مشاهده نسخه کامل
: تشریح کلیه اجزای vostro 1500
haniehjan
28-08-2009, 07:12
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان:31:
اگه لطف کنید هر چی از اجزای vostro 1500 میدونید رو بگید ممنون میشم
haniehjan
29-08-2009, 08:17
هیچکسی در مورد vostro 1500 اطلاعاتی نداره؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
از چي بگيم ؟ مشخصات سخت افزاري ؟؟
اطلاعات كامل ميخواهيد سايت سازنده بهترين مرجع هست
haniehjan
29-08-2009, 15:33
دوست عزیز من اطلاعات فارسی میخوام:محل قطعات و نحوه تعویض یا ارتقای انها( قسمتهای ممکن)
ممنون از زحماتتان
Shahin_Turk
29-08-2009, 15:45
من Vostro 1500 دارم ولي به اين کاراش کاري ندارم!!!!!!!!!!!!
ولي اگه قست خريدش رو داري توصيه مي شود!
قطعاتي كه ميشه خود كاربر به راحتي عوض كنه و بدون دردسر تعويض رم و هارد كارت وايرلس و DVD RW و كيبورد و ... هست
تعويض CPU هم كمي تخصصي ميشه كه اگه درست و حساب شده كار نكنيد به مشكل ميخوريد
رم 1500 داراي 2 اسلات DDR2 هست كه يكي زير لپ تاپ هست و يكي زير كيبورد :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم اسلات زير كيبورد :
البته اين عكس براي Inspiron 1520 هست و مشابه Vostro 1500 كه من اين رو گذاشتم
براي باز كردن كيبورد سمت راست پايه راست لپ تاپ يه جاي در آوردن كاور بالاي كيبورد هست ، اون رو باز ميكنيد و در مياريد ، 2 تا پيچ براي اتصال كيبورد هست اون رو هم باز ميكنيد و كابل اتصال كيبورد به Mainboard رو رها ميكنيد و ضامنش رو در مياريد و كيبورد رو خارج ميكنيد
براي باز كردن و تعويض هارد Vostro 1500 هم طبق اين شكل 4 تا پيچ رو باز ميكنيد و هارد رو بصورت كشويي بيرون ميكشيد :
و كاور قسمت جلوي هارد رو هم براي هارد جديد جا ميزنيد
براي باز كردن DVD RW زير لپ تاپ 1 پيچ نگهدارنده درايو هست كه يك وقت درايو DVD از جا در نياد ، اون رو باز ميكنيد و با دست درايو رو به سمت بيرون ميكشيد تا در بياد
براي تعويض WLAN هم قسمت پشتي دستگاه كاور رويي رو باز ميكنيد و كارت WLAN رو بيرون ميكشيد ( اتصال آنتنها رو باز كنيد قبلش )
عين تصوير زير :
باز كردن CPU و تعويض اون هم نياز به باز شدن كل كاور زير لپ تاپ داره و همينطور جدا شدن هيت سينك از دستگاه
كه بهتره خودتون انجام نديد
اميدوارم مفيد بوده باشه
haniehjan
30-08-2009, 08:03
خیلی ممنون از کمکهای خوبی که به من میکنید
راستش من یه سال و چند ماهه که این لپ تاپ رو دارم ولی احساس میکنم سرعتش در مقابل پولی که پاش دادم کمه
چون اطلاعاتم کم بود همیشه نگران این بودم که اگه یه مشکلی برای لپ تاپم پیش بیاد با فایلهای شخصیم چه جوری لپ تاپ رو دست دیگران بدم ولی حالا دو تا هارد دارم و .....
میخواستم اگه لطف کنید ادرس منبع اون عکسها رو هم برام بزارید
منبع عكسها سرچ گوگل بود ، منبع و مرجع دقيق فارسي براي اينكار تو اينترنت پيدا نميكني
اگه فكر ميكنيد سرعت كمي داره بهتره يك بار سيستم رو ريكاوري كنيد ، البته اين سري وسترو ها و Inpiron 1520 ها زياد جالب از آب در نيومدن
mahfa2236
02-09-2009, 14:13
میشه بفرمایید که چرا میگید vostro1500خوب در نیمده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟من که دارم راضی هم هستم
ببينيد اولا يكسري از Vostro 1500 ها ساخت چين بودند ولي ليبل ايرلند خورده بود ، اينطوري كه زير ليبل ايرلند ساخت چين خورده بود و خيلي ها سرشون كلاه رفت ( اين قضيه رو به چشم ديدم خودم )
دوما اينكه كارت گرافيكي كه براي اين مدلها در نظر گرفته شده بود Geforce 8600M GT بود ، درسته ؟
دل اومده بود براي اينكه خللي تو فروش مدل XPS M1530 ايجاد نشه پهناي باند رابط حافظه رو از 128Bit به 64Bit رسونده بود ، به همين دليل افت قدرت زيادي تو گرافيك داشتيم
دليل هاي بعدي هم يكي بدنه ضعيف هست و همينطور مشكلات باطري ( نه همه مدلهاي ساخته شده )
البته اين مدل تو زمان خودش امكانات خيلي خوبي رو با قيمت مناسبي عرضه ميكرد و از اولين لپ تاپ هايي بود كه پردازنده 6 مگابايت كش داشت و همينطور گرافيك 8600 GT
مثلا مدل Inspiron 1520 كه دقيقا مشابه همين Vostro 1500 هست نسبت به نسل قبلي خودش يعني Inspiron 6400 كيفيت پايينتري داشت البته ترقي هاي زيادي داشت ولي خب خريدارهاي زيادي نداشت ( بازار جهاني / نسبت به 6400 بسيار كمتر بود )
تو اون فصل دل مقداري از بازار رو از دست داد
البته الان با مدل 1545 داره جبران ميكنه
haniehjan
03-09-2009, 12:17
سلام
لپ تاپ من poland
ممکنه ماله منم ....
چون بیش قسمتاش اسمه چین داره
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست عزيز ، اون زمان تو بازار لهستاني نبود كه اين اتفاق افتاده باشه
يه سري از Vostro 1500 ها اينطوري بودند و همينطور برخي از مدلهاي قديمي مثل Dell Latitude D400
اين كه ميبينيد بيشتر قسمتهاي بدنه ساخت چين خورده ربطي به اسمبل شدن در چين نداره و دستگاه شما در لهستان اسمبل شده
haniehjan
03-09-2009, 13:48
ممنون.خیالم راحت شد
یه سوال:چرا از بابت مدل یکی هستند ولی قطعاتشان متفاوتند.همین vostro 1500
hamed_wise
05-09-2009, 14:28
سلام
چون که کانفیگ های مختلفی را این شرکت ها بیرون میدن
مثلا همین مدل ، شاید 5 ، 6 تا کانفیگ بالاتر یا پایین تر داشته باشه و این برای کسانی خوب هست که از ظاهر این مدل خوششان آمده ولی میخواهند امکانات متفاوی داشته باشند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.