم كه سرعت كلاكش 1800 هست بنويسه 3000 احتمالا شما تا حالا Cpu های Amd رو ندیدین که همچین چیزی میگین
لطفا بیشتر دقت کنید

mercedes
10-08-2006, 20:32
حدود یه ماه پیش برای بستن یه سیستم با یکی از دوستام که در مورد کامپیوتر حرفه ای بود به پایتخت رفتم
برای انتخاب سی پی یو مردد بودیم که یه فروشنده که اطلاغات خوبی داشت در مورد ای ام دی توضیح داد و به شرط , یه سیستم برا ما بست شرطش هم این بود که موقع نصب ویندوز فن سی پی یو رو از کار انداخت تا بعد از نصب ویندوز اصلان حتی یه ذره هم گرم نشد تا الان هم که استفاده میکنم راضی هستم از ای ام دی

Navid
11-08-2006, 00:57
mercedes جان خوشحال می شم آدرسی از اون مغازه رو به من بدی . موضوع خیلی جالب و در عین حال عجیبه ...

goodzila
11-08-2006, 16:57
احتمالا شما تا حالا Cpu های Amd رو ندیدین که همچین چیزی میگین
لطفا بیشتر دقت کنید

:angry: چرا تا حالا Cpu هایش رو ديدم الان هم يكي از آن ها رو دارم(از athlon 64 ها) نميدونم , من كه رو و توي جعبه اش هيچ چيزي نمي بينم كه نوشته باشه كلاكش 3000 كه بعد بفهمم 1800است! اگه منظورت +3000 كه معني ديگه اي ميده !!!!

mahdy2021
11-08-2006, 17:30
:angry: چرا تا حالا Cpu هایش رو ديدم الان هم يكي از آن ها رو دارم(از athlon 64 ها) نميدونم , من كه رو و توي جعبه اش هيچ چيزي نمي بينم كه نوشته باشه كلاكش 3000 كه بعد بفهمم 1800است! اگه منظورت +3000 كه معني ديگه اي ميده. :blush: :cool:

Athlon 64 3000+ Venice uPGA 939 90nm 1800MHz 9x 1.4V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 3000+ Winchester uPGA 939 90nm 1800MHz 9x 1.4V 128K 512K 0K 67W
Athlon 64 3700+ ClawHammer uPGA 754 130nm 2400MHz 12x 1.5V 128K 1024K 0K 89W
Athlon 64 3400+ ClawHammer uPGA 754 130nm 2200MHz 11x 1.5V 128K 1024K 0K 89W
Athlon 64 3400+ NewCastle uPGA 754 130nm 2400MHz 12x 1.5V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 3200+ Venice uPGA 754 90nm 2200MHz 11x 1.4V 128K 512K 0K 51W
Athlon 64 3200+ ClawHammer uPGA 754 130nm 2000MHz 10x 1.5V 128K 1024K 0K 89W
Athlon 64 3200+ NewCastle uPGA 754 130nm 2200MHz 11x 1.5V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 3000+ Venice uPGA 754 90nm 2000MHz 10x 1.4V 128K 512K 0K 51W
Athlon 64 3000+ NewCastle uPGA 754 130nm 2000MHz 10x 1.5V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 2800+ ClawHammer uPGA 754 130nm 1800MHz 9x 1.5V 128K 512K 0K 89W
Athlon 64 2800+ NewCastle uPGA 754 130nm 1800MHz 9x 1.5V 128K 512K 0K 89W

باتشكر از امير پي30 ;)

goodzila
11-08-2006, 22:48
به هر حال كه با قيمت هاي موجود مثلا با 100 هزار تومان پول بهترين انتخاب براي cpu حتما AMD است نه اينتل!

فقط AMD !! :biggrin:

m654
11-08-2006, 23:29
به هر حال كه با قيمت هاي موجود مثلا با 100 هزار تومان پول بهترين انتخاب براي cpu حتما AMD است نه اينتل!

البته اینتل هم گزینه ی خیلی خوبی داره 805 در حال حاظر حدود 100 تومن فروش میره و واسه دوستانی که قصد اور دارن و پاور مناسبی هم دارن که فرکانس کاریشو میشه تا حدود 4 گیگاهرتز افزایش داد و ساعتها با اون کار کرد...که گزینه ی خیلی مناسبتری نسبت یه تک هسته ایهای AMD هس...

m654
11-08-2006, 23:33

البته اینتل هم گزینه ی خیلی خوبی داره 805 در حال حاظر حدود 100 تومن فروش میره و واسه دوستانی که قصد اور دارن و پاور مناسبی هم دارن که فرکانس کاریشو میشه تا حدود 4 گیگاهرتز افزایش داد و ساعتها با اون کار کرد...که گزینه ی خیلی مناسبتری نسبت یه تک هسته ایهای AMD هس...

olduser
12-08-2006, 15:43
نميشه گفت كدوم بهتره ولي اينتل فروشش بيشتره.

yousofnejad
13-08-2006, 18:50
amd gheimatesh ham ke moft shodeh jadidan

mercedes
13-08-2006, 23:43
mercedes جان خوشحال می شم آدرسی از اون مغازه رو به من بدی . موضوع خیلی جالب و در عین حال عجیبه ...
والا کارتش رو داد اما هرچی میگردم پیدا نمی کنم اما آدرسشو یادمه توی پایتخت طبقه سوم تقریبا میشه ضلع جنوب شرقی توی گوشه ته راهرو فکر کنم آقای حجازی نمایندگی ای ام دی رو دارند پشت شیشه گواهی نامه اش هست اسم فروشنده اش هم مجید ه

WooKMaN
13-08-2006, 23:48
جالبه با اينكه اينتل بازار ايران رو تسخير كرده amd اينجا اوله ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shahryar_NEO
14-08-2006, 11:21
بابا لري بگم ...
عزيزان دوستان عزيز استاتيد خواهشا اين تاپيك را بس كنيد وگرنه اين تاپيك هم به ترش ميره و من دوباره ....
باتشكر شهريار

G A B R I E L
14-08-2006, 14:33
خب شهریار جان قفلش کن

Shahryar_NEO
14-08-2006, 15:37
خب عزيزم نميخوام اين كارو بكنم ديگه ... چون بعد مياند ميگند چي شده ضمنا چرا دليلي نيست براي قفلش فقط اين تاپيك شما بايد مرده حساب كنيد...

X Ray
15-08-2006, 12:51
فقط Amd با مادربورد Asus A8n32 Sli Deluxe ...!!چه حالي مي ده...!

reza77
27-08-2006, 00:06
فقط اينتل: :cool:

pesar_tanha
05-10-2006, 13:30
من 2 سال پيش اينتل داشتم كلافه ام كرده بود البته 2.4 سلرون بود بعدش 1 مگ كش 2.4 گرفتم اونم يه خورده بهتر از از سلرون بود
بعد از 2.4 1 مگ كش يه سي پي يو 2.8 اي ام دي سوكت 754 گذاشتم سرعتش رفت بالا خفن خيلي اصلا" نميشد مقايسه كرد با 2.4 يه مگ كش
خلاصه اينو هم فروختيم فعلا" 3000 سوكت 939 دارم سرعتش هم خيلي خوبه حرف نداره
اينو هم بايد بگم من امروز اين 3000 را هم ميفرشم يه 3.6 اي ام 2 ميخام بگيرم
يه چي ديگه هم است كه سرعت اي ام دي را برده بالا مادربرد هاشونه با چيپست هاي خيلي قوي ميده بيرون خوب سرعتش خيلي خوبه
من فقط اي ام دي را ترجي ميدم

Navid
05-10-2006, 13:43
جالبه با اينكه اينتل بازار ايران رو تسخير كرده amd اينجا اوله ...

در حال حاضر فروش amd در ایران از اینتل جلو زده . مخصوصا تو این مدتی که سی پی یو های جدید اینتل اومده . بخاطر اینکه amd انقدر محصولاتش رو ارزون کرده که خریدن یه سی پی یو اینتل کار جالبی نیست . برای مثال شما می تونید یک سی پی یو قدرتمند AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو با قیمت تنها کمتر از 160 هزار تومان خرید کنید ( این در حالی هست که قیمت این سی پی یو چند ماه قبل حدود400-500 هزار تومان بود ) . با این شرایط با پولی که شما برای سی پی یو اینتل می خواهید خرج کنید می تونید دوبرابر اون رو AMD بخرید ! فروش AMD انقدر رفته بالا که حافظه های رم DDR2 در کل جهان کمیاب شدند ( با اومدن سوکت َAM2 ) .
در کل الان بهترین زمان برای خرید سی پی یو های دو هسته ای AMD هست .

X Ray
05-10-2006, 14:44
در حال حاضر فروش amd در ایران از اینتل جلو زده . مخصوصا تو این مدتی که سی پی یو های جدید اینتل اومده . بخاطر اینکه amd انقدر محصولاتش رو ارزون کرده که خریدن یه سی پی یو اینتل کار جالبی نیست . برای مثال شما می تونید یک سی پی یو قدرتمند AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو با قیمت تنها کمتر از 160 هزار تومان خرید کنید ( این در حالی هست که قیمت این سی پی یو چند ماه قبل حدود400-500 هزار تومان بود ) . با این شرایط با پولی که شما برای سی پی یو اینتل می خواهید خرج کنید می تونید دوبرابر اون رو AMD بخرید ! فروش AMD انقدر رفته بالا که حافظه های رم DDR2 در کل جهان کمیاب شدند ( با اومدن سوکت َAM2 ) .
در کل الان بهترین زمان برای خرید سی پی یو های دو هسته ای AMD هست .
من فكر نمي كنم كه AMD هر چقدر ارزون كرده باشه،AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو 160 تومان بده...!!! :ohno: :blink:

pesar_tanha
05-10-2006, 15:48
من فكر نمي كنم كه AMD هر چقدر ارزون كرده باشه،AMD Athlon X2 4200+ AM2 رو 160 تومان بده...!!! :ohno: :blink:
آقت نويد درست ميفرمايند من خودم ديروز 12/7/85 تو بازار رضا بودم سي پي يو 3800 ايكس 145000 تومان بودش
3600 ايكس 2 1 ماه پيش 120000 بودش الان مطمين" 110000 تومانه
اي ام دي قيمت هاي شونو بد جوري آورده پائين من يه 3000 سوكت 939 6 ماه پيش خريدم 146000 تومان ولي الان شده 70000 تومان 50% اومده پائين قيمت ها
ها اين بيد

'POP'
05-10-2006, 16:31
نظرات بعضي از دوستان عزيز راجع به برتري هاي معماري نسل جديد محصولاتAMD بر نسل P4 و حتي دو هسته اي هاي Pentium D كاملا درست هست و اينكه AMD در عمل و با موفقيت نشون داده كه همه چيز در سرعت بالاتر خلاصه نمي شه چيزي هست كه نياز به توضيح نداره.

اما بايد اين رو دونست كه اينتل در اين رقابت تنگاتنگ ، اخيرا با ارائه ي نسل جديد دو هسته اي هاي خود با نام Core2 برتري مطلق اين معماري رو بر معماري پنتيوم و برتري در اكثر موارد بر بهترينهايAthlon 64 X2 و Athlon FX در زمينه ي مصرف بسيار كم انرژي(حدودا نصف توان مصرفي پنتيوم و كمتر از كم مصرف ترينهايAMD) و توليد گرماي كم و كارايي چشمگير به اثبات رسونده ؛ اين برتري بقدري محرز و مسلم است كه AMD (براي پيشگيري از شكست سنگين) تنها كاري را كه فعلا در جواب اينتل تونسته انجام بده ، كاهش(تا) %40 بهاي محصولات دو هسته اي خودش همزمان با عرضه ي رسميCore2 در 27جولاي بوده .

در زمينه ي برتري فناوري هاي Core2 فقط همين رو اشاره كنم كه AMD كه خودش ابداع كننده ي تعداد دستورالعملهاي بيشتر در هر سيكل كاري بوده ، مقهور فناوري مشابهي شده كه اينتل در Core2 استفاده كرده!!...

نتيجه ي اين جنگ ، تنها محدود به برتري "كارايي" پردازنده هاي اينتل نيست ، بلكه در صحنه ي اقتصادي هم شاهد هستيم كه بهاي X6800 Extreme(بعنوان بالاترين رده يCore2 و قدرتمندترين پردازنده ي دسكتاپ حال حاضر جهان) حدود 100 دلار كمتر از FX-62 و بهاي E6700 (كه يك پله پايين تر از X6800 Extremeهست) نصف FX-62 هست!

البته بايد در آخر هم اشاره كنم كه مي بايست منتظر و تماشاگر سنجش پاسخ بعديAMD به اينتل در سال آينده با عرضه ي پردازنده هايK8 چهار هسته اي! باشيم.
;)

'POP'
06-10-2006, 20:51
در تكميل مطالب پست قبلي ، مطالعه ي اين مقاله ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو به همه ي دوستان علاقمند و صاحبان تجربه توصيه ميكنم .
لينك غير مستقيم - PDF
;)

مومن خدا
07-10-2006, 03:21
من قبلا با آي دي قبليم اينجا پست دادم و گفتم اينتل و الان هم تاييد ميكنم از روي عشق و صفا هم نميگم با هردوشون كار كردم و رضايت من رو اينتل جلب كرده تمام....

G A B R I E L
07-10-2006, 13:05
همانطور که در امضام مشخصه نمیخوام پست بدم اما این یکی مستثناست ...

سوال من اینه :

پست جناب شهریار نئو کجا رفت ؟